Criteriul National

Un ventilator de camera este tot ce ai nevoie pentru un aer reconfortant

Un ventilator de camera este tot ce ai nevoie pentru un aer reconfortant
aprilie 15
12:29 2017

Vin acele perioade din an in care aerul devine insuportabil si trebuie sa iei fara doar si poate masuri. Poate achizitionarea unui sistem de climatizare complet poate necesita ceva resurse financiare insa ai alternative viabile atat din punct de vedere al pretului, cat si al confortului sau aerisirii.

Nimic nu se compara cu o dupa-amiaza in care vii de la munca la o temperatura ambientala de exceptie care sa iti permita sa te relaxezi, sa bei ceva rece si sa petreci timp alaturi de cei dragi.

Pentru acest lucru, producatorii ne pun la bataie un ventilator de camera de podea ideal pentru a satisface toate dorintele noastre.

Usor de pus in functiune, nu necesita un spatiu mare de depozitare, se poate intretine usor si este ideal pentru spatiile mici, acolo unde peretii degaja o caldura foarte mare daca camerele sunt de o dimensiune redusa.

Fie ca aveti un apartament cu doua camere fie unul cu patru este ideal sa aveti un astfel de electrocasnic capabil sa aerisiseasca camera dumneavoastra in cel mai bun mod posibil, mai ales ca dispune de mai multe trepte de viteza, fapt care ar ajuta sa nu ne fie afectata sanatatea noastra, in special urechile, nasul sau ochii.

Cel mai bun ventilator de camera ne sta acum la dispozitie la un pret pe masura asteptarilor, iar daca dorim sa facem o investitie cu siguranta in timp se va arata a fi un castig.

Doriti un model care sa faca diferenta asupra confortului dumneavoastra si starii de bine? Atunci Rowenta Essential VU4110 poate fi o solutie cu totul si cu totul deosebita datorita design-ului sau placut si al inaltimii ajustabile pe care o are.

Acest ventilator de camera cu picior poate oferi un flux de aer de pana la 60m3/minut,  lucru care ofera o ventilatie adecvata a aerului si un miros proaspat si revigorant in incaperea noastra.

Dispune de un numar de 3 trepte de viteze pentru a-l regla asa cum dorim fara sa ne afecteze sistemele corporale. Mai mult decat atat inaltimea sa de 140 cm ne asigura ca indiferent unde stam ventilatia va ajunge cum trebuie atat la noi cat si in camera noastra.

Nivelul de zgomot este unul acceptabil de doar 59 dB, iar greutatea sa este una minima, care ne permite sa-l  transportam usor acolo unde ne dorim.

Dispune de functie de rotire automata, iar pretul sau de 300 lei cu siguranta va fi un castig pentru locuinta noastra in perioadele calde ale anului.

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Roxana Dascalu

Roxana Dascalu

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

„Ţi-e milă? Ţi-am luat banii!…”- CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Tristele amintiri au ajuns departe…De fapt, cu o anumită ritmicitate , indiferent de context omul are posibilitatea de a alege .

Iar, această posibilitate de a râde sau de a plânge ar trebui să nu ne-o cenzureze nimeni!

De cele mai multe ori, datorită „regulilor nescrise” ale acestei societăţi suntem puşi în faţa unor evenimente triste şi întunecate , dar comicul îşi face apariţia tocmai atunci când ne-am aştepta cel mai puţin.

De la o vreme încoace am tot scris pe diferite atitudini vis a vis de anumite aspecte ce m-au determinat să mă exprim în mai multe registre sufleteşti!

Dar acum e cu totul altă treabă…

Fără să aduc jigniri, situaţia în care se află românul este analizată în mod ironic.“Filantropica” reprezintă cea mai eficientă şi în acelaşi timp amuzantă metodă de a aduce în prim-plan ideea că “nu tot ceea ce pare este adevărat”.

Asemeni unei proiecţii video avem o sumendenie de întâmplări ce constituie o modalitate de a genera materiale de informare publică.

Modul în care noi, asemeni spectatorilor avem „şansa” de a privi lumea este oarecum influenţat de experienţele celor din trecut, deoarece astfel, participând în mod indirect la acţiunile personajelor, noi suntem publicul ce primeşte şi decodifică mesajul în mod diferit.

Replica cheie a lui Gheorghe Dinică (textier pentru cerşetori) :”Mâna întinsă care nu spune o poveste, nu primeşte pomană”, reprezintă fraza de bază a relaţiilor publice.

El este un portret „artistic”, machiavelic până la perfecțiune al diavolului ca show-man de geniu, care prin minciună şi înşelăciune a reuşit să ocupe o poziţie bună în societate. Această replică ar putea să-l includă, în cinismul ei şi pe artistul român care cerşeşte finanţare şi care va rămîne cu mîna întinsă, atâta timp cât nu găseşte o poveste captivantă...........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo