Criteriul National

Un Tanar de 16 ani si-a Deschis un Magazin de Sepci Online

Un Tanar de 16 ani si-a Deschis un Magazin de Sepci Online
mai 17
08:03 2016

sepci-online

Putina lume stie ca “sapca” era un cuvant folosit in sportul britanic drept termen metaforic pentru aparitia unui jucator intr-un joc la nivel international. In perioada timpurie a fotbalului, ideea ca fiecare echipa sa poarte un set de tricouri identice nu a fost universal adoptata, astfel incat fiecare parte se deosebea de cealalta prin purtarea unui anumit tip de „sapca”.

O ilustrare timpurie a primului meci de fotbal international intre Scotia si Anglia in anul 1872 arata jucatorii scotieni purtand glugi, iar pe britanci putand o varietate de sepci scolare. Actul de atribuire a unei „sepci” s-a extins la nivel international si se aplica actualmente si in alte sporturi, cu toate ca „sepcile” nu se atribuie fizic jucatorilor in toate cazurile.

Depasind de mult limitele sportului, sapca clasica a devenit la moda, fie ca este purtata drept paravan pentru paparazzi, fie ca un accesoriu obisnuit intr-un weekend cu soare sau intr-o zi ploioasa de toamna. Si pentru ca sapca este cool si te scoate din anonimat, nu exista nici un motiv sa nu o asortezi la la o tinuta de strada lejera, la echipamentul de antrenament sau la un costum de baie atractiv. Indiferent daca esti copil sau adult, femeie sau barbat, poti purta sapca fie normal, fie cu cozorocul in sus, intoarsa intr-un mod rebel sau delicios de stramb.

Alex are 16 ani si este pasionat de sepci. Si, mai nou, este si un tanar intreprinzator. Cel din spatele Sepci-Online.ro

„Pe mine ideea m-a pasionat atat de mult, incat am decis sa aduc la viata pasiunea pentru sepci … chiar acum, la varsta de 16 ani, intr-un magazin sepci online ce cuprinde o colectie de sepci rap, hip hop, fotbal si trucker, intr-o varietate de modele si culori. Nu mai este o noutate faptul ca vedetele au propulsat sepcile in moda streetsyle. Rihanna poarta frecvent sepci rap la tinute sic, Jay-Z si Ice Cube nu se despart de sapcile lor hip-hop, iar sapca a defilat chiar pe covorul rosu la Kenzo. „

Nu trebuie sa fii neaparat fan sport, este suficient sa fii fan sepci. Sepcile hip hop si rap iti completeaza stilul vestimentar, indiferent de ceea ce ai in garderoba. Te vei simti excelent cu sapca pe cap, fie ca un rege al rap-ului, fie ca un adevarat locuitor hip-hop al New York-ului. Fii inspirat

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Criteriul.ro

Criteriul.ro

Ziar national de informatii si opinii.

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

AU TRECUT DOI ANI DE LA TRAGEDIA DIN CLUBUL COLECTIV… CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Au trecut deja destul de repede doi ani de la tragedia din clubul Colectiv. Neputința pe care au trăit-o majoritatea în acele zile coroborate și cu revolta care a urmat, rămân încă bine întipărite în memoria multora. Multitudinea de evenimente de comemorare din aceste zile ne arată că nu suntem dispuși să lăsăm umbra uitării să se aștearnă în urma incendiului care a luat 64 de vieți.

Colectiv este acea mărturie de netăgăduit, acea expresie plină de tragism pe care și din care foarte puțini au putut înțelege câte ceva. Cert este că lumea a rămas marcată pe moment, ca mai pe urmă, aproape ireversibil, inexplicabil, cu aceeași doză de cinism…a alunecat pe partea uitării.

Momentul Colectiv ne-a adus nu doar pierderea unor oameni de care suntem cu toții iremediabil legați. Ci, a fost vorba și de un fel de trezire involuntară, care ne-a pus în față un adevăr crud: corupția chiar ucide. Iar, dacă stăm și reflectăm câteva momente, fără a avea pretenția de a ne situa în postura de ”judecători”, cu acea durere a omului rănit, vom ajunge la anumite concluzii, despre care s-a tot scris și strigat cu voce tare, sinonimă cu acea dorință de a nu renunța până în ziua în care vom transcede și ne vom alătura lor, cu mențiunea și rugămintea adresată Cerului de a nu avea acel tragic sfârșit!

Tineri aceia deosebiți nu meritau să moară în asemenea chinuri. Tineri aceia meritau tratați cu mare grijă de către cei specializați și în măsură să îi aline, să le asigure o speranță…Dar, din nefericire, nimeni și nimic nu au putut să le schimbe destinul.

Așa s-a ajuns cu acțiunea de a protesta, atunci când o mare de oameni a decis să strige și să vocifereze, pe deplin întemeiat contra lentorii, neajunsurilor, incapacității Sistemului. Astfel, fără de acest spirit civic, care ulterior a fost confiscat de către unele partide nu se putea face vreo schimbare.

Datoria, dreptul de a manifesta, de a dezbate cu argumente, de a vocifera atunci când guvernanții greșesc și de a semna petiții pentru a cere și a obține o schimbare veritabilă este unul garantat de bunul simț, dacă de Constituție, se tot încearcă, spre a fi eliminat, treptat-treptat.........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo