Criteriul National

Un penar Herlitz este alegerea perfectă

Un penar Herlitz este alegerea perfectă
septembrie 02
15:32 2016

În fiecare an, înainte de începerea şcolii, porneşte goana după rechizite, singura invariabilă rămânând alegerea Herlitz pentru penar şi ghiozdan. Pentru unii părinţi poate fi considerată o corvoadă, însă pentru mine este o plăcere pentru că avem un adevărat ritual: ne uităm pe cerinţele de la şcoală, facem necesarul pe o listă şi apoi pornim la cumpărat.
Cap de listă, în fiecare an, sunt rucsacul şi un penar Herlitz în jurul cărora adaptăm celelalte rechizite: caiete, creioane, carioci, rigle, bloc de desen, acuarele, pensule, radieră, hârtii colorate şi creponate, lipici şi alte accesorii pentru lucrul manual.

Preferăm penarele echipate Herlitz

Când vine vorba de penare, automat ne gândim la penarelor echipate Herlitz deoarece avantajul cumpărării lor este şi acela că poate fi aleasă varianta deja echipată cu toate intrumentele necesare. E un detaliu foarte important pentru că ştii din start că toate produsele folosite de copil la şcoală sunt de cea mai bună calitate, fără să stai să le cauţi pe fiecare in parte, deci, o economie şi de timp. Unde mai pui că pot fi găsite cu uşurinţă în hypermarket dar şi în magazinele online, unde se aplică şi reduceri substanţiale ce fac achiziţia şi mai avantajoasă.

Penarul Herlitz este cel mai cool

Fata mea îmi spune că penarele Herlitz sunt cele mai cool şi au cele mai frumoase culori şi imprimeuri: roz, mov, roşu, cu flori, fluturi, delfini, prinţese, inimioare. Ştim că sunt şi foarte rezistente şi bine structurate pe compartimente, în funcţie de necesităţi. Şi colegii săi băieţi sunt încântaţi de maşinile, motocicletele, luptătorii de pe cele mai multe penare Herlitz.

Pe lângă rechizitele din fiecare an, pe listă se mai adaugă uniforma şcolară ce include fusta şi jacheta, cămaşa albă, cravata, blazerul, dresuri, şosete, chiloţei, maieuri, coroniţa, elastice pentru prins părul, adidaşi, pantofi. Oricum, ştim de unde începem: penarul Herlitz trebuie să fie prima achiziţie.

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Criteriul.ro

Criteriul.ro

Ziar national de informatii si opinii.

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

AU TRECUT DOI ANI DE LA TRAGEDIA DIN CLUBUL COLECTIV… CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Au trecut deja destul de repede doi ani de la tragedia din clubul Colectiv. Neputința pe care au trăit-o majoritatea în acele zile coroborate și cu revolta care a urmat, rămân încă bine întipărite în memoria multora. Multitudinea de evenimente de comemorare din aceste zile ne arată că nu suntem dispuși să lăsăm umbra uitării să se aștearnă în urma incendiului care a luat 64 de vieți.

Colectiv este acea mărturie de netăgăduit, acea expresie plină de tragism pe care și din care foarte puțini au putut înțelege câte ceva. Cert este că lumea a rămas marcată pe moment, ca mai pe urmă, aproape ireversibil, inexplicabil, cu aceeași doză de cinism…a alunecat pe partea uitării.

Momentul Colectiv ne-a adus nu doar pierderea unor oameni de care suntem cu toții iremediabil legați. Ci, a fost vorba și de un fel de trezire involuntară, care ne-a pus în față un adevăr crud: corupția chiar ucide. Iar, dacă stăm și reflectăm câteva momente, fără a avea pretenția de a ne situa în postura de ”judecători”, cu acea durere a omului rănit, vom ajunge la anumite concluzii, despre care s-a tot scris și strigat cu voce tare, sinonimă cu acea dorință de a nu renunța până în ziua în care vom transcede și ne vom alătura lor, cu mențiunea și rugămintea adresată Cerului de a nu avea acel tragic sfârșit!

Tineri aceia deosebiți nu meritau să moară în asemenea chinuri. Tineri aceia meritau tratați cu mare grijă de către cei specializați și în măsură să îi aline, să le asigure o speranță…Dar, din nefericire, nimeni și nimic nu au putut să le schimbe destinul.

Așa s-a ajuns cu acțiunea de a protesta, atunci când o mare de oameni a decis să strige și să vocifereze, pe deplin întemeiat contra lentorii, neajunsurilor, incapacității Sistemului. Astfel, fără de acest spirit civic, care ulterior a fost confiscat de către unele partide nu se putea face vreo schimbare.

Datoria, dreptul de a manifesta, de a dezbate cu argumente, de a vocifera atunci când guvernanții greșesc și de a semna petiții pentru a cere și a obține o schimbare veritabilă este unul garantat de bunul simț, dacă de Constituție, se tot încearcă, spre a fi eliminat, treptat-treptat.........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo