Criteriul National

Un antivirus BitDifender sau securitatea deviceurilor dusa la urmatorul nivel

Un antivirus BitDifender sau securitatea deviceurilor dusa la urmatorul nivel
aprilie 19
07:12 2017

Rapiditatea cu care se desfasoara lucrurile la nivel online uneori poate da serios de gandit si pe buna dreptate, atragerea unor programe corupte sau a unor fisiere ce contin virusi devenind lucruri cat se poate de normale.

V-ati gandit insa ca un atac informatic in vremurile in care traim poate reprezenta de altfel si afectarea totala sau partiala a calculatorului?

Daca in trecut totul se rezuma la o simpla formatare a sa, in acest moment nu mai este suficient doar atat, ci apelarea la service-uri si programe profesioniste.

Pentru a nu fi nevoie de toate aceste operatiuni avem nevoie de un pachet care contine un antivirus performant, capabil sa aibe o baza de date cu cei mai noi virusi actualizata, pentru a ne feri deviceul de toate problemele atat la nivel local cat si la nivel web.

La nivel web, au fost inregistrate foarte multe atacuri informatice, mai ales daca avem obiceiul sa intram pe site-uri care contin diferite aplicatii si jocuri, care pot lasa sa se identifice locatia, user ID-ul sau alte lucruri ce tin de identitatea calculatorului nostru.

Un program antivirus Bitdifender poate fi exact ceea ce cautam, pentru a nu mai sta cu griji, indiferent ca vrem sa descarcam diferite jocuri sau filme, indiferent ca vrem sa navigam pe diferite site-uri.

Acest antivirus are multiple avantaje, cele mai multe rezumandu-se la silentiozitatea cu care efectueaza operatiunile de scanare ale deviceului nostru si modul in care ne avertizeaza daca ceva este in neregula.

Mai mult decat atat, dispune de asistenta de securitate Wi-Fi, astfel incat la orice retea de internet ne-am conecta  datele noastre vor fi protejate.

Indiferent ca intentionam sa facem o plata bancara sau sa descarcam diferite fisiere nu ne va fi pus deviceul in pericol in niciun moment.

Acest pachet nu afecteaza resursele instrumentului de lucru pe care il folosim, cum probabil ne-am obisnuit cu alte pachete antivirus cu intrebuintare complexa, iar disponibilitatea sa cu toate windowsurile noi cu siguranta ne face sa ne dam seama ca este o solutie de luat in seama.

Producatorii stiu nevoile tuturor utilizatorilor, iar in aceasta perioada a anului exista oferte imbatabile pentru un astfel de pachet Bit Difender Complet.

La un pret intre 100 si 130 lei ( in functie de locul de unde se achizitioneaza), o licenta pe un an poate fi disponibila pentru 3 utilizatori distincti astfel incat sa existe o protectie marita si asupra deviceului, dar si asupra navigarii noastre web.

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Roxana Dascalu

Roxana Dascalu

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

„Ţi-e milă? Ţi-am luat banii!…”- CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Tristele amintiri au ajuns departe…De fapt, cu o anumită ritmicitate , indiferent de context omul are posibilitatea de a alege .

Iar, această posibilitate de a râde sau de a plânge ar trebui să nu ne-o cenzureze nimeni!

De cele mai multe ori, datorită „regulilor nescrise” ale acestei societăţi suntem puşi în faţa unor evenimente triste şi întunecate , dar comicul îşi face apariţia tocmai atunci când ne-am aştepta cel mai puţin.

De la o vreme încoace am tot scris pe diferite atitudini vis a vis de anumite aspecte ce m-au determinat să mă exprim în mai multe registre sufleteşti!

Dar acum e cu totul altă treabă…

Fără să aduc jigniri, situaţia în care se află românul este analizată în mod ironic.“Filantropica” reprezintă cea mai eficientă şi în acelaşi timp amuzantă metodă de a aduce în prim-plan ideea că “nu tot ceea ce pare este adevărat”.

Asemeni unei proiecţii video avem o sumendenie de întâmplări ce constituie o modalitate de a genera materiale de informare publică.

Modul în care noi, asemeni spectatorilor avem „şansa” de a privi lumea este oarecum influenţat de experienţele celor din trecut, deoarece astfel, participând în mod indirect la acţiunile personajelor, noi suntem publicul ce primeşte şi decodifică mesajul în mod diferit.

Replica cheie a lui Gheorghe Dinică (textier pentru cerşetori) :”Mâna întinsă care nu spune o poveste, nu primeşte pomană”, reprezintă fraza de bază a relaţiilor publice.

El este un portret „artistic”, machiavelic până la perfecțiune al diavolului ca show-man de geniu, care prin minciună şi înşelăciune a reuşit să ocupe o poziţie bună în societate. Această replică ar putea să-l includă, în cinismul ei şi pe artistul român care cerşeşte finanţare şi care va rămîne cu mîna întinsă, atâta timp cât nu găseşte o poveste captivantă...........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo