Criteriul National

Un calacator vertical, dovada ca rapiditatea poate atinge cote maxime cat ai clipi

Un calacator vertical, dovada ca rapiditatea poate atinge cote maxime cat ai clipi
aprilie 10
11:10 2017

Tehnologia a avansat atat de mult incat sa ne permita luxul chiar si aranjarii tesaturilor noastre direct de pe umeras.

Asta propune un calcator vertical, un dispozitiv care foloseste o cantitate mare de aburi, capabil sa patrunda in tesatura astfel incat sa nu fie nevoie de o masa de calcat pentru a indeparta cutele care se formeaza dupa spalare.

De cele mai multe ori timpul este inamicul nostru numarul unu, mai ales daca avem o viata aglomerata, ce presupune activitatea la minut.

Astfel ca fierul de calcat clasic care de asemenea se misca greoi si necesita destul timp pentru a se incalzi poate fi inlocuit cu brio de un calcator vertical, acel dispozitiv care este pe cat de simplu de folosit pe atat de usor de intretinut.

Dar cum ramane cu statia de calcat verticala? Un alt electrocasnic care dispune de o tehnologie dusa la extrem.

V-ati gandit vreodata ca un astfel de aparat de calcat vertical dispune de o functie anti-calcar, care sa permita intretinerea cu usurinta a instalatiei? Sau ca diferiti senzori arata volumul de apa care este, temperatura sau daca acesta poate functiona?

Totul este perfect posibil, iar daca sunteti pe fuga, aveti posibilitatea sa operati diferite tesaturi cu cele mai complexe si dificile materiale, pentru a avea un aspect de neuitat!

Se zice ca haina face pe om, asa ca mentinerea acestora la un aspect de invidiat este prioritara mai ales atunci cand vine vorba de recunoasterea sociala.

Fie ca suntem barbati, fie ca suntem femei, o cota parte din parerea lumii se refera  la modul in care stim  sa ne punem in valoare, iar aspectul vestimentar este cu siguranta cel care face diferenta.

In aceasta perioada, producatorii ne stau la dispozitie cu o serie de oferte si promotii la aceste incredibile electrocasnice care pot face treaba singure, fara sa se necesite foarte multa intrebuintare umana.

V-ati gandit vreodata ca un volum foarte mare de haine poate fi calcat intr-un timp record, fara sa se necesite lucru asiduu?

Acest  lucru este perfect normal in secolul 21, acolo unde electrosnicele tind sa inlocuiasca cu brio munca umana, oferind astfel posibilitatea oamenilor sa se reorienteze spre alte activitati care sa nu necesite efort sustinut.

Un astfel de dispozitiv va asigura fara doar si poate un raport de confort ridicat si un aspect de invidiat al hainelor noastre asa ca profita acum!

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Roxana Dascalu

Roxana Dascalu

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

Revoluția fiscală - o gogoriță națională EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Exprimarea greoaie din textul Ordonanței pentru modificarea și completarea Legii nr. 227/2015 privind Codul fiscal a creat mai degrabă confuzie, în rândul angajaților, decât să confere siguranța pe care și-o doreau guvernanții. Această “revoluție fiscală” declanșată de Guvern a alimentat și mai mult nemulțumirile celor care protestează în stradă săptămână de săptămână.
O adevărată cavalcadă ce a provocat nenumărate neliniști , pe deplin justificate au tot zdruncinat atît încrederea dar mai ales au alimentat temerile tuturor oamenilor de bună credință din Romînia. Promisiunile lansate imediat după începutul acestui an au cauzat o adevărată sarabandă a emisiunilor în care doamna ministră a portofoliului muncii-Lia Olguța Vasilescu a tot fost invitată.
Numai că, din nefericire, din toate acestea s-a desprins ceva ce nu are o finalitate sau ceva care nu va aduce prosperitatea românilor . ‘‘Mult zgomot pentru nimic” ar fi motto-ul acestei adevărate campanii de conștientizare a noii revoluții fiscale. Aceasta își va arăta cu adevărat efectele în cel mai scurt timp.

Cu toate mijloacele moderne de informare , promisiunile și noutatea adusă în practică în domeniul fiscal a determinat ca întreaga clasă politica aflată la guvernare să se plângă deseori că toți oamenii nu le înțeleg deloc rostul sau deja iluzoriul program de guvernare, rămas mereu în urmă sau neonorat din cauze diverse…
Lipsa de transparență este dublată și de o lipsă de comunicare corespunzătoare ce accentuează lipsa resurselor financiare si antrenează nemultumirea majorității cetățenilor, acei buni plătitori de taxe și impozite ! .......

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri:

content writing
clovis.ro