Criteriul National

Un atârnache PNL-ist s-a TRAVESTIT în protestatar şi a ieşit la agăţat alegători şi jurnalişti

ianuarie 19
22:11 2017

imag articol

 

Este bine cunoscut faptul ca societatea civila constanteana este foarte comoda cand vine vorba de proteste in strada. Cu toate acestea, momentul Colectiv a scos din case mii de oameni si astfel comunitatea locala a devenit mai reactiva, dar singurele ocazii in care ies in strada cu adevarat sunt portestele sincronizate la nivel national. Marsavia gratierii si amnistiei a provocat dinnou o emotie la nivel national, asa ca oamenii isi doresc si in orasul port sa protesteze. Moţ-cocoţ ce sa vezi, se gaseste iar un ins de pe baricada dreptacilor sa iasa el in fata graitor ca mare conducator al miscarilor de strada si salvator al neamului si al democratiei, ne informeaza deontologii de la Romania Libera.

Avea dreptate din pacate fostul presendinte Constantinescu in urma cu cateva zile in cadrul unui interviu: ,,in Romania este o ameteala generala, nu mai exista aproape deloc modele si repere etice in societate, iar faptele tot mai putin conteaza”. Asa se trezesc unii „reprezentanti civici” care mandri se coafeaza ei pe la tv si pe net ca aparatori ai democratiei si ai civismului iar daca-i intrebi: ,,alo, nenea! ce ai facut pentru comunitate? ai plantat copaci, ai ajutat oamenii strazii? cainii comunitari, pensionarii, nevoiasii, evenimente culturale ceva si matale?”,  scot oglinda si se rujeaza. Constanta, putine parcuri, dar mare ti-e gradina…

sursa foto: Romania Libera

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Pamflet Criteriul

Pamflet Criteriul

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

Revoluția fiscală - o gogoriță națională EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Exprimarea greoaie din textul Ordonanței pentru modificarea și completarea Legii nr. 227/2015 privind Codul fiscal a creat mai degrabă confuzie, în rândul angajaților, decât să confere siguranța pe care și-o doreau guvernanții. Această “revoluție fiscală” declanșată de Guvern a alimentat și mai mult nemulțumirile celor care protestează în stradă săptămână de săptămână.
O adevărată cavalcadă ce a provocat nenumărate neliniști , pe deplin justificate au tot zdruncinat atît încrederea dar mai ales au alimentat temerile tuturor oamenilor de bună credință din Romînia. Promisiunile lansate imediat după începutul acestui an au cauzat o adevărată sarabandă a emisiunilor în care doamna ministră a portofoliului muncii-Lia Olguța Vasilescu a tot fost invitată.
Numai că, din nefericire, din toate acestea s-a desprins ceva ce nu are o finalitate sau ceva care nu va aduce prosperitatea românilor . ‘‘Mult zgomot pentru nimic” ar fi motto-ul acestei adevărate campanii de conștientizare a noii revoluții fiscale. Aceasta își va arăta cu adevărat efectele în cel mai scurt timp.

Cu toate mijloacele moderne de informare , promisiunile și noutatea adusă în practică în domeniul fiscal a determinat ca întreaga clasă politica aflată la guvernare să se plângă deseori că toți oamenii nu le înțeleg deloc rostul sau deja iluzoriul program de guvernare, rămas mereu în urmă sau neonorat din cauze diverse…
Lipsa de transparență este dublată și de o lipsă de comunicare corespunzătoare ce accentuează lipsa resurselor financiare si antrenează nemultumirea majorității cetățenilor, acei buni plătitori de taxe și impozite ! .......

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri:

content writing
clovis.ro