Criteriul National

Unde poți să faci videochat LEGAL în București

Unde poți să faci videochat LEGAL în București
iunie 21
15:12 2017

Ești studentă în București și îți dorești ca, pe lângă facultate, să ai un job cu program flexibil? Ți s-a întâmplat vreodată să tânjești după o pereche de pantofi cu toc sau după o geantă, dar banii să nu îți fie suficienți? Ei bine, toate aceste întrebări și-au găsit rezolvare în Charm Studios. Nu este ”un studio de videochat”, ci este chiar cel mai bun dintre acestea. Iar dacă întrebați ”ce îl face cel mai bun?”, ei bine, este vorba despre profesionalism și despre corectitudine.

Cu toții ne dorim o viața mai bună, mai multe haine, o mașină mai frumoasă sau un apartament în buricul Bucureștiului, iar diferența dintre cele care reușesc să-și cumpere tot ceea ce își doresc și cele care nu reușesc știți care este? Într-adevăr, este vorba despre ambiție. Tu din care categorie faci parte? Dacă te-ai săturat să le ceri bani părinților tăi și îți dorești să te întreții singură, poți încerca o meserie pe cât de bănoasă, pe atât de distractivă: model de videochat.

Ce îți trebuie ca să fii model de videochat la Charm Studios?

charm

 

Pentru că, așa cum am spus anterior, este cel mai corect studio de videochat, Charm Studios lucrează complet legal și transparent. Ce înseamnă asta? Trebuie să ai peste 18 ani, să fii ambițioasă și muncitoare și să îți dorești să faci performanță. Charm Studios își recompensează modelele cu cel mai mare procent existent în industrie la momentul actual: este vorba despre un procent de până la 74%.

Ce vei găsi la Charm Studios? În primul rând o echipă unită, formată exclusiv din femei și gata să te ajute în orice problemă întâmpini. Despre camerele frumos amenajate și curațenia impecabilă nici nu încape îndoială, iar de acest lucru te poți convinge dând un click pe site-ul lor. Un alt plus îl constituie echipa de marketing, dar și make-up artiștii și hairstyliștii care te vor face să te simți ca o prințesă.

Așadar, ieși din zona ta de confort, ia atitudine și nu mai pierde timpul! Muncește pentru visurile tale și alege să faci parte din cea mai bună echipă! Suntem suma celor mai apropiați cinci oameni din viața noastră, ceea ce înseamnă, cu alte cuvinte, că trebuie să ne înconjurăm de cei mai buni, ca să ajungem să fim și noi, la rândul nostru, cele mai bune, nu-i așa? :) Mult succes!

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Catalin Mihai

Catalin Mihai

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

„Ţi-e milă? Ţi-am luat banii!…”- CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Tristele amintiri au ajuns departe…De fapt, cu o anumită ritmicitate , indiferent de context omul are posibilitatea de a alege .

Iar, această posibilitate de a râde sau de a plânge ar trebui să nu ne-o cenzureze nimeni!

De cele mai multe ori, datorită „regulilor nescrise” ale acestei societăţi suntem puşi în faţa unor evenimente triste şi întunecate , dar comicul îşi face apariţia tocmai atunci când ne-am aştepta cel mai puţin.

De la o vreme încoace am tot scris pe diferite atitudini vis a vis de anumite aspecte ce m-au determinat să mă exprim în mai multe registre sufleteşti!

Dar acum e cu totul altă treabă…

Fără să aduc jigniri, situaţia în care se află românul este analizată în mod ironic.“Filantropica” reprezintă cea mai eficientă şi în acelaşi timp amuzantă metodă de a aduce în prim-plan ideea că “nu tot ceea ce pare este adevărat”.

Asemeni unei proiecţii video avem o sumendenie de întâmplări ce constituie o modalitate de a genera materiale de informare publică.

Modul în care noi, asemeni spectatorilor avem „şansa” de a privi lumea este oarecum influenţat de experienţele celor din trecut, deoarece astfel, participând în mod indirect la acţiunile personajelor, noi suntem publicul ce primeşte şi decodifică mesajul în mod diferit.

Replica cheie a lui Gheorghe Dinică (textier pentru cerşetori) :”Mâna întinsă care nu spune o poveste, nu primeşte pomană”, reprezintă fraza de bază a relaţiilor publice.

El este un portret „artistic”, machiavelic până la perfecțiune al diavolului ca show-man de geniu, care prin minciună şi înşelăciune a reuşit să ocupe o poziţie bună în societate. Această replică ar putea să-l includă, în cinismul ei şi pe artistul român care cerşeşte finanţare şi care va rămîne cu mîna întinsă, atâta timp cât nu găseşte o poveste captivantă...........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo