Criteriul National

Un comunicat de presă care are forța de a face lumină în cazul post-Hexi Pharma

Un comunicat de presă care are forța de a face lumină în cazul post-Hexi Pharma
mai 26
23:39 2016

Laura Condrea, fosta soție a lui Dan Condrea a făcut, joi, unele afirmații incendiare despre activitatea lui Dan Condrea.Această doamnă a afirmat că ar avea probe despre filajul CIA, SIE și SRI la care a adăugat și faptul că, la rândul ei, a fost amenințată.

Recunoaștem că ne-au surprins aceste declarații profund dezechilibrate și chiar nonșalante.Această veritabilă sarabandă a declarații șocante făcute de Laura Condrea au fost făcute la ieșirea din Tribunalul București. Printre altele, asemeni unei actrițe a afirmat că a fost sunată și amenințată de un agent CIA care i-a transmis să nu mai dea declarații pentru că va avea de suferit și ea. Fosta soție a patronului Hexi Pharma s-a declarat convinsă şi că acesta a fost agent al Serviciului de Informații Externe.

Ca și reacție,publicăm acest comunicat de presă a doamnei deeputat Liliana Mincă ce o demască și demontează tot acest circ având forţa de a face lumină în acest moment.

Pentru justețe redau integral textul comunicatului.

FB_IMG_1464304722231

„În urma dezvăluirilor făcute de doamna FICA MARCELA-SIMONA care este cunoscută pe Facebook sub numele de Raisa Ekaterina Ivatenko, precizez că la data de 05.01.2016 a fost încheiată convenția civilă de colaborare între cabinetul meu parlamentar şi doamna FICA MARCELA SIMONA – in funcția de REFEREN.
La data de 26 mai 2016, am încetat colaborarea.
Precizez ca nu am cunoștință despre alte funcții deținute de aceasta în afara celor menționate în CV-ul acesteia prezentat la angajare si nici despre studii pe care aceasta le-ar fi efectuat în afara țării întrucât aceasta a prezentat la angajare DIPLOMA DE BACALAUREAT făcând dovada faptului ca este absolventa LICEULUI INDUSTRIAL Nr.2 din localitatea CARACAL, județul OLT.
Am aflat din presă despre funcțiile si informațiile pe care aceasta pretinde că le deține, fiind la rândul meu surprinsă de cele citite. De asemenea, precizez că sunt indignată de amploarea si consecințele afacerii HEXI PHARMA şi solicit tuturor instituțiilor abilitate să se sesizeze si să stabilească vinovații pentru ca pe viitor astfel de evenimente reprobabile să poată fi evitate.”

Sursa comunicat @foto : http:// facebook.com

Prof.Dr.Daniel Mihai CNA Regina Maria Constanţa, redactor șef al ziarului Criteriul Național mulțumește doamnei deputat Liliana Mincă.

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Daniel Mihai

Daniel Mihai

Doctor în Interpretare Muzicală, profesor titular la disciplina vioară a Catedrei de Corzi în cadrul Colegiului Național de Arte Regina Maria din Constanța

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

„Ţi-e milă? Ţi-am luat banii!…”- CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Tristele amintiri au ajuns departe…De fapt, cu o anumită ritmicitate , indiferent de context omul are posibilitatea de a alege .

Iar, această posibilitate de a râde sau de a plânge ar trebui să nu ne-o cenzureze nimeni!

De cele mai multe ori, datorită „regulilor nescrise” ale acestei societăţi suntem puşi în faţa unor evenimente triste şi întunecate , dar comicul îşi face apariţia tocmai atunci când ne-am aştepta cel mai puţin.

De la o vreme încoace am tot scris pe diferite atitudini vis a vis de anumite aspecte ce m-au determinat să mă exprim în mai multe registre sufleteşti!

Dar acum e cu totul altă treabă…

Fără să aduc jigniri, situaţia în care se află românul este analizată în mod ironic.“Filantropica” reprezintă cea mai eficientă şi în acelaşi timp amuzantă metodă de a aduce în prim-plan ideea că “nu tot ceea ce pare este adevărat”.

Asemeni unei proiecţii video avem o sumendenie de întâmplări ce constituie o modalitate de a genera materiale de informare publică.

Modul în care noi, asemeni spectatorilor avem „şansa” de a privi lumea este oarecum influenţat de experienţele celor din trecut, deoarece astfel, participând în mod indirect la acţiunile personajelor, noi suntem publicul ce primeşte şi decodifică mesajul în mod diferit.

Replica cheie a lui Gheorghe Dinică (textier pentru cerşetori) :”Mâna întinsă care nu spune o poveste, nu primeşte pomană”, reprezintă fraza de bază a relaţiilor publice.

El este un portret „artistic”, machiavelic până la perfecțiune al diavolului ca show-man de geniu, care prin minciună şi înşelăciune a reuşit să ocupe o poziţie bună în societate. Această replică ar putea să-l includă, în cinismul ei şi pe artistul român care cerşeşte finanţare şi care va rămîne cu mîna întinsă, atâta timp cât nu găseşte o poveste captivantă...........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo