Criteriul National

Aspirator profesional cu apa: prietenul de nadejde pentru o casa curata si un aer sanatos

Aspirator profesional cu apa: prietenul de nadejde pentru o casa curata si un aer sanatos
aprilie 16
12:07 2017

Poate ca de multe ori nu a-ti fost multumit de randamentul aspiratorului dumneavoastra casnic si pe buna dreptate, deoarece acesta are rolul doar unei curatenii generale si nu poate actiona chiar si pe suprafete sau covoare ceva mai pretentioase pentru a indeparta impuritatile de pe acestea.

Acum tehnologia vine si propune un electrocasnic cu totul si cu totul inovativ ce se bazeaza pe un sistem de filtrare complet, ce are la baza atat aspirarea uscata cat si cea umeda si retinerea particulelor sau microorganismelor din aer pentru o mireasma mai placuta si pentru o sanatate in incaperea noastra mai propice.

Acesta este fara doar si poate aspiratorul cu apa, un aspirator care are capacitatea sa retina microbii datorita filtrelor sale incorporate intr-o proportie de 99%, iar la sfarsitul utilizarii sale poate lasa in aer o mireasma cu totul si cu totul deosebita.

Daca nu sunteti convinsi de acest aspirator si de noutatea lui in utilitate va invitam sa consultati forumurile de specialitate pentru a consulta recenziile tuturor cumparatorilor si pentru a observa cat de practic este un asemenea electrocasnic pentru casa dumneavoastra.

In schimb daca am reusit sa va convingem ca este o solutie de ultim moment pentru niste locuinte mai curate si cu un aer mai proaspat, atunci va invitam sa va orientati atentia spre cel mai bun aspirator cu filtrare prin apa care are niste calitati  cu totul deosebite, a carui pret cu siguranta va fi un castig pe termen lung chiar si pentru sanatatea copiilor dumneavoastra!

Studio Casa HydraRain

Un aspirator care are o putere suficient de mare astfel incat sa poata face aspirare uscata, sa absoarba apa de pe diferite suprafete dar si sa efectueze o spalare completa a acestora.

Alaturi de el vine la pachet un set complet de accesorii, iar expertii il recomanda pentru spalarea diferitelor tipuri de gresie, faianta, covoare si isi gaseste intrebuintarea chiar si in domeniul auto! Totul la doar 595 lei, redus cu 40% daca este achizitionat din mediul online.

Zelmer Aquawelt Plus ZVC762SP

Acest aspirator profesional cu spalare are un design cu totul si cu totul deosebit si o greutate redusa astfel incat sa poata fi dus oriunde in locuinta noastra.

Calitatile sale de electrocasnic multifunctional a convins majoritatea cumparatorilor asupra utilitatii sale, avand posibilitatea atat sa efectueze aspirare uscata cat si sa spele cu usurinta carpete sau sa colecteze chiar si bauturi varsate pe podea fara a lasa vreo urma.

Filtrul HEPA vine la pachet cu acest electrocasnic incredibil pentru a retine microorganismele si bacteriile de la nivelul aerului totul la doar 680 lei, redus cu peste 30% fata de valoarea sa initiala.

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Roxana Dascalu

Roxana Dascalu

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

„Ţi-e milă? Ţi-am luat banii!…”- CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Tristele amintiri au ajuns departe…De fapt, cu o anumită ritmicitate , indiferent de context omul are posibilitatea de a alege .

Iar, această posibilitate de a râde sau de a plânge ar trebui să nu ne-o cenzureze nimeni!

De cele mai multe ori, datorită „regulilor nescrise” ale acestei societăţi suntem puşi în faţa unor evenimente triste şi întunecate , dar comicul îşi face apariţia tocmai atunci când ne-am aştepta cel mai puţin.

De la o vreme încoace am tot scris pe diferite atitudini vis a vis de anumite aspecte ce m-au determinat să mă exprim în mai multe registre sufleteşti!

Dar acum e cu totul altă treabă…

Fără să aduc jigniri, situaţia în care se află românul este analizată în mod ironic.“Filantropica” reprezintă cea mai eficientă şi în acelaşi timp amuzantă metodă de a aduce în prim-plan ideea că “nu tot ceea ce pare este adevărat”.

Asemeni unei proiecţii video avem o sumendenie de întâmplări ce constituie o modalitate de a genera materiale de informare publică.

Modul în care noi, asemeni spectatorilor avem „şansa” de a privi lumea este oarecum influenţat de experienţele celor din trecut, deoarece astfel, participând în mod indirect la acţiunile personajelor, noi suntem publicul ce primeşte şi decodifică mesajul în mod diferit.

Replica cheie a lui Gheorghe Dinică (textier pentru cerşetori) :”Mâna întinsă care nu spune o poveste, nu primeşte pomană”, reprezintă fraza de bază a relaţiilor publice.

El este un portret „artistic”, machiavelic până la perfecțiune al diavolului ca show-man de geniu, care prin minciună şi înşelăciune a reuşit să ocupe o poziţie bună în societate. Această replică ar putea să-l includă, în cinismul ei şi pe artistul român care cerşeşte finanţare şi care va rămîne cu mîna întinsă, atâta timp cât nu găseşte o poveste captivantă...........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo