Criteriul National

Un camion bun are nevoie de anvelope de la EVW TIRES

Un camion bun are nevoie de anvelope de la EVW TIRES
iunie 07
12:10 2017

În ultimii ani cea mai mare atenție s-a pus pe anvelope. Indiferent de camion, anvelopele sunt extrem de esențiale. Însă dacă vorbim de camioane și vrei servicii premium, deja vorbim de anvelope care se găsesc foarte greu ( sau se găseau cândva), pentru că acum pe www.evwtires.ro, EVW Holding îți poate pune la dispoziție zeci de modele, de la zeci de branduri cu renume care să îți satisfacă nevoile. Însă un element prioritar va rămâne întotdeauna calitatea, serviciul pe care ți-l oferă firma de unde le cumperi și dacă sunt premium sau nu sunt.. la standardele pe care ți le dorești. Ei bine, acum ai ocazia să îți alegi singur care este cea mai bună soluție pentru camionul tău.

Cine este EVW TIRES?

”EVWTIRES este divizia de vânzări anvelope camioane a EVW Holding. CE VINDEM? Anvelope premium și second line pentru vehicule comerciale. Anvelope Bandag reșapate în propria fabrică – cea mai modernă tehnologie Bandag. Anvelopele reșapate Bandag reprezintă o solutie optimă pentru scăderea costurilor prin obținerea unui randament foarte bun la rulare. Specialiștii noștri vă pot ajuta cu toate informațiile necesare astfel încât să puteți lua cele mai bune decizii pentru afacerea dumneavoastră.” EVW Holding este un business construit de peste 24 de ani în jurul camionului. Oferă azi servicii integrate clienţilor lor, transportatorii, prin cele cinci divizii de business pe care le au. (Mai multe pe site-ul lor.)

evw tires

Anvelope camioane premium sau second hand

Dacă ai un camion și ai nevoie de anvelope, cel mai bun leader pentru camionul tău poate fi EVW Tires, locul unde anvelopele pe care ți le dorești sunt în mare parte în stoc, dar și holdingul din România care are cele mai multe sucursale de unde ți le poți procura. Nu o să intrăm în detaliile tehnice ale anvelopelor de camioane pe care aceștia le comercializează pentru că în funcție de camion, anvelopele logic sunt diferite. Însă știm că atunci când vrei anvelope pentru camion există niște criterii mai excentrici, pe care doar cei de la EVW Tires le pot satisface pentru tine cu drag.

anvelope camioane

Ai nevoie de anvelope pentru camioane?

Niciodată nu a fost mai ușor. Având în vedere că la ei găsești atât anvelope noi, cât și second hand, tot ceea ce trebuie să faci este să treci pe la una dintre aceste filiale din:

  • Arad
  • Bacău
  • Brasov
  • București
  • Chișinău
  • Cluj
  • Constanța
  • Craiova
  • Gilău
  • Iași

Indiferent ce filială vei alege, noi îți garantăm că nu vei pleca de acolo fără anvelope noi la camion, dar și cu zâmbetul pe buze. Pentru că pe lângă anvelopele de calitate și prețurile sunt foarte acceptabile. Bucură-te de servicii bune și când ai nevoie de anvelope camioane noi, să știi că acum nu mai este deloc greu să le găsești. Suntem în 2017, anul în care tot ceea ce ne dorim se poate găsi. Chiar și la prețuri avantajoase. Vrei anvelope Premium? Ei bine, EVW Tires, are totul pentru camionul tău!

Pentru că întotdeauna…. un camion bun are nevoie de anvelope de calitate!

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Zona IT

Zona IT

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

„Ţi-e milă? Ţi-am luat banii!…”- CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Tristele amintiri au ajuns departe…De fapt, cu o anumită ritmicitate , indiferent de context omul are posibilitatea de a alege .

Iar, această posibilitate de a râde sau de a plânge ar trebui să nu ne-o cenzureze nimeni!

De cele mai multe ori, datorită „regulilor nescrise” ale acestei societăţi suntem puşi în faţa unor evenimente triste şi întunecate , dar comicul îşi face apariţia tocmai atunci când ne-am aştepta cel mai puţin.

De la o vreme încoace am tot scris pe diferite atitudini vis a vis de anumite aspecte ce m-au determinat să mă exprim în mai multe registre sufleteşti!

Dar acum e cu totul altă treabă…

Fără să aduc jigniri, situaţia în care se află românul este analizată în mod ironic.“Filantropica” reprezintă cea mai eficientă şi în acelaşi timp amuzantă metodă de a aduce în prim-plan ideea că “nu tot ceea ce pare este adevărat”.

Asemeni unei proiecţii video avem o sumendenie de întâmplări ce constituie o modalitate de a genera materiale de informare publică.

Modul în care noi, asemeni spectatorilor avem „şansa” de a privi lumea este oarecum influenţat de experienţele celor din trecut, deoarece astfel, participând în mod indirect la acţiunile personajelor, noi suntem publicul ce primeşte şi decodifică mesajul în mod diferit.

Replica cheie a lui Gheorghe Dinică (textier pentru cerşetori) :”Mâna întinsă care nu spune o poveste, nu primeşte pomană”, reprezintă fraza de bază a relaţiilor publice.

El este un portret „artistic”, machiavelic până la perfecțiune al diavolului ca show-man de geniu, care prin minciună şi înşelăciune a reuşit să ocupe o poziţie bună în societate. Această replică ar putea să-l includă, în cinismul ei şi pe artistul român care cerşeşte finanţare şi care va rămîne cu mîna întinsă, atâta timp cât nu găseşte o poveste captivantă...........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo