Un comunicat de presă care are forța de a face lumină în cazul post-Hexi Pharma

mai 26
23:39 2016

Laura Condrea, fosta soție a lui Dan Condrea a făcut, joi, unele afirmații incendiare despre activitatea lui Dan Condrea.Această doamnă a afirmat că ar avea probe despre filajul CIA, SIE și SRI la care a adăugat și faptul că, la rândul ei, a fost amenințată.

Recunoaștem că ne-au surprins aceste declarații profund dezechilibrate și chiar nonșalante.Această veritabilă sarabandă a declarații șocante făcute de Laura Condrea au fost făcute la ieșirea din Tribunalul București. Printre altele, asemeni unei actrițe a afirmat că a fost sunată și amenințată de un agent CIA care i-a transmis să nu mai dea declarații pentru că va avea de suferit și ea. Fosta soție a patronului Hexi Pharma s-a declarat convinsă şi că acesta a fost agent al Serviciului de Informații Externe.

Ca și reacție,publicăm acest comunicat de presă a doamnei deeputat Liliana Mincă ce o demască și demontează tot acest circ având forţa de a face lumină în acest moment.

Pentru justețe redau integral textul comunicatului.

FB_IMG_1464304722231

„În urma dezvăluirilor făcute de doamna FICA MARCELA-SIMONA care este cunoscută pe Facebook sub numele de Raisa Ekaterina Ivatenko, precizez că la data de 05.01.2016 a fost încheiată convenția civilă de colaborare între cabinetul meu parlamentar şi doamna FICA MARCELA SIMONA – in funcția de REFEREN.
La data de 26 mai 2016, am încetat colaborarea.
Precizez ca nu am cunoștință despre alte funcții deținute de aceasta în afara celor menționate în CV-ul acesteia prezentat la angajare si nici despre studii pe care aceasta le-ar fi efectuat în afara țării întrucât aceasta a prezentat la angajare DIPLOMA DE BACALAUREAT făcând dovada faptului ca este absolventa LICEULUI INDUSTRIAL Nr.2 din localitatea CARACAL, județul OLT.
Am aflat din presă despre funcțiile si informațiile pe care aceasta pretinde că le deține, fiind la rândul meu surprinsă de cele citite. De asemenea, precizez că sunt indignată de amploarea si consecințele afacerii HEXI PHARMA şi solicit tuturor instituțiilor abilitate să se sesizeze si să stabilească vinovații pentru ca pe viitor astfel de evenimente reprobabile să poată fi evitate.”

Sursa comunicat @foto : http:// facebook.com

Prof.Dr.Daniel Mihai CNA Regina Maria Constanţa, redactor șef al ziarului Criteriul Național mulțumește doamnei deputat Liliana Mincă.

Despre autor

Daniel Mihai

Doctor în Interpretare Muzicală, profesor titular la disciplina vioară a Catedrei de Corzi în cadrul Colegiului Național de Arte Regina Maria din Constanța