Criteriul National

Un calacator vertical, dovada ca rapiditatea poate atinge cote maxime cat ai clipi

Un calacator vertical, dovada ca rapiditatea poate atinge cote maxime cat ai clipi
aprilie 10
11:10 2017

Tehnologia a avansat atat de mult incat sa ne permita luxul chiar si aranjarii tesaturilor noastre direct de pe umeras.

Asta propune un calcator vertical, un dispozitiv care foloseste o cantitate mare de aburi, capabil sa patrunda in tesatura astfel incat sa nu fie nevoie de o masa de calcat pentru a indeparta cutele care se formeaza dupa spalare.

De cele mai multe ori timpul este inamicul nostru numarul unu, mai ales daca avem o viata aglomerata, ce presupune activitatea la minut.

Astfel ca fierul de calcat clasic care de asemenea se misca greoi si necesita destul timp pentru a se incalzi poate fi inlocuit cu brio de un calcator vertical, acel dispozitiv care este pe cat de simplu de folosit pe atat de usor de intretinut.

Dar cum ramane cu statia de calcat verticala? Un alt electrocasnic care dispune de o tehnologie dusa la extrem.

V-ati gandit vreodata ca un astfel de aparat de calcat vertical dispune de o functie anti-calcar, care sa permita intretinerea cu usurinta a instalatiei? Sau ca diferiti senzori arata volumul de apa care este, temperatura sau daca acesta poate functiona?

Totul este perfect posibil, iar daca sunteti pe fuga, aveti posibilitatea sa operati diferite tesaturi cu cele mai complexe si dificile materiale, pentru a avea un aspect de neuitat!

Se zice ca haina face pe om, asa ca mentinerea acestora la un aspect de invidiat este prioritara mai ales atunci cand vine vorba de recunoasterea sociala.

Fie ca suntem barbati, fie ca suntem femei, o cota parte din parerea lumii se refera  la modul in care stim  sa ne punem in valoare, iar aspectul vestimentar este cu siguranta cel care face diferenta.

In aceasta perioada, producatorii ne stau la dispozitie cu o serie de oferte si promotii la aceste incredibile electrocasnice care pot face treaba singure, fara sa se necesite foarte multa intrebuintare umana.

V-ati gandit vreodata ca un volum foarte mare de haine poate fi calcat intr-un timp record, fara sa se necesite lucru asiduu?

Acest  lucru este perfect normal in secolul 21, acolo unde electrosnicele tind sa inlocuiasca cu brio munca umana, oferind astfel posibilitatea oamenilor sa se reorienteze spre alte activitati care sa nu necesite efort sustinut.

Un astfel de dispozitiv va asigura fara doar si poate un raport de confort ridicat si un aspect de invidiat al hainelor noastre asa ca profita acum!

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Roxana Dascalu

Roxana Dascalu

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Partener media exclusiv

Revista presei