Criteriul National

Un cuptor incorporabil cu alimentare electrica, dovada ca bucataria noastra poate face fata cu brio oricarei provocari

Un cuptor incorporabil cu alimentare electrica, dovada ca bucataria noastra poate face fata cu brio oricarei provocari
aprilie 13
06:14 2017

Ai tot mai multe tipuri de mancare de gatit in fiecare zi functie de dorintele membrilor familiei? Tie teama ca vechiul aragaz nu mai face fata provocarilor si mai mult decat atat este foarte limitat?

Atunci da-ti ocazia sa achizitionezi un cuptor incorporabil electric, care te scapa atat  de grija timpului cat si a banilor.

Ai crezut vreodata ca un astfel de cuptor incorporabil te poate ajuta sa prepari chiar si 2 tipuri de mancaruri odata?

Capacitatea mare a cuptoarelor este un argument pe deoparte, iar de pe cealalta parte clasa energetica superioara din care fac parte majoritatea unor astfel de cuptoare cu siguranta ne va arata ca merita luat in seama.

Pastrarea facturii de energie electrica fara costuri aditionale poate reprezenta un progres atunci cand achizitionam un electracasnic nou, iar diferite cuptoare electrice incorporabile cu proprietati aparte ne vor arata de ce tehnologia merita luata in seama in zilele noastre.

Ce contine un cuptor incorporabil astfel incat sa fie accesoriul ideal pentru orice gospodina? In primul rand acesta poate contine mai multe functii de gatit, astfel incat diversitatea sa fie imbinata la superlativ.

Dar cum ramane cu distribuirea aerului si incalzirea acestuia?

Exista in acest moment cuptoare incorporabile care dispun de o functie care distribuie aerul uniform de o parte si de cealalta a cuptorului astfel incat mancarurile noastre sa fie preparate sau rumenite dupa caz asa cum trebuie.

Cum ramane cu prepararea puiului si tot ce tine elementele de pregatire ale acestuia? Functia Grill este o alta noutate atunci cand vine vorba de cuptoarele incorporabile.

Rumenirea puiului la temperaturi mari il poate face de departe mai suculent si mai bine preparat astfel incat sa ne bucuram de un deliciu culinar pe masura.

In aceasta perioada a anului, producatorii ne pun la dispozitie oferte imbatabile ce nu au voie sa fie refuzate. V-ati gandit vreodata ca la doar 850 lei un pachet promotional ce contine plita incorporabila si cuptor incorporabil va stau la dispozitie?

Sau ca transportul acestora poate fi gratuit chiar la destinatie in 24-48 ore? Acest lucru este perfect posibil in zilele noastre, iar ofertele online curg la tot pasul pentru a ne pregati asa cum se cuvine de prepararea celor mai bune delicatesuri culinare.

Nu trebuie sa lasam pe maine ce putem face astazi, iar daca avem ocazia de ce sa nu profitam de aceste oferte care ne pot accesoriza bucataria cu cele mai bune electrocasnice de la producatori de renume?

Comentarii

Comentarii

Share

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

Dor de primăvară - Editorial

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Intrarea în anotimpul renașterii își face simțită prezența. Natura se trezește la viață , chiar dacă acest sfârşit de februarie a fost destul de agitat, fiind marcat de nenumărate tulburări meteorologice dar și de evenimente, de arestări repetate şi anchete subtile, de multiple declaraţii de război şi de tensiuni mocnite. Dar, propun să le lăsăm în suspensie, deoarece toate au parte de rezolvare, la un moment dat.

Odată lămurite aceste aspecte, vă invit pe fiecare dintre dumneavoastră să vă lăsați imaginația să lucreze. Nu va necesita niciun cost suplimentar, iar beneficiile le veți cuantifica mai devreme sau mai târziu.

Așadar, din acest moment până la finalul acestor rânduri vă invit la a retrăi și reimagina primăvara din punctul dumneavoastră de vedere. Nu contează câtă experiență dețineți, nu contează nici statutul social, ci mai degrabă deschiderea sufletească dublată de acea trezvie.

Socoietatea postmodernă a devenit oarecum insensibilă la schimbările psihice, la schimbările anotimpurilor iar cea mai acută lipsă de orizont este pentru noi toţi o veritabilă și feroce luptă cu dorințele, temerile, ideile sau prejudecățile noastre. De aceea, anotimpul renașterii este o invitație la accederea într-o altă etapă a vieții şi o alternativă de a ne (re)veni în fire. La modul ideal se poate compara acest lucru ca pe o ofertă de a (re)veni la normalitate, la o invitație de a ne (re)găsi buna aşezare atât în relaţie cu semenii noştri, cât mai ales cu noi înşine.

Și este minunat să observăm aceste lucruri, chiar dacă suntem în mijlocul tuturor evenimentelor. Ce bucurie este atunci când ne alocăm timpul de a ne relaxa și de a privi la florile de câmp pentru a dobândi de la ele o înțelegere. Cromatic și olfactiv…Dar nu numai atât, deoarece aşa cum albina, zburând din floare în floare, adună din ele mierea, aşa şi noi, privind la flori nu numai cu ochii cei trupeşti, ci şi cu ochii lăuntrici putem aduna înțelepciune superioară, ce ține de suflet, dobândind anumite cunoştinţe..........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

clinica implant dentar timisoara

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro