Criteriul National

Un aragaz mixt, dovada unui sistem tehnologic inteligent

Un aragaz mixt, dovada unui sistem tehnologic inteligent
aprilie 26
18:24 2017

Te-ai gandit vreodata ca poti avea parte de electrocasnice care sa functioneze cu doua tipuri distincte de alimentare? In secolul tehnologiei acest lucru este perfect posibil, iar ceea ce am precizat mai sus este intruchipat intr-un electrocasnic cu adevarat util bucatariilor clasice si anume aragazul mixt.

Acesta functioneaza atat pe baza de gaz cat si prin aprindere electrica, ambele simultan, iar daca una din surse este oprita buna sa functionare nu va fi afectata in nici un fel.

Sa luam un exemplu clasic si sa presupunem ca va fi curentul electric oprit o buna perioada de  timp in bloc. Ai posibilitatea sa gatesti in continuare pentru familia ta datorita retelei de gaz active, care nu afecteaza functiile aragazului si puterea sa.

Insa spre criterii de performanta trebuie sa fim atenti atunci cand vine vorba de achizitionarea unor aragazuri mixte?

Este foarte important de stiut ca daca aveti in componenta familiei cel putin 3-4 membrii atunci alegerea unui aragaz mixt care sa contina un numar de cel putin 3 arzatoare este prioritara, pentru a gati mai multe sortimente de mancare concomitent.

De asemenea, functiile sale fac de departe diferenta atunci cand vine vorba de performante, iar faptul ca are doua tipuri de surse de alimentare ar trebui sa ne puna in garda si  sa alocam ceva atentie si la aspecte precum sistem de ventilatie, iluminarea cuptorului, meniul, dar si siguranta.

Si materialele din care este conceput cu siguranta pot fi criteriul decisiv in selectie. Atunci cand folosim un electrocasnic la foc automat este nevoie sa stim ca materialul sau poate fi curatat usor, mai ales arzatoarele si cuptorul.

Cele mai multe aragaze mixte au la baza inoxul, sticla,iar plita este emaliata fapt pentru care ar adauga inca un element functional bun.

Daca avem nedumeriri in privinta acestor lucruri este ideal sa ne reorientam pentru a putea lua cele mai bune solutii. Acum, in mediul online, putem intra in posesia celor mai bune aragazuri mixte functie de criteriile la care tinem in mod special, iar diferite comparatoare de preturi si caracteristici ar putea oferi o nota in plus de claritate in privinta alegerilor noastre.

Aceste programe deosebit de inteligente au capacitatea sa iti ofere electrocasnice bune la preturi reduse prin doar cateva clickuri, scutindu-te de eternul drum la magazin, mai ales daca nu beneficiezi de foarte mult timp.

Acest lucru vine la pachet cu o serie de reduceri, iar transportul se va face chiar la domiciliul tau pentru un confort mai bun.

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Roxana Dascalu

Roxana Dascalu

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

„Ţi-e milă? Ţi-am luat banii!…”- CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Tristele amintiri au ajuns departe…De fapt, cu o anumită ritmicitate , indiferent de context omul are posibilitatea de a alege .

Iar, această posibilitate de a râde sau de a plânge ar trebui să nu ne-o cenzureze nimeni!

De cele mai multe ori, datorită „regulilor nescrise” ale acestei societăţi suntem puşi în faţa unor evenimente triste şi întunecate , dar comicul îşi face apariţia tocmai atunci când ne-am aştepta cel mai puţin.

De la o vreme încoace am tot scris pe diferite atitudini vis a vis de anumite aspecte ce m-au determinat să mă exprim în mai multe registre sufleteşti!

Dar acum e cu totul altă treabă…

Fără să aduc jigniri, situaţia în care se află românul este analizată în mod ironic.“Filantropica” reprezintă cea mai eficientă şi în acelaşi timp amuzantă metodă de a aduce în prim-plan ideea că “nu tot ceea ce pare este adevărat”.

Asemeni unei proiecţii video avem o sumendenie de întâmplări ce constituie o modalitate de a genera materiale de informare publică.

Modul în care noi, asemeni spectatorilor avem „şansa” de a privi lumea este oarecum influenţat de experienţele celor din trecut, deoarece astfel, participând în mod indirect la acţiunile personajelor, noi suntem publicul ce primeşte şi decodifică mesajul în mod diferit.

Replica cheie a lui Gheorghe Dinică (textier pentru cerşetori) :”Mâna întinsă care nu spune o poveste, nu primeşte pomană”, reprezintă fraza de bază a relaţiilor publice.

El este un portret „artistic”, machiavelic până la perfecțiune al diavolului ca show-man de geniu, care prin minciună şi înşelăciune a reuşit să ocupe o poziţie bună în societate. Această replică ar putea să-l includă, în cinismul ei şi pe artistul român care cerşeşte finanţare şi care va rămîne cu mîna întinsă, atâta timp cât nu găseşte o poveste captivantă...........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo