Criteriul National

Unde poti folosi eficient mese sampling si cum te avantajeaza?

Unde poti folosi eficient mese sampling si cum te avantajeaza?
octombrie 03
13:27 2019

 

Atunci cand o companie doreste sa isi promoveze noua linie de produse trebuie sa le faca cunoscute, sa obtina un feedback real din partea celor care li se ofera mostre si in acelasi timp sa isi promoveze brandul, iar toate aceste aspecte pot fi realizate cu eficienta cu ajutorul unor mese sampling.

Mesele sampling sunt niste produse publicitare utilizate atat de marile companii, cat si de cele mici, folosite spre exemplu in marile centre comerciale unde ofera mostre de produse cosmetice, alimentare sau bauturi racoritoare ori alte produse nealimentare, alaturi de materiale promotionale precum pliante fly-ere sau brosuri.

O masa sampling poate fi folosita cu usurinta in cadrul evenimentelor sportive, sondajelor de opinie, la intalnirile oficiale sau congrese, la targuri si expozitii, si reprezinta o modalitate exceptionala de promovare a brandului prin afisarea mesajului publicitar al companiei alaturi de sigla si designul specific acesteia.

Daca gasesti oportun sa iti promovezi compania cu ajutorul unor mese sampling, este bine sa stii ca achizitionand produsele comercializate de producatorul eXpoPrint Media, o companie cu peste 15 ani experienta in sisteme de expunere si afisare din Romania, vei putea gasi modelele potrivite pentru nevoile companiei tale.

Care sunt avantajele utilizarii meselor sampling?

Daca vrei sa te folosesti de toate avantajele oferite de mele sampling este bine sa iei in considerare amplasarea acestora in spatii cu trafic intens sau in apropierea acestor zone.

O masa sampling este compusa din baza si header, care ofera o buna vizibilitate a mesajului de branding atat de la apropiere, cat si de la distanta. Fiecare dintre mesele sampling sunt personalizate cu print full color pentru o calitate grafica inalta si aspect, laminat mat, astfel incat designul sa fie cat mai bine vizibil.

Prin intermediul meselor sampling oferi posibilitatea oamenilor sa interactioneze direct cu produsul sau chiar serviciul tau, poti observa interesul starnit, poti solicita o opinie, iar in cazul in care acestia sunt placut impresionati, poti oferi spre cumparare, la oferta, mai multe produse ale companiei tale.

Masa sampling iti permite depozitarea materialelor promotionale in interior, ceea ce iti faciliteaza expunerea ulterioara a unei game variate de produse si cuprinzatoare pentru a oferi esantioane cat mai multor persoane.

Iata cateva motive pentru care utilizarea unor mese sampling vor fi deosebite in campania de promovare a produselor companiei tale:

Este un produs publicitar rezistent si versatil. Pe eXpoPrint.ro vei putea regasi acele mese de care te poti folosi pentru perioade indelungate si utilizari multiple. O masa sampling este fabricata din PVC durabil, vine demontata intr-o geanta textila pentru a fi usor de transportat sau depozitat. Montarea acesteia se face cu usurinta fara cunostinte tehnice sau unelte speciale, doar in cateva minute.

De asemenea, mesele sampling sunt disponibile intr-o varietate de dimensiuni si pot fi folosite atat la exterior, cat si la interior, iar printul full color este imprimat pe materiale rezistente la uzura concepute pentru a rezista in conditii de utilizare intensa.

Cand te-ai hotarat sa achizitionezi mese sampling acorda atentie calitatii grafice!

O companie serioasa iti va pune la dispozitie numai mese sampling sau alte produse publicitare care beneficiaza de o grafica cu ajutorul tehnologiei de inalta calitate si reda imaginile imprimate in cele mai mici detalii, cu fidelitate si aspect de fotografie in culori vii si puternice.

Totodata, in pretul de achizitie al meselor sampling intra si geanta de transport, pe care o vei gasi foarte utila, si este garantata rezistenta acestora la factori externi care pot interactiona cu ele cum ar fi o greutate rezonabila de expunere a produselor, zgarieturi sau contactul cu apa.

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Criteriul.ro

Criteriul.ro

Ziar national de informatii si opinii.

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul