Criteriul National

Unde gasesti cutii de carton de lux

Unde gasesti cutii de carton de lux
iulie 05
08:09 2017

Ambalajele de carton, desi par ca nu sunt importante la prima vedere, ele fac produsul sa iasa in evidenta. Un ambalaj poate constitui cu rapiditate motivul pentru care un produs se cumpara sau nu. Prin intermediul unui ambalaj, persoanele isi pot face o parere despre un anumt produs. In acest caz, aparentele nu inseala, pentru ca un produs cu un ambalaj deosebit va iesi mult mai repde in evidenta si de multe ori va fi si unul de calitate.

Unde gasesti cutii de carton potrivite?

Desi pare ca s-ar putea gasi peste tot, cutiile de carton, cel putin cele de calitate, se vor gasi cu precadere la firmele specializate pe aceste lucruri. O astfel de firma este outpack. Acestia promit ca vor oferi un produs final de o calitate foarte buna, astfel incat clientul sa se poata bucura de un produs ambalat cat mai atragator.

Despre OUTpack

Avand mai bine de 10 ani de cand sunt pe piata ambalajelor de la noi din tara, aceasta firma se ocupa de producerea unor ambalaje rezistente atat la grasimi, cat si la apa. Aceste ambalaje sunt indicate pentru street-food, cat si pentru fast-food. De asemenea aceasta firma se specializeaza si pe industria farmaceutica. Ea se ocupa de producerea ambalajelor pentru medicamente.

Incepand cu acest an, OUTpack a implementat producerea cutiilor rigide casate cu hartie colorata din materiale de lux, pentru a acoperi cat mai bine cerintele pietei. Acest serviciu se adreseaza celor care doresc sa ofere aranjamente florale sau cadouri speciale.

Cateva motive pentru a alege cutiile de carton de la OUTpack:

 • Gama variata de produse
 • O calitate foarte buna
 • Posibilitatea plastifierii produselor
 • Diverse posibilitati tehnice cum ar fi: timbru sec, masina de lipit cutii, plastifiere, aplicare folio, lac UV, emboss
 • O experienta de peste 10 ani

Cutiile pentru prajiturile de nunta

Acestea ar trebui sa fie de o calitate cat mai buna. Este foarte necesar acest lucru pentru ca in aceste cutii se vor pune produse bogate in grasimi. Chiar si in acest caz, firma OUTpack se ocupa de toate aspectele, oferind cele mai bune posibilitati. Clientii se vor putea bucura de diverse lucruri, cum ar fi:

 • Lac UV
 • Emboss
 • Timbru sec
 • Plastifiere mat/lucios
 • Aplicarie folio
 • Masina de lipit cutii

Toate aceste lucruri, au permis firmei specializate pe cutii de carton se creeze niste ambalaje de o foarte inalta calitate, destinate atat produselor de cofetarie si patiserie, cat si a altor produse bogate in grasimi. Daca sunteti in cautarea unei solutii de impachetare pentru prajiturile de la nunti si botezuri, atunci aceste cutii prajituri nunta vor fi ideale pentru voi.

Un alt lucru pe care trebuie sa-l mai aveti in vedere este ca produsele vor fi personalizate asa cum va doriti. Acest lucru ar trebui sa fie ultima voastra grija pentru ca daca veti oferi toate detaliile referitoare la dimensiuni, OUTpack se va ocupa de tot. Tot ce va trebui sa mai faceti va fi sa ridicati cutiile.

O cutie de carton bine facuta este solutia perfecta pentru a face un produs mai atragator.

Comentarii

Comentarii

Tags
Share

Despre autor

Criteriul.ro

Criteriul.ro

Ziar national de informatii si opinii.

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

Revoluția fiscală - o gogoriță națională EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Exprimarea greoaie din textul Ordonanței pentru modificarea și completarea Legii nr. 227/2015 privind Codul fiscal a creat mai degrabă confuzie, în rândul angajaților, decât să confere siguranța pe care și-o doreau guvernanții. Această “revoluție fiscală” declanșată de Guvern a alimentat și mai mult nemulțumirile celor care protestează în stradă săptămână de săptămână.
O adevărată cavalcadă ce a provocat nenumărate neliniști , pe deplin justificate au tot zdruncinat atît încrederea dar mai ales au alimentat temerile tuturor oamenilor de bună credință din Romînia. Promisiunile lansate imediat după începutul acestui an au cauzat o adevărată sarabandă a emisiunilor în care doamna ministră a portofoliului muncii-Lia Olguța Vasilescu a tot fost invitată.
Numai că, din nefericire, din toate acestea s-a desprins ceva ce nu are o finalitate sau ceva care nu va aduce prosperitatea românilor . ‘‘Mult zgomot pentru nimic” ar fi motto-ul acestei adevărate campanii de conștientizare a noii revoluții fiscale. Aceasta își va arăta cu adevărat efectele în cel mai scurt timp.

Cu toate mijloacele moderne de informare , promisiunile și noutatea adusă în practică în domeniul fiscal a determinat ca întreaga clasă politica aflată la guvernare să se plângă deseori că toți oamenii nu le înțeleg deloc rostul sau deja iluzoriul program de guvernare, rămas mereu în urmă sau neonorat din cauze diverse…
Lipsa de transparență este dublată și de o lipsă de comunicare corespunzătoare ce accentuează lipsa resurselor financiare si antrenează nemultumirea majorității cetățenilor, acei buni plătitori de taxe și impozite ! .......

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Parteneri:

content writing
clovis.ro