Criteriul National

Ultimul Mesaj al Babei Vanga – inainte de a muri !….

octombrie 10
16:18 2015

frytu

Ultimul Mesaj al Babei Vanga – inainte de a muri !….

Pe numele ei adevarat Vangelia Gusterova era cunoscută sub denumirea de Baba Vanga. Aceasta era foarte apreciată datorită nenumăratelor ei previziuni referitoare la evenimente sir întâmplări ce urmau să aibe loc. Ce este curios însă, trebuie făcut cunoscut tuturor că această era oarbă din naștere, astfel ca anumite capacități cognitive s-au dezvoltat mai mult decât la oamenii normali. Fiind într-o astfel de situație, Baba Vanga se baza clar pe o credință puternica în Dumnezeu și Fiul Acestuia Iisus Hristos.

Fiind de naționalitate bulgară, nimeni nu înțelege de ce avea previziuni despre România? Interesant este faptul că in 1996, fiind pe patul de moarte, aceasta a cerut să fie înregistrată pe banda de magnetofon, susținând că ar avea un mesaj deosebit de important pentru Omenire, chiar de la Divinitate. Mesajul sintetizat poate fi interpretat, fapt ce Bbneînțeles nu a întârziat să și apară. Însă ea zice că în anul 2005 chiar pe 24 ianuarie s-ar fi născut Mesia, la nord de Dunare, în România și că primii care-l vor recunoaște vor fi cei de același neam cu ei, iar întreaga omenire i se va supune cu credință. Acesta, mai zice ea, ar veni, zburând pe un cal din fier, iar în jurul României va fi numai foc. Acest popor va deveni o pilda pentru întreaga populație planetei, iar tot ce este construit pe minciună va pieri în veșnicie.

Culmea este că și Sundar Singh a făcut o referire tocmai în anul 1920 la poporul român, prezicând că România va deveni centrul spiritual al Omenirii, iar Bucureștiul va fi denumit “Noul Ierusalim”.

Legat de ceea ce a mai susținut Baba Vanga, putem să vă amintin că la un anumit moment va fi numai foc în jurul României, acest fapt poate fi interpretat că țara noastră va fi protejată de un scut invizibil care nu va permite focului să se răspândească în interiorul României. Dacă vreți să știți acum în 2015 fac fără să vreau legatura cu scutul antirachetă construit de americani. Să fie oare vreo legătură clară cu aceea din previziunea ei? Eu aș zice că da.

Stând strâmb și gândind drept, aș sublinia că la sud de România au existat războaie, vezi fosta Iugoslavie, Kosovo, apoi la Est de noi, chiar în Ucraina. Apoi mai la sud de Uniunea Europeană, în zona Africii de nord, în Siria de asemenea. Deocamdată nu s-a adeverit marele conflict de care aceasta zice ca s-ar întâmpla, dar sunt semnale clare că un al Treilea Război Mondial ar cam bate la ușă.

În acest sens aș mai putea sublinia implicarea SUA, Franţei și nu în ultim rând a Federaţiei Ruse, în Siria, pentru anihilarea insurgenților Statului Islamic, considerat terorist. Acest conflict era până anul acesta unul regional, dar care s-a transformat într-un conflict armat mondial, char dacă ne este greu să recunoaștem. Chiar mai zilele trecute au apărut incidente grave între actorii principali din această regiune. Avioane de vânătoare aparținând Federaţiei Ruse au violat spațiul aerian al Turciei. Gurile rele sustin că avioanele rusești au hărțuit aparatele F-16 NATO ale Turciei, ce survolau în spațiul aerian al Siriei.

Ce s-a întâmplat cu adevărat, Dumnezeu știe…Eu zic că noi românii trebuie să mulțumim lui Dumnezeu pentru tot ce avem și să apreciem că la noi, pe teritoriul nostru nu sunt conflicte armate. Razboiul este nimicitor și nu alege cine trebuie să moară. De obicei apar inerent victime nevinovate din rândul populației civile, chiar femei, copii și bătrâni. Este bine să ne ajutăm semenii și să le oferim adăpost și hrană la nevoie.

Să nu uităm că nu departe de noi, chiar frații noștri de peste Prut trăiesc într-o incertitudine privind siguranță națională si chiar ceea ce ar reprezenta viitorul. Mai toate publicațiile fac referire chiar la o iminentă invazie rusă în Moldova.

Mai mult de atât, președintele rus Vladimir Putin a afirmat că vrea să ajungă până la granița cu România și ca ar mai dori și accesul la gurile Dunării. Iată că ceea ce a prezis Baba Vanga tinde să se întâmple și pot afirma cert ca întreaga ei predicție din anul 1996, este în curs de desfășurare. Avertismentul meu personal ar fi acela că trebuie să fim precauți, să dăm dovada de calm și să fim mai buni cu cei din jurul nostru.

Toti suntem creația lui Dumnezeu si trebuie să avem credință în Tatăl Nostru Ceresc, să ne amintim un minimum din legile sale, cele Zece Porunci : Să nu ucizi, să nu furi, să nu minți, să-ți respecți Părinții, să-ți iubești aproapele și restul acestora.

Iar înainte de a încheia aceast articol vă mai îndemn să încercați să vă rugați zilnic și să mergeți măcar o dată pe lună la Sfanta biserică, chiar dacă viața pare grea și de multe ori fără situații de ieșire. Nu uitați că Dumnezeu vă cunoaște pe toți și El se va îngriji de voi, ca să aveți ceea ce vă este de folos.

Sursa foto : https:// google.com

Concept realizat și prezentat de Daniel Hintergraber, redactor al ziarului Criteriul Național

Comentarii

Comentarii

Articole similare

0 Comments

No Comments Yet!

There are no comments at the moment, do you want to add one?

Write a comment

Only registered users can comment.

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

„Ţi-e milă? Ţi-am luat banii!…”- CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Tristele amintiri au ajuns departe…De fapt, cu o anumită ritmicitate , indiferent de context omul are posibilitatea de a alege .

Iar, această posibilitate de a râde sau de a plânge ar trebui să nu ne-o cenzureze nimeni!

De cele mai multe ori, datorită „regulilor nescrise” ale acestei societăţi suntem puşi în faţa unor evenimente triste şi întunecate , dar comicul îşi face apariţia tocmai atunci când ne-am aştepta cel mai puţin.

De la o vreme încoace am tot scris pe diferite atitudini vis a vis de anumite aspecte ce m-au determinat să mă exprim în mai multe registre sufleteşti!

Dar acum e cu totul altă treabă…

Fără să aduc jigniri, situaţia în care se află românul este analizată în mod ironic.“Filantropica” reprezintă cea mai eficientă şi în acelaşi timp amuzantă metodă de a aduce în prim-plan ideea că “nu tot ceea ce pare este adevărat”.

Asemeni unei proiecţii video avem o sumendenie de întâmplări ce constituie o modalitate de a genera materiale de informare publică.

Modul în care noi, asemeni spectatorilor avem „şansa” de a privi lumea este oarecum influenţat de experienţele celor din trecut, deoarece astfel, participând în mod indirect la acţiunile personajelor, noi suntem publicul ce primeşte şi decodifică mesajul în mod diferit.

Replica cheie a lui Gheorghe Dinică (textier pentru cerşetori) :”Mâna întinsă care nu spune o poveste, nu primeşte pomană”, reprezintă fraza de bază a relaţiilor publice.

El este un portret „artistic”, machiavelic până la perfecțiune al diavolului ca show-man de geniu, care prin minciună şi înşelăciune a reuşit să ocupe o poziţie bună în societate. Această replică ar putea să-l includă, în cinismul ei şi pe artistul român care cerşeşte finanţare şi care va rămîne cu mîna întinsă, atâta timp cât nu găseşte o poveste captivantă...........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo