Criteriul National

Un aragaz mixt, dovada unui sistem tehnologic inteligent

Un aragaz mixt, dovada unui sistem tehnologic inteligent
aprilie 26
18:24 2017

Te-ai gandit vreodata ca poti avea parte de electrocasnice care sa functioneze cu doua tipuri distincte de alimentare? In secolul tehnologiei acest lucru este perfect posibil, iar ceea ce am precizat mai sus este intruchipat intr-un electrocasnic cu adevarat util bucatariilor clasice si anume aragazul mixt.

Acesta functioneaza atat pe baza de gaz cat si prin aprindere electrica, ambele simultan, iar daca una din surse este oprita buna sa functionare nu va fi afectata in nici un fel.

Sa luam un exemplu clasic si sa presupunem ca va fi curentul electric oprit o buna perioada de  timp in bloc. Ai posibilitatea sa gatesti in continuare pentru familia ta datorita retelei de gaz active, care nu afecteaza functiile aragazului si puterea sa.

Insa spre criterii de performanta trebuie sa fim atenti atunci cand vine vorba de achizitionarea unor aragazuri mixte?

Este foarte important de stiut ca daca aveti in componenta familiei cel putin 3-4 membrii atunci alegerea unui aragaz mixt care sa contina un numar de cel putin 3 arzatoare este prioritara, pentru a gati mai multe sortimente de mancare concomitent.

De asemenea, functiile sale fac de departe diferenta atunci cand vine vorba de performante, iar faptul ca are doua tipuri de surse de alimentare ar trebui sa ne puna in garda si  sa alocam ceva atentie si la aspecte precum sistem de ventilatie, iluminarea cuptorului, meniul, dar si siguranta.

Si materialele din care este conceput cu siguranta pot fi criteriul decisiv in selectie. Atunci cand folosim un electrocasnic la foc automat este nevoie sa stim ca materialul sau poate fi curatat usor, mai ales arzatoarele si cuptorul.

Cele mai multe aragaze mixte au la baza inoxul, sticla,iar plita este emaliata fapt pentru care ar adauga inca un element functional bun.

Daca avem nedumeriri in privinta acestor lucruri este ideal sa ne reorientam pentru a putea lua cele mai bune solutii. Acum, in mediul online, putem intra in posesia celor mai bune aragazuri mixte functie de criteriile la care tinem in mod special, iar diferite comparatoare de preturi si caracteristici ar putea oferi o nota in plus de claritate in privinta alegerilor noastre.

Aceste programe deosebit de inteligente au capacitatea sa iti ofere electrocasnice bune la preturi reduse prin doar cateva clickuri, scutindu-te de eternul drum la magazin, mai ales daca nu beneficiezi de foarte mult timp.

Acest lucru vine la pachet cu o serie de reduceri, iar transportul se va face chiar la domiciliul tau pentru un confort mai bun.

Comentarii

Comentarii

Share

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

Dor de primăvară - Editorial

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Intrarea în anotimpul renașterii își face simțită prezența. Natura se trezește la viață , chiar dacă acest sfârşit de februarie a fost destul de agitat, fiind marcat de nenumărate tulburări meteorologice dar și de evenimente, de arestări repetate şi anchete subtile, de multiple declaraţii de război şi de tensiuni mocnite. Dar, propun să le lăsăm în suspensie, deoarece toate au parte de rezolvare, la un moment dat.

Odată lămurite aceste aspecte, vă invit pe fiecare dintre dumneavoastră să vă lăsați imaginația să lucreze. Nu va necesita niciun cost suplimentar, iar beneficiile le veți cuantifica mai devreme sau mai târziu.

Așadar, din acest moment până la finalul acestor rânduri vă invit la a retrăi și reimagina primăvara din punctul dumneavoastră de vedere. Nu contează câtă experiență dețineți, nu contează nici statutul social, ci mai degrabă deschiderea sufletească dublată de acea trezvie.

Socoietatea postmodernă a devenit oarecum insensibilă la schimbările psihice, la schimbările anotimpurilor iar cea mai acută lipsă de orizont este pentru noi toţi o veritabilă și feroce luptă cu dorințele, temerile, ideile sau prejudecățile noastre. De aceea, anotimpul renașterii este o invitație la accederea într-o altă etapă a vieții şi o alternativă de a ne (re)veni în fire. La modul ideal se poate compara acest lucru ca pe o ofertă de a (re)veni la normalitate, la o invitație de a ne (re)găsi buna aşezare atât în relaţie cu semenii noştri, cât mai ales cu noi înşine.

Și este minunat să observăm aceste lucruri, chiar dacă suntem în mijlocul tuturor evenimentelor. Ce bucurie este atunci când ne alocăm timpul de a ne relaxa și de a privi la florile de câmp pentru a dobândi de la ele o înțelegere. Cromatic și olfactiv…Dar nu numai atât, deoarece aşa cum albina, zburând din floare în floare, adună din ele mierea, aşa şi noi, privind la flori nu numai cu ochii cei trupeşti, ci şi cu ochii lăuntrici putem aduna înțelepciune superioară, ce ține de suflet, dobândind anumite cunoştinţe..........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

clinica implant dentar timisoara

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro