Criteriul National

Un studio care întrece orice așteptare

Un studio care întrece orice așteptare
ianuarie 20
19:08 2018

România este prima țară din Europa care face progrese considerabile în acest domeniu, în domeniul videochatului. Și faptul că ne aflăm în top nu poate să fie decât un lucru cu care să ne mândrim și să vrem să ne dezvoltăm mai mult pe acest domeniu.

În ultima vreme, studiourile de videochat din România au început să se întreacă în condițiile oferite și avantajele pe care le dau modelelor. Faptul că suntem în top nu face altceva decât să mărească standardele și să se investească din ce în ce mai mult în acest domeniu.

Luxul, tehnologia avansată, personalul calificat și avantajele oferite modelelor sunt condiții pe care orice studio ar trebui să le aibă. Un studio care s-a remarcat de ceva timp prin numeroasele premii obținute și feedbackuri pozitive este Global Models, un studio de videochat din Bacău.

Probabil vă întrebați ce are acest studio atât de speical față de celelalte? Care este secretul succesului și cum a ajuns în topuri?

videochat-bacau-global-modelsEi bine, Global Models este mai mult decât un simplu studio de videochat unde modelele își fac treaba și sunt plătite. Cadrul de acolo întrece unul formal, cum există la majoritatea locurilor de muncă. Cadrul de acolo este unul prietenos, familiar, un cadru care să le permită modelelor să se simtă în largul lor și astfel acestea aduc profituri foarte bune.

Orice model de videochat este sprijinit și înțeles, mai ales dacă întâmpină probleme personale. Colectivul Global Models este un colectiv empatic, menit să interacționeze cu modelele și să le sprijine în caz de orice. Astfel, mediul de lucru devine unul plăcut, iar stresul, principala sursă de eșesc, dispare complet.

De asemenea, pentru a sprijini fetele nou venite care nu au experiență, Global Models le oferă acestora o serie de beneficii printre care: cursuri și seminarii gratuite despre cum pot să-și îmbunătățească performanța și să-și dubleze veniturile, lecții de limba engleză cât și activități de dezvoltare personală și cunoaștere de sine, cunoașterea a propriilor capacități și talente. Global Models nu numai că te ajută să te dezvolți pe plan profesional, dar îți și sprijină talentele și capacitățile și te ajută să descoperi despre tine lucruri de care nici tu nu erai conștientă că poți fi în stare.

Pe lângă toate aceste beneficii, pe cealaltă parte, partea materială, Global Models se mândrește cu un sediu modern și complet echipat. Luxul și comfortul de care dispune orice model întrece așteptările multora. Spațiul este amenajat astfel încât să satisfacă atât nevoile clienților, cât și nevoile modelelor.

Camerele sunt dotate cu computere și tehnologie de ultimă generație, iar în cazul în care un model întâmpină vreo problemă cu folosirea acestora, beneficiază de suport tehnic de la persoane special pregătite în domeniu.

Pe scurt, Global Models a devenit un studio de top pentru că oferă atât modelelor cât și clienților tot ce au mai bun. Profesionalismul este cuvântul cheie aici iar seriozitatea și munca îi definesc. Dacă ți-ai dorit oricând să încerci ceva nou, niciodată nu e prea târziu. Studioul Global Models face angajări permanente și sunt în căutare de minți inovative și pline de imaginație!

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Anabell

Anabell

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

Revoluția fiscală - o gogoriță națională EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Exprimarea greoaie din textul Ordonanței pentru modificarea și completarea Legii nr. 227/2015 privind Codul fiscal a creat mai degrabă confuzie, în rândul angajaților, decât să confere siguranța pe care și-o doreau guvernanții. Această “revoluție fiscală” declanșată de Guvern a alimentat și mai mult nemulțumirile celor care protestează în stradă săptămână de săptămână.
O adevărată cavalcadă ce a provocat nenumărate neliniști , pe deplin justificate au tot zdruncinat atît încrederea dar mai ales au alimentat temerile tuturor oamenilor de bună credință din Romînia. Promisiunile lansate imediat după începutul acestui an au cauzat o adevărată sarabandă a emisiunilor în care doamna ministră a portofoliului muncii-Lia Olguța Vasilescu a tot fost invitată.
Numai că, din nefericire, din toate acestea s-a desprins ceva ce nu are o finalitate sau ceva care nu va aduce prosperitatea românilor . ‘‘Mult zgomot pentru nimic” ar fi motto-ul acestei adevărate campanii de conștientizare a noii revoluții fiscale. Aceasta își va arăta cu adevărat efectele în cel mai scurt timp.

Cu toate mijloacele moderne de informare , promisiunile și noutatea adusă în practică în domeniul fiscal a determinat ca întreaga clasă politica aflată la guvernare să se plângă deseori că toți oamenii nu le înțeleg deloc rostul sau deja iluzoriul program de guvernare, rămas mereu în urmă sau neonorat din cauze diverse…
Lipsa de transparență este dublată și de o lipsă de comunicare corespunzătoare ce accentuează lipsa resurselor financiare si antrenează nemultumirea majorității cetățenilor, acei buni plătitori de taxe și impozite ! .......

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri:

content writing
clovis.ro