Criteriul National

ULUITOR! Federatia Rusa sfideaza prin demonstratiile „de forta”

iunie 15
10:31 2015

Motto ” Nu dati banii pe prostii
            Luati un Suhoi la copii ! „

 

 Expozitia internationala Army-2015, organizata de Ministerul rus al Apararii, Agentia Spatiala Federala (Roscosmos) si corporatia de tehnologie de stat Rostec, se va desfasura in perioada 16-19 iunie, in regiunea Moscova. In cadrul acesteia, Rusia isi va prezenta cele mai noi aparate militare de zbor.

 

Rusia demonstratie
Prima zi a expozitiei va fi dedicata intalnirilor intre expertii din industria apararii si reprezentanti ai sferei militaro-industriale din aproximativ 100 de tari. Incepand cu data de 17 iunie, expozitia este deschisa publicului, scrie ziarul rusesc de mare tiraj Sputnik in editia sa electronica.

„Linia de aviatie este reprezentata de cele mai noi aparate de zbor, Yakovlev Yak-130, Suhoi Su-30, Su-34, Su-35, PAK FA T-50 si elicopterele Ansat-U, Kamov Ka-226, Mi-8 AMTSh ‘Terminator’, Mi-28N ‘Night Hunter’ Mi-35M si Ka-52 ‘Alligator’ vor deschide expozitia dinamica in prima si ultima zi a expozitiei”, arata ministerul.

Potrivit acestuia, avioanele vor zbura la o altitudine de 250 de metri si elicopterele la o altitudine de mai putin de 150 de metri.

 

Acum , cu toate acestea acestea ar cam trebui sa fim seriosi! Economia dictatorului de la Est este de ordinea Spaniei ori a Italiei!

Are acea doza de infatuare incat il cam doare pe el in cot de cei 143 de milioane de cetateni rusi peste care el coboara incet si  sigur cu o progresie tipic stalinista Cortina de fier…Mai mult decat atat, fara pic de jena ii si minte si le spala creierele cu dezinformari, anume ca NATO se pregateste sa le invadeze tara !

Imaginati-va oameni buni ce fel de teroare si propaganda bantuie Rusia! Ce mai stil de guvernare in 2015! Manevrele dictatorului nu poseda niciun fel de margini!

 

Sursa foto : Ministerul rus al Apararii/Alexei Yereshko

Comentarii

Comentarii

Articole similare

0 Comments

No Comments Yet!

There are no comments at the moment, do you want to add one?

Write a comment

Only registered users can comment.

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

AU TRECUT DOI ANI DE LA TRAGEDIA DIN CLUBUL COLECTIV… CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Au trecut deja destul de repede doi ani de la tragedia din clubul Colectiv. Neputința pe care au trăit-o majoritatea în acele zile coroborate și cu revolta care a urmat, rămân încă bine întipărite în memoria multora. Multitudinea de evenimente de comemorare din aceste zile ne arată că nu suntem dispuși să lăsăm umbra uitării să se aștearnă în urma incendiului care a luat 64 de vieți.

Colectiv este acea mărturie de netăgăduit, acea expresie plină de tragism pe care și din care foarte puțini au putut înțelege câte ceva. Cert este că lumea a rămas marcată pe moment, ca mai pe urmă, aproape ireversibil, inexplicabil, cu aceeași doză de cinism…a alunecat pe partea uitării.

Momentul Colectiv ne-a adus nu doar pierderea unor oameni de care suntem cu toții iremediabil legați. Ci, a fost vorba și de un fel de trezire involuntară, care ne-a pus în față un adevăr crud: corupția chiar ucide. Iar, dacă stăm și reflectăm câteva momente, fără a avea pretenția de a ne situa în postura de ”judecători”, cu acea durere a omului rănit, vom ajunge la anumite concluzii, despre care s-a tot scris și strigat cu voce tare, sinonimă cu acea dorință de a nu renunța până în ziua în care vom transcede și ne vom alătura lor, cu mențiunea și rugămintea adresată Cerului de a nu avea acel tragic sfârșit!

Tineri aceia deosebiți nu meritau să moară în asemenea chinuri. Tineri aceia meritau tratați cu mare grijă de către cei specializați și în măsură să îi aline, să le asigure o speranță…Dar, din nefericire, nimeni și nimic nu au putut să le schimbe destinul.

Așa s-a ajuns cu acțiunea de a protesta, atunci când o mare de oameni a decis să strige și să vocifereze, pe deplin întemeiat contra lentorii, neajunsurilor, incapacității Sistemului. Astfel, fără de acest spirit civic, care ulterior a fost confiscat de către unele partide nu se putea face vreo schimbare.

Datoria, dreptul de a manifesta, de a dezbate cu argumente, de a vocifera atunci când guvernanții greșesc și de a semna petiții pentru a cere și a obține o schimbare veritabilă este unul garantat de bunul simț, dacă de Constituție, se tot încearcă, spre a fi eliminat, treptat-treptat.........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo