Criteriul National

ULUITOR! Federatia Rusa sfideaza prin demonstratiile „de forta”

iunie 15
10:31 2015

Motto ” Nu dati banii pe prostii
            Luati un Suhoi la copii ! „

 

 Expozitia internationala Army-2015, organizata de Ministerul rus al Apararii, Agentia Spatiala Federala (Roscosmos) si corporatia de tehnologie de stat Rostec, se va desfasura in perioada 16-19 iunie, in regiunea Moscova. In cadrul acesteia, Rusia isi va prezenta cele mai noi aparate militare de zbor.

 

Rusia demonstratie
Prima zi a expozitiei va fi dedicata intalnirilor intre expertii din industria apararii si reprezentanti ai sferei militaro-industriale din aproximativ 100 de tari. Incepand cu data de 17 iunie, expozitia este deschisa publicului, scrie ziarul rusesc de mare tiraj Sputnik in editia sa electronica.

„Linia de aviatie este reprezentata de cele mai noi aparate de zbor, Yakovlev Yak-130, Suhoi Su-30, Su-34, Su-35, PAK FA T-50 si elicopterele Ansat-U, Kamov Ka-226, Mi-8 AMTSh ‘Terminator’, Mi-28N ‘Night Hunter’ Mi-35M si Ka-52 ‘Alligator’ vor deschide expozitia dinamica in prima si ultima zi a expozitiei”, arata ministerul.

Potrivit acestuia, avioanele vor zbura la o altitudine de 250 de metri si elicopterele la o altitudine de mai putin de 150 de metri.

 

Acum , cu toate acestea acestea ar cam trebui sa fim seriosi! Economia dictatorului de la Est este de ordinea Spaniei ori a Italiei!

Are acea doza de infatuare incat il cam doare pe el in cot de cei 143 de milioane de cetateni rusi peste care el coboara incet si  sigur cu o progresie tipic stalinista Cortina de fier…Mai mult decat atat, fara pic de jena ii si minte si le spala creierele cu dezinformari, anume ca NATO se pregateste sa le invadeze tara !

Imaginati-va oameni buni ce fel de teroare si propaganda bantuie Rusia! Ce mai stil de guvernare in 2015! Manevrele dictatorului nu poseda niciun fel de margini!

 

Sursa foto : Ministerul rus al Apararii/Alexei Yereshko

Comentarii

Comentarii

Articole similare

0 Comments

No Comments Yet!

There are no comments at the moment, do you want to add one?

Write a comment

Only registered users can comment.

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

„Ţi-e milă? Ţi-am luat banii!…”- CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Tristele amintiri au ajuns departe…De fapt, cu o anumită ritmicitate , indiferent de context omul are posibilitatea de a alege .

Iar, această posibilitate de a râde sau de a plânge ar trebui să nu ne-o cenzureze nimeni!

De cele mai multe ori, datorită „regulilor nescrise” ale acestei societăţi suntem puşi în faţa unor evenimente triste şi întunecate , dar comicul îşi face apariţia tocmai atunci când ne-am aştepta cel mai puţin.

De la o vreme încoace am tot scris pe diferite atitudini vis a vis de anumite aspecte ce m-au determinat să mă exprim în mai multe registre sufleteşti!

Dar acum e cu totul altă treabă…

Fără să aduc jigniri, situaţia în care se află românul este analizată în mod ironic.“Filantropica” reprezintă cea mai eficientă şi în acelaşi timp amuzantă metodă de a aduce în prim-plan ideea că “nu tot ceea ce pare este adevărat”.

Asemeni unei proiecţii video avem o sumendenie de întâmplări ce constituie o modalitate de a genera materiale de informare publică.

Modul în care noi, asemeni spectatorilor avem „şansa” de a privi lumea este oarecum influenţat de experienţele celor din trecut, deoarece astfel, participând în mod indirect la acţiunile personajelor, noi suntem publicul ce primeşte şi decodifică mesajul în mod diferit.

Replica cheie a lui Gheorghe Dinică (textier pentru cerşetori) :”Mâna întinsă care nu spune o poveste, nu primeşte pomană”, reprezintă fraza de bază a relaţiilor publice.

El este un portret „artistic”, machiavelic până la perfecțiune al diavolului ca show-man de geniu, care prin minciună şi înşelăciune a reuşit să ocupe o poziţie bună în societate. Această replică ar putea să-l includă, în cinismul ei şi pe artistul român care cerşeşte finanţare şi care va rămîne cu mîna întinsă, atâta timp cât nu găseşte o poveste captivantă...........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro