Criteriul National

Unde poți să faci videochat LEGAL în București

Unde poți să faci videochat LEGAL în București
iunie 21
15:12 2017

Ești studentă în București și îți dorești ca, pe lângă facultate, să ai un job cu program flexibil? Ți s-a întâmplat vreodată să tânjești după o pereche de pantofi cu toc sau după o geantă, dar banii să nu îți fie suficienți? Ei bine, toate aceste întrebări și-au găsit rezolvare în Charm Studios. Nu este ”un studio de videochat”, ci este chiar cel mai bun dintre acestea. Iar dacă întrebați ”ce îl face cel mai bun?”, ei bine, este vorba despre profesionalism și despre corectitudine.

Cu toții ne dorim o viața mai bună, mai multe haine, o mașină mai frumoasă sau un apartament în buricul Bucureștiului, iar diferența dintre cele care reușesc să-și cumpere tot ceea ce își doresc și cele care nu reușesc știți care este? Într-adevăr, este vorba despre ambiție. Tu din care categorie faci parte? Dacă te-ai săturat să le ceri bani părinților tăi și îți dorești să te întreții singură, poți încerca o meserie pe cât de bănoasă, pe atât de distractivă: model de videochat.

Ce îți trebuie ca să fii model de videochat la Charm Studios?

charm

 

Pentru că, așa cum am spus anterior, este cel mai corect studio de videochat, Charm Studios lucrează complet legal și transparent. Ce înseamnă asta? Trebuie să ai peste 18 ani, să fii ambițioasă și muncitoare și să îți dorești să faci performanță. Charm Studios își recompensează modelele cu cel mai mare procent existent în industrie la momentul actual: este vorba despre un procent de până la 74%.

Ce vei găsi la Charm Studios? În primul rând o echipă unită, formată exclusiv din femei și gata să te ajute în orice problemă întâmpini. Despre camerele frumos amenajate și curațenia impecabilă nici nu încape îndoială, iar de acest lucru te poți convinge dând un click pe site-ul lor. Un alt plus îl constituie echipa de marketing, dar și make-up artiștii și hairstyliștii care te vor face să te simți ca o prințesă.

Așadar, ieși din zona ta de confort, ia atitudine și nu mai pierde timpul! Muncește pentru visurile tale și alege să faci parte din cea mai bună echipă! Suntem suma celor mai apropiați cinci oameni din viața noastră, ceea ce înseamnă, cu alte cuvinte, că trebuie să ne înconjurăm de cei mai buni, ca să ajungem să fim și noi, la rândul nostru, cele mai bune, nu-i așa? :) Mult succes!

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Catalin Mihai

Catalin Mihai

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

Revoluția fiscală - o gogoriță națională EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Exprimarea greoaie din textul Ordonanței pentru modificarea și completarea Legii nr. 227/2015 privind Codul fiscal a creat mai degrabă confuzie, în rândul angajaților, decât să confere siguranța pe care și-o doreau guvernanții. Această “revoluție fiscală” declanșată de Guvern a alimentat și mai mult nemulțumirile celor care protestează în stradă săptămână de săptămână.
O adevărată cavalcadă ce a provocat nenumărate neliniști , pe deplin justificate au tot zdruncinat atît încrederea dar mai ales au alimentat temerile tuturor oamenilor de bună credință din Romînia. Promisiunile lansate imediat după începutul acestui an au cauzat o adevărată sarabandă a emisiunilor în care doamna ministră a portofoliului muncii-Lia Olguța Vasilescu a tot fost invitată.
Numai că, din nefericire, din toate acestea s-a desprins ceva ce nu are o finalitate sau ceva care nu va aduce prosperitatea românilor . ‘‘Mult zgomot pentru nimic” ar fi motto-ul acestei adevărate campanii de conștientizare a noii revoluții fiscale. Aceasta își va arăta cu adevărat efectele în cel mai scurt timp.

Cu toate mijloacele moderne de informare , promisiunile și noutatea adusă în practică în domeniul fiscal a determinat ca întreaga clasă politica aflată la guvernare să se plângă deseori că toți oamenii nu le înțeleg deloc rostul sau deja iluzoriul program de guvernare, rămas mereu în urmă sau neonorat din cauze diverse…
Lipsa de transparență este dublată și de o lipsă de comunicare corespunzătoare ce accentuează lipsa resurselor financiare si antrenează nemultumirea majorității cetățenilor, acei buni plătitori de taxe și impozite ! .......

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Parteneri:

content writing
clovis.ro