Criteriul National

Un antivirus BitDifender sau securitatea deviceurilor dusa la urmatorul nivel

Un antivirus BitDifender sau securitatea deviceurilor dusa la urmatorul nivel
aprilie 19
07:12 2017

Rapiditatea cu care se desfasoara lucrurile la nivel online uneori poate da serios de gandit si pe buna dreptate, atragerea unor programe corupte sau a unor fisiere ce contin virusi devenind lucruri cat se poate de normale.

V-ati gandit insa ca un atac informatic in vremurile in care traim poate reprezenta de altfel si afectarea totala sau partiala a calculatorului?

Daca in trecut totul se rezuma la o simpla formatare a sa, in acest moment nu mai este suficient doar atat, ci apelarea la service-uri si programe profesioniste.

Pentru a nu fi nevoie de toate aceste operatiuni avem nevoie de un pachet care contine un antivirus performant, capabil sa aibe o baza de date cu cei mai noi virusi actualizata, pentru a ne feri deviceul de toate problemele atat la nivel local cat si la nivel web.

La nivel web, au fost inregistrate foarte multe atacuri informatice, mai ales daca avem obiceiul sa intram pe site-uri care contin diferite aplicatii si jocuri, care pot lasa sa se identifice locatia, user ID-ul sau alte lucruri ce tin de identitatea calculatorului nostru.

Un program antivirus Bitdifender poate fi exact ceea ce cautam, pentru a nu mai sta cu griji, indiferent ca vrem sa descarcam diferite jocuri sau filme, indiferent ca vrem sa navigam pe diferite site-uri.

Acest antivirus are multiple avantaje, cele mai multe rezumandu-se la silentiozitatea cu care efectueaza operatiunile de scanare ale deviceului nostru si modul in care ne avertizeaza daca ceva este in neregula.

Mai mult decat atat, dispune de asistenta de securitate Wi-Fi, astfel incat la orice retea de internet ne-am conecta  datele noastre vor fi protejate.

Indiferent ca intentionam sa facem o plata bancara sau sa descarcam diferite fisiere nu ne va fi pus deviceul in pericol in niciun moment.

Acest pachet nu afecteaza resursele instrumentului de lucru pe care il folosim, cum probabil ne-am obisnuit cu alte pachete antivirus cu intrebuintare complexa, iar disponibilitatea sa cu toate windowsurile noi cu siguranta ne face sa ne dam seama ca este o solutie de luat in seama.

Producatorii stiu nevoile tuturor utilizatorilor, iar in aceasta perioada a anului exista oferte imbatabile pentru un astfel de pachet Bit Difender Complet.

La un pret intre 100 si 130 lei ( in functie de locul de unde se achizitioneaza), o licenta pe un an poate fi disponibila pentru 3 utilizatori distincti astfel incat sa existe o protectie marita si asupra deviceului, dar si asupra navigarii noastre web.

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Roxana Dascalu

Roxana Dascalu

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

AU TRECUT DOI ANI DE LA TRAGEDIA DIN CLUBUL COLECTIV… CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Au trecut deja destul de repede doi ani de la tragedia din clubul Colectiv. Neputința pe care au trăit-o majoritatea în acele zile coroborate și cu revolta care a urmat, rămân încă bine întipărite în memoria multora. Multitudinea de evenimente de comemorare din aceste zile ne arată că nu suntem dispuși să lăsăm umbra uitării să se aștearnă în urma incendiului care a luat 64 de vieți.

Colectiv este acea mărturie de netăgăduit, acea expresie plină de tragism pe care și din care foarte puțini au putut înțelege câte ceva. Cert este că lumea a rămas marcată pe moment, ca mai pe urmă, aproape ireversibil, inexplicabil, cu aceeași doză de cinism…a alunecat pe partea uitării.

Momentul Colectiv ne-a adus nu doar pierderea unor oameni de care suntem cu toții iremediabil legați. Ci, a fost vorba și de un fel de trezire involuntară, care ne-a pus în față un adevăr crud: corupția chiar ucide. Iar, dacă stăm și reflectăm câteva momente, fără a avea pretenția de a ne situa în postura de ”judecători”, cu acea durere a omului rănit, vom ajunge la anumite concluzii, despre care s-a tot scris și strigat cu voce tare, sinonimă cu acea dorință de a nu renunța până în ziua în care vom transcede și ne vom alătura lor, cu mențiunea și rugămintea adresată Cerului de a nu avea acel tragic sfârșit!

Tineri aceia deosebiți nu meritau să moară în asemenea chinuri. Tineri aceia meritau tratați cu mare grijă de către cei specializați și în măsură să îi aline, să le asigure o speranță…Dar, din nefericire, nimeni și nimic nu au putut să le schimbe destinul.

Așa s-a ajuns cu acțiunea de a protesta, atunci când o mare de oameni a decis să strige și să vocifereze, pe deplin întemeiat contra lentorii, neajunsurilor, incapacității Sistemului. Astfel, fără de acest spirit civic, care ulterior a fost confiscat de către unele partide nu se putea face vreo schimbare.

Datoria, dreptul de a manifesta, de a dezbate cu argumente, de a vocifera atunci când guvernanții greșesc și de a semna petiții pentru a cere și a obține o schimbare veritabilă este unul garantat de bunul simț, dacă de Constituție, se tot încearcă, spre a fi eliminat, treptat-treptat.........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo