Criteriul National

Unde gasesti cutii de carton de lux

Unde gasesti cutii de carton de lux
iulie 05
08:09 2017

Ambalajele de carton, desi par ca nu sunt importante la prima vedere, ele fac produsul sa iasa in evidenta. Un ambalaj poate constitui cu rapiditate motivul pentru care un produs se cumpara sau nu. Prin intermediul unui ambalaj, persoanele isi pot face o parere despre un anumt produs. In acest caz, aparentele nu inseala, pentru ca un produs cu un ambalaj deosebit va iesi mult mai repde in evidenta si de multe ori va fi si unul de calitate.

Unde gasesti cutii de carton potrivite?

Desi pare ca s-ar putea gasi peste tot, cutiile de carton, cel putin cele de calitate, se vor gasi cu precadere la firmele specializate pe aceste lucruri. O astfel de firma este outpack. Acestia promit ca vor oferi un produs final de o calitate foarte buna, astfel incat clientul sa se poata bucura de un produs ambalat cat mai atragator.

Despre OUTpack

Avand mai bine de 10 ani de cand sunt pe piata ambalajelor de la noi din tara, aceasta firma se ocupa de producerea unor ambalaje rezistente atat la grasimi, cat si la apa. Aceste ambalaje sunt indicate pentru street-food, cat si pentru fast-food. De asemenea aceasta firma se specializeaza si pe industria farmaceutica. Ea se ocupa de producerea ambalajelor pentru medicamente.

Incepand cu acest an, OUTpack a implementat producerea cutiilor rigide casate cu hartie colorata din materiale de lux, pentru a acoperi cat mai bine cerintele pietei. Acest serviciu se adreseaza celor care doresc sa ofere aranjamente florale sau cadouri speciale.

Cateva motive pentru a alege cutiile de carton de la OUTpack:

 • Gama variata de produse
 • O calitate foarte buna
 • Posibilitatea plastifierii produselor
 • Diverse posibilitati tehnice cum ar fi: timbru sec, masina de lipit cutii, plastifiere, aplicare folio, lac UV, emboss
 • O experienta de peste 10 ani

Cutiile pentru prajiturile de nunta

Acestea ar trebui sa fie de o calitate cat mai buna. Este foarte necesar acest lucru pentru ca in aceste cutii se vor pune produse bogate in grasimi. Chiar si in acest caz, firma OUTpack se ocupa de toate aspectele, oferind cele mai bune posibilitati. Clientii se vor putea bucura de diverse lucruri, cum ar fi:

 • Lac UV
 • Emboss
 • Timbru sec
 • Plastifiere mat/lucios
 • Aplicarie folio
 • Masina de lipit cutii

Toate aceste lucruri, au permis firmei specializate pe cutii de carton se creeze niste ambalaje de o foarte inalta calitate, destinate atat produselor de cofetarie si patiserie, cat si a altor produse bogate in grasimi. Daca sunteti in cautarea unei solutii de impachetare pentru prajiturile de la nunti si botezuri, atunci aceste cutii prajituri nunta vor fi ideale pentru voi.

Un alt lucru pe care trebuie sa-l mai aveti in vedere este ca produsele vor fi personalizate asa cum va doriti. Acest lucru ar trebui sa fie ultima voastra grija pentru ca daca veti oferi toate detaliile referitoare la dimensiuni, OUTpack se va ocupa de tot. Tot ce va trebui sa mai faceti va fi sa ridicati cutiile.

O cutie de carton bine facuta este solutia perfecta pentru a face un produs mai atragator.

Comentarii

Comentarii

Tags
Share

Despre autor

Criteriul.ro

Criteriul.ro

Ziar national de informatii si opinii.

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul