Criteriul National

Un accesoriu de bloc foarte important.

Un accesoriu de bloc foarte important.
martie 25
11:57 2020

cutii-postale-model-350-3-1024x742

Viata la bloc poate fi foarte comoda pentru unii, deoarece beneficiaza de toate utilitatile, fara a fi nevoiti sa faca focul in soba, iar apa calda este intotdeauna la debit continuu. La fel de avantajoase sunt si cutiile postale, care se gasesc in incinta scarii de bloc. Desi cutia postala protejeaza scrisorile in incinta blocului, locatarii au sanse si mai mari de a beneficia de mai multa intimitate asupra lucrurilor pe care le primesc de la posta. Cei care nu au inca o cutie postala moderna, pot apela la produsele de pe site-ul cutiipostalebloc.ro, deoarece acest magazin are o gama vasta de cutii postale bloc la preturi super avantajoase.

Lucruri de luat in considerare la cumpararea unei casute postale

Zona in care sa o instalati – Puteti instala casuta postala in fata proprietatii dvs. daca nu va deranjeaza sa mergeti cativa metri pentru a va primi posta sau coletul. Desigur, in functie de tipul locuintei, casuta postala poate fi instalata direct pe casa sau in scara de bloc.

Marime – Nu exista reguli standard de respectat in ceea ce priveste alegerea marimii potrivite. De multe ori, majoritatea proprietarilor de case selecteaza dimensiunea casutei postale in functie de dimensiunea scrisorilor si coletelor primite in mod regulat. O cutie postala mai mica, poate fi cea mai buna optiune daca primiti doar facturi si scrisori. Dar daca de multe ori primiti pachete mari sau cumparati online, este foarte recomandat sa optati pentru o cutie postala mai mare.

Culoare – Trebuie sa utilizati diferite principii atunci cand selectati culoarea pentru casutele postale. Este foarte frecvent ca proprietarii de locuinte sa aleaga, in general culoarea neagra, deoarece se pot amesteca cu stiluri si modele diferite. De asemenea, acest lucru ofera un aspect clasic si curat. In afara de negru, puteti opta pentru o cutie de scrisori in culori de tip cupru. Aceasta este potrivita pentru locuintele cu lanterne de cupru sau rigole. Mai mult, cuprul va rezista mai bine daca este expus la diferite situatii de mediu.

Securitate – Acesta este un factor foarte crucial daca primiti o scrisoare sau un document mai important sau sensibil. Cu siguranta, doriti sa va protejati confidentialitatea sau, daca nu veti merge acasa pentru o perioada destul de lunga de timp, scrisorile dvs. trebuie sa fie in siguranta. Trebuie sa alegeti o cutie postala care are un blocaj foarte robust daca securitatea si confidentialitatea sunt importante pentru dvs.

Majoritatea tipurilor de casute postale sunt disponibile intr-o gama larga de culori, ceea ce permite o multime de optiuni pentru a se potrivi cu decorul casei.

Cutiile postale montate pe perete – Daca sunteti unul dintre norocosii care inca se bucura de livrarea prin posta, atunci o cutie postala ce se monteaza pe perete poate fi ceea ce aveti nevoie. Acestea pot fi casute postale fara blocare sau cu blocare pe perete, iar unele sunt disponibile cu un spatiu pentru ziar optional.

Pe site-ul cutiipostalebloc.ro clientii pot sa comande cutii postale in functie de propriile specificatii pentru a obtine un produs cat mai durabil si placut. Cutia postala este inca un accesoriu important pentru primirea informatiilor!

 

 

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Alexandru Razvan

Alexandru Razvan

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul