Criteriul National

Un epilator bun ajuta o femeie sa straluceasca in orice tinuta vestimentara

Un epilator bun ajuta o femeie sa straluceasca in orice tinuta vestimentara
mai 28
08:08 2017

Odata cu aparitia sezonului estival, femeile cu siguranta isi pun tot mai multe intrebari in materie de ingrijire corporala dar totodata si de vestimentatia aleasa, pentru a le scoate in evidenta tot mai mult in decorul social sau in ochii barbatilor.

Unul din cele mai controversate domenii este reprezentat de igiena corporala, sau estetica faciala, domenii care aduc in discutie o sumedenie de intrebari ce se doresc a fi puse.

Insa, cu toti stim ca o femeie se remarca prin naturalete, sensibilitate si delicatete, drept pentru care igiena corporala tinde sa fie elementul definitoriu numarul unu.

Una din cele  mai mari dileme in randul universului feminin este reprezentata de modalitatea prin care se alege indepartarea parului de pe corp, indiferent de zona in care se afla aceasta.

Desigur, in acest context aducem in discutie o caracteristica de luat in seama care se raporteaza la toleranta la durere.

Dupa cum bine stim, sensibilitatea feminina este inascuta, iar anumite senzatii nu pot fi suportate cu una, cu doua.

Asta a starnit si mai mult producatorii care propun spre vanzare modele de aparate ce se ocupa cu igiena corporala, iar cel mai bun epilator recomandat de Epilatorbun.ro tinde sa fie aliatul numarul unu al femeii frumoase.

Daca in trecut un epilator ne supunea la senzatii si dureri groaznice pentru ca igiena corporala sa fie dusa la bun sfarsit, acum acesta propune tehnologii inovative ce au la baza relaxarea pielii prin diferite procedee si indepartarea aparitiei iritatiei dupa epilare.

Exista epilatoare ieftine si bune ce pot fi gasite acum la preturi cu adevarat de invidiat in mediul online, iar odata facuta o investitie intr-un asemenea echipament, cu siguranta vizati ca si performantele sale sa fie crescute.

In acest caz, aspecte ce tin de autonomia bateriei, accesorii ce pot fi curatate usor, sau diferite functii incorporate ar trebui sa fie pentru tine principalul argument de achizitie.

Fara doar si poate nu vrei sa ai cheltuieli aditionale asa ca orientarea spre un epilator cu acumulator ar trebui sa fie o prioritate, in detrimentul celor pe baterii alcaline.

Cand ne gandim la functii incorporate, aducem in discutie desigur tot ceea ce implica usurinta in folosire a produsului si, totodata, modalitatea lui de a ne face experienta cat mai placuta in vederea obtinerii unor zone perfect ajustate.

Stiai ca epilatoarele moderne au in dotare o functie de iluminare astfel incat tu sa operezi cu precizie toate zonele corporale?

Consulta acum mediul online si foloseste comparatoratoarele de preturi pentru a intra in posesia celui mai bun epilator, dar si pentru a putea face economie de bani.

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Roxana Dascalu

Roxana Dascalu

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

„Ţi-e milă? Ţi-am luat banii!…”- CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Tristele amintiri au ajuns departe…De fapt, cu o anumită ritmicitate , indiferent de context omul are posibilitatea de a alege .

Iar, această posibilitate de a râde sau de a plânge ar trebui să nu ne-o cenzureze nimeni!

De cele mai multe ori, datorită „regulilor nescrise” ale acestei societăţi suntem puşi în faţa unor evenimente triste şi întunecate , dar comicul îşi face apariţia tocmai atunci când ne-am aştepta cel mai puţin.

De la o vreme încoace am tot scris pe diferite atitudini vis a vis de anumite aspecte ce m-au determinat să mă exprim în mai multe registre sufleteşti!

Dar acum e cu totul altă treabă…

Fără să aduc jigniri, situaţia în care se află românul este analizată în mod ironic.“Filantropica” reprezintă cea mai eficientă şi în acelaşi timp amuzantă metodă de a aduce în prim-plan ideea că “nu tot ceea ce pare este adevărat”.

Asemeni unei proiecţii video avem o sumendenie de întâmplări ce constituie o modalitate de a genera materiale de informare publică.

Modul în care noi, asemeni spectatorilor avem „şansa” de a privi lumea este oarecum influenţat de experienţele celor din trecut, deoarece astfel, participând în mod indirect la acţiunile personajelor, noi suntem publicul ce primeşte şi decodifică mesajul în mod diferit.

Replica cheie a lui Gheorghe Dinică (textier pentru cerşetori) :”Mâna întinsă care nu spune o poveste, nu primeşte pomană”, reprezintă fraza de bază a relaţiilor publice.

El este un portret „artistic”, machiavelic până la perfecțiune al diavolului ca show-man de geniu, care prin minciună şi înşelăciune a reuşit să ocupe o poziţie bună în societate. Această replică ar putea să-l includă, în cinismul ei şi pe artistul român care cerşeşte finanţare şi care va rămîne cu mîna întinsă, atâta timp cât nu găseşte o poveste captivantă...........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo