Criteriul National

Unde găsim cel mai bun coffee shop din București cu program prelungit?

Unde găsim cel mai bun coffee shop din București cu program prelungit?
octombrie 15
11:21 2019

Nu găsești la fiecare pas un coffee shop în București cu program prelungit până la 04 a.m., dar și când îl găsești, te asiguri că îi devii client fidel. Da, mulți dintre noi iubesc gustul cafelei și nu țin cont de zi, oră sau locație atunci când doresc să savureze una cu gust puternic, specific oriental. Sau poate o infuzie de ceai din ingrediente de origine care nu se găsesc nici în cele mai bune cafenele din București. Deși facilitățile și meniul vast al unei cafenele sunt principalele aspecte care îi interesează pe clienți, nici programul nu este un detaliu de neglijat, cel puțin dacă vrei să te numeri printre best cafes în Bucharest.

Prospețimea se păstrează până la 04 a.m. la Ganesha coffee shop din București

Calde sau reci, băuturile servite într-un coffee shop din București nu trebuie să facă rabat de la calitate și prospețime. Este detaliul care subliniază autenticitatea și transparență localului, mai ales atunci când discutăm despre unul cu specific oriental, care ne aduce în atenție gusturi de proveniență, pe care nu le întâlnim la fiecare pas. Black Tea Divine Temptation, Mexican coffee și ceaiurile infuzate cu cele mai intense arome sunt doar câteva dintre sortimentele de băuturi pe care clienții Ganesha le vor servi întotdeauna proaspete la 10 sau 4 a.m.

Best Cafes în Bucharest cu program adaptat clienților corporate

Nevoia de relaxare a angajaților din mediul corporate nu ține cont de timp și loc. De aceea, programul prelungit constituie unul dintre aspectele cele mai importante care caracterizează Ganesha, un coffee shop adaptat continuu la nevoile clienților corporate. Meniul variat de băuturi calde și reci stă la dispoziția clienților de luni – duminică inclusiv până la 04 a.m., din dorința ca aceștia să experimenteze servirea impecabilă la orice oră din zi și noapte.

Ganesha coffee shop deschide ușa relaxării începând cu luni la orele 10 a.m. și până duminică, până la 04 a.m. în zilele de vineri și sâmbătă. Cafeneaua practică un program ofertant îndeosebi pentru angajații care lucrează în ture și caută relaxarea la ore la care, de obicei, chiar și best cafes în Bucharest sunt închise. Ganesha vă așteaptă de luni – joi între orele 10 a.m. – 02 a.m., vineri și sâmbătă, între orele 11 a.m. – 4 a.m. și duminică între orele 11 a.m. – 2 a.m.

Mai mult, barista de la Ganesha vă vor recomanda băuturile potrivite în funcție de momentul specific al zilei; în timp ce un Espresso este opțiunea ideală pentru a vă începe ziua cu un boost de energie, o ciocolată caldă aromată cu tiramisu, caramel și ciocolată albă sau neagră sau un ceai alb Toronto Nights este varianta ideală pentru a v-o încheia într-un mod relaxant. Sau, de ce nu, vă puteți încheia o zi obositoare cu un pahar de vin de soi, sau un cocktail à la Ganesha.

Gustul unui coffee shop care te trezește devreme

Amatorii de arome orientale sunt invitați să descopere relaxarea la Ganesha coffee shop din București, un local pe gustul celor care caută libertatea la orice oră din zi și din noapte. Cu un program prelungit până la 04 a.m., Ganesha vă așteaptă de luni până duminică în Calea Victoriei, Nr. 16 – 20, cu un meniu vast compus din băuturi calde și reci din ingrediente de origine, special importate pentru acest coffee shop. Gustul unic al Orientului este transpus în infuzii gourmet de excepție, pentru o experiență desăvârșită de prospețime și echilibru.

Relaxarea este la ea acasă la Ganesha Coffee Shop din Calea Victoriei, locul unde cele mai intense gusturi își dau întâlnire pentru a vă impresiona și cuceri iremediabil la orice oră din zi și din noapte. Meniul vă este accesibil până la 04 a.m. și zilnic începând cu orele 10 a.m. Prospețimea și bunul gust sunt comprimate pentru a transmite savoarea unică a Orientului în fiecare băutură caldă și rece savurată din meniul Ganesha.

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Roxana Dascalu

Roxana Dascalu

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul