Criteriul National

Unde poate fi folosita cu succes sablarea umeda?

Unde poate fi folosita cu succes sablarea umeda?
februarie 22
08:42 2017

Sablarea umeda este cel mai nou proces de curatare a diverselor suprafete greu de curatat. Poate sa fie folosita in foarte multe situatii si are o multime de avantaje. Procesul de sablare umeda se realizeaza prin suflarea abraziva a suprafetelor de sticla, metal, lemn sau piatra, cu ajutorul unor granule abrazive si a lichidului sau a aerului comprimat.

Procesul de curatare prin suflare abraziva are urmatoarele avantaje:

  • Este foarte rapid i extrem de eficient, reusind sa curete orice tip de suprafata;
  • Este mobil, ceea ce ofera flexibilitate in ceea ce priveste locul unde se produce curatarea;
  • Nu produce praf;
  • Nu distruge materialul pe care il curata si nici macar nu ii produce zgarieturi;
  • Dispune de protectie impotriva ruginii, ceea ce iti ofera timp sa vopsesti suprafata curatata fara probleme;
  • Nu prezinta pericole de scanteie;
  • Este 100% prietenos cu natura.

Care sunt domeniile de aplicare ale acetui tip de sablare?

Sablarea poate fi folosita in aproape orice situatie in care este nevoie de curatarea unor suprafete dificil de curatan in alt mod. Spre exemplu, este ideala pentru curatarea navelor de dimensiuni mari din indutria navala. Pentru cei care administreaza zonele publice este o solutie perfecta pentru curatare marcaj rutier . In industria auto se foloseste extrem de des acest tip de curatare, deoarece reuseste sa fie foarte rapid, sa nu distruga caroseriile si sa permita o revopsire perfecta.

Chiar si tevile de gaz pot fi sablate in acest fel, fara niciun fel de risc. Cum nu exista riscul de scanteie, toti cei care sunt in preajma celor care sableaza sunt in deplina siguranta.

Grafittiul de pe pereti se duce si el cu usurinta prin sablarea, lucru care poate sa insemne orase mult mai curate si mai elegante.

Sablarea umeda sau prin suflare abraziva este o solutie cu rezultate impresionante, prezentand marele avantaj ca nu distruge cu nimic materialul curatat ( asa cum o face sablarea cu praf). In Romania, acest tip de sablare poate sa fie achizitionat de pe sablare-romania.ro

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Antonio

Antonio

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

Revoluția fiscală - o gogoriță națională EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Exprimarea greoaie din textul Ordonanței pentru modificarea și completarea Legii nr. 227/2015 privind Codul fiscal a creat mai degrabă confuzie, în rândul angajaților, decât să confere siguranța pe care și-o doreau guvernanții. Această “revoluție fiscală” declanșată de Guvern a alimentat și mai mult nemulțumirile celor care protestează în stradă săptămână de săptămână.
O adevărată cavalcadă ce a provocat nenumărate neliniști , pe deplin justificate au tot zdruncinat atît încrederea dar mai ales au alimentat temerile tuturor oamenilor de bună credință din Romînia. Promisiunile lansate imediat după începutul acestui an au cauzat o adevărată sarabandă a emisiunilor în care doamna ministră a portofoliului muncii-Lia Olguța Vasilescu a tot fost invitată.
Numai că, din nefericire, din toate acestea s-a desprins ceva ce nu are o finalitate sau ceva care nu va aduce prosperitatea românilor . ‘‘Mult zgomot pentru nimic” ar fi motto-ul acestei adevărate campanii de conștientizare a noii revoluții fiscale. Aceasta își va arăta cu adevărat efectele în cel mai scurt timp.

Cu toate mijloacele moderne de informare , promisiunile și noutatea adusă în practică în domeniul fiscal a determinat ca întreaga clasă politica aflată la guvernare să se plângă deseori că toți oamenii nu le înțeleg deloc rostul sau deja iluzoriul program de guvernare, rămas mereu în urmă sau neonorat din cauze diverse…
Lipsa de transparență este dublată și de o lipsă de comunicare corespunzătoare ce accentuează lipsa resurselor financiare si antrenează nemultumirea majorității cetățenilor, acei buni plătitori de taxe și impozite ! .......

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri:

content writing
clovis.ro