Criteriul National

Un ventilator de camera este tot ce ai nevoie pentru un aer reconfortant

Un ventilator de camera este tot ce ai nevoie pentru un aer reconfortant
aprilie 15
12:29 2017

Vin acele perioade din an in care aerul devine insuportabil si trebuie sa iei fara doar si poate masuri. Poate achizitionarea unui sistem de climatizare complet poate necesita ceva resurse financiare insa ai alternative viabile atat din punct de vedere al pretului, cat si al confortului sau aerisirii.

Nimic nu se compara cu o dupa-amiaza in care vii de la munca la o temperatura ambientala de exceptie care sa iti permita sa te relaxezi, sa bei ceva rece si sa petreci timp alaturi de cei dragi.

Pentru acest lucru, producatorii ne pun la bataie un ventilator de camera de podea ideal pentru a satisface toate dorintele noastre.

Usor de pus in functiune, nu necesita un spatiu mare de depozitare, se poate intretine usor si este ideal pentru spatiile mici, acolo unde peretii degaja o caldura foarte mare daca camerele sunt de o dimensiune redusa.

Fie ca aveti un apartament cu doua camere fie unul cu patru este ideal sa aveti un astfel de electrocasnic capabil sa aerisiseasca camera dumneavoastra in cel mai bun mod posibil, mai ales ca dispune de mai multe trepte de viteza, fapt care ar ajuta sa nu ne fie afectata sanatatea noastra, in special urechile, nasul sau ochii.

Cel mai bun ventilator de camera ne sta acum la dispozitie la un pret pe masura asteptarilor, iar daca dorim sa facem o investitie cu siguranta in timp se va arata a fi un castig.

Doriti un model care sa faca diferenta asupra confortului dumneavoastra si starii de bine? Atunci Rowenta Essential VU4110 poate fi o solutie cu totul si cu totul deosebita datorita design-ului sau placut si al inaltimii ajustabile pe care o are.

Acest ventilator de camera cu picior poate oferi un flux de aer de pana la 60m3/minut,  lucru care ofera o ventilatie adecvata a aerului si un miros proaspat si revigorant in incaperea noastra.

Dispune de un numar de 3 trepte de viteze pentru a-l regla asa cum dorim fara sa ne afecteze sistemele corporale. Mai mult decat atat inaltimea sa de 140 cm ne asigura ca indiferent unde stam ventilatia va ajunge cum trebuie atat la noi cat si in camera noastra.

Nivelul de zgomot este unul acceptabil de doar 59 dB, iar greutatea sa este una minima, care ne permite sa-l  transportam usor acolo unde ne dorim.

Dispune de functie de rotire automata, iar pretul sau de 300 lei cu siguranta va fi un castig pentru locuinta noastra in perioadele calde ale anului.

Comentarii

Comentarii

Share

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

Dor de primăvară - Editorial

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Intrarea în anotimpul renașterii își face simțită prezența. Natura se trezește la viață , chiar dacă acest sfârşit de februarie a fost destul de agitat, fiind marcat de nenumărate tulburări meteorologice dar și de evenimente, de arestări repetate şi anchete subtile, de multiple declaraţii de război şi de tensiuni mocnite. Dar, propun să le lăsăm în suspensie, deoarece toate au parte de rezolvare, la un moment dat.

Odată lămurite aceste aspecte, vă invit pe fiecare dintre dumneavoastră să vă lăsați imaginația să lucreze. Nu va necesita niciun cost suplimentar, iar beneficiile le veți cuantifica mai devreme sau mai târziu.

Așadar, din acest moment până la finalul acestor rânduri vă invit la a retrăi și reimagina primăvara din punctul dumneavoastră de vedere. Nu contează câtă experiență dețineți, nu contează nici statutul social, ci mai degrabă deschiderea sufletească dublată de acea trezvie.

Socoietatea postmodernă a devenit oarecum insensibilă la schimbările psihice, la schimbările anotimpurilor iar cea mai acută lipsă de orizont este pentru noi toţi o veritabilă și feroce luptă cu dorințele, temerile, ideile sau prejudecățile noastre. De aceea, anotimpul renașterii este o invitație la accederea într-o altă etapă a vieții şi o alternativă de a ne (re)veni în fire. La modul ideal se poate compara acest lucru ca pe o ofertă de a (re)veni la normalitate, la o invitație de a ne (re)găsi buna aşezare atât în relaţie cu semenii noştri, cât mai ales cu noi înşine.

Și este minunat să observăm aceste lucruri, chiar dacă suntem în mijlocul tuturor evenimentelor. Ce bucurie este atunci când ne alocăm timpul de a ne relaxa și de a privi la florile de câmp pentru a dobândi de la ele o înțelegere. Cromatic și olfactiv…Dar nu numai atât, deoarece aşa cum albina, zburând din floare în floare, adună din ele mierea, aşa şi noi, privind la flori nu numai cu ochii cei trupeşti, ci şi cu ochii lăuntrici putem aduna înțelepciune superioară, ce ține de suflet, dobândind anumite cunoştinţe..........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

clinica implant dentar timisoara

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro