Criteriul National

Una dintre cele mai performante camere de termoviziune, distribuita de Fluke Romania

Una dintre cele mai performante camere de termoviziune, distribuita de Fluke Romania
aprilie 20
12:12 2018

Camera in infrarosu Fluke Ti480 PRO este una dintre cele mai performante camere de termoviziune la nivel mondial. Aceasta poate fi achizitionata de la Fluke Romania, prin intermediul site-ului Ronexprim, lider inca din 1991 pe piata romaneasca de aparate de masura si control, echipamente analitice de laborator si echipamente de cantarire electronica.

Fluke Ti480 PRO de la Fluke Romania se remarca prin urmatoarele avantaje:

1. Sensibilitate sporita pentru vizualizarea diferentelor

Aceasta camera de termoviziune iti permite sa captezi diferente mai mici de temperatura datorita sensibilitatii termice sporite.

2. Vizualizare mai usoara si diagnosticare mai simpla a problemelor

Acest aparat de masura si control de la Fluke Romania afiseaza imagini mai clare si ofera o mai buna diferentiere vizuala a culorilor. In plus, camera are marcaje multiple integrate, pentru identificarea temperaturilor minime si maxime pentru o zona a unui echipament sau a unei serii de echipamente.

De asemenea, abaterile de la temperatura standard pot fi obtinute mai rapid si comunicate mai usor catre echipa, prin posibilitatea efectuarii de marcaje multiple Delta-T. Tot ce trebuie sa faci este sa alegi un punct de referinta si celelalte puncte pentru afisarea de valori diferentiale.

3. Interfata vizuala mai intuitiva

Interfata cu ecran tactil este imbunatatita semnificativ si mult mai intuitiva, asa cum reiese din testele cu utilizatorii.

4. Flexibilitate sporita pentru vizualizarea tintelor

Camera de termoviziune distribuita de Fluke Romania este compatibila cu toate obiectivele in infrarosu inteligente de la Fluke si permite montarea de obiective macro, cu unghi larg si teleobiective, acestea fiind interschimbabile. Astfel, vei putea capta tinte de orice marime.

In plus, cu ajutorul noii camere Ti480 PRO, problema focalizarii este de domeniul trecutului. Focalizarea MultiSharpTM iti ofera imagini focalizate in tot campul de vizibilitate. Camera inregistreaza mai multe imagini si le combina pentru a-ti oferi o focalizare clara si precisa a tintelor atat din plan apropiat, cat si indepartat.

De asemenea, functia SuperResolution ofera de 4 ori mai multi pixeli, astfel incat imaginile pot fi vizualizate la o rezolutie de pana la 1280×960.

5. Compatibilitate cu Fluke Connect(R)

Poti sincroniza wireless imagini direct de pe camera, in sistemul Fluke Connect(R), si le poti atasa la istoricul echipamentului sau la o comanda de lucru. Accesul simultan la inregistrarile aferente intretinerii de la locul analizei, din birou sau din alt loc decat cel de functionare permite colaborarea in timp real intre membrii echipei si luarea mult mai rapida a unor decizii.

De asemenea, imaginile surprinse de aceasta camera distribuita de Fluke Romania prin Ronexprim pot fi transmise live de pe afisajul camerei catre smartphone sau PC, iar camera poate fi controlata la distanta.

Specificatiile camerei Ti480 PRO, disponibila la Ronexprim prin Fluke Romania

Rezolutia detectorului: 640×480 (307.200 pixeli)

Zoom digital: 2x si 4x

Interval de masurare a temperaturii: intre -10 C si 1.000 C

Precizie: +/- 2 grade Celsius

Imagine-in-imagine (PIP): Da

Camera digitala incorporata (lumina vizibila): 5 MP

Comutare automata intre modurile manual si automat: Da

Scalare automata rapida in modul manual: Da

Optiuni de memorie extinsa: microSD 4 GB, memorie flash interna 4 GB, salvare pe USB, incarcare in Fluke CloudTM pentru stocare permanenta

Note audio: inregistrare maximum 60 de secunde pentru fiecare imagine

Durata de viata baterie: 2-3 ore

Timp de incarcare a bateriei: 2,5 ore

Palete de culori: 9 – curcubeu, ironbow, albastru-rosu, contrast mare, galben, galben-inversat, metal incins, tonuri de gri, tonuri de gri-inversat

Indicator laser: Da

Lampa LED: Da

Temperatura de functionare: intre -10 C si 50 C

Umiditate relativa: intre 10% si 95% fara condens

Greutate (baterie inclusa): 1,04 kg

Garantie: 2 ani standard.

Comentarii

Comentarii

Tags
Share

Despre autor

Andreea Paul

Andreea Paul

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul