Criteriul National

Un calacator vertical, dovada ca rapiditatea poate atinge cote maxime cat ai clipi

Un calacator vertical, dovada ca rapiditatea poate atinge cote maxime cat ai clipi
aprilie 10
11:10 2017

Tehnologia a avansat atat de mult incat sa ne permita luxul chiar si aranjarii tesaturilor noastre direct de pe umeras.

Asta propune un calcator vertical, un dispozitiv care foloseste o cantitate mare de aburi, capabil sa patrunda in tesatura astfel incat sa nu fie nevoie de o masa de calcat pentru a indeparta cutele care se formeaza dupa spalare.

De cele mai multe ori timpul este inamicul nostru numarul unu, mai ales daca avem o viata aglomerata, ce presupune activitatea la minut.

Astfel ca fierul de calcat clasic care de asemenea se misca greoi si necesita destul timp pentru a se incalzi poate fi inlocuit cu brio de un calcator vertical, acel dispozitiv care este pe cat de simplu de folosit pe atat de usor de intretinut.

Dar cum ramane cu statia de calcat verticala? Un alt electrocasnic care dispune de o tehnologie dusa la extrem.

V-ati gandit vreodata ca un astfel de aparat de calcat vertical dispune de o functie anti-calcar, care sa permita intretinerea cu usurinta a instalatiei? Sau ca diferiti senzori arata volumul de apa care este, temperatura sau daca acesta poate functiona?

Totul este perfect posibil, iar daca sunteti pe fuga, aveti posibilitatea sa operati diferite tesaturi cu cele mai complexe si dificile materiale, pentru a avea un aspect de neuitat!

Se zice ca haina face pe om, asa ca mentinerea acestora la un aspect de invidiat este prioritara mai ales atunci cand vine vorba de recunoasterea sociala.

Fie ca suntem barbati, fie ca suntem femei, o cota parte din parerea lumii se refera  la modul in care stim  sa ne punem in valoare, iar aspectul vestimentar este cu siguranta cel care face diferenta.

In aceasta perioada, producatorii ne stau la dispozitie cu o serie de oferte si promotii la aceste incredibile electrocasnice care pot face treaba singure, fara sa se necesite foarte multa intrebuintare umana.

V-ati gandit vreodata ca un volum foarte mare de haine poate fi calcat intr-un timp record, fara sa se necesite lucru asiduu?

Acest  lucru este perfect normal in secolul 21, acolo unde electrosnicele tind sa inlocuiasca cu brio munca umana, oferind astfel posibilitatea oamenilor sa se reorienteze spre alte activitati care sa nu necesite efort sustinut.

Un astfel de dispozitiv va asigura fara doar si poate un raport de confort ridicat si un aspect de invidiat al hainelor noastre asa ca profita acum!

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Roxana Dascalu

Roxana Dascalu

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

„Ţi-e milă? Ţi-am luat banii!…”- CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Tristele amintiri au ajuns departe…De fapt, cu o anumită ritmicitate , indiferent de context omul are posibilitatea de a alege .

Iar, această posibilitate de a râde sau de a plânge ar trebui să nu ne-o cenzureze nimeni!

De cele mai multe ori, datorită „regulilor nescrise” ale acestei societăţi suntem puşi în faţa unor evenimente triste şi întunecate , dar comicul îşi face apariţia tocmai atunci când ne-am aştepta cel mai puţin.

De la o vreme încoace am tot scris pe diferite atitudini vis a vis de anumite aspecte ce m-au determinat să mă exprim în mai multe registre sufleteşti!

Dar acum e cu totul altă treabă…

Fără să aduc jigniri, situaţia în care se află românul este analizată în mod ironic.“Filantropica” reprezintă cea mai eficientă şi în acelaşi timp amuzantă metodă de a aduce în prim-plan ideea că “nu tot ceea ce pare este adevărat”.

Asemeni unei proiecţii video avem o sumendenie de întâmplări ce constituie o modalitate de a genera materiale de informare publică.

Modul în care noi, asemeni spectatorilor avem „şansa” de a privi lumea este oarecum influenţat de experienţele celor din trecut, deoarece astfel, participând în mod indirect la acţiunile personajelor, noi suntem publicul ce primeşte şi decodifică mesajul în mod diferit.

Replica cheie a lui Gheorghe Dinică (textier pentru cerşetori) :”Mâna întinsă care nu spune o poveste, nu primeşte pomană”, reprezintă fraza de bază a relaţiilor publice.

El este un portret „artistic”, machiavelic până la perfecțiune al diavolului ca show-man de geniu, care prin minciună şi înşelăciune a reuşit să ocupe o poziţie bună în societate. Această replică ar putea să-l includă, în cinismul ei şi pe artistul român care cerşeşte finanţare şi care va rămîne cu mîna întinsă, atâta timp cât nu găseşte o poveste captivantă...........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo