Criteriul National

Un punct foarte important în garderoba masculină: pantofi din piele pentru bărbaţi!

Un punct foarte important în garderoba masculină: pantofi din piele pentru bărbaţi!
septembrie 02
15:39 2016

Bărbaţii, în principiu, nu poartă foarte multe accesorii, din contră, pe lângă haine mai poartă încălţămintea şi cam atât. Da, am mai putea adăuga o curea de calitate din piele. Alţii mai adaugă câte o pereche de butoni sau o cravată deosebită la un costum. Alegerea frecventă pentru pantofi bărbaţi confecţionaţi din piele este explicabilă prin nevoia de a valorize ţinuta şi de a purta ceva comod.
Orice bărbat trebuie să ştie că încălţămintea e necesar, în primul rând, să fie de calitate şi curată. Dacă încălţămintea s-a învechit, pielea arată urât, scorojită sau crăpată, e cazul să daţi la o parte acea pereche pentru că vă strică imaginea. Cine ar rămane impresionat de imaginea unui bărbat ce poartă o pereche de tenişi vechi şi murdari?!

Orientează-te şi spre magazinele online!

Ai putea crede că este foarte uşor pentru bărbaţi să îşi aleagă pantofii potriviţi. Ei, nu e chiar aşa! Piaţa de pantofi din piele pentru bărbaţi este foarte generoasă, astfel încât un bărbat poate să petreaca la fel de mult ca o femeie în căutarea perechii potrivite. Există enorm de multe magazine, branduri, modele, încât pe lângă plăcerea de a studia oferata, apare şi nevoia de a găsi un raport bun preţ/ calitate. Având în vedere că răbdarea la cumpărături nu e cea mai mare calitate a laturii masculine, ei sunt bucuroşi că exista şi magazine cu pantofi din piele pentru băbaţi, online.

Alege pantofii bine lucraţi!

Dacă ştii că trebuie să porţi pantofi de piele pentru o imagine de bărbat stilat, atunci e necesar să mai ştii că încălţămintea trebuie să fie şi foarte bine lucrată: pielea fină trebuie să fie bine croită iar cusăturile să fie perfecte. Alegerea se face în funcţie de destinaţia precisă a încălţărilor: pantofi din piele pentru bărbaţi stil sport, pantofi eleganţi pentru evenimente deosebite, pantofi bărbaţi din piele casual, care merg foarte bine la blugi, ca la aproape orice tip de pantalon.
Dacă ţii la propria imagine, dar în acelaşi timp la confortul personal, atunci este bine să alegi cea mai potrivită pereche de pantofi din piele pentru barbaţi fără să faci rabat de la calitate.

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Criteriul.ro

Criteriul.ro

Ziar national de informatii si opinii.

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

AU TRECUT DOI ANI DE LA TRAGEDIA DIN CLUBUL COLECTIV… CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Au trecut deja destul de repede doi ani de la tragedia din clubul Colectiv. Neputința pe care au trăit-o majoritatea în acele zile coroborate și cu revolta care a urmat, rămân încă bine întipărite în memoria multora. Multitudinea de evenimente de comemorare din aceste zile ne arată că nu suntem dispuși să lăsăm umbra uitării să se aștearnă în urma incendiului care a luat 64 de vieți.

Colectiv este acea mărturie de netăgăduit, acea expresie plină de tragism pe care și din care foarte puțini au putut înțelege câte ceva. Cert este că lumea a rămas marcată pe moment, ca mai pe urmă, aproape ireversibil, inexplicabil, cu aceeași doză de cinism…a alunecat pe partea uitării.

Momentul Colectiv ne-a adus nu doar pierderea unor oameni de care suntem cu toții iremediabil legați. Ci, a fost vorba și de un fel de trezire involuntară, care ne-a pus în față un adevăr crud: corupția chiar ucide. Iar, dacă stăm și reflectăm câteva momente, fără a avea pretenția de a ne situa în postura de ”judecători”, cu acea durere a omului rănit, vom ajunge la anumite concluzii, despre care s-a tot scris și strigat cu voce tare, sinonimă cu acea dorință de a nu renunța până în ziua în care vom transcede și ne vom alătura lor, cu mențiunea și rugămintea adresată Cerului de a nu avea acel tragic sfârșit!

Tineri aceia deosebiți nu meritau să moară în asemenea chinuri. Tineri aceia meritau tratați cu mare grijă de către cei specializați și în măsură să îi aline, să le asigure o speranță…Dar, din nefericire, nimeni și nimic nu au putut să le schimbe destinul.

Așa s-a ajuns cu acțiunea de a protesta, atunci când o mare de oameni a decis să strige și să vocifereze, pe deplin întemeiat contra lentorii, neajunsurilor, incapacității Sistemului. Astfel, fără de acest spirit civic, care ulterior a fost confiscat de către unele partide nu se putea face vreo schimbare.

Datoria, dreptul de a manifesta, de a dezbate cu argumente, de a vocifera atunci când guvernanții greșesc și de a semna petiții pentru a cere și a obține o schimbare veritabilă este unul garantat de bunul simț, dacă de Constituție, se tot încearcă, spre a fi eliminat, treptat-treptat.........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo