Criteriul National

Un cuptor incorporabil profesionist poate face diferenta asupra deliciilor culinare

Un cuptor incorporabil profesionist poate face diferenta asupra deliciilor culinare
aprilie 22
13:49 2017

Mesele zilnice sunt deseori momente cand strang membrii familiei laolalta, iar acesta cu siguranta este un moment special mai ales daca avem oameni de toate varstele in casa noastra.

Indiferent ca vorbim de copii, iar acestia ne povestesc ce au facut la scoala, la diverse cercuri la care activeaza, sau batrani ai caror idei si principii conteaza mult, delectarea cu anumite bucate culinare capabile sa ne incante papilele gustative este esentiala.

O gospodina iscusita stie ca pentru a bucura toti oamenii asa cum ei isi doresc are nevoie de un accesoriu de gatit pe cinste care sa faca fata provocarilor in orice moment, rapiditatea, fiabilitatea, simtul practic si profesionalismul jucand roluri foarte importante mai ales cand vine vorba de un dispozitiv care prepara orice tip de aliment, aluat, sau alte combinatii culinare.

In acest caz orientarea spre un cuptor incorporabil de calitate este o provocare de luat in seama pentru cei care stau foarte mult timp in bucatarie, iar mai jos noi vom avea misiunea sa va prezentam cateva solutii oferite de acest site de specialitate pe care trebuie sa le luati in seama pentru niste mancaruri preparate pe cinste.

 Cuptor incorporabil Arctic AROIM24500BC

Acest cuptor incorporabil vine la pachet cu o plita incorporabila care este inclusa in pret si are proprietati fantastice. In primul rand dispune de o capacitate mare de stocare de pana la 71 litri, ideala pentru prepararea concomitenta a mai multor tipuri de mancaruri.

In al doilea rand face parte dintr-o clasa energetica superioara, lucru care ne ajuta sa facem economie de energie electrica si sa nu marim costurile facturii noastre.

Functia Eco Fun dar si alte 12 functii va stau la dispozitie pentru a prepara orice fel de reteta indiferent de gust, iar distribuirea aerului se va face adecvat astfel incat sa aveti parte de o coacere perfecta a alimentelor puse la cuptor.

Dispune de un sistem de curatare Self Clean, care permite extragerea vaporilor si grasimii printr-un panou absorbant fara sa necesite interventii aditionale.

Totul la doar 1270 lei, redus cu peste 500 lei fata de valoarea initiala daca este achizitionat din mediul online.

 

Cuptor incorporabil Whirlpool Absolute Gallery

Acest cuptor modern vine si el de asemenea la pachet cu o plita incorporabila inclusa in pret.

Dispune de 16 functii prestabilite de gatire in functie de preferintele noastre dar si de tehnologia ”al 6-lea simt”, care ne ajuta sa reglam in doar 3 pasi ceea ce avem de facut.

Functia Soft Closing permite inchiderea usii in mod automat, pentru a nu creea zgomote neplacute si pentru a ne desfasura in liniste.

Face parte dintr-o categorie superioara de clasa energetica asa ca vom avea un consum mai redus al energiei de pana la 20%.

Cu o capacitate de 73l, si un control usor prin intermediul afisajului de tip LED, acesta pare sa fie de departe o alta varianta utila pentru o bucatarie moderna si se gaseste  la 2200 lei, redus cu peste 500 lei fata de valoarea initiala daca il achizitionam din mediul online.

 

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Roxana Dascalu

Roxana Dascalu

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

AU TRECUT DOI ANI DE LA TRAGEDIA DIN CLUBUL COLECTIV… CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Au trecut deja destul de repede doi ani de la tragedia din clubul Colectiv. Neputința pe care au trăit-o majoritatea în acele zile coroborate și cu revolta care a urmat, rămân încă bine întipărite în memoria multora. Multitudinea de evenimente de comemorare din aceste zile ne arată că nu suntem dispuși să lăsăm umbra uitării să se aștearnă în urma incendiului care a luat 64 de vieți.

Colectiv este acea mărturie de netăgăduit, acea expresie plină de tragism pe care și din care foarte puțini au putut înțelege câte ceva. Cert este că lumea a rămas marcată pe moment, ca mai pe urmă, aproape ireversibil, inexplicabil, cu aceeași doză de cinism…a alunecat pe partea uitării.

Momentul Colectiv ne-a adus nu doar pierderea unor oameni de care suntem cu toții iremediabil legați. Ci, a fost vorba și de un fel de trezire involuntară, care ne-a pus în față un adevăr crud: corupția chiar ucide. Iar, dacă stăm și reflectăm câteva momente, fără a avea pretenția de a ne situa în postura de ”judecători”, cu acea durere a omului rănit, vom ajunge la anumite concluzii, despre care s-a tot scris și strigat cu voce tare, sinonimă cu acea dorință de a nu renunța până în ziua în care vom transcede și ne vom alătura lor, cu mențiunea și rugămintea adresată Cerului de a nu avea acel tragic sfârșit!

Tineri aceia deosebiți nu meritau să moară în asemenea chinuri. Tineri aceia meritau tratați cu mare grijă de către cei specializați și în măsură să îi aline, să le asigure o speranță…Dar, din nefericire, nimeni și nimic nu au putut să le schimbe destinul.

Așa s-a ajuns cu acțiunea de a protesta, atunci când o mare de oameni a decis să strige și să vocifereze, pe deplin întemeiat contra lentorii, neajunsurilor, incapacității Sistemului. Astfel, fără de acest spirit civic, care ulterior a fost confiscat de către unele partide nu se putea face vreo schimbare.

Datoria, dreptul de a manifesta, de a dezbate cu argumente, de a vocifera atunci când guvernanții greșesc și de a semna petiții pentru a cere și a obține o schimbare veritabilă este unul garantat de bunul simț, dacă de Constituție, se tot încearcă, spre a fi eliminat, treptat-treptat.........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo