Criteriul National

Aspirator profesional cu apa: prietenul de nadejde pentru o casa curata si un aer sanatos

Aspirator profesional cu apa: prietenul de nadejde pentru o casa curata si un aer sanatos
aprilie 16
12:07 2017

Poate ca de multe ori nu a-ti fost multumit de randamentul aspiratorului dumneavoastra casnic si pe buna dreptate, deoarece acesta are rolul doar unei curatenii generale si nu poate actiona chiar si pe suprafete sau covoare ceva mai pretentioase pentru a indeparta impuritatile de pe acestea.

Acum tehnologia vine si propune un electrocasnic cu totul si cu totul inovativ ce se bazeaza pe un sistem de filtrare complet, ce are la baza atat aspirarea uscata cat si cea umeda si retinerea particulelor sau microorganismelor din aer pentru o mireasma mai placuta si pentru o sanatate in incaperea noastra mai propice.

Acesta este fara doar si poate aspiratorul cu apa, un aspirator care are capacitatea sa retina microbii datorita filtrelor sale incorporate intr-o proportie de 99%, iar la sfarsitul utilizarii sale poate lasa in aer o mireasma cu totul si cu totul deosebita.

Daca nu sunteti convinsi de acest aspirator si de noutatea lui in utilitate va invitam sa consultati forumurile de specialitate pentru a consulta recenziile tuturor cumparatorilor si pentru a observa cat de practic este un asemenea electrocasnic pentru casa dumneavoastra.

In schimb daca am reusit sa va convingem ca este o solutie de ultim moment pentru niste locuinte mai curate si cu un aer mai proaspat, atunci va invitam sa va orientati atentia spre cel mai bun aspirator cu filtrare prin apa care are niste calitati  cu totul deosebite, a carui pret cu siguranta va fi un castig pe termen lung chiar si pentru sanatatea copiilor dumneavoastra!

Studio Casa HydraRain

Un aspirator care are o putere suficient de mare astfel incat sa poata face aspirare uscata, sa absoarba apa de pe diferite suprafete dar si sa efectueze o spalare completa a acestora.

Alaturi de el vine la pachet un set complet de accesorii, iar expertii il recomanda pentru spalarea diferitelor tipuri de gresie, faianta, covoare si isi gaseste intrebuintarea chiar si in domeniul auto! Totul la doar 595 lei, redus cu 40% daca este achizitionat din mediul online.

Zelmer Aquawelt Plus ZVC762SP

Acest aspirator profesional cu spalare are un design cu totul si cu totul deosebit si o greutate redusa astfel incat sa poata fi dus oriunde in locuinta noastra.

Calitatile sale de electrocasnic multifunctional a convins majoritatea cumparatorilor asupra utilitatii sale, avand posibilitatea atat sa efectueze aspirare uscata cat si sa spele cu usurinta carpete sau sa colecteze chiar si bauturi varsate pe podea fara a lasa vreo urma.

Filtrul HEPA vine la pachet cu acest electrocasnic incredibil pentru a retine microorganismele si bacteriile de la nivelul aerului totul la doar 680 lei, redus cu peste 30% fata de valoarea sa initiala.

Comentarii

Comentarii

Share

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

Dor de primăvară - Editorial

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Intrarea în anotimpul renașterii își face simțită prezența. Natura se trezește la viață , chiar dacă acest sfârşit de februarie a fost destul de agitat, fiind marcat de nenumărate tulburări meteorologice dar și de evenimente, de arestări repetate şi anchete subtile, de multiple declaraţii de război şi de tensiuni mocnite. Dar, propun să le lăsăm în suspensie, deoarece toate au parte de rezolvare, la un moment dat.

Odată lămurite aceste aspecte, vă invit pe fiecare dintre dumneavoastră să vă lăsați imaginația să lucreze. Nu va necesita niciun cost suplimentar, iar beneficiile le veți cuantifica mai devreme sau mai târziu.

Așadar, din acest moment până la finalul acestor rânduri vă invit la a retrăi și reimagina primăvara din punctul dumneavoastră de vedere. Nu contează câtă experiență dețineți, nu contează nici statutul social, ci mai degrabă deschiderea sufletească dublată de acea trezvie.

Socoietatea postmodernă a devenit oarecum insensibilă la schimbările psihice, la schimbările anotimpurilor iar cea mai acută lipsă de orizont este pentru noi toţi o veritabilă și feroce luptă cu dorințele, temerile, ideile sau prejudecățile noastre. De aceea, anotimpul renașterii este o invitație la accederea într-o altă etapă a vieții şi o alternativă de a ne (re)veni în fire. La modul ideal se poate compara acest lucru ca pe o ofertă de a (re)veni la normalitate, la o invitație de a ne (re)găsi buna aşezare atât în relaţie cu semenii noştri, cât mai ales cu noi înşine.

Și este minunat să observăm aceste lucruri, chiar dacă suntem în mijlocul tuturor evenimentelor. Ce bucurie este atunci când ne alocăm timpul de a ne relaxa și de a privi la florile de câmp pentru a dobândi de la ele o înțelegere. Cromatic și olfactiv…Dar nu numai atât, deoarece aşa cum albina, zburând din floare în floare, adună din ele mierea, aşa şi noi, privind la flori nu numai cu ochii cei trupeşti, ci şi cu ochii lăuntrici putem aduna înțelepciune superioară, ce ține de suflet, dobândind anumite cunoştinţe..........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

clinica implant dentar timisoara

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro