Criteriul National

Un camion bun are nevoie de anvelope de la EVW TIRES

Un camion bun are nevoie de anvelope de la EVW TIRES
iunie 07
12:10 2017

În ultimii ani cea mai mare atenție s-a pus pe anvelope. Indiferent de camion, anvelopele sunt extrem de esențiale. Însă dacă vorbim de camioane și vrei servicii premium, deja vorbim de anvelope care se găsesc foarte greu ( sau se găseau cândva), pentru că acum pe www.evwtires.ro, EVW Holding îți poate pune la dispoziție zeci de modele, de la zeci de branduri cu renume care să îți satisfacă nevoile. Însă un element prioritar va rămâne întotdeauna calitatea, serviciul pe care ți-l oferă firma de unde le cumperi și dacă sunt premium sau nu sunt.. la standardele pe care ți le dorești. Ei bine, acum ai ocazia să îți alegi singur care este cea mai bună soluție pentru camionul tău.

Cine este EVW TIRES?

”EVWTIRES este divizia de vânzări anvelope camioane a EVW Holding. CE VINDEM? Anvelope premium și second line pentru vehicule comerciale. Anvelope Bandag reșapate în propria fabrică – cea mai modernă tehnologie Bandag. Anvelopele reșapate Bandag reprezintă o solutie optimă pentru scăderea costurilor prin obținerea unui randament foarte bun la rulare. Specialiștii noștri vă pot ajuta cu toate informațiile necesare astfel încât să puteți lua cele mai bune decizii pentru afacerea dumneavoastră.” EVW Holding este un business construit de peste 24 de ani în jurul camionului. Oferă azi servicii integrate clienţilor lor, transportatorii, prin cele cinci divizii de business pe care le au. (Mai multe pe site-ul lor.)

evw tires

Anvelope camioane premium sau second hand

Dacă ai un camion și ai nevoie de anvelope, cel mai bun leader pentru camionul tău poate fi EVW Tires, locul unde anvelopele pe care ți le dorești sunt în mare parte în stoc, dar și holdingul din România care are cele mai multe sucursale de unde ți le poți procura. Nu o să intrăm în detaliile tehnice ale anvelopelor de camioane pe care aceștia le comercializează pentru că în funcție de camion, anvelopele logic sunt diferite. Însă știm că atunci când vrei anvelope pentru camion există niște criterii mai excentrici, pe care doar cei de la EVW Tires le pot satisface pentru tine cu drag.

anvelope camioane

Ai nevoie de anvelope pentru camioane?

Niciodată nu a fost mai ușor. Având în vedere că la ei găsești atât anvelope noi, cât și second hand, tot ceea ce trebuie să faci este să treci pe la una dintre aceste filiale din:

  • Arad
  • Bacău
  • Brasov
  • București
  • Chișinău
  • Cluj
  • Constanța
  • Craiova
  • Gilău
  • Iași

Indiferent ce filială vei alege, noi îți garantăm că nu vei pleca de acolo fără anvelope noi la camion, dar și cu zâmbetul pe buze. Pentru că pe lângă anvelopele de calitate și prețurile sunt foarte acceptabile. Bucură-te de servicii bune și când ai nevoie de anvelope camioane noi, să știi că acum nu mai este deloc greu să le găsești. Suntem în 2017, anul în care tot ceea ce ne dorim se poate găsi. Chiar și la prețuri avantajoase. Vrei anvelope Premium? Ei bine, EVW Tires, are totul pentru camionul tău!

Pentru că întotdeauna…. un camion bun are nevoie de anvelope de calitate!

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Zona IT

Zona IT

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

Dor de primăvară - Editorial

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Intrarea în anotimpul renașterii își face simțită prezența. Natura se trezește la viață , chiar dacă acest sfârşit de februarie a fost destul de agitat, fiind marcat de nenumărate tulburări meteorologice dar și de evenimente, de arestări repetate şi anchete subtile, de multiple declaraţii de război şi de tensiuni mocnite. Dar, propun să le lăsăm în suspensie, deoarece toate au parte de rezolvare, la un moment dat.

Odată lămurite aceste aspecte, vă invit pe fiecare dintre dumneavoastră să vă lăsați imaginația să lucreze. Nu va necesita niciun cost suplimentar, iar beneficiile le veți cuantifica mai devreme sau mai târziu.

Așadar, din acest moment până la finalul acestor rânduri vă invit la a retrăi și reimagina primăvara din punctul dumneavoastră de vedere. Nu contează câtă experiență dețineți, nu contează nici statutul social, ci mai degrabă deschiderea sufletească dublată de acea trezvie.

Socoietatea postmodernă a devenit oarecum insensibilă la schimbările psihice, la schimbările anotimpurilor iar cea mai acută lipsă de orizont este pentru noi toţi o veritabilă și feroce luptă cu dorințele, temerile, ideile sau prejudecățile noastre. De aceea, anotimpul renașterii este o invitație la accederea într-o altă etapă a vieții şi o alternativă de a ne (re)veni în fire. La modul ideal se poate compara acest lucru ca pe o ofertă de a (re)veni la normalitate, la o invitație de a ne (re)găsi buna aşezare atât în relaţie cu semenii noştri, cât mai ales cu noi înşine.

Și este minunat să observăm aceste lucruri, chiar dacă suntem în mijlocul tuturor evenimentelor. Ce bucurie este atunci când ne alocăm timpul de a ne relaxa și de a privi la florile de câmp pentru a dobândi de la ele o înțelegere. Cromatic și olfactiv…Dar nu numai atât, deoarece aşa cum albina, zburând din floare în floare, adună din ele mierea, aşa şi noi, privind la flori nu numai cu ochii cei trupeşti, ci şi cu ochii lăuntrici putem aduna înțelepciune superioară, ce ține de suflet, dobândind anumite cunoştinţe..........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro