Criteriul National

Un atârnache PNL-ist s-a TRAVESTIT în protestatar şi a ieşit la agăţat alegători şi jurnalişti

ianuarie 19
22:11 2017

imag articol

 

Este bine cunoscut faptul ca societatea civila constanteana este foarte comoda cand vine vorba de proteste in strada. Cu toate acestea, momentul Colectiv a scos din case mii de oameni si astfel comunitatea locala a devenit mai reactiva, dar singurele ocazii in care ies in strada cu adevarat sunt portestele sincronizate la nivel national. Marsavia gratierii si amnistiei a provocat dinnou o emotie la nivel national, asa ca oamenii isi doresc si in orasul port sa protesteze. Moţ-cocoţ ce sa vezi, se gaseste iar un ins de pe baricada dreptacilor sa iasa el in fata graitor ca mare conducator al miscarilor de strada si salvator al neamului si al democratiei, ne informeaza deontologii de la Romania Libera.

Avea dreptate din pacate fostul presendinte Constantinescu in urma cu cateva zile in cadrul unui interviu: ,,in Romania este o ameteala generala, nu mai exista aproape deloc modele si repere etice in societate, iar faptele tot mai putin conteaza”. Asa se trezesc unii „reprezentanti civici” care mandri se coafeaza ei pe la tv si pe net ca aparatori ai democratiei si ai civismului iar daca-i intrebi: ,,alo, nenea! ce ai facut pentru comunitate? ai plantat copaci, ai ajutat oamenii strazii? cainii comunitari, pensionarii, nevoiasii, evenimente culturale ceva si matale?”,  scot oglinda si se rujeaza. Constanta, putine parcuri, dar mare ti-e gradina…

sursa foto: Romania Libera

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Pamflet Criteriul

Pamflet Criteriul

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

„Ţi-e milă? Ţi-am luat banii!…”- CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Tristele amintiri au ajuns departe…De fapt, cu o anumită ritmicitate , indiferent de context omul are posibilitatea de a alege .

Iar, această posibilitate de a râde sau de a plânge ar trebui să nu ne-o cenzureze nimeni!

De cele mai multe ori, datorită „regulilor nescrise” ale acestei societăţi suntem puşi în faţa unor evenimente triste şi întunecate , dar comicul îşi face apariţia tocmai atunci când ne-am aştepta cel mai puţin.

De la o vreme încoace am tot scris pe diferite atitudini vis a vis de anumite aspecte ce m-au determinat să mă exprim în mai multe registre sufleteşti!

Dar acum e cu totul altă treabă…

Fără să aduc jigniri, situaţia în care se află românul este analizată în mod ironic.“Filantropica” reprezintă cea mai eficientă şi în acelaşi timp amuzantă metodă de a aduce în prim-plan ideea că “nu tot ceea ce pare este adevărat”.

Asemeni unei proiecţii video avem o sumendenie de întâmplări ce constituie o modalitate de a genera materiale de informare publică.

Modul în care noi, asemeni spectatorilor avem „şansa” de a privi lumea este oarecum influenţat de experienţele celor din trecut, deoarece astfel, participând în mod indirect la acţiunile personajelor, noi suntem publicul ce primeşte şi decodifică mesajul în mod diferit.

Replica cheie a lui Gheorghe Dinică (textier pentru cerşetori) :”Mâna întinsă care nu spune o poveste, nu primeşte pomană”, reprezintă fraza de bază a relaţiilor publice.

El este un portret „artistic”, machiavelic până la perfecțiune al diavolului ca show-man de geniu, care prin minciună şi înşelăciune a reuşit să ocupe o poziţie bună în societate. Această replică ar putea să-l includă, în cinismul ei şi pe artistul român care cerşeşte finanţare şi care va rămîne cu mîna întinsă, atâta timp cât nu găseşte o poveste captivantă...........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo