Criteriul National

Un comunicat de presă care are forța de a face lumină în cazul post-Hexi Pharma

Un comunicat de presă care are forța de a face lumină în cazul post-Hexi Pharma
mai 26
23:39 2016

Laura Condrea, fosta soție a lui Dan Condrea a făcut, joi, unele afirmații incendiare despre activitatea lui Dan Condrea.Această doamnă a afirmat că ar avea probe despre filajul CIA, SIE și SRI la care a adăugat și faptul că, la rândul ei, a fost amenințată.

Recunoaștem că ne-au surprins aceste declarații profund dezechilibrate și chiar nonșalante.Această veritabilă sarabandă a declarații șocante făcute de Laura Condrea au fost făcute la ieșirea din Tribunalul București. Printre altele, asemeni unei actrițe a afirmat că a fost sunată și amenințată de un agent CIA care i-a transmis să nu mai dea declarații pentru că va avea de suferit și ea. Fosta soție a patronului Hexi Pharma s-a declarat convinsă şi că acesta a fost agent al Serviciului de Informații Externe.

Ca și reacție,publicăm acest comunicat de presă a doamnei deeputat Liliana Mincă ce o demască și demontează tot acest circ având forţa de a face lumină în acest moment.

Pentru justețe redau integral textul comunicatului.

FB_IMG_1464304722231

„În urma dezvăluirilor făcute de doamna FICA MARCELA-SIMONA care este cunoscută pe Facebook sub numele de Raisa Ekaterina Ivatenko, precizez că la data de 05.01.2016 a fost încheiată convenția civilă de colaborare între cabinetul meu parlamentar şi doamna FICA MARCELA SIMONA – in funcția de REFEREN.
La data de 26 mai 2016, am încetat colaborarea.
Precizez ca nu am cunoștință despre alte funcții deținute de aceasta în afara celor menționate în CV-ul acesteia prezentat la angajare si nici despre studii pe care aceasta le-ar fi efectuat în afara țării întrucât aceasta a prezentat la angajare DIPLOMA DE BACALAUREAT făcând dovada faptului ca este absolventa LICEULUI INDUSTRIAL Nr.2 din localitatea CARACAL, județul OLT.
Am aflat din presă despre funcțiile si informațiile pe care aceasta pretinde că le deține, fiind la rândul meu surprinsă de cele citite. De asemenea, precizez că sunt indignată de amploarea si consecințele afacerii HEXI PHARMA şi solicit tuturor instituțiilor abilitate să se sesizeze si să stabilească vinovații pentru ca pe viitor astfel de evenimente reprobabile să poată fi evitate.”

Sursa comunicat @foto : http:// facebook.com

Prof.Dr.Daniel Mihai CNA Regina Maria Constanţa, redactor șef al ziarului Criteriul Național mulțumește doamnei deputat Liliana Mincă.

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Daniel Mihai

Daniel Mihai

Doctor în Interpretare Muzicală, profesor titular la disciplina vioară a Catedrei de Corzi în cadrul Colegiului Național de Arte Regina Maria din Constanța

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

AU TRECUT DOI ANI DE LA TRAGEDIA DIN CLUBUL COLECTIV… CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Au trecut deja destul de repede doi ani de la tragedia din clubul Colectiv. Neputința pe care au trăit-o majoritatea în acele zile coroborate și cu revolta care a urmat, rămân încă bine întipărite în memoria multora. Multitudinea de evenimente de comemorare din aceste zile ne arată că nu suntem dispuși să lăsăm umbra uitării să se aștearnă în urma incendiului care a luat 64 de vieți.

Colectiv este acea mărturie de netăgăduit, acea expresie plină de tragism pe care și din care foarte puțini au putut înțelege câte ceva. Cert este că lumea a rămas marcată pe moment, ca mai pe urmă, aproape ireversibil, inexplicabil, cu aceeași doză de cinism…a alunecat pe partea uitării.

Momentul Colectiv ne-a adus nu doar pierderea unor oameni de care suntem cu toții iremediabil legați. Ci, a fost vorba și de un fel de trezire involuntară, care ne-a pus în față un adevăr crud: corupția chiar ucide. Iar, dacă stăm și reflectăm câteva momente, fără a avea pretenția de a ne situa în postura de ”judecători”, cu acea durere a omului rănit, vom ajunge la anumite concluzii, despre care s-a tot scris și strigat cu voce tare, sinonimă cu acea dorință de a nu renunța până în ziua în care vom transcede și ne vom alătura lor, cu mențiunea și rugămintea adresată Cerului de a nu avea acel tragic sfârșit!

Tineri aceia deosebiți nu meritau să moară în asemenea chinuri. Tineri aceia meritau tratați cu mare grijă de către cei specializați și în măsură să îi aline, să le asigure o speranță…Dar, din nefericire, nimeni și nimic nu au putut să le schimbe destinul.

Așa s-a ajuns cu acțiunea de a protesta, atunci când o mare de oameni a decis să strige și să vocifereze, pe deplin întemeiat contra lentorii, neajunsurilor, incapacității Sistemului. Astfel, fără de acest spirit civic, care ulterior a fost confiscat de către unele partide nu se putea face vreo schimbare.

Datoria, dreptul de a manifesta, de a dezbate cu argumente, de a vocifera atunci când guvernanții greșesc și de a semna petiții pentru a cere și a obține o schimbare veritabilă este unul garantat de bunul simț, dacă de Constituție, se tot încearcă, spre a fi eliminat, treptat-treptat.........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo