Criteriul National

Un nou magazin Sabon, în Timișoara!

Un nou magazin Sabon, în Timișoara!
februarie 01
11:04 2018

De la 1 februarie 2017, te invităm să descoperi o oază de eleganță, frumusețe și relaxare în cel mai nou magazin Sabon, deschis în Iulius Mall Timișoara, la parter. Vino să testezi cele mai fine și seducătoare produse de îngrijire, să-ți bucuri simțurile cu forme, texturi și arome irezistibile, să uiți cum trece timpul, într-un spațiu al răsfățului și al dorințelor împlinite.1

Magazinul Sabon din Timișoara este cel de-a 15-lea magazin deschis în țară, după aceeași rețetă, specifică brandului, prin care o banală experiență de shopping se transformă pe dată într-o desfătare multisenzorială, în compania unor produse ce pot crea o frumoasă dependență.

Nu vor lipsi din noul magazin celebrele săpunuri naturale care au dat numele brandului și deja faimoasa fântână a dorințelor, unde clienții pot testa cele mai seducătoare arome și texturi ale produselor de îngrijire a pielii, pentru a alege ceea ce le place mai mult și li se potrivește cel mai bine. Peisajul e completat cu decorațiuni de poveste, fețe zâmbitoare și suflete deschise, așa că fă-ți cadou câteva momente – sau chiar o zi întreagă – de răsfăț, și pătrunde în lumea Sabon!

Despre Sabon

SABON a venit pe lume din dragoste pentru texturi şi parfumuri, pentru arta îngrijirii și relaxării, pentru bucuria de a crea şi din dorinţa de a oferi oamenilor momente de relaxare şi magie într-o viață atât de agitată.

Primul magazin Sabon a fost deschis în 1997 în inima orașului Tel Aviv, Israel. Totul a început odată cu realizarea manuală a săpunurilor de casă, după o rețetă australiană veche de 70 de ani. În prezent, Sabon are peste 150 de magazine deschise în orașe importante din toată lumea și își îmbogățește constant gama de produse destinate îngrijirii și relaxării.

Sabon înseamnă atenţie până în cel mai fin detaliu acordată ambalajelor, ingredientelor folosite şi combinaţiilor dintre ele, plus o neobosită grijă pentru protecţia naturii şi a mediului înconjurător.

Aromele Sabon te învăluie irezistibil, devin o a doua piele, parte din personalitatea ta şi o formă plină de înțelesuri a expresiei personale.

Povestea se scrie zi de zi, pe www.sabon.ro

 

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Raluca Ionescu

Raluca Ionescu

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

Revoluția fiscală - o gogoriță națională EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Exprimarea greoaie din textul Ordonanței pentru modificarea și completarea Legii nr. 227/2015 privind Codul fiscal a creat mai degrabă confuzie, în rândul angajaților, decât să confere siguranța pe care și-o doreau guvernanții. Această “revoluție fiscală” declanșată de Guvern a alimentat și mai mult nemulțumirile celor care protestează în stradă săptămână de săptămână.
O adevărată cavalcadă ce a provocat nenumărate neliniști , pe deplin justificate au tot zdruncinat atît încrederea dar mai ales au alimentat temerile tuturor oamenilor de bună credință din Romînia. Promisiunile lansate imediat după începutul acestui an au cauzat o adevărată sarabandă a emisiunilor în care doamna ministră a portofoliului muncii-Lia Olguța Vasilescu a tot fost invitată.
Numai că, din nefericire, din toate acestea s-a desprins ceva ce nu are o finalitate sau ceva care nu va aduce prosperitatea românilor . ‘‘Mult zgomot pentru nimic” ar fi motto-ul acestei adevărate campanii de conștientizare a noii revoluții fiscale. Aceasta își va arăta cu adevărat efectele în cel mai scurt timp.

Cu toate mijloacele moderne de informare , promisiunile și noutatea adusă în practică în domeniul fiscal a determinat ca întreaga clasă politica aflată la guvernare să se plângă deseori că toți oamenii nu le înțeleg deloc rostul sau deja iluzoriul program de guvernare, rămas mereu în urmă sau neonorat din cauze diverse…
Lipsa de transparență este dublată și de o lipsă de comunicare corespunzătoare ce accentuează lipsa resurselor financiare si antrenează nemultumirea majorității cetățenilor, acei buni plătitori de taxe și impozite ! .......

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri:

content writing
clovis.ro