Criteriul National

Unde poate fi folosita cu succes sablarea umeda?

Unde poate fi folosita cu succes sablarea umeda?
februarie 22
08:42 2017

Sablarea umeda este cel mai nou proces de curatare a diverselor suprafete greu de curatat. Poate sa fie folosita in foarte multe situatii si are o multime de avantaje. Procesul de sablare umeda se realizeaza prin suflarea abraziva a suprafetelor de sticla, metal, lemn sau piatra, cu ajutorul unor granule abrazive si a lichidului sau a aerului comprimat.

Procesul de curatare prin suflare abraziva are urmatoarele avantaje:

  • Este foarte rapid i extrem de eficient, reusind sa curete orice tip de suprafata;
  • Este mobil, ceea ce ofera flexibilitate in ceea ce priveste locul unde se produce curatarea;
  • Nu produce praf;
  • Nu distruge materialul pe care il curata si nici macar nu ii produce zgarieturi;
  • Dispune de protectie impotriva ruginii, ceea ce iti ofera timp sa vopsesti suprafata curatata fara probleme;
  • Nu prezinta pericole de scanteie;
  • Este 100% prietenos cu natura.

Care sunt domeniile de aplicare ale acetui tip de sablare?

Sablarea poate fi folosita in aproape orice situatie in care este nevoie de curatarea unor suprafete dificil de curatan in alt mod. Spre exemplu, este ideala pentru curatarea navelor de dimensiuni mari din indutria navala. Pentru cei care administreaza zonele publice este o solutie perfecta pentru curatare marcaj rutier . In industria auto se foloseste extrem de des acest tip de curatare, deoarece reuseste sa fie foarte rapid, sa nu distruga caroseriile si sa permita o revopsire perfecta.

Chiar si tevile de gaz pot fi sablate in acest fel, fara niciun fel de risc. Cum nu exista riscul de scanteie, toti cei care sunt in preajma celor care sableaza sunt in deplina siguranta.

Grafittiul de pe pereti se duce si el cu usurinta prin sablarea, lucru care poate sa insemne orase mult mai curate si mai elegante.

Sablarea umeda sau prin suflare abraziva este o solutie cu rezultate impresionante, prezentand marele avantaj ca nu distruge cu nimic materialul curatat ( asa cum o face sablarea cu praf). In Romania, acest tip de sablare poate sa fie achizitionat de pe sablare-romania.ro

Comentarii

Comentarii

Share

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

Dor de primăvară - Editorial

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Intrarea în anotimpul renașterii își face simțită prezența. Natura se trezește la viață , chiar dacă acest sfârşit de februarie a fost destul de agitat, fiind marcat de nenumărate tulburări meteorologice dar și de evenimente, de arestări repetate şi anchete subtile, de multiple declaraţii de război şi de tensiuni mocnite. Dar, propun să le lăsăm în suspensie, deoarece toate au parte de rezolvare, la un moment dat.

Odată lămurite aceste aspecte, vă invit pe fiecare dintre dumneavoastră să vă lăsați imaginația să lucreze. Nu va necesita niciun cost suplimentar, iar beneficiile le veți cuantifica mai devreme sau mai târziu.

Așadar, din acest moment până la finalul acestor rânduri vă invit la a retrăi și reimagina primăvara din punctul dumneavoastră de vedere. Nu contează câtă experiență dețineți, nu contează nici statutul social, ci mai degrabă deschiderea sufletească dublată de acea trezvie.

Socoietatea postmodernă a devenit oarecum insensibilă la schimbările psihice, la schimbările anotimpurilor iar cea mai acută lipsă de orizont este pentru noi toţi o veritabilă și feroce luptă cu dorințele, temerile, ideile sau prejudecățile noastre. De aceea, anotimpul renașterii este o invitație la accederea într-o altă etapă a vieții şi o alternativă de a ne (re)veni în fire. La modul ideal se poate compara acest lucru ca pe o ofertă de a (re)veni la normalitate, la o invitație de a ne (re)găsi buna aşezare atât în relaţie cu semenii noştri, cât mai ales cu noi înşine.

Și este minunat să observăm aceste lucruri, chiar dacă suntem în mijlocul tuturor evenimentelor. Ce bucurie este atunci când ne alocăm timpul de a ne relaxa și de a privi la florile de câmp pentru a dobândi de la ele o înțelegere. Cromatic și olfactiv…Dar nu numai atât, deoarece aşa cum albina, zburând din floare în floare, adună din ele mierea, aşa şi noi, privind la flori nu numai cu ochii cei trupeşti, ci şi cu ochii lăuntrici putem aduna înțelepciune superioară, ce ține de suflet, dobândind anumite cunoştinţe..........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

clinica implant dentar timisoara

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro