Criteriul National

Unde poți să faci videochat LEGAL în București

Unde poți să faci videochat LEGAL în București
iunie 21
15:12 2017

Ești studentă în București și îți dorești ca, pe lângă facultate, să ai un job cu program flexibil? Ți s-a întâmplat vreodată să tânjești după o pereche de pantofi cu toc sau după o geantă, dar banii să nu îți fie suficienți? Ei bine, toate aceste întrebări și-au găsit rezolvare în Charm Studios. Nu este ”un studio de videochat”, ci este chiar cel mai bun dintre acestea. Iar dacă întrebați ”ce îl face cel mai bun?”, ei bine, este vorba despre profesionalism și despre corectitudine.

Cu toții ne dorim o viața mai bună, mai multe haine, o mașină mai frumoasă sau un apartament în buricul Bucureștiului, iar diferența dintre cele care reușesc să-și cumpere tot ceea ce își doresc și cele care nu reușesc știți care este? Într-adevăr, este vorba despre ambiție. Tu din care categorie faci parte? Dacă te-ai săturat să le ceri bani părinților tăi și îți dorești să te întreții singură, poți încerca o meserie pe cât de bănoasă, pe atât de distractivă: model de videochat.

Ce îți trebuie ca să fii model de videochat la Charm Studios?

charm

 

Pentru că, așa cum am spus anterior, este cel mai corect studio de videochat, Charm Studios lucrează complet legal și transparent. Ce înseamnă asta? Trebuie să ai peste 18 ani, să fii ambițioasă și muncitoare și să îți dorești să faci performanță. Charm Studios își recompensează modelele cu cel mai mare procent existent în industrie la momentul actual: este vorba despre un procent de până la 74%.

Ce vei găsi la Charm Studios? În primul rând o echipă unită, formată exclusiv din femei și gata să te ajute în orice problemă întâmpini. Despre camerele frumos amenajate și curațenia impecabilă nici nu încape îndoială, iar de acest lucru te poți convinge dând un click pe site-ul lor. Un alt plus îl constituie echipa de marketing, dar și make-up artiștii și hairstyliștii care te vor face să te simți ca o prințesă.

Așadar, ieși din zona ta de confort, ia atitudine și nu mai pierde timpul! Muncește pentru visurile tale și alege să faci parte din cea mai bună echipă! Suntem suma celor mai apropiați cinci oameni din viața noastră, ceea ce înseamnă, cu alte cuvinte, că trebuie să ne înconjurăm de cei mai buni, ca să ajungem să fim și noi, la rândul nostru, cele mai bune, nu-i așa? :) Mult succes!

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Catalin Mihai

Catalin Mihai

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul