Criteriul National

Un antivirus BitDifender sau securitatea deviceurilor dusa la urmatorul nivel

Un antivirus BitDifender sau securitatea deviceurilor dusa la urmatorul nivel
aprilie 19
07:12 2017

Rapiditatea cu care se desfasoara lucrurile la nivel online uneori poate da serios de gandit si pe buna dreptate, atragerea unor programe corupte sau a unor fisiere ce contin virusi devenind lucruri cat se poate de normale.

V-ati gandit insa ca un atac informatic in vremurile in care traim poate reprezenta de altfel si afectarea totala sau partiala a calculatorului?

Daca in trecut totul se rezuma la o simpla formatare a sa, in acest moment nu mai este suficient doar atat, ci apelarea la service-uri si programe profesioniste.

Pentru a nu fi nevoie de toate aceste operatiuni avem nevoie de un pachet care contine un antivirus performant, capabil sa aibe o baza de date cu cei mai noi virusi actualizata, pentru a ne feri deviceul de toate problemele atat la nivel local cat si la nivel web.

La nivel web, au fost inregistrate foarte multe atacuri informatice, mai ales daca avem obiceiul sa intram pe site-uri care contin diferite aplicatii si jocuri, care pot lasa sa se identifice locatia, user ID-ul sau alte lucruri ce tin de identitatea calculatorului nostru.

Un program antivirus Bitdifender poate fi exact ceea ce cautam, pentru a nu mai sta cu griji, indiferent ca vrem sa descarcam diferite jocuri sau filme, indiferent ca vrem sa navigam pe diferite site-uri.

Acest antivirus are multiple avantaje, cele mai multe rezumandu-se la silentiozitatea cu care efectueaza operatiunile de scanare ale deviceului nostru si modul in care ne avertizeaza daca ceva este in neregula.

Mai mult decat atat, dispune de asistenta de securitate Wi-Fi, astfel incat la orice retea de internet ne-am conecta  datele noastre vor fi protejate.

Indiferent ca intentionam sa facem o plata bancara sau sa descarcam diferite fisiere nu ne va fi pus deviceul in pericol in niciun moment.

Acest pachet nu afecteaza resursele instrumentului de lucru pe care il folosim, cum probabil ne-am obisnuit cu alte pachete antivirus cu intrebuintare complexa, iar disponibilitatea sa cu toate windowsurile noi cu siguranta ne face sa ne dam seama ca este o solutie de luat in seama.

Producatorii stiu nevoile tuturor utilizatorilor, iar in aceasta perioada a anului exista oferte imbatabile pentru un astfel de pachet Bit Difender Complet.

La un pret intre 100 si 130 lei ( in functie de locul de unde se achizitioneaza), o licenta pe un an poate fi disponibila pentru 3 utilizatori distincti astfel incat sa existe o protectie marita si asupra deviceului, dar si asupra navigarii noastre web.

Comentarii

Comentarii

Share

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

Dor de primăvară - Editorial

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Intrarea în anotimpul renașterii își face simțită prezența. Natura se trezește la viață , chiar dacă acest sfârşit de februarie a fost destul de agitat, fiind marcat de nenumărate tulburări meteorologice dar și de evenimente, de arestări repetate şi anchete subtile, de multiple declaraţii de război şi de tensiuni mocnite. Dar, propun să le lăsăm în suspensie, deoarece toate au parte de rezolvare, la un moment dat.

Odată lămurite aceste aspecte, vă invit pe fiecare dintre dumneavoastră să vă lăsați imaginația să lucreze. Nu va necesita niciun cost suplimentar, iar beneficiile le veți cuantifica mai devreme sau mai târziu.

Așadar, din acest moment până la finalul acestor rânduri vă invit la a retrăi și reimagina primăvara din punctul dumneavoastră de vedere. Nu contează câtă experiență dețineți, nu contează nici statutul social, ci mai degrabă deschiderea sufletească dublată de acea trezvie.

Socoietatea postmodernă a devenit oarecum insensibilă la schimbările psihice, la schimbările anotimpurilor iar cea mai acută lipsă de orizont este pentru noi toţi o veritabilă și feroce luptă cu dorințele, temerile, ideile sau prejudecățile noastre. De aceea, anotimpul renașterii este o invitație la accederea într-o altă etapă a vieții şi o alternativă de a ne (re)veni în fire. La modul ideal se poate compara acest lucru ca pe o ofertă de a (re)veni la normalitate, la o invitație de a ne (re)găsi buna aşezare atât în relaţie cu semenii noştri, cât mai ales cu noi înşine.

Și este minunat să observăm aceste lucruri, chiar dacă suntem în mijlocul tuturor evenimentelor. Ce bucurie este atunci când ne alocăm timpul de a ne relaxa și de a privi la florile de câmp pentru a dobândi de la ele o înțelegere. Cromatic și olfactiv…Dar nu numai atât, deoarece aşa cum albina, zburând din floare în floare, adună din ele mierea, aşa şi noi, privind la flori nu numai cu ochii cei trupeşti, ci şi cu ochii lăuntrici putem aduna înțelepciune superioară, ce ține de suflet, dobândind anumite cunoştinţe..........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

clinica implant dentar timisoara

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro