Criteriul National

Unde gasesti cutii de carton de lux

Unde gasesti cutii de carton de lux
iulie 05
08:09 2017

Ambalajele de carton, desi par ca nu sunt importante la prima vedere, ele fac produsul sa iasa in evidenta. Un ambalaj poate constitui cu rapiditate motivul pentru care un produs se cumpara sau nu. Prin intermediul unui ambalaj, persoanele isi pot face o parere despre un anumt produs. In acest caz, aparentele nu inseala, pentru ca un produs cu un ambalaj deosebit va iesi mult mai repde in evidenta si de multe ori va fi si unul de calitate.

Unde gasesti cutii de carton potrivite?

Desi pare ca s-ar putea gasi peste tot, cutiile de carton, cel putin cele de calitate, se vor gasi cu precadere la firmele specializate pe aceste lucruri. O astfel de firma este outpack. Acestia promit ca vor oferi un produs final de o calitate foarte buna, astfel incat clientul sa se poata bucura de un produs ambalat cat mai atragator.

Despre OUTpack

Avand mai bine de 10 ani de cand sunt pe piata ambalajelor de la noi din tara, aceasta firma se ocupa de producerea unor ambalaje rezistente atat la grasimi, cat si la apa. Aceste ambalaje sunt indicate pentru street-food, cat si pentru fast-food. De asemenea aceasta firma se specializeaza si pe industria farmaceutica. Ea se ocupa de producerea ambalajelor pentru medicamente.

Incepand cu acest an, OUTpack a implementat producerea cutiilor rigide casate cu hartie colorata din materiale de lux, pentru a acoperi cat mai bine cerintele pietei. Acest serviciu se adreseaza celor care doresc sa ofere aranjamente florale sau cadouri speciale.

Cateva motive pentru a alege cutiile de carton de la OUTpack:

 • Gama variata de produse
 • O calitate foarte buna
 • Posibilitatea plastifierii produselor
 • Diverse posibilitati tehnice cum ar fi: timbru sec, masina de lipit cutii, plastifiere, aplicare folio, lac UV, emboss
 • O experienta de peste 10 ani

Cutiile pentru prajiturile de nunta

Acestea ar trebui sa fie de o calitate cat mai buna. Este foarte necesar acest lucru pentru ca in aceste cutii se vor pune produse bogate in grasimi. Chiar si in acest caz, firma OUTpack se ocupa de toate aspectele, oferind cele mai bune posibilitati. Clientii se vor putea bucura de diverse lucruri, cum ar fi:

 • Lac UV
 • Emboss
 • Timbru sec
 • Plastifiere mat/lucios
 • Aplicarie folio
 • Masina de lipit cutii

Toate aceste lucruri, au permis firmei specializate pe cutii de carton se creeze niste ambalaje de o foarte inalta calitate, destinate atat produselor de cofetarie si patiserie, cat si a altor produse bogate in grasimi. Daca sunteti in cautarea unei solutii de impachetare pentru prajiturile de la nunti si botezuri, atunci aceste cutii prajituri nunta vor fi ideale pentru voi.

Un alt lucru pe care trebuie sa-l mai aveti in vedere este ca produsele vor fi personalizate asa cum va doriti. Acest lucru ar trebui sa fie ultima voastra grija pentru ca daca veti oferi toate detaliile referitoare la dimensiuni, OUTpack se va ocupa de tot. Tot ce va trebui sa mai faceti va fi sa ridicati cutiile.

O cutie de carton bine facuta este solutia perfecta pentru a face un produs mai atragator.

Comentarii

Comentarii

Tags
Share

Despre autor

Criteriul.ro

Criteriul.ro

Ziar national de informatii si opinii.

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

„Ţi-e milă? Ţi-am luat banii!…”- CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Tristele amintiri au ajuns departe…De fapt, cu o anumită ritmicitate , indiferent de context omul are posibilitatea de a alege .

Iar, această posibilitate de a râde sau de a plânge ar trebui să nu ne-o cenzureze nimeni!

De cele mai multe ori, datorită „regulilor nescrise” ale acestei societăţi suntem puşi în faţa unor evenimente triste şi întunecate , dar comicul îşi face apariţia tocmai atunci când ne-am aştepta cel mai puţin.

De la o vreme încoace am tot scris pe diferite atitudini vis a vis de anumite aspecte ce m-au determinat să mă exprim în mai multe registre sufleteşti!

Dar acum e cu totul altă treabă…

Fără să aduc jigniri, situaţia în care se află românul este analizată în mod ironic.“Filantropica” reprezintă cea mai eficientă şi în acelaşi timp amuzantă metodă de a aduce în prim-plan ideea că “nu tot ceea ce pare este adevărat”.

Asemeni unei proiecţii video avem o sumendenie de întâmplări ce constituie o modalitate de a genera materiale de informare publică.

Modul în care noi, asemeni spectatorilor avem „şansa” de a privi lumea este oarecum influenţat de experienţele celor din trecut, deoarece astfel, participând în mod indirect la acţiunile personajelor, noi suntem publicul ce primeşte şi decodifică mesajul în mod diferit.

Replica cheie a lui Gheorghe Dinică (textier pentru cerşetori) :”Mâna întinsă care nu spune o poveste, nu primeşte pomană”, reprezintă fraza de bază a relaţiilor publice.

El este un portret „artistic”, machiavelic până la perfecțiune al diavolului ca show-man de geniu, care prin minciună şi înşelăciune a reuşit să ocupe o poziţie bună în societate. Această replică ar putea să-l includă, în cinismul ei şi pe artistul român care cerşeşte finanţare şi care va rămîne cu mîna întinsă, atâta timp cât nu găseşte o poveste captivantă...........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo