Criteriul National

Un punct foarte important în garderoba masculină: pantofi din piele pentru bărbaţi!

Un punct foarte important în garderoba masculină: pantofi din piele pentru bărbaţi!
septembrie 02
15:39 2016

Bărbaţii, în principiu, nu poartă foarte multe accesorii, din contră, pe lângă haine mai poartă încălţămintea şi cam atât. Da, am mai putea adăuga o curea de calitate din piele. Alţii mai adaugă câte o pereche de butoni sau o cravată deosebită la un costum. Alegerea frecventă pentru pantofi bărbaţi confecţionaţi din piele este explicabilă prin nevoia de a valorize ţinuta şi de a purta ceva comod.
Orice bărbat trebuie să ştie că încălţămintea e necesar, în primul rând, să fie de calitate şi curată. Dacă încălţămintea s-a învechit, pielea arată urât, scorojită sau crăpată, e cazul să daţi la o parte acea pereche pentru că vă strică imaginea. Cine ar rămane impresionat de imaginea unui bărbat ce poartă o pereche de tenişi vechi şi murdari?!

Orientează-te şi spre magazinele online!

Ai putea crede că este foarte uşor pentru bărbaţi să îşi aleagă pantofii potriviţi. Ei, nu e chiar aşa! Piaţa de pantofi din piele pentru bărbaţi este foarte generoasă, astfel încât un bărbat poate să petreaca la fel de mult ca o femeie în căutarea perechii potrivite. Există enorm de multe magazine, branduri, modele, încât pe lângă plăcerea de a studia oferata, apare şi nevoia de a găsi un raport bun preţ/ calitate. Având în vedere că răbdarea la cumpărături nu e cea mai mare calitate a laturii masculine, ei sunt bucuroşi că exista şi magazine cu pantofi din piele pentru băbaţi, online.

Alege pantofii bine lucraţi!

Dacă ştii că trebuie să porţi pantofi de piele pentru o imagine de bărbat stilat, atunci e necesar să mai ştii că încălţămintea trebuie să fie şi foarte bine lucrată: pielea fină trebuie să fie bine croită iar cusăturile să fie perfecte. Alegerea se face în funcţie de destinaţia precisă a încălţărilor: pantofi din piele pentru bărbaţi stil sport, pantofi eleganţi pentru evenimente deosebite, pantofi bărbaţi din piele casual, care merg foarte bine la blugi, ca la aproape orice tip de pantalon.
Dacă ţii la propria imagine, dar în acelaşi timp la confortul personal, atunci este bine să alegi cea mai potrivită pereche de pantofi din piele pentru barbaţi fără să faci rabat de la calitate.

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Criteriul.ro

Criteriul.ro

Ziar national de informatii si opinii.

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

„Ţi-e milă? Ţi-am luat banii!…”- CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Tristele amintiri au ajuns departe…De fapt, cu o anumită ritmicitate , indiferent de context omul are posibilitatea de a alege .

Iar, această posibilitate de a râde sau de a plânge ar trebui să nu ne-o cenzureze nimeni!

De cele mai multe ori, datorită „regulilor nescrise” ale acestei societăţi suntem puşi în faţa unor evenimente triste şi întunecate , dar comicul îşi face apariţia tocmai atunci când ne-am aştepta cel mai puţin.

De la o vreme încoace am tot scris pe diferite atitudini vis a vis de anumite aspecte ce m-au determinat să mă exprim în mai multe registre sufleteşti!

Dar acum e cu totul altă treabă…

Fără să aduc jigniri, situaţia în care se află românul este analizată în mod ironic.“Filantropica” reprezintă cea mai eficientă şi în acelaşi timp amuzantă metodă de a aduce în prim-plan ideea că “nu tot ceea ce pare este adevărat”.

Asemeni unei proiecţii video avem o sumendenie de întâmplări ce constituie o modalitate de a genera materiale de informare publică.

Modul în care noi, asemeni spectatorilor avem „şansa” de a privi lumea este oarecum influenţat de experienţele celor din trecut, deoarece astfel, participând în mod indirect la acţiunile personajelor, noi suntem publicul ce primeşte şi decodifică mesajul în mod diferit.

Replica cheie a lui Gheorghe Dinică (textier pentru cerşetori) :”Mâna întinsă care nu spune o poveste, nu primeşte pomană”, reprezintă fraza de bază a relaţiilor publice.

El este un portret „artistic”, machiavelic până la perfecțiune al diavolului ca show-man de geniu, care prin minciună şi înşelăciune a reuşit să ocupe o poziţie bună în societate. Această replică ar putea să-l includă, în cinismul ei şi pe artistul român care cerşeşte finanţare şi care va rămîne cu mîna întinsă, atâta timp cât nu găseşte o poveste captivantă...........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro