Criteriul National

Un design atractiv si un print flyere profesionist: reteta succesului in afaceri

Un design atractiv si un print flyere profesionist: reteta succesului in afaceri
mai 22
22:59 2018

Gasirea unei retete de succes in afaceri a devenit un punct nevralgic pentru oamenii de afaceri, indiferent ca se afla la inceput de drum sau au peste doua decenii de experienta intr-un domeniu de activitate. Cu toate ca literatura de specialitate abunda in sfaturi pretioase privind metodele si garantia atragerii potentialilor cumparatori, expertii in marketing sunt de parere ca, pana in acest moment, nu a fost descoperita o “cheie” miraculoasa care sa duca, dintr-o data, pe prima treapta a podiumului.

Asadar, competitia tot mai acerba in toate sectoarele de activitate i-a indemnat chiar si pe cei mai renumiti antreprenori romani sa revina la metoda clasica de informare in masa a populatiei, prin intermediul fluturasilor publicitari. O metoda, care pana nu demult, era considerata de catre unii specialisti drept “cenusareasa” promovarii in masa!

Avand in vedere ca un om are la dispozitie doar cateva secunde pentru a citi mesajul si a se decide asupra achizitionarii unui produs, se poate spune ca reteta succesului sta, in mare masura, in design-ul cat mai original al unui print flyere.

Design-uri ingenioase care vor atrage cu siguranta

Cu siguranta, captarea atentiei prin intermediul imaginii si al mesajului transmis reprezinta un prin pas spre reusita unei campanii de informare in masa. Gasim flyere si pliante publicitare la tot pasul: la munca, la scoala, in cutiile postale de la parterul blocurilor, sau pe geamurile masinii! In plus, promotorii si distribuitorii de printuri flyere sunt prezenti in special in zonele aglomerate ale oraselor pentru a cuceri, ireversibil, publicul trecator, cu designul stralucitor al unui print flyere ieftin.

Iata, insa, care sunt cele mai stralucitoare si ingenioase elemente de design care ar putea capta atentia:

Culorile tipatoare

Pentru a obtine un print flyere deosebit, este suficient doar sa ingrosam si sa dam o tenta mai stralucitoare culorilor acelor cuvinte cu care intentionam sa captam atentia. Designerii renumiti sunt de parere ca alegerea unor culori vibrante reflecta fidel prospetimea “ingredientelor” care fac ca un flyer publicitar sa straluceasca.

O combinatie reusita de fonturi si bolduri

Combinand diferite stiluri si marimi de font, se va obtine un print flyere cu un look special, care va avea succes in randul viitorilor cumparatori ai produselor sau serviciilor prezentate in promotie. De exemplu, un design supraincarcat cu imagini va crea un efect 3D asupra textului sau subtitlurilor. In schimb, textura aparent grunjoasa va crea impresia unui design pop.

Un design simplu

Paradoxal, un design simplu al unui print flyere poate avea un succes la fel de rasunator ca si modelele supraincarcate cu imagini si text. Modelele de flyer cu text rarefiat denota o anumita ordine si claritate a mesajului transmis, dar si a imaginilor sugestive. In plus, un text rarefiat este mult mai usor de urmarit si inteles cu o mai mare rapiditate. In cazul unui design simplu, culorile vii capteaza atentia in doar cateva secunde, dupa cum sustin chiar specialistii in printuri flyere!

Jocul de-a sabloanelor

Utilizarea unui numar cat mai mare de sabloane intr-un print flyere ajuta la cresterea mai rapida a ratei de conversie in randul grupului tinta! Sabloanele au intotdeauna un puternic impact vizual, chiar daca sunt folosite pretutindeni in conturarea design-ului unui flyer. Intrucat ochiul uman observa, intr-o maniera cat se poate de naturala, sabloanele, includerea acestora in design este o sursa sigura de a capta atentia unui numar cat mai mare de oameni.

Indiferent de designul pentru care optezi, este important sa stii ca un flyer care atrage se bazeaza intotdeauna pe un print flyere realizat dupa cele mai inalte standarde impuse de catre tehnologiile moderne.


 

[ Sursa articol original: http://www.news20.ro/articol_Un-design-atractiv-si-un-print-flyere-profesionist_-reteta-succesului-in-afaceri_143433.html ]

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Nikolas

Nikolas

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul