Criteriul National

Un ventilator de camera este tot ce ai nevoie pentru un aer reconfortant

Un ventilator de camera este tot ce ai nevoie pentru un aer reconfortant
aprilie 15
12:29 2017

Vin acele perioade din an in care aerul devine insuportabil si trebuie sa iei fara doar si poate masuri. Poate achizitionarea unui sistem de climatizare complet poate necesita ceva resurse financiare insa ai alternative viabile atat din punct de vedere al pretului, cat si al confortului sau aerisirii.

Nimic nu se compara cu o dupa-amiaza in care vii de la munca la o temperatura ambientala de exceptie care sa iti permita sa te relaxezi, sa bei ceva rece si sa petreci timp alaturi de cei dragi.

Pentru acest lucru, producatorii ne pun la bataie un ventilator de camera de podea ideal pentru a satisface toate dorintele noastre.

Usor de pus in functiune, nu necesita un spatiu mare de depozitare, se poate intretine usor si este ideal pentru spatiile mici, acolo unde peretii degaja o caldura foarte mare daca camerele sunt de o dimensiune redusa.

Fie ca aveti un apartament cu doua camere fie unul cu patru este ideal sa aveti un astfel de electrocasnic capabil sa aerisiseasca camera dumneavoastra in cel mai bun mod posibil, mai ales ca dispune de mai multe trepte de viteza, fapt care ar ajuta sa nu ne fie afectata sanatatea noastra, in special urechile, nasul sau ochii.

Cel mai bun ventilator de camera ne sta acum la dispozitie la un pret pe masura asteptarilor, iar daca dorim sa facem o investitie cu siguranta in timp se va arata a fi un castig.

Doriti un model care sa faca diferenta asupra confortului dumneavoastra si starii de bine? Atunci Rowenta Essential VU4110 poate fi o solutie cu totul si cu totul deosebita datorita design-ului sau placut si al inaltimii ajustabile pe care o are.

Acest ventilator de camera cu picior poate oferi un flux de aer de pana la 60m3/minut,  lucru care ofera o ventilatie adecvata a aerului si un miros proaspat si revigorant in incaperea noastra.

Dispune de un numar de 3 trepte de viteze pentru a-l regla asa cum dorim fara sa ne afecteze sistemele corporale. Mai mult decat atat inaltimea sa de 140 cm ne asigura ca indiferent unde stam ventilatia va ajunge cum trebuie atat la noi cat si in camera noastra.

Nivelul de zgomot este unul acceptabil de doar 59 dB, iar greutatea sa este una minima, care ne permite sa-l  transportam usor acolo unde ne dorim.

Dispune de functie de rotire automata, iar pretul sau de 300 lei cu siguranta va fi un castig pentru locuinta noastra in perioadele calde ale anului.

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Roxana Dascalu

Roxana Dascalu

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Partener media exclusiv

Revista presei