Criteriul National

Un camion bun are nevoie de anvelope de la EVW TIRES

Un camion bun are nevoie de anvelope de la EVW TIRES
iunie 07
12:10 2017

În ultimii ani cea mai mare atenție s-a pus pe anvelope. Indiferent de camion, anvelopele sunt extrem de esențiale. Însă dacă vorbim de camioane și vrei servicii premium, deja vorbim de anvelope care se găsesc foarte greu ( sau se găseau cândva), pentru că acum pe www.evwtires.ro, EVW Holding îți poate pune la dispoziție zeci de modele, de la zeci de branduri cu renume care să îți satisfacă nevoile. Însă un element prioritar va rămâne întotdeauna calitatea, serviciul pe care ți-l oferă firma de unde le cumperi și dacă sunt premium sau nu sunt.. la standardele pe care ți le dorești. Ei bine, acum ai ocazia să îți alegi singur care este cea mai bună soluție pentru camionul tău.

Cine este EVW TIRES?

”EVWTIRES este divizia de vânzări anvelope camioane a EVW Holding. CE VINDEM? Anvelope premium și second line pentru vehicule comerciale. Anvelope Bandag reșapate în propria fabrică – cea mai modernă tehnologie Bandag. Anvelopele reșapate Bandag reprezintă o solutie optimă pentru scăderea costurilor prin obținerea unui randament foarte bun la rulare. Specialiștii noștri vă pot ajuta cu toate informațiile necesare astfel încât să puteți lua cele mai bune decizii pentru afacerea dumneavoastră.” EVW Holding este un business construit de peste 24 de ani în jurul camionului. Oferă azi servicii integrate clienţilor lor, transportatorii, prin cele cinci divizii de business pe care le au. (Mai multe pe site-ul lor.)

evw tires

Anvelope camioane premium sau second hand

Dacă ai un camion și ai nevoie de anvelope, cel mai bun leader pentru camionul tău poate fi EVW Tires, locul unde anvelopele pe care ți le dorești sunt în mare parte în stoc, dar și holdingul din România care are cele mai multe sucursale de unde ți le poți procura. Nu o să intrăm în detaliile tehnice ale anvelopelor de camioane pe care aceștia le comercializează pentru că în funcție de camion, anvelopele logic sunt diferite. Însă știm că atunci când vrei anvelope pentru camion există niște criterii mai excentrici, pe care doar cei de la EVW Tires le pot satisface pentru tine cu drag.

anvelope camioane

Ai nevoie de anvelope pentru camioane?

Niciodată nu a fost mai ușor. Având în vedere că la ei găsești atât anvelope noi, cât și second hand, tot ceea ce trebuie să faci este să treci pe la una dintre aceste filiale din:

  • Arad
  • Bacău
  • Brasov
  • București
  • Chișinău
  • Cluj
  • Constanța
  • Craiova
  • Gilău
  • Iași

Indiferent ce filială vei alege, noi îți garantăm că nu vei pleca de acolo fără anvelope noi la camion, dar și cu zâmbetul pe buze. Pentru că pe lângă anvelopele de calitate și prețurile sunt foarte acceptabile. Bucură-te de servicii bune și când ai nevoie de anvelope camioane noi, să știi că acum nu mai este deloc greu să le găsești. Suntem în 2017, anul în care tot ceea ce ne dorim se poate găsi. Chiar și la prețuri avantajoase. Vrei anvelope Premium? Ei bine, EVW Tires, are totul pentru camionul tău!

Pentru că întotdeauna…. un camion bun are nevoie de anvelope de calitate!

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Zona IT

Zona IT

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

Revoluția fiscală - o gogoriță națională EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Exprimarea greoaie din textul Ordonanței pentru modificarea și completarea Legii nr. 227/2015 privind Codul fiscal a creat mai degrabă confuzie, în rândul angajaților, decât să confere siguranța pe care și-o doreau guvernanții. Această “revoluție fiscală” declanșată de Guvern a alimentat și mai mult nemulțumirile celor care protestează în stradă săptămână de săptămână.
O adevărată cavalcadă ce a provocat nenumărate neliniști , pe deplin justificate au tot zdruncinat atît încrederea dar mai ales au alimentat temerile tuturor oamenilor de bună credință din Romînia. Promisiunile lansate imediat după începutul acestui an au cauzat o adevărată sarabandă a emisiunilor în care doamna ministră a portofoliului muncii-Lia Olguța Vasilescu a tot fost invitată.
Numai că, din nefericire, din toate acestea s-a desprins ceva ce nu are o finalitate sau ceva care nu va aduce prosperitatea românilor . ‘‘Mult zgomot pentru nimic” ar fi motto-ul acestei adevărate campanii de conștientizare a noii revoluții fiscale. Aceasta își va arăta cu adevărat efectele în cel mai scurt timp.

Cu toate mijloacele moderne de informare , promisiunile și noutatea adusă în practică în domeniul fiscal a determinat ca întreaga clasă politica aflată la guvernare să se plângă deseori că toți oamenii nu le înțeleg deloc rostul sau deja iluzoriul program de guvernare, rămas mereu în urmă sau neonorat din cauze diverse…
Lipsa de transparență este dublată și de o lipsă de comunicare corespunzătoare ce accentuează lipsa resurselor financiare si antrenează nemultumirea majorității cetățenilor, acei buni plătitori de taxe și impozite ! .......

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri:

content writing
clovis.ro