Criteriul National

Un epilator bun ajuta o femeie sa straluceasca in orice tinuta vestimentara

Un epilator bun ajuta o femeie sa straluceasca in orice tinuta vestimentara
mai 28
08:08 2017

Odata cu aparitia sezonului estival, femeile cu siguranta isi pun tot mai multe intrebari in materie de ingrijire corporala dar totodata si de vestimentatia aleasa, pentru a le scoate in evidenta tot mai mult in decorul social sau in ochii barbatilor.

Unul din cele mai controversate domenii este reprezentat de igiena corporala, sau estetica faciala, domenii care aduc in discutie o sumedenie de intrebari ce se doresc a fi puse.

Insa, cu toti stim ca o femeie se remarca prin naturalete, sensibilitate si delicatete, drept pentru care igiena corporala tinde sa fie elementul definitoriu numarul unu.

Una din cele  mai mari dileme in randul universului feminin este reprezentata de modalitatea prin care se alege indepartarea parului de pe corp, indiferent de zona in care se afla aceasta.

Desigur, in acest context aducem in discutie o caracteristica de luat in seama care se raporteaza la toleranta la durere.

Dupa cum bine stim, sensibilitatea feminina este inascuta, iar anumite senzatii nu pot fi suportate cu una, cu doua.

Asta a starnit si mai mult producatorii care propun spre vanzare modele de aparate ce se ocupa cu igiena corporala, iar cel mai bun epilator recomandat de Epilatorbun.ro tinde sa fie aliatul numarul unu al femeii frumoase.

Daca in trecut un epilator ne supunea la senzatii si dureri groaznice pentru ca igiena corporala sa fie dusa la bun sfarsit, acum acesta propune tehnologii inovative ce au la baza relaxarea pielii prin diferite procedee si indepartarea aparitiei iritatiei dupa epilare.

Exista epilatoare ieftine si bune ce pot fi gasite acum la preturi cu adevarat de invidiat in mediul online, iar odata facuta o investitie intr-un asemenea echipament, cu siguranta vizati ca si performantele sale sa fie crescute.

In acest caz, aspecte ce tin de autonomia bateriei, accesorii ce pot fi curatate usor, sau diferite functii incorporate ar trebui sa fie pentru tine principalul argument de achizitie.

Fara doar si poate nu vrei sa ai cheltuieli aditionale asa ca orientarea spre un epilator cu acumulator ar trebui sa fie o prioritate, in detrimentul celor pe baterii alcaline.

Cand ne gandim la functii incorporate, aducem in discutie desigur tot ceea ce implica usurinta in folosire a produsului si, totodata, modalitatea lui de a ne face experienta cat mai placuta in vederea obtinerii unor zone perfect ajustate.

Stiai ca epilatoarele moderne au in dotare o functie de iluminare astfel incat tu sa operezi cu precizie toate zonele corporale?

Consulta acum mediul online si foloseste comparatoratoarele de preturi pentru a intra in posesia celui mai bun epilator, dar si pentru a putea face economie de bani.

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Roxana Dascalu

Roxana Dascalu

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

AU TRECUT DOI ANI DE LA TRAGEDIA DIN CLUBUL COLECTIV… CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Au trecut deja destul de repede doi ani de la tragedia din clubul Colectiv. Neputința pe care au trăit-o majoritatea în acele zile coroborate și cu revolta care a urmat, rămân încă bine întipărite în memoria multora. Multitudinea de evenimente de comemorare din aceste zile ne arată că nu suntem dispuși să lăsăm umbra uitării să se aștearnă în urma incendiului care a luat 64 de vieți.

Colectiv este acea mărturie de netăgăduit, acea expresie plină de tragism pe care și din care foarte puțini au putut înțelege câte ceva. Cert este că lumea a rămas marcată pe moment, ca mai pe urmă, aproape ireversibil, inexplicabil, cu aceeași doză de cinism…a alunecat pe partea uitării.

Momentul Colectiv ne-a adus nu doar pierderea unor oameni de care suntem cu toții iremediabil legați. Ci, a fost vorba și de un fel de trezire involuntară, care ne-a pus în față un adevăr crud: corupția chiar ucide. Iar, dacă stăm și reflectăm câteva momente, fără a avea pretenția de a ne situa în postura de ”judecători”, cu acea durere a omului rănit, vom ajunge la anumite concluzii, despre care s-a tot scris și strigat cu voce tare, sinonimă cu acea dorință de a nu renunța până în ziua în care vom transcede și ne vom alătura lor, cu mențiunea și rugămintea adresată Cerului de a nu avea acel tragic sfârșit!

Tineri aceia deosebiți nu meritau să moară în asemenea chinuri. Tineri aceia meritau tratați cu mare grijă de către cei specializați și în măsură să îi aline, să le asigure o speranță…Dar, din nefericire, nimeni și nimic nu au putut să le schimbe destinul.

Așa s-a ajuns cu acțiunea de a protesta, atunci când o mare de oameni a decis să strige și să vocifereze, pe deplin întemeiat contra lentorii, neajunsurilor, incapacității Sistemului. Astfel, fără de acest spirit civic, care ulterior a fost confiscat de către unele partide nu se putea face vreo schimbare.

Datoria, dreptul de a manifesta, de a dezbate cu argumente, de a vocifera atunci când guvernanții greșesc și de a semna petiții pentru a cere și a obține o schimbare veritabilă este unul garantat de bunul simț, dacă de Constituție, se tot încearcă, spre a fi eliminat, treptat-treptat.........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo