Criteriul National

Un aragaz mixt, dovada unui sistem tehnologic inteligent

Un aragaz mixt, dovada unui sistem tehnologic inteligent
aprilie 26
18:24 2017

Te-ai gandit vreodata ca poti avea parte de electrocasnice care sa functioneze cu doua tipuri distincte de alimentare? In secolul tehnologiei acest lucru este perfect posibil, iar ceea ce am precizat mai sus este intruchipat intr-un electrocasnic cu adevarat util bucatariilor clasice si anume aragazul mixt.

Acesta functioneaza atat pe baza de gaz cat si prin aprindere electrica, ambele simultan, iar daca una din surse este oprita buna sa functionare nu va fi afectata in nici un fel.

Sa luam un exemplu clasic si sa presupunem ca va fi curentul electric oprit o buna perioada de  timp in bloc. Ai posibilitatea sa gatesti in continuare pentru familia ta datorita retelei de gaz active, care nu afecteaza functiile aragazului si puterea sa.

Insa spre criterii de performanta trebuie sa fim atenti atunci cand vine vorba de achizitionarea unor aragazuri mixte?

Este foarte important de stiut ca daca aveti in componenta familiei cel putin 3-4 membrii atunci alegerea unui aragaz mixt care sa contina un numar de cel putin 3 arzatoare este prioritara, pentru a gati mai multe sortimente de mancare concomitent.

De asemenea, functiile sale fac de departe diferenta atunci cand vine vorba de performante, iar faptul ca are doua tipuri de surse de alimentare ar trebui sa ne puna in garda si  sa alocam ceva atentie si la aspecte precum sistem de ventilatie, iluminarea cuptorului, meniul, dar si siguranta.

Si materialele din care este conceput cu siguranta pot fi criteriul decisiv in selectie. Atunci cand folosim un electrocasnic la foc automat este nevoie sa stim ca materialul sau poate fi curatat usor, mai ales arzatoarele si cuptorul.

Cele mai multe aragaze mixte au la baza inoxul, sticla,iar plita este emaliata fapt pentru care ar adauga inca un element functional bun.

Daca avem nedumeriri in privinta acestor lucruri este ideal sa ne reorientam pentru a putea lua cele mai bune solutii. Acum, in mediul online, putem intra in posesia celor mai bune aragazuri mixte functie de criteriile la care tinem in mod special, iar diferite comparatoare de preturi si caracteristici ar putea oferi o nota in plus de claritate in privinta alegerilor noastre.

Aceste programe deosebit de inteligente au capacitatea sa iti ofere electrocasnice bune la preturi reduse prin doar cateva clickuri, scutindu-te de eternul drum la magazin, mai ales daca nu beneficiezi de foarte mult timp.

Acest lucru vine la pachet cu o serie de reduceri, iar transportul se va face chiar la domiciliul tau pentru un confort mai bun.

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Roxana Dascalu

Roxana Dascalu

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

AU TRECUT DOI ANI DE LA TRAGEDIA DIN CLUBUL COLECTIV… CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Au trecut deja destul de repede doi ani de la tragedia din clubul Colectiv. Neputința pe care au trăit-o majoritatea în acele zile coroborate și cu revolta care a urmat, rămân încă bine întipărite în memoria multora. Multitudinea de evenimente de comemorare din aceste zile ne arată că nu suntem dispuși să lăsăm umbra uitării să se aștearnă în urma incendiului care a luat 64 de vieți.

Colectiv este acea mărturie de netăgăduit, acea expresie plină de tragism pe care și din care foarte puțini au putut înțelege câte ceva. Cert este că lumea a rămas marcată pe moment, ca mai pe urmă, aproape ireversibil, inexplicabil, cu aceeași doză de cinism…a alunecat pe partea uitării.

Momentul Colectiv ne-a adus nu doar pierderea unor oameni de care suntem cu toții iremediabil legați. Ci, a fost vorba și de un fel de trezire involuntară, care ne-a pus în față un adevăr crud: corupția chiar ucide. Iar, dacă stăm și reflectăm câteva momente, fără a avea pretenția de a ne situa în postura de ”judecători”, cu acea durere a omului rănit, vom ajunge la anumite concluzii, despre care s-a tot scris și strigat cu voce tare, sinonimă cu acea dorință de a nu renunța până în ziua în care vom transcede și ne vom alătura lor, cu mențiunea și rugămintea adresată Cerului de a nu avea acel tragic sfârșit!

Tineri aceia deosebiți nu meritau să moară în asemenea chinuri. Tineri aceia meritau tratați cu mare grijă de către cei specializați și în măsură să îi aline, să le asigure o speranță…Dar, din nefericire, nimeni și nimic nu au putut să le schimbe destinul.

Așa s-a ajuns cu acțiunea de a protesta, atunci când o mare de oameni a decis să strige și să vocifereze, pe deplin întemeiat contra lentorii, neajunsurilor, incapacității Sistemului. Astfel, fără de acest spirit civic, care ulterior a fost confiscat de către unele partide nu se putea face vreo schimbare.

Datoria, dreptul de a manifesta, de a dezbate cu argumente, de a vocifera atunci când guvernanții greșesc și de a semna petiții pentru a cere și a obține o schimbare veritabilă este unul garantat de bunul simț, dacă de Constituție, se tot încearcă, spre a fi eliminat, treptat-treptat.........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo