Criteriul National

Un penar Herlitz este alegerea perfectă

Un penar Herlitz este alegerea perfectă
septembrie 02
15:32 2016

În fiecare an, înainte de începerea şcolii, porneşte goana după rechizite, singura invariabilă rămânând alegerea Herlitz pentru penar şi ghiozdan. Pentru unii părinţi poate fi considerată o corvoadă, însă pentru mine este o plăcere pentru că avem un adevărat ritual: ne uităm pe cerinţele de la şcoală, facem necesarul pe o listă şi apoi pornim la cumpărat.
Cap de listă, în fiecare an, sunt rucsacul şi un penar Herlitz în jurul cărora adaptăm celelalte rechizite: caiete, creioane, carioci, rigle, bloc de desen, acuarele, pensule, radieră, hârtii colorate şi creponate, lipici şi alte accesorii pentru lucrul manual.

Preferăm penarele echipate Herlitz

Când vine vorba de penare, automat ne gândim la penarelor echipate Herlitz deoarece avantajul cumpărării lor este şi acela că poate fi aleasă varianta deja echipată cu toate intrumentele necesare. E un detaliu foarte important pentru că ştii din start că toate produsele folosite de copil la şcoală sunt de cea mai bună calitate, fără să stai să le cauţi pe fiecare in parte, deci, o economie şi de timp. Unde mai pui că pot fi găsite cu uşurinţă în hypermarket dar şi în magazinele online, unde se aplică şi reduceri substanţiale ce fac achiziţia şi mai avantajoasă.

Penarul Herlitz este cel mai cool

Fata mea îmi spune că penarele Herlitz sunt cele mai cool şi au cele mai frumoase culori şi imprimeuri: roz, mov, roşu, cu flori, fluturi, delfini, prinţese, inimioare. Ştim că sunt şi foarte rezistente şi bine structurate pe compartimente, în funcţie de necesităţi. Şi colegii săi băieţi sunt încântaţi de maşinile, motocicletele, luptătorii de pe cele mai multe penare Herlitz.

Pe lângă rechizitele din fiecare an, pe listă se mai adaugă uniforma şcolară ce include fusta şi jacheta, cămaşa albă, cravata, blazerul, dresuri, şosete, chiloţei, maieuri, coroniţa, elastice pentru prins părul, adidaşi, pantofi. Oricum, ştim de unde începem: penarul Herlitz trebuie să fie prima achiziţie.

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Criteriul.ro

Criteriul.ro

Ziar national de informatii si opinii.

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

„Ţi-e milă? Ţi-am luat banii!…”- CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Tristele amintiri au ajuns departe…De fapt, cu o anumită ritmicitate , indiferent de context omul are posibilitatea de a alege .

Iar, această posibilitate de a râde sau de a plânge ar trebui să nu ne-o cenzureze nimeni!

De cele mai multe ori, datorită „regulilor nescrise” ale acestei societăţi suntem puşi în faţa unor evenimente triste şi întunecate , dar comicul îşi face apariţia tocmai atunci când ne-am aştepta cel mai puţin.

De la o vreme încoace am tot scris pe diferite atitudini vis a vis de anumite aspecte ce m-au determinat să mă exprim în mai multe registre sufleteşti!

Dar acum e cu totul altă treabă…

Fără să aduc jigniri, situaţia în care se află românul este analizată în mod ironic.“Filantropica” reprezintă cea mai eficientă şi în acelaşi timp amuzantă metodă de a aduce în prim-plan ideea că “nu tot ceea ce pare este adevărat”.

Asemeni unei proiecţii video avem o sumendenie de întâmplări ce constituie o modalitate de a genera materiale de informare publică.

Modul în care noi, asemeni spectatorilor avem „şansa” de a privi lumea este oarecum influenţat de experienţele celor din trecut, deoarece astfel, participând în mod indirect la acţiunile personajelor, noi suntem publicul ce primeşte şi decodifică mesajul în mod diferit.

Replica cheie a lui Gheorghe Dinică (textier pentru cerşetori) :”Mâna întinsă care nu spune o poveste, nu primeşte pomană”, reprezintă fraza de bază a relaţiilor publice.

El este un portret „artistic”, machiavelic până la perfecțiune al diavolului ca show-man de geniu, care prin minciună şi înşelăciune a reuşit să ocupe o poziţie bună în societate. Această replică ar putea să-l includă, în cinismul ei şi pe artistul român care cerşeşte finanţare şi care va rămîne cu mîna întinsă, atâta timp cât nu găseşte o poveste captivantă...........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro