Criteriul National

Un cuptor incorporabil cu alimentare electrica, dovada ca bucataria noastra poate face fata cu brio oricarei provocari

Un cuptor incorporabil cu alimentare electrica, dovada ca bucataria noastra poate face fata cu brio oricarei provocari
aprilie 13
06:14 2017

Ai tot mai multe tipuri de mancare de gatit in fiecare zi functie de dorintele membrilor familiei? Tie teama ca vechiul aragaz nu mai face fata provocarilor si mai mult decat atat este foarte limitat?

Atunci da-ti ocazia sa achizitionezi un cuptor incorporabil electric, care te scapa atat  de grija timpului cat si a banilor.

Ai crezut vreodata ca un astfel de cuptor incorporabil te poate ajuta sa prepari chiar si 2 tipuri de mancaruri odata?

Capacitatea mare a cuptoarelor este un argument pe deoparte, iar de pe cealalta parte clasa energetica superioara din care fac parte majoritatea unor astfel de cuptoare cu siguranta ne va arata ca merita luat in seama.

Pastrarea facturii de energie electrica fara costuri aditionale poate reprezenta un progres atunci cand achizitionam un electracasnic nou, iar diferite cuptoare electrice incorporabile cu proprietati aparte ne vor arata de ce tehnologia merita luata in seama in zilele noastre.

Ce contine un cuptor incorporabil astfel incat sa fie accesoriul ideal pentru orice gospodina? In primul rand acesta poate contine mai multe functii de gatit, astfel incat diversitatea sa fie imbinata la superlativ.

Dar cum ramane cu distribuirea aerului si incalzirea acestuia?

Exista in acest moment cuptoare incorporabile care dispun de o functie care distribuie aerul uniform de o parte si de cealalta a cuptorului astfel incat mancarurile noastre sa fie preparate sau rumenite dupa caz asa cum trebuie.

Cum ramane cu prepararea puiului si tot ce tine elementele de pregatire ale acestuia? Functia Grill este o alta noutate atunci cand vine vorba de cuptoarele incorporabile.

Rumenirea puiului la temperaturi mari il poate face de departe mai suculent si mai bine preparat astfel incat sa ne bucuram de un deliciu culinar pe masura.

In aceasta perioada a anului, producatorii ne pun la dispozitie oferte imbatabile ce nu au voie sa fie refuzate. V-ati gandit vreodata ca la doar 850 lei un pachet promotional ce contine plita incorporabila si cuptor incorporabil va stau la dispozitie?

Sau ca transportul acestora poate fi gratuit chiar la destinatie in 24-48 ore? Acest lucru este perfect posibil in zilele noastre, iar ofertele online curg la tot pasul pentru a ne pregati asa cum se cuvine de prepararea celor mai bune delicatesuri culinare.

Nu trebuie sa lasam pe maine ce putem face astazi, iar daca avem ocazia de ce sa nu profitam de aceste oferte care ne pot accesoriza bucataria cu cele mai bune electrocasnice de la producatori de renume?

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Roxana Dascalu

Roxana Dascalu

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Partener media exclusiv

Revista presei