Criteriul National

Un calacator vertical, dovada ca rapiditatea poate atinge cote maxime cat ai clipi

Un calacator vertical, dovada ca rapiditatea poate atinge cote maxime cat ai clipi
aprilie 10
11:10 2017

Tehnologia a avansat atat de mult incat sa ne permita luxul chiar si aranjarii tesaturilor noastre direct de pe umeras.

Asta propune un calcator vertical, un dispozitiv care foloseste o cantitate mare de aburi, capabil sa patrunda in tesatura astfel incat sa nu fie nevoie de o masa de calcat pentru a indeparta cutele care se formeaza dupa spalare.

De cele mai multe ori timpul este inamicul nostru numarul unu, mai ales daca avem o viata aglomerata, ce presupune activitatea la minut.

Astfel ca fierul de calcat clasic care de asemenea se misca greoi si necesita destul timp pentru a se incalzi poate fi inlocuit cu brio de un calcator vertical, acel dispozitiv care este pe cat de simplu de folosit pe atat de usor de intretinut.

Dar cum ramane cu statia de calcat verticala? Un alt electrocasnic care dispune de o tehnologie dusa la extrem.

V-ati gandit vreodata ca un astfel de aparat de calcat vertical dispune de o functie anti-calcar, care sa permita intretinerea cu usurinta a instalatiei? Sau ca diferiti senzori arata volumul de apa care este, temperatura sau daca acesta poate functiona?

Totul este perfect posibil, iar daca sunteti pe fuga, aveti posibilitatea sa operati diferite tesaturi cu cele mai complexe si dificile materiale, pentru a avea un aspect de neuitat!

Se zice ca haina face pe om, asa ca mentinerea acestora la un aspect de invidiat este prioritara mai ales atunci cand vine vorba de recunoasterea sociala.

Fie ca suntem barbati, fie ca suntem femei, o cota parte din parerea lumii se refera  la modul in care stim  sa ne punem in valoare, iar aspectul vestimentar este cu siguranta cel care face diferenta.

In aceasta perioada, producatorii ne stau la dispozitie cu o serie de oferte si promotii la aceste incredibile electrocasnice care pot face treaba singure, fara sa se necesite foarte multa intrebuintare umana.

V-ati gandit vreodata ca un volum foarte mare de haine poate fi calcat intr-un timp record, fara sa se necesite lucru asiduu?

Acest  lucru este perfect normal in secolul 21, acolo unde electrosnicele tind sa inlocuiasca cu brio munca umana, oferind astfel posibilitatea oamenilor sa se reorienteze spre alte activitati care sa nu necesite efort sustinut.

Un astfel de dispozitiv va asigura fara doar si poate un raport de confort ridicat si un aspect de invidiat al hainelor noastre asa ca profita acum!

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Roxana Dascalu

Roxana Dascalu

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

AU TRECUT DOI ANI DE LA TRAGEDIA DIN CLUBUL COLECTIV… CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Au trecut deja destul de repede doi ani de la tragedia din clubul Colectiv. Neputința pe care au trăit-o majoritatea în acele zile coroborate și cu revolta care a urmat, rămân încă bine întipărite în memoria multora. Multitudinea de evenimente de comemorare din aceste zile ne arată că nu suntem dispuși să lăsăm umbra uitării să se aștearnă în urma incendiului care a luat 64 de vieți.

Colectiv este acea mărturie de netăgăduit, acea expresie plină de tragism pe care și din care foarte puțini au putut înțelege câte ceva. Cert este că lumea a rămas marcată pe moment, ca mai pe urmă, aproape ireversibil, inexplicabil, cu aceeași doză de cinism…a alunecat pe partea uitării.

Momentul Colectiv ne-a adus nu doar pierderea unor oameni de care suntem cu toții iremediabil legați. Ci, a fost vorba și de un fel de trezire involuntară, care ne-a pus în față un adevăr crud: corupția chiar ucide. Iar, dacă stăm și reflectăm câteva momente, fără a avea pretenția de a ne situa în postura de ”judecători”, cu acea durere a omului rănit, vom ajunge la anumite concluzii, despre care s-a tot scris și strigat cu voce tare, sinonimă cu acea dorință de a nu renunța până în ziua în care vom transcede și ne vom alătura lor, cu mențiunea și rugămintea adresată Cerului de a nu avea acel tragic sfârșit!

Tineri aceia deosebiți nu meritau să moară în asemenea chinuri. Tineri aceia meritau tratați cu mare grijă de către cei specializați și în măsură să îi aline, să le asigure o speranță…Dar, din nefericire, nimeni și nimic nu au putut să le schimbe destinul.

Așa s-a ajuns cu acțiunea de a protesta, atunci când o mare de oameni a decis să strige și să vocifereze, pe deplin întemeiat contra lentorii, neajunsurilor, incapacității Sistemului. Astfel, fără de acest spirit civic, care ulterior a fost confiscat de către unele partide nu se putea face vreo schimbare.

Datoria, dreptul de a manifesta, de a dezbate cu argumente, de a vocifera atunci când guvernanții greșesc și de a semna petiții pentru a cere și a obține o schimbare veritabilă este unul garantat de bunul simț, dacă de Constituție, se tot încearcă, spre a fi eliminat, treptat-treptat.........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo