Criteriul National

Un studio care întrece orice așteptare

Un studio care întrece orice așteptare
ianuarie 20
19:08 2018

România este prima țară din Europa care face progrese considerabile în acest domeniu, în domeniul videochatului. Și faptul că ne aflăm în top nu poate să fie decât un lucru cu care să ne mândrim și să vrem să ne dezvoltăm mai mult pe acest domeniu.

În ultima vreme, studiourile de videochat din România au început să se întreacă în condițiile oferite și avantajele pe care le dau modelelor. Faptul că suntem în top nu face altceva decât să mărească standardele și să se investească din ce în ce mai mult în acest domeniu.

Luxul, tehnologia avansată, personalul calificat și avantajele oferite modelelor sunt condiții pe care orice studio ar trebui să le aibă. Un studio care s-a remarcat de ceva timp prin numeroasele premii obținute și feedbackuri pozitive este Global Models, un studio de videochat din Bacău.

Probabil vă întrebați ce are acest studio atât de speical față de celelalte? Care este secretul succesului și cum a ajuns în topuri?

videochat-bacau-global-modelsEi bine, Global Models este mai mult decât un simplu studio de videochat unde modelele își fac treaba și sunt plătite. Cadrul de acolo întrece unul formal, cum există la majoritatea locurilor de muncă. Cadrul de acolo este unul prietenos, familiar, un cadru care să le permită modelelor să se simtă în largul lor și astfel acestea aduc profituri foarte bune.

Orice model de videochat este sprijinit și înțeles, mai ales dacă întâmpină probleme personale. Colectivul Global Models este un colectiv empatic, menit să interacționeze cu modelele și să le sprijine în caz de orice. Astfel, mediul de lucru devine unul plăcut, iar stresul, principala sursă de eșesc, dispare complet.

De asemenea, pentru a sprijini fetele nou venite care nu au experiență, Global Models le oferă acestora o serie de beneficii printre care: cursuri și seminarii gratuite despre cum pot să-și îmbunătățească performanța și să-și dubleze veniturile, lecții de limba engleză cât și activități de dezvoltare personală și cunoaștere de sine, cunoașterea a propriilor capacități și talente. Global Models nu numai că te ajută să te dezvolți pe plan profesional, dar îți și sprijină talentele și capacitățile și te ajută să descoperi despre tine lucruri de care nici tu nu erai conștientă că poți fi în stare.

Pe lângă toate aceste beneficii, pe cealaltă parte, partea materială, Global Models se mândrește cu un sediu modern și complet echipat. Luxul și comfortul de care dispune orice model întrece așteptările multora. Spațiul este amenajat astfel încât să satisfacă atât nevoile clienților, cât și nevoile modelelor.

Camerele sunt dotate cu computere și tehnologie de ultimă generație, iar în cazul în care un model întâmpină vreo problemă cu folosirea acestora, beneficiază de suport tehnic de la persoane special pregătite în domeniu.

Pe scurt, Global Models a devenit un studio de top pentru că oferă atât modelelor cât și clienților tot ce au mai bun. Profesionalismul este cuvântul cheie aici iar seriozitatea și munca îi definesc. Dacă ți-ai dorit oricând să încerci ceva nou, niciodată nu e prea târziu. Studioul Global Models face angajări permanente și sunt în căutare de minți inovative și pline de imaginație!

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Anabell

Anabell

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul