Criteriul National

Un amfitrion laudat, dar deloc stresat cu Buftea events – evenimente

Un amfitrion laudat, dar deloc stresat cu Buftea events – evenimente
septembrie 14
09:13 2019

M6A7190-710x375

Organizatorul unor evenimente este laudat, dar tot lui i se reproseaza toate neimplinirile. Un simplu majorat se descompune in atat de multe secvente. Cine il organizeaza trebuie sa se intereseze de:

-locatia. O locatie monotona compromite pe jumatate petrecerea. Tinerii sunt tinuti greu intre peretii cenusii si un local cu usile vopsite in verde sau maro. Buftea events va pune la dispozitie sali elegante cu peretii tapetati cu matase sau cu fir metalic argintiu sau auriu si cu decoruri de poveste.

Niste mese elegante, puse pe malul lacului sau in cort, intr-un cadru feeric reprezinta locatia de vis, daca muzica si scena de dans ca si bufetul suedez sunt puse la punct in mod atent.

-meniul si cantitatea de mancare, de bautura si de prajituri. Nimeni nu zice sa se faca risipa, dar cand mancarea nu se ajunge sau nu sunt mere caramelizate cu aspect de expozitie pentru toti cei care doresc sa serveasca, apar in mod sigur discutii sau nemultumiri. Organizatorul trebuie sa se gandeasca si la amatorii de carne si la vegetarieni, dar si la cei aflati la dieta. Trebuie sa existe alternative pentru toti. Cei care sunt impotriva zaharului si a prajiturilor sa aiba la dispozitie fructe. Captivanta, daca tot este vorba de o petrecere si se admite o incalcare a principiilor, este si o fantana de ciocolata prin care se pot trece felurite fructe. Am vazut la botezuri si nunti, cum se face coada ca fiecare sa isi faca struguri in ciocolata sau capsuni in ciocolata.

-tacamurile si vesela. Petele de pe farfurii si pahare au rolul de a taia pofta de mancare. Mai bine cu vesela si tacamuri de unica folosinta perfect curate, decat cu pahare pline de praf sau ciobite!

-muzica. La orice petrecere, trebuie sa existe cantece pentru toti participantii.

-sonorizarea. Boxe care iti sparg urechile sau microfoniile repetate izgonesc oamenii de la petrecere. Volumul muzicii sa fie potrivit, astfel incat participantii sa se auda vorbind si boxele sa redea cu acuratete cele mai subtile nuante.

-decorurile. Peretii, mesele, scaunele nu pot sa ramana goale. Acoperirea meselor inchise la culoare si patate cu un material lucios, intr-o culoare vie lumineaza incaperea. O lumanare parfumata aprinsa pusa pe masa si un vas cu flori ne fac sa ne simtim fericiti.

Specialistii de la firma prezentata mai sus organizeaza perfect evenimente si nu uita niciunul din aceste detalii, la care se mai adauga multe altele. Numai daca vorbim despre bauturi, acestea trebuie sa fie variate: apa plata si minerala, suc acidulate si neacidulat, un vin bun alb, dar si rosu, un lichior sau coniac.

Daca evenimentul se organizeaza in aer liber se impune aducerea unor toalete mobile de lux la fata locului.

In concluzie, apeleaza la aceasta firma cu experienta in organizare evenimente sa te ajute ca totul sa fie perfect si sa fii un amfitrion laudat si sa se vorbeasca la superlativ de petrecerea organizata de tine!

Toamna debuteaza sezonul petrecerilor si cu Bufteaevents.com nunta voastra va rivaliza cu cele organizate de casele regale.

O gala de premiere merita sa fie fastuoasa, fiindca are in centrul atentiei oameni cu merite deosebite.

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Alexandru Razvan

Alexandru Razvan

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Partener media exclusiv

Revista presei