Criteriul National

Unde gasesti cutii de carton de lux

Unde gasesti cutii de carton de lux
iulie 05
08:09 2017

Ambalajele de carton, desi par ca nu sunt importante la prima vedere, ele fac produsul sa iasa in evidenta. Un ambalaj poate constitui cu rapiditate motivul pentru care un produs se cumpara sau nu. Prin intermediul unui ambalaj, persoanele isi pot face o parere despre un anumt produs. In acest caz, aparentele nu inseala, pentru ca un produs cu un ambalaj deosebit va iesi mult mai repde in evidenta si de multe ori va fi si unul de calitate.

Unde gasesti cutii de carton potrivite?

Desi pare ca s-ar putea gasi peste tot, cutiile de carton, cel putin cele de calitate, se vor gasi cu precadere la firmele specializate pe aceste lucruri. O astfel de firma este outpack. Acestia promit ca vor oferi un produs final de o calitate foarte buna, astfel incat clientul sa se poata bucura de un produs ambalat cat mai atragator.

Despre OUTpack

Avand mai bine de 10 ani de cand sunt pe piata ambalajelor de la noi din tara, aceasta firma se ocupa de producerea unor ambalaje rezistente atat la grasimi, cat si la apa. Aceste ambalaje sunt indicate pentru street-food, cat si pentru fast-food. De asemenea aceasta firma se specializeaza si pe industria farmaceutica. Ea se ocupa de producerea ambalajelor pentru medicamente.

Incepand cu acest an, OUTpack a implementat producerea cutiilor rigide casate cu hartie colorata din materiale de lux, pentru a acoperi cat mai bine cerintele pietei. Acest serviciu se adreseaza celor care doresc sa ofere aranjamente florale sau cadouri speciale.

Cateva motive pentru a alege cutiile de carton de la OUTpack:

 • Gama variata de produse
 • O calitate foarte buna
 • Posibilitatea plastifierii produselor
 • Diverse posibilitati tehnice cum ar fi: timbru sec, masina de lipit cutii, plastifiere, aplicare folio, lac UV, emboss
 • O experienta de peste 10 ani

Cutiile pentru prajiturile de nunta

Acestea ar trebui sa fie de o calitate cat mai buna. Este foarte necesar acest lucru pentru ca in aceste cutii se vor pune produse bogate in grasimi. Chiar si in acest caz, firma OUTpack se ocupa de toate aspectele, oferind cele mai bune posibilitati. Clientii se vor putea bucura de diverse lucruri, cum ar fi:

 • Lac UV
 • Emboss
 • Timbru sec
 • Plastifiere mat/lucios
 • Aplicarie folio
 • Masina de lipit cutii

Toate aceste lucruri, au permis firmei specializate pe cutii de carton se creeze niste ambalaje de o foarte inalta calitate, destinate atat produselor de cofetarie si patiserie, cat si a altor produse bogate in grasimi. Daca sunteti in cautarea unei solutii de impachetare pentru prajiturile de la nunti si botezuri, atunci aceste cutii prajituri nunta vor fi ideale pentru voi.

Un alt lucru pe care trebuie sa-l mai aveti in vedere este ca produsele vor fi personalizate asa cum va doriti. Acest lucru ar trebui sa fie ultima voastra grija pentru ca daca veti oferi toate detaliile referitoare la dimensiuni, OUTpack se va ocupa de tot. Tot ce va trebui sa mai faceti va fi sa ridicati cutiile.

O cutie de carton bine facuta este solutia perfecta pentru a face un produs mai atragator.

Comentarii

Comentarii

Tags
Share

Despre autor

Criteriul.ro

Criteriul.ro

Ziar national de informatii si opinii.

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

AU TRECUT DOI ANI DE LA TRAGEDIA DIN CLUBUL COLECTIV… CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Au trecut deja destul de repede doi ani de la tragedia din clubul Colectiv. Neputința pe care au trăit-o majoritatea în acele zile coroborate și cu revolta care a urmat, rămân încă bine întipărite în memoria multora. Multitudinea de evenimente de comemorare din aceste zile ne arată că nu suntem dispuși să lăsăm umbra uitării să se aștearnă în urma incendiului care a luat 64 de vieți.

Colectiv este acea mărturie de netăgăduit, acea expresie plină de tragism pe care și din care foarte puțini au putut înțelege câte ceva. Cert este că lumea a rămas marcată pe moment, ca mai pe urmă, aproape ireversibil, inexplicabil, cu aceeași doză de cinism…a alunecat pe partea uitării.

Momentul Colectiv ne-a adus nu doar pierderea unor oameni de care suntem cu toții iremediabil legați. Ci, a fost vorba și de un fel de trezire involuntară, care ne-a pus în față un adevăr crud: corupția chiar ucide. Iar, dacă stăm și reflectăm câteva momente, fără a avea pretenția de a ne situa în postura de ”judecători”, cu acea durere a omului rănit, vom ajunge la anumite concluzii, despre care s-a tot scris și strigat cu voce tare, sinonimă cu acea dorință de a nu renunța până în ziua în care vom transcede și ne vom alătura lor, cu mențiunea și rugămintea adresată Cerului de a nu avea acel tragic sfârșit!

Tineri aceia deosebiți nu meritau să moară în asemenea chinuri. Tineri aceia meritau tratați cu mare grijă de către cei specializați și în măsură să îi aline, să le asigure o speranță…Dar, din nefericire, nimeni și nimic nu au putut să le schimbe destinul.

Așa s-a ajuns cu acțiunea de a protesta, atunci când o mare de oameni a decis să strige și să vocifereze, pe deplin întemeiat contra lentorii, neajunsurilor, incapacității Sistemului. Astfel, fără de acest spirit civic, care ulterior a fost confiscat de către unele partide nu se putea face vreo schimbare.

Datoria, dreptul de a manifesta, de a dezbate cu argumente, de a vocifera atunci când guvernanții greșesc și de a semna petiții pentru a cere și a obține o schimbare veritabilă este unul garantat de bunul simț, dacă de Constituție, se tot încearcă, spre a fi eliminat, treptat-treptat.........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo