Criteriul National

Un ventilator de camera este tot ce ai nevoie pentru un aer reconfortant

Un ventilator de camera este tot ce ai nevoie pentru un aer reconfortant
aprilie 15
12:29 2017

Vin acele perioade din an in care aerul devine insuportabil si trebuie sa iei fara doar si poate masuri. Poate achizitionarea unui sistem de climatizare complet poate necesita ceva resurse financiare insa ai alternative viabile atat din punct de vedere al pretului, cat si al confortului sau aerisirii.

Nimic nu se compara cu o dupa-amiaza in care vii de la munca la o temperatura ambientala de exceptie care sa iti permita sa te relaxezi, sa bei ceva rece si sa petreci timp alaturi de cei dragi.

Pentru acest lucru, producatorii ne pun la bataie un ventilator de camera de podea ideal pentru a satisface toate dorintele noastre.

Usor de pus in functiune, nu necesita un spatiu mare de depozitare, se poate intretine usor si este ideal pentru spatiile mici, acolo unde peretii degaja o caldura foarte mare daca camerele sunt de o dimensiune redusa.

Fie ca aveti un apartament cu doua camere fie unul cu patru este ideal sa aveti un astfel de electrocasnic capabil sa aerisiseasca camera dumneavoastra in cel mai bun mod posibil, mai ales ca dispune de mai multe trepte de viteza, fapt care ar ajuta sa nu ne fie afectata sanatatea noastra, in special urechile, nasul sau ochii.

Cel mai bun ventilator de camera ne sta acum la dispozitie la un pret pe masura asteptarilor, iar daca dorim sa facem o investitie cu siguranta in timp se va arata a fi un castig.

Doriti un model care sa faca diferenta asupra confortului dumneavoastra si starii de bine? Atunci Rowenta Essential VU4110 poate fi o solutie cu totul si cu totul deosebita datorita design-ului sau placut si al inaltimii ajustabile pe care o are.

Acest ventilator de camera cu picior poate oferi un flux de aer de pana la 60m3/minut,  lucru care ofera o ventilatie adecvata a aerului si un miros proaspat si revigorant in incaperea noastra.

Dispune de un numar de 3 trepte de viteze pentru a-l regla asa cum dorim fara sa ne afecteze sistemele corporale. Mai mult decat atat inaltimea sa de 140 cm ne asigura ca indiferent unde stam ventilatia va ajunge cum trebuie atat la noi cat si in camera noastra.

Nivelul de zgomot este unul acceptabil de doar 59 dB, iar greutatea sa este una minima, care ne permite sa-l  transportam usor acolo unde ne dorim.

Dispune de functie de rotire automata, iar pretul sau de 300 lei cu siguranta va fi un castig pentru locuinta noastra in perioadele calde ale anului.

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Roxana Dascalu

Roxana Dascalu

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

AU TRECUT DOI ANI DE LA TRAGEDIA DIN CLUBUL COLECTIV… CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Au trecut deja destul de repede doi ani de la tragedia din clubul Colectiv. Neputința pe care au trăit-o majoritatea în acele zile coroborate și cu revolta care a urmat, rămân încă bine întipărite în memoria multora. Multitudinea de evenimente de comemorare din aceste zile ne arată că nu suntem dispuși să lăsăm umbra uitării să se aștearnă în urma incendiului care a luat 64 de vieți.

Colectiv este acea mărturie de netăgăduit, acea expresie plină de tragism pe care și din care foarte puțini au putut înțelege câte ceva. Cert este că lumea a rămas marcată pe moment, ca mai pe urmă, aproape ireversibil, inexplicabil, cu aceeași doză de cinism…a alunecat pe partea uitării.

Momentul Colectiv ne-a adus nu doar pierderea unor oameni de care suntem cu toții iremediabil legați. Ci, a fost vorba și de un fel de trezire involuntară, care ne-a pus în față un adevăr crud: corupția chiar ucide. Iar, dacă stăm și reflectăm câteva momente, fără a avea pretenția de a ne situa în postura de ”judecători”, cu acea durere a omului rănit, vom ajunge la anumite concluzii, despre care s-a tot scris și strigat cu voce tare, sinonimă cu acea dorință de a nu renunța până în ziua în care vom transcede și ne vom alătura lor, cu mențiunea și rugămintea adresată Cerului de a nu avea acel tragic sfârșit!

Tineri aceia deosebiți nu meritau să moară în asemenea chinuri. Tineri aceia meritau tratați cu mare grijă de către cei specializați și în măsură să îi aline, să le asigure o speranță…Dar, din nefericire, nimeni și nimic nu au putut să le schimbe destinul.

Așa s-a ajuns cu acțiunea de a protesta, atunci când o mare de oameni a decis să strige și să vocifereze, pe deplin întemeiat contra lentorii, neajunsurilor, incapacității Sistemului. Astfel, fără de acest spirit civic, care ulterior a fost confiscat de către unele partide nu se putea face vreo schimbare.

Datoria, dreptul de a manifesta, de a dezbate cu argumente, de a vocifera atunci când guvernanții greșesc și de a semna petiții pentru a cere și a obține o schimbare veritabilă este unul garantat de bunul simț, dacă de Constituție, se tot încearcă, spre a fi eliminat, treptat-treptat.........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo