Criteriul National

Un cuptor incorporabil cu alimentare electrica, dovada ca bucataria noastra poate face fata cu brio oricarei provocari

Un cuptor incorporabil cu alimentare electrica, dovada ca bucataria noastra poate face fata cu brio oricarei provocari
aprilie 13
06:14 2017

Ai tot mai multe tipuri de mancare de gatit in fiecare zi functie de dorintele membrilor familiei? Tie teama ca vechiul aragaz nu mai face fata provocarilor si mai mult decat atat este foarte limitat?

Atunci da-ti ocazia sa achizitionezi un cuptor incorporabil electric, care te scapa atat  de grija timpului cat si a banilor.

Ai crezut vreodata ca un astfel de cuptor incorporabil te poate ajuta sa prepari chiar si 2 tipuri de mancaruri odata?

Capacitatea mare a cuptoarelor este un argument pe deoparte, iar de pe cealalta parte clasa energetica superioara din care fac parte majoritatea unor astfel de cuptoare cu siguranta ne va arata ca merita luat in seama.

Pastrarea facturii de energie electrica fara costuri aditionale poate reprezenta un progres atunci cand achizitionam un electracasnic nou, iar diferite cuptoare electrice incorporabile cu proprietati aparte ne vor arata de ce tehnologia merita luata in seama in zilele noastre.

Ce contine un cuptor incorporabil astfel incat sa fie accesoriul ideal pentru orice gospodina? In primul rand acesta poate contine mai multe functii de gatit, astfel incat diversitatea sa fie imbinata la superlativ.

Dar cum ramane cu distribuirea aerului si incalzirea acestuia?

Exista in acest moment cuptoare incorporabile care dispun de o functie care distribuie aerul uniform de o parte si de cealalta a cuptorului astfel incat mancarurile noastre sa fie preparate sau rumenite dupa caz asa cum trebuie.

Cum ramane cu prepararea puiului si tot ce tine elementele de pregatire ale acestuia? Functia Grill este o alta noutate atunci cand vine vorba de cuptoarele incorporabile.

Rumenirea puiului la temperaturi mari il poate face de departe mai suculent si mai bine preparat astfel incat sa ne bucuram de un deliciu culinar pe masura.

In aceasta perioada a anului, producatorii ne pun la dispozitie oferte imbatabile ce nu au voie sa fie refuzate. V-ati gandit vreodata ca la doar 850 lei un pachet promotional ce contine plita incorporabila si cuptor incorporabil va stau la dispozitie?

Sau ca transportul acestora poate fi gratuit chiar la destinatie in 24-48 ore? Acest lucru este perfect posibil in zilele noastre, iar ofertele online curg la tot pasul pentru a ne pregati asa cum se cuvine de prepararea celor mai bune delicatesuri culinare.

Nu trebuie sa lasam pe maine ce putem face astazi, iar daca avem ocazia de ce sa nu profitam de aceste oferte care ne pot accesoriza bucataria cu cele mai bune electrocasnice de la producatori de renume?

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Roxana Dascalu

Roxana Dascalu

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

AU TRECUT DOI ANI DE LA TRAGEDIA DIN CLUBUL COLECTIV… CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Au trecut deja destul de repede doi ani de la tragedia din clubul Colectiv. Neputința pe care au trăit-o majoritatea în acele zile coroborate și cu revolta care a urmat, rămân încă bine întipărite în memoria multora. Multitudinea de evenimente de comemorare din aceste zile ne arată că nu suntem dispuși să lăsăm umbra uitării să se aștearnă în urma incendiului care a luat 64 de vieți.

Colectiv este acea mărturie de netăgăduit, acea expresie plină de tragism pe care și din care foarte puțini au putut înțelege câte ceva. Cert este că lumea a rămas marcată pe moment, ca mai pe urmă, aproape ireversibil, inexplicabil, cu aceeași doză de cinism…a alunecat pe partea uitării.

Momentul Colectiv ne-a adus nu doar pierderea unor oameni de care suntem cu toții iremediabil legați. Ci, a fost vorba și de un fel de trezire involuntară, care ne-a pus în față un adevăr crud: corupția chiar ucide. Iar, dacă stăm și reflectăm câteva momente, fără a avea pretenția de a ne situa în postura de ”judecători”, cu acea durere a omului rănit, vom ajunge la anumite concluzii, despre care s-a tot scris și strigat cu voce tare, sinonimă cu acea dorință de a nu renunța până în ziua în care vom transcede și ne vom alătura lor, cu mențiunea și rugămintea adresată Cerului de a nu avea acel tragic sfârșit!

Tineri aceia deosebiți nu meritau să moară în asemenea chinuri. Tineri aceia meritau tratați cu mare grijă de către cei specializați și în măsură să îi aline, să le asigure o speranță…Dar, din nefericire, nimeni și nimic nu au putut să le schimbe destinul.

Așa s-a ajuns cu acțiunea de a protesta, atunci când o mare de oameni a decis să strige și să vocifereze, pe deplin întemeiat contra lentorii, neajunsurilor, incapacității Sistemului. Astfel, fără de acest spirit civic, care ulterior a fost confiscat de către unele partide nu se putea face vreo schimbare.

Datoria, dreptul de a manifesta, de a dezbate cu argumente, de a vocifera atunci când guvernanții greșesc și de a semna petiții pentru a cere și a obține o schimbare veritabilă este unul garantat de bunul simț, dacă de Constituție, se tot încearcă, spre a fi eliminat, treptat-treptat.........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo