Criteriul National

Un cuptor incorporabil profesionist poate face diferenta asupra deliciilor culinare

Un cuptor incorporabil profesionist poate face diferenta asupra deliciilor culinare
aprilie 22
13:49 2017

Mesele zilnice sunt deseori momente cand strang membrii familiei laolalta, iar acesta cu siguranta este un moment special mai ales daca avem oameni de toate varstele in casa noastra.

Indiferent ca vorbim de copii, iar acestia ne povestesc ce au facut la scoala, la diverse cercuri la care activeaza, sau batrani ai caror idei si principii conteaza mult, delectarea cu anumite bucate culinare capabile sa ne incante papilele gustative este esentiala.

O gospodina iscusita stie ca pentru a bucura toti oamenii asa cum ei isi doresc are nevoie de un accesoriu de gatit pe cinste care sa faca fata provocarilor in orice moment, rapiditatea, fiabilitatea, simtul practic si profesionalismul jucand roluri foarte importante mai ales cand vine vorba de un dispozitiv care prepara orice tip de aliment, aluat, sau alte combinatii culinare.

In acest caz orientarea spre un cuptor incorporabil de calitate este o provocare de luat in seama pentru cei care stau foarte mult timp in bucatarie, iar mai jos noi vom avea misiunea sa va prezentam cateva solutii oferite de acest site de specialitate pe care trebuie sa le luati in seama pentru niste mancaruri preparate pe cinste.

 Cuptor incorporabil Arctic AROIM24500BC

Acest cuptor incorporabil vine la pachet cu o plita incorporabila care este inclusa in pret si are proprietati fantastice. In primul rand dispune de o capacitate mare de stocare de pana la 71 litri, ideala pentru prepararea concomitenta a mai multor tipuri de mancaruri.

In al doilea rand face parte dintr-o clasa energetica superioara, lucru care ne ajuta sa facem economie de energie electrica si sa nu marim costurile facturii noastre.

Functia Eco Fun dar si alte 12 functii va stau la dispozitie pentru a prepara orice fel de reteta indiferent de gust, iar distribuirea aerului se va face adecvat astfel incat sa aveti parte de o coacere perfecta a alimentelor puse la cuptor.

Dispune de un sistem de curatare Self Clean, care permite extragerea vaporilor si grasimii printr-un panou absorbant fara sa necesite interventii aditionale.

Totul la doar 1270 lei, redus cu peste 500 lei fata de valoarea initiala daca este achizitionat din mediul online.

 

Cuptor incorporabil Whirlpool Absolute Gallery

Acest cuptor modern vine si el de asemenea la pachet cu o plita incorporabila inclusa in pret.

Dispune de 16 functii prestabilite de gatire in functie de preferintele noastre dar si de tehnologia ”al 6-lea simt”, care ne ajuta sa reglam in doar 3 pasi ceea ce avem de facut.

Functia Soft Closing permite inchiderea usii in mod automat, pentru a nu creea zgomote neplacute si pentru a ne desfasura in liniste.

Face parte dintr-o categorie superioara de clasa energetica asa ca vom avea un consum mai redus al energiei de pana la 20%.

Cu o capacitate de 73l, si un control usor prin intermediul afisajului de tip LED, acesta pare sa fie de departe o alta varianta utila pentru o bucatarie moderna si se gaseste  la 2200 lei, redus cu peste 500 lei fata de valoarea initiala daca il achizitionam din mediul online.

 

Comentarii

Comentarii

Share

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

Dor de primăvară - Editorial

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Intrarea în anotimpul renașterii își face simțită prezența. Natura se trezește la viață , chiar dacă acest sfârşit de februarie a fost destul de agitat, fiind marcat de nenumărate tulburări meteorologice dar și de evenimente, de arestări repetate şi anchete subtile, de multiple declaraţii de război şi de tensiuni mocnite. Dar, propun să le lăsăm în suspensie, deoarece toate au parte de rezolvare, la un moment dat.

Odată lămurite aceste aspecte, vă invit pe fiecare dintre dumneavoastră să vă lăsați imaginația să lucreze. Nu va necesita niciun cost suplimentar, iar beneficiile le veți cuantifica mai devreme sau mai târziu.

Așadar, din acest moment până la finalul acestor rânduri vă invit la a retrăi și reimagina primăvara din punctul dumneavoastră de vedere. Nu contează câtă experiență dețineți, nu contează nici statutul social, ci mai degrabă deschiderea sufletească dublată de acea trezvie.

Socoietatea postmodernă a devenit oarecum insensibilă la schimbările psihice, la schimbările anotimpurilor iar cea mai acută lipsă de orizont este pentru noi toţi o veritabilă și feroce luptă cu dorințele, temerile, ideile sau prejudecățile noastre. De aceea, anotimpul renașterii este o invitație la accederea într-o altă etapă a vieții şi o alternativă de a ne (re)veni în fire. La modul ideal se poate compara acest lucru ca pe o ofertă de a (re)veni la normalitate, la o invitație de a ne (re)găsi buna aşezare atât în relaţie cu semenii noştri, cât mai ales cu noi înşine.

Și este minunat să observăm aceste lucruri, chiar dacă suntem în mijlocul tuturor evenimentelor. Ce bucurie este atunci când ne alocăm timpul de a ne relaxa și de a privi la florile de câmp pentru a dobândi de la ele o înțelegere. Cromatic și olfactiv…Dar nu numai atât, deoarece aşa cum albina, zburând din floare în floare, adună din ele mierea, aşa şi noi, privind la flori nu numai cu ochii cei trupeşti, ci şi cu ochii lăuntrici putem aduna înțelepciune superioară, ce ține de suflet, dobândind anumite cunoştinţe..........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

clinica implant dentar timisoara

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro