Criteriul National

Ultimele liste de cumparaturi ‘inapoi la scoala’

Ultimele liste de cumparaturi ‘inapoi la scoala’
septembrie 08
08:28 2020

Am realizat in prealabil aceste liste de rechizite scolare pentru a va usura experienta de reintoarcere la scoala (indiferent cum ar arata anul acesta).

Inainte de a se intoarce la scoala copiii dvs.(sau sa intre la liceu), va recomandam sa va faceti o lista de rechizite scolare si s-o verificati de doua ori. Chiar daca fac invatamant la domiciliu sau invatare virtuala in aceasta toamna , este totusi important ca fiecare elev sa fie echipat corespunzator pentru a avea un an scolar de succes. Indiferent daca incepeti de la zero sau sortati materialele de anul trecut, folositi aceste liste de verificare, care sunt impartite in functie de clasa de la – elementara pana la facultate – ca ghid. Pentru rechizite scolare la oferta online vizitati acest link: https://conde.ro/rechizite-scolare/.

Pentru gradinita:

Ghiozdan gradinita
Penar
Bloc de desen mic
Caiet cu foaie velina
Creioane grafit
O ascutitoare
O guma de sters
O cutie de creioane colorate
Acuarele
Pensule de diferite marimi/Recipient pentru clatirea lor
Set de plastilina pentru modelat
O planseta pentru modelat
Un tub de aracet sau lipici
Un set de hartie glase autoadeziva
Un set de hartie creponata
Foarfeca cu varful rotunjit
Coli de hartie pentru desen
Plicuri mari si plicuri mici
Folii de plastic
Carton colorat – de toate culorile
O carte de colorat
Un joc de echipa (puzzle, leggo)

Lista rechizite ciclul primar:

Caiete pentru limba romana
(entru clasa I si aIIa caiete cu liniatura TIP I si II iar pentru clasele III-IV caiete dictando)
Caiete de matematica
Penar
Stilou si rezerve pentru acesta
Un set de creioane negre
Ascutitoare/Radiera/Rigla
Un set de creioane colorate
Un set de carioci
Bloc mic de desen
Acuarele
Pensule de diferite grosimi
Vas din material plastic pentru clatirea pensulelor
Foarfeca
Lipici
Hartie glasata
Hartie creponata
Coperti pentru caiete si etichete
Vocabular

Lista rechizite pentru gimnaziu:

Ghiozdan
Penar
Pixuri albastre si pixuri rosii
Creion mecanic
Set creioane grafit
Pasta corectoare
Radiera/Ascutitoare/Compas
Caiete studentesti romana
Caiete studentesti matematica
Caiete mici romana
Caiete mici matematica
Blocuri mari de desen
Trusa de geometrie
Folii de plastic
Tempera/Pensule/Vas pentru apa
Hartie creponata
Coperti pentru caiete si etichete
Vocabular
Ghiozdan
Penar tip etui
Pixuri colorate
Creion mecanic
Set creioane grafit
Pasta corectoare
Ascutitoare
Caiete studentesti romana
Caiete studentesti matematica
Caiete mici romana
Caiete mici matematica
Rigla/Set geometrie
Folii de plastic
Dosare
Coli albe

Tinand cont ca anul acesta este unul altfel, pe langa rechizitele uzuale, mai e nevoi de o lista cu rechizite pentru pandemie si anume:

Masca sau acoperire a fetei: utilizati un marker permanent pentru a eticheta toate mastile cu numele copilului dvs., precum si pentru a indica masca de sus, de jos, fata si spate.

Punga sau recipient resigilabil pentru masti: etichetati o punga sau un recipient gol pentru ca copilul dvs. sa-si pastreze masca principala atunci cand nu o poarta (de exemplu, in timp ce mananca).

Una sau doua masti de rezerva: Trimiteti masti suplimentare intr-o punga sau recipient separat sigilabile, in cazul in care copilul dvs. incepe masca in pauze sau se murdareste.
Servetele pentru maini

Dezinfectant pentru maini: Este o idee buna pentru copilul dvs. sa aiba propriul dezinfectant pentru maini, astfel incat sa nu fie nevoiti sa imparta acelasi recipient cu dezinfectant. Cautati brelocuri si recipiente reincarcabile care se prind in rucsac, astfel incat sa nu fie nevoiti sa-l caute el pe fundul ghiozdanului.

IMPORTANT: Pentru a fi eficient, dezinfectantul pentru maini trebuie sa fie pe baza de alcool cu ​​cel putin 60% alcool. Asigurati-va ca scoala dvs. are o politica in vigoare pentru supravegherea utilizarii sale, deoarece dezinfectantul pentru maini poate fi toxic atunci cand este inghitit – si asigurati-va ca evitati aceste marci , care contin un ingredient otravitor.Pe conde.ro gasiti mai multe sfaturi legate de inceperea anului scolar dar si o lista cu magazinele de unde puteti achizitiona rechizite la preturi accesibile, astfel incat copiii dvs. dar mai ales dvs.,ca parinti, sa incepeti o noua etapa fara batai de cap.

Daca iti doresti cu adevarat o vara fara stres, tipareste lista care se potriveste nevoilor tale si adu-o cu tine in magazin, astfel incat sa poti intra si iesi rapid. Sau, cele mai indicate, mai ales in aceasta perioada, sunt cumparaturile online, simplu, rapid dar , mai ales, in siguranta astfel incat sa va puteti bucura de ultimele zile ale sezonului.

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

AbcSeo

AbcSeo

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul