Criteriul National

Un site de prezentare corporate profesional, primul pas spre succes

Un site de prezentare corporate profesional, primul pas spre succes
iulie 24
17:11 2018

Crearea unui site de prezentare pentru orice afacere actuală este esențială pentru a rezista în arena economică actuală.

Indiferent că el are rolul doar de informare pentru cei interesați sau/și pentru extinderea bazei de clienți, un website de prezentare reprezintă cel mai bun mijloc de a face vizibil un business.

5 componente ale succesului unui site corporate:

  • - un design profesional;
  • - o identitate unică corporativă reflectată și prin website-ul respectiv;
  • - o mulțime de informații utile, noi și interesante;
  • - relevanța conținutului de pe site-ul de prezentare;
  • - utilizarea unor plugin-uri performante cu rol în interacțiunea foarte bună cu userii.

Motive pentru care trebuie să ai un site corporate

1. Este cartea de vizită online a afacerii, care poate conduce pe termen mediu și lung la reducerea cheltuielilor cu publicitatea de tip clasic, la creșterea vânzărilor, obținerea de notorietate pe plan local, dar și global, deoarece internetul pulverizează frontierele fizice. Pur și simplu un site de prezentare oferă oportunitatea ca business-ul în cauză să fie cunoscut oriunde în lume, deoarece orice persoană care are o conexiune la internet poate să îl acceseze cu ușurință.

2. Este un loc disponibil 365 de zile, 7 zile din 7, la orice oră, de unde clienții și potențialii clienți pot ca să afle informații despre firmă, despre produsele și serviciile oferite, despre datele de contact. În plus, pot găsi răspunsuri la cele mai frecvente întrebări puse de beneficiarii cărora li se adresează afacerea respectivă, fără a fi neapărat nevoie ca să contacteze direct (telefonic, prin email sau chat) un angajat al companiei.

3. Un website de prezentare este o carte de vizită digitala simplu de actualizat și distribuit

Pe parcursul desfășurării afacerii, există elemente ce se mai schimbă. Începând cu datele de contact (mutarea sediului social, deschiderea unor puncte de lucru fizice, numere de telefon și adrese de email noi), fuziuni, diversificarea produselor și serviciilor, modificări în structura conducerii, schimbare de logo etc.

Toate acestea se pot actualiza cu operativitate pe un site de prezentare, cu minim de costuri ce tind spre zero, spre deosebire de suporturile clasice de hârtie  ce trebuie retipărite ( cărți de vizită tradiționale, broșuri, cataloage, fluturași etc.).

4. Pe un site de prezentare se pot utiliza diferite plugin-uri (mai ales dacă este creat în WordPress) pentru a afla mai multe informații concludente despre clientela căreia doriți ca să vă adresați.

Indiferent că este vorba de statistici de accesare a diverselor pagini, de stabilirea intereselor în materie de produse și servicii prin sondaje inteligent, un website cu module bine alese vă poate fi de mare ajutor.

Nu poate să fie înlocuit cu prezența pe marile rețele sociale, deși este obligatorie și aceasta, deoarece de obicei cartea de vizită online (website-ul de prezentare a firmei) este aceea care stabilește conexiunea cu un client, mai puțin conexiunea conduce la solicitarea unei cărți de vizită, precum se întâmplă și în viața reală.

5. Noutățile de business apar mai întâi pe site-ul de prezentare corporate.

Folosind website-ul firmei se pot informa clienții actuali și viitori despre ultimele evoluții ale afacerii  respective. De exemplu, indiferent că e vorba de lansarea unui produs 100% nou ori a unei versiuni mai bune a unui produs/serviciu deja existent, totul poate să fie anunțat rapid și ușor în mediul online.

Așadar, pentru ca business-ul dvs. să fie vizibil oriunde și oricând, adresați-vă unei agenții de web design pentru crearea unui site de prezentare profesional.

Doar așa o să puteți ca să vă lăsați în urmă concurenții direcți din sectorul economic în care activați și să obțineți un profit substanțial.

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Digital

Digital

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul