Criteriul National

Ultimul Mesaj al Babei Vanga – inainte de a muri !….

octombrie 10
16:18 2015

frytu

Ultimul Mesaj al Babei Vanga – inainte de a muri !….

Pe numele ei adevarat Vangelia Gusterova era cunoscută sub denumirea de Baba Vanga. Aceasta era foarte apreciată datorită nenumăratelor ei previziuni referitoare la evenimente sir întâmplări ce urmau să aibe loc. Ce este curios însă, trebuie făcut cunoscut tuturor că această era oarbă din naștere, astfel ca anumite capacități cognitive s-au dezvoltat mai mult decât la oamenii normali. Fiind într-o astfel de situație, Baba Vanga se baza clar pe o credință puternica în Dumnezeu și Fiul Acestuia Iisus Hristos.

Fiind de naționalitate bulgară, nimeni nu înțelege de ce avea previziuni despre România? Interesant este faptul că in 1996, fiind pe patul de moarte, aceasta a cerut să fie înregistrată pe banda de magnetofon, susținând că ar avea un mesaj deosebit de important pentru Omenire, chiar de la Divinitate. Mesajul sintetizat poate fi interpretat, fapt ce Bbneînțeles nu a întârziat să și apară. Însă ea zice că în anul 2005 chiar pe 24 ianuarie s-ar fi născut Mesia, la nord de Dunare, în România și că primii care-l vor recunoaște vor fi cei de același neam cu ei, iar întreaga omenire i se va supune cu credință. Acesta, mai zice ea, ar veni, zburând pe un cal din fier, iar în jurul României va fi numai foc. Acest popor va deveni o pilda pentru întreaga populație planetei, iar tot ce este construit pe minciună va pieri în veșnicie.

Culmea este că și Sundar Singh a făcut o referire tocmai în anul 1920 la poporul român, prezicând că România va deveni centrul spiritual al Omenirii, iar Bucureștiul va fi denumit “Noul Ierusalim”.

Legat de ceea ce a mai susținut Baba Vanga, putem să vă amintin că la un anumit moment va fi numai foc în jurul României, acest fapt poate fi interpretat că țara noastră va fi protejată de un scut invizibil care nu va permite focului să se răspândească în interiorul României. Dacă vreți să știți acum în 2015 fac fără să vreau legatura cu scutul antirachetă construit de americani. Să fie oare vreo legătură clară cu aceea din previziunea ei? Eu aș zice că da.

Stând strâmb și gândind drept, aș sublinia că la sud de România au existat războaie, vezi fosta Iugoslavie, Kosovo, apoi la Est de noi, chiar în Ucraina. Apoi mai la sud de Uniunea Europeană, în zona Africii de nord, în Siria de asemenea. Deocamdată nu s-a adeverit marele conflict de care aceasta zice ca s-ar întâmpla, dar sunt semnale clare că un al Treilea Război Mondial ar cam bate la ușă.

În acest sens aș mai putea sublinia implicarea SUA, Franţei și nu în ultim rând a Federaţiei Ruse, în Siria, pentru anihilarea insurgenților Statului Islamic, considerat terorist. Acest conflict era până anul acesta unul regional, dar care s-a transformat într-un conflict armat mondial, char dacă ne este greu să recunoaștem. Chiar mai zilele trecute au apărut incidente grave între actorii principali din această regiune. Avioane de vânătoare aparținând Federaţiei Ruse au violat spațiul aerian al Turciei. Gurile rele sustin că avioanele rusești au hărțuit aparatele F-16 NATO ale Turciei, ce survolau în spațiul aerian al Siriei.

Ce s-a întâmplat cu adevărat, Dumnezeu știe…Eu zic că noi românii trebuie să mulțumim lui Dumnezeu pentru tot ce avem și să apreciem că la noi, pe teritoriul nostru nu sunt conflicte armate. Razboiul este nimicitor și nu alege cine trebuie să moară. De obicei apar inerent victime nevinovate din rândul populației civile, chiar femei, copii și bătrâni. Este bine să ne ajutăm semenii și să le oferim adăpost și hrană la nevoie.

Să nu uităm că nu departe de noi, chiar frații noștri de peste Prut trăiesc într-o incertitudine privind siguranță națională si chiar ceea ce ar reprezenta viitorul. Mai toate publicațiile fac referire chiar la o iminentă invazie rusă în Moldova.

Mai mult de atât, președintele rus Vladimir Putin a afirmat că vrea să ajungă până la granița cu România și ca ar mai dori și accesul la gurile Dunării. Iată că ceea ce a prezis Baba Vanga tinde să se întâmple și pot afirma cert ca întreaga ei predicție din anul 1996, este în curs de desfășurare. Avertismentul meu personal ar fi acela că trebuie să fim precauți, să dăm dovada de calm și să fim mai buni cu cei din jurul nostru.

Toti suntem creația lui Dumnezeu si trebuie să avem credință în Tatăl Nostru Ceresc, să ne amintim un minimum din legile sale, cele Zece Porunci : Să nu ucizi, să nu furi, să nu minți, să-ți respecți Părinții, să-ți iubești aproapele și restul acestora.

Iar înainte de a încheia aceast articol vă mai îndemn să încercați să vă rugați zilnic și să mergeți măcar o dată pe lună la Sfanta biserică, chiar dacă viața pare grea și de multe ori fără situații de ieșire. Nu uitați că Dumnezeu vă cunoaște pe toți și El se va îngriji de voi, ca să aveți ceea ce vă este de folos.

Sursa foto : https:// google.com

Concept realizat și prezentat de Daniel Hintergraber, redactor al ziarului Criteriul Național

Comentarii

Comentarii

Articole similare

0 Comments

No Comments Yet!

There are no comments at the moment, do you want to add one?

Write a comment

Only registered users can comment.

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

AU TRECUT DOI ANI DE LA TRAGEDIA DIN CLUBUL COLECTIV… CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Au trecut deja destul de repede doi ani de la tragedia din clubul Colectiv. Neputința pe care au trăit-o majoritatea în acele zile coroborate și cu revolta care a urmat, rămân încă bine întipărite în memoria multora. Multitudinea de evenimente de comemorare din aceste zile ne arată că nu suntem dispuși să lăsăm umbra uitării să se aștearnă în urma incendiului care a luat 64 de vieți.

Colectiv este acea mărturie de netăgăduit, acea expresie plină de tragism pe care și din care foarte puțini au putut înțelege câte ceva. Cert este că lumea a rămas marcată pe moment, ca mai pe urmă, aproape ireversibil, inexplicabil, cu aceeași doză de cinism…a alunecat pe partea uitării.

Momentul Colectiv ne-a adus nu doar pierderea unor oameni de care suntem cu toții iremediabil legați. Ci, a fost vorba și de un fel de trezire involuntară, care ne-a pus în față un adevăr crud: corupția chiar ucide. Iar, dacă stăm și reflectăm câteva momente, fără a avea pretenția de a ne situa în postura de ”judecători”, cu acea durere a omului rănit, vom ajunge la anumite concluzii, despre care s-a tot scris și strigat cu voce tare, sinonimă cu acea dorință de a nu renunța până în ziua în care vom transcede și ne vom alătura lor, cu mențiunea și rugămintea adresată Cerului de a nu avea acel tragic sfârșit!

Tineri aceia deosebiți nu meritau să moară în asemenea chinuri. Tineri aceia meritau tratați cu mare grijă de către cei specializați și în măsură să îi aline, să le asigure o speranță…Dar, din nefericire, nimeni și nimic nu au putut să le schimbe destinul.

Așa s-a ajuns cu acțiunea de a protesta, atunci când o mare de oameni a decis să strige și să vocifereze, pe deplin întemeiat contra lentorii, neajunsurilor, incapacității Sistemului. Astfel, fără de acest spirit civic, care ulterior a fost confiscat de către unele partide nu se putea face vreo schimbare.

Datoria, dreptul de a manifesta, de a dezbate cu argumente, de a vocifera atunci când guvernanții greșesc și de a semna petiții pentru a cere și a obține o schimbare veritabilă este unul garantat de bunul simț, dacă de Constituție, se tot încearcă, spre a fi eliminat, treptat-treptat.........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo