Criteriul National

Un tanar antreprenor a pus pe picioare o agentie de publicitate care face un lucru unic in Romania

Un tanar antreprenor a pus pe picioare o agentie de publicitate care face un lucru unic in Romania
iulie 10
11:55 2019

Effective-ads.ro si Studentnews.info sunt instrumentele care ofera optiuni numeroase pentru studentii din Romania. Prin intermediul acestora, initiatorul proiectului Eduard Moraru, doreste sa ofere sansa tinerilor din tara sa se afirme in domeniile pe care au ales sa le studieze. Experienta in facultate este un atu pentru viitorul adult, insa este si o sansa de autodepasire de perfectionare a calitatilor native.

Cei mai multi dintre studentii din Romania ajung in prag de licenta fara a valorifica practic informatiile acumulate in anii petrecuti in facultate. Lipsa de practica si experienta ii determina pe o parte dintre acestia sa renunte la vise sau chiar mai rau, sa paraseasca tara…Chiar daca oportunitatile nu sunt tocmai putine, acestea nu sunt valorificate la potential maxim si asta se intampla din lipsa de informatie si acces greoi la proiecte, intershipuri, workshopuri si joburi adecvate.

Pentru ca studentii nostrii sa beneficieze de informatii utila care le ofera acces la practica si experienta Eduard Moraru a creat prima agentie de publicitate care promoveaza interesele tinerilor si faciliteaza accesul la informatie, proiecte si joburi. Effective-ads.ro si Studentnews.info sunt instrumentele prin intermediu carora studentii pot descoperi rapid si usor programe de interes, locuri de munca, proiecte care sa ii ajute sa evolueze. Prin intermediul acestora tinerii au sansa de a experimenta si de a pune in valorare cunostintele pe care le acumuleaza. Experienta acumulata in anii de facultate este esentiala pentru orientarea corecta si dezvoltarea tinerilor adulti.

Cum functioneaza Effective-ads.ro si Studentnews.info

Cele doua platforme impreuna cu celelalte canale de social media cunoscute, aduc laolalta peste 250.000 de studenti,  numerosi antreprenori si companii interesate de ideile sclipitoare ale acestora. Avantajele sunt numeroase pentru ambele tabere, intrucat businessurile adevarate evolueaza cu tineri dornici sa investe, sa se perfectioneze, sa evolueze.

 

Daca prima platforma se concentreaza pe promovarea proiectelor si crearea de contacte intre studenti si angajatori, cea de-a doua pune la dispozitie informatii valoroase care ii ajuta pe tineri sa optimizeze si sa organizeze eficient timpul. Un student organizat este unul care are succes, deci timpul este o constante esentiala pentru tinerii activi, cu potential.

 

In paginile studentnews.info se gasesc informatii actualizate legate de facultati – organizare, sedii, sali, proiecte, secretariate, taxe – care ii ajuta dopotriva pe studentii aflati in anii terminali cat si pe bobocii aflati la inceput de drum. Tot aici se gasesc si date legate de cele mai noi proiecte, intershipuri si woekshopuri, care contribuie la dezvoltarea acestora.

 

Pentru ca se doreste a fi o platforma completa, ofera si optiuni de comunicare. Canalele propuse ii aduc laolalta pe cei cu interese comune, cu pasiuni asemanatoare si faciliteaza formarea de  legaturi. Prin intermediul acestor comunitati se transmit si cele mai noi stiri, dar si barfe si informatii legate de evenimente sociale.

 

Datorita celor doua instrumente, studentii si masteranzi au acces rapid, usor, neobstructionat la informatii legate de activitatea educativa dar si la cele cu privire la posibilitatile de dezvoltare personala. Tot aici sunt promovate ideile creative si businessurile de succes care pot fi motivationale pentru ceilalti. Sunt puse in valoare modelele de afaceri si persoanele care inspira.

 

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Criteriul.ro

Criteriul.ro

Ziar national de informatii si opinii.

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Partener media exclusiv

Revista presei