Criteriul National

Un cuptor incorporabil cu alimentare electrica, dovada ca bucataria noastra poate face fata cu brio oricarei provocari

Un cuptor incorporabil cu alimentare electrica, dovada ca bucataria noastra poate face fata cu brio oricarei provocari
aprilie 13
06:14 2017

Ai tot mai multe tipuri de mancare de gatit in fiecare zi functie de dorintele membrilor familiei? Tie teama ca vechiul aragaz nu mai face fata provocarilor si mai mult decat atat este foarte limitat?

Atunci da-ti ocazia sa achizitionezi un cuptor incorporabil electric, care te scapa atat  de grija timpului cat si a banilor.

Ai crezut vreodata ca un astfel de cuptor incorporabil te poate ajuta sa prepari chiar si 2 tipuri de mancaruri odata?

Capacitatea mare a cuptoarelor este un argument pe deoparte, iar de pe cealalta parte clasa energetica superioara din care fac parte majoritatea unor astfel de cuptoare cu siguranta ne va arata ca merita luat in seama.

Pastrarea facturii de energie electrica fara costuri aditionale poate reprezenta un progres atunci cand achizitionam un electracasnic nou, iar diferite cuptoare electrice incorporabile cu proprietati aparte ne vor arata de ce tehnologia merita luata in seama in zilele noastre.

Ce contine un cuptor incorporabil astfel incat sa fie accesoriul ideal pentru orice gospodina? In primul rand acesta poate contine mai multe functii de gatit, astfel incat diversitatea sa fie imbinata la superlativ.

Dar cum ramane cu distribuirea aerului si incalzirea acestuia?

Exista in acest moment cuptoare incorporabile care dispun de o functie care distribuie aerul uniform de o parte si de cealalta a cuptorului astfel incat mancarurile noastre sa fie preparate sau rumenite dupa caz asa cum trebuie.

Cum ramane cu prepararea puiului si tot ce tine elementele de pregatire ale acestuia? Functia Grill este o alta noutate atunci cand vine vorba de cuptoarele incorporabile.

Rumenirea puiului la temperaturi mari il poate face de departe mai suculent si mai bine preparat astfel incat sa ne bucuram de un deliciu culinar pe masura.

In aceasta perioada a anului, producatorii ne pun la dispozitie oferte imbatabile ce nu au voie sa fie refuzate. V-ati gandit vreodata ca la doar 850 lei un pachet promotional ce contine plita incorporabila si cuptor incorporabil va stau la dispozitie?

Sau ca transportul acestora poate fi gratuit chiar la destinatie in 24-48 ore? Acest lucru este perfect posibil in zilele noastre, iar ofertele online curg la tot pasul pentru a ne pregati asa cum se cuvine de prepararea celor mai bune delicatesuri culinare.

Nu trebuie sa lasam pe maine ce putem face astazi, iar daca avem ocazia de ce sa nu profitam de aceste oferte care ne pot accesoriza bucataria cu cele mai bune electrocasnice de la producatori de renume?

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Roxana Dascalu

Roxana Dascalu

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

„Ţi-e milă? Ţi-am luat banii!…”- CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Tristele amintiri au ajuns departe…De fapt, cu o anumită ritmicitate , indiferent de context omul are posibilitatea de a alege .

Iar, această posibilitate de a râde sau de a plânge ar trebui să nu ne-o cenzureze nimeni!

De cele mai multe ori, datorită „regulilor nescrise” ale acestei societăţi suntem puşi în faţa unor evenimente triste şi întunecate , dar comicul îşi face apariţia tocmai atunci când ne-am aştepta cel mai puţin.

De la o vreme încoace am tot scris pe diferite atitudini vis a vis de anumite aspecte ce m-au determinat să mă exprim în mai multe registre sufleteşti!

Dar acum e cu totul altă treabă…

Fără să aduc jigniri, situaţia în care se află românul este analizată în mod ironic.“Filantropica” reprezintă cea mai eficientă şi în acelaşi timp amuzantă metodă de a aduce în prim-plan ideea că “nu tot ceea ce pare este adevărat”.

Asemeni unei proiecţii video avem o sumendenie de întâmplări ce constituie o modalitate de a genera materiale de informare publică.

Modul în care noi, asemeni spectatorilor avem „şansa” de a privi lumea este oarecum influenţat de experienţele celor din trecut, deoarece astfel, participând în mod indirect la acţiunile personajelor, noi suntem publicul ce primeşte şi decodifică mesajul în mod diferit.

Replica cheie a lui Gheorghe Dinică (textier pentru cerşetori) :”Mâna întinsă care nu spune o poveste, nu primeşte pomană”, reprezintă fraza de bază a relaţiilor publice.

El este un portret „artistic”, machiavelic până la perfecțiune al diavolului ca show-man de geniu, care prin minciună şi înşelăciune a reuşit să ocupe o poziţie bună în societate. Această replică ar putea să-l includă, în cinismul ei şi pe artistul român care cerşeşte finanţare şi care va rămîne cu mîna întinsă, atâta timp cât nu găseşte o poveste captivantă...........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo