Criteriul National

Ultima repetiție a tricolorilor înaintea debutului la Euro 2016

Ultima repetiție a tricolorilor înaintea debutului la Euro 2016
iunie 03
20:53 2016

Naţionala României a câştigat „la pas” fără a avea probleme serioase în meciul de verificare susţinut în această seară de vineri, pe „Arena Naţională”.

andorra-romania_2_reuters-465x390

Rezultatul obținut  faţa selecţionatei Georgiei a fost de 5-1 în favoarea tricolorilor.
Selecționata României a învins Georgia-o selecționată venită practic doar să bifeze acest meci test.

Oricum ca și exprimare în joc există multe plusuri ce s-au observat în acest ultim amical înaintea debutului la Euro 2016.

Partida s-a disputat pe „Arena Naţională” şi a însemnat şi o reabilitare în faţa suporterilor, după rezultatele neconvingătoare recente: 1-1 cu Congo şi 3-4 cu Ucraina.

Golurile „tricolorilor” au fost marcate de Adrian Popa (2), Aleksandre Amisulashvili (3 – autogol), Nicolae Stanciu (49), Gabriel Torje (80) şi Claudiu Keşeru (87). În minutul 68, Cosmin Moţi a înscris în propria poartă.
Naţionala României va debuta la Turneul final al Europeanului din Hexagon și va juca vineri 10 iunie, de la ora 22.00, în meciul de deschidere al Campionatului European, contra Franţei, ţara gazdă.

În cele șase întâlniri dintre România și Georgia, tricolorii nu au fost învinși niciodată, înregistrând patru victorii și două remize.

FOTBAL - AMICAL - ROMANIA - GEORGIA

România: Tătărușanu – Săpunaru, Dr. Grigore, Moți, Raț (căpitan) – Pintilii, Hoban – Ad. Popa, Stanciu, Stancu – Fl Andone
Rezerve: Pantilimon, Lung , Mățel, Chiricheș, Chipciu, Alibec, Torje, Keșeru, Găman, Filip, Sănmărtean, Prepeliță

Georgia: Kvashvadze – Kverkvelia, Amisulaşvili (căpitan), Dvali – Lobjanidze, Aburjania, Kaşia, Navalovski – Qazaişvili, Okriaşvili – Dvalişvili.
Rezerve: Revişvili, Makaridze, Kakabadze, Ţiskaridze, Kvekveskiri, Kenia, Kobahidze, Jigauri, Ceanturişvili, Mcedlidze, Kvilitaia

După ce FIFA a şters meciul cu Belgia din palmaresul „tricolorilor”, statistica naționalei arată astfel: 666 jocuri – 295 victorii – 171 remize – 200 infrangeri.

Sursa foto : http:// google.com

Prof.Dr.Daniel Mihai CNA Regina Maria Constanţa, redactor șef al ziarului Criteriul Național

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Daniel Mihai

Daniel Mihai

Doctor în Interpretare Muzicală, profesor titular la disciplina vioară a Catedrei de Corzi în cadrul Colegiului Național de Arte Regina Maria din Constanța

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

„Ţi-e milă? Ţi-am luat banii!…”- CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Tristele amintiri au ajuns departe…De fapt, cu o anumită ritmicitate , indiferent de context omul are posibilitatea de a alege .

Iar, această posibilitate de a râde sau de a plânge ar trebui să nu ne-o cenzureze nimeni!

De cele mai multe ori, datorită „regulilor nescrise” ale acestei societăţi suntem puşi în faţa unor evenimente triste şi întunecate , dar comicul îşi face apariţia tocmai atunci când ne-am aştepta cel mai puţin.

De la o vreme încoace am tot scris pe diferite atitudini vis a vis de anumite aspecte ce m-au determinat să mă exprim în mai multe registre sufleteşti!

Dar acum e cu totul altă treabă…

Fără să aduc jigniri, situaţia în care se află românul este analizată în mod ironic.“Filantropica” reprezintă cea mai eficientă şi în acelaşi timp amuzantă metodă de a aduce în prim-plan ideea că “nu tot ceea ce pare este adevărat”.

Asemeni unei proiecţii video avem o sumendenie de întâmplări ce constituie o modalitate de a genera materiale de informare publică.

Modul în care noi, asemeni spectatorilor avem „şansa” de a privi lumea este oarecum influenţat de experienţele celor din trecut, deoarece astfel, participând în mod indirect la acţiunile personajelor, noi suntem publicul ce primeşte şi decodifică mesajul în mod diferit.

Replica cheie a lui Gheorghe Dinică (textier pentru cerşetori) :”Mâna întinsă care nu spune o poveste, nu primeşte pomană”, reprezintă fraza de bază a relaţiilor publice.

El este un portret „artistic”, machiavelic până la perfecțiune al diavolului ca show-man de geniu, care prin minciună şi înşelăciune a reuşit să ocupe o poziţie bună în societate. Această replică ar putea să-l includă, în cinismul ei şi pe artistul român care cerşeşte finanţare şi care va rămîne cu mîna întinsă, atâta timp cât nu găseşte o poveste captivantă...........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro