Criteriul National

Un nou schimb dur de replici – Nick Kyrgios, despre Borna Coric: „Ai pietre în cap? Nivelul inteligenței, zero” – Tenis

Un nou schimb dur de replici – Nick Kyrgios, despre Borna Coric: „Ai pietre în cap? Nivelul inteligenței, zero” – Tenis
iulie 29
11:55 2020

Au trecut deja săptămâni bune de la Adria Tour, dar comentariile sunt departe de a fi încheiate. Borna Coric, infectat și el cu Covid-19, a dat o replică după seria de comentarii făcute de Nick Kyrgios, iar răspunsul australianului a fost unul acid: „Ai pietre în cap? Nivelul inteligenței în cazul lui Coric, zero”.

Djokovic, Coric, Dimitrov și Troicki au fost depistați pozitiv la Covid-19 după participarea la Adria Tour, iar la momentul respectiv Nick Kyrgios a criticat iresponsabilitatea de care au dat dovadă aceștia, în frunte cu Novak, liderul mondial.

Borna Coric a precizat recent că nu este deranjat de comentariile apărute după participarea lui la Adria Tour, cu atât mai mult cu cât unele vin din partea lui Nick Kyrgios.

„Am citit ce a scris (n.r. Kyrgios), dar pur și simplu nu mă interesează. Îi place să iasă în evidență. Dacă altcineva ar fi predat lecții, aș fi înteles…Dar Kyrgios? Nu este realist, cumva…”, a precizat Borna Coric, pentru presa din Croația.

Replica lui Nick nu s-a lăsat prea mult așteptată, australianul acuzându-l pe colegul său că nu este prea înzestrat din punct de vedere intelectual.

„Ar trebui să-ți pese (n.r. de critici). Ai pietre în cap? Din nou, îți poți susține prietenii, eu încerc doar să-i responsabilizez. Când am spus ce am spus, nu am întenționat să deranjez. Sunt doar jucători de tenis, nu sunt speciali. Exact cum credeam: nivelul de inteligență al llui Coric este egal cu zero”, a precizat Nick Kyrgios pe contul personal de Twitter.

Comentarii

Comentarii

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul