Criteriul National

Unde poți să faci videochat LEGAL în București

Unde poți să faci videochat LEGAL în București
iunie 21
15:12 2017

Ești studentă în București și îți dorești ca, pe lângă facultate, să ai un job cu program flexibil? Ți s-a întâmplat vreodată să tânjești după o pereche de pantofi cu toc sau după o geantă, dar banii să nu îți fie suficienți? Ei bine, toate aceste întrebări și-au găsit rezolvare în Charm Studios. Nu este ”un studio de videochat”, ci este chiar cel mai bun dintre acestea. Iar dacă întrebați ”ce îl face cel mai bun?”, ei bine, este vorba despre profesionalism și despre corectitudine.

Cu toții ne dorim o viața mai bună, mai multe haine, o mașină mai frumoasă sau un apartament în buricul Bucureștiului, iar diferența dintre cele care reușesc să-și cumpere tot ceea ce își doresc și cele care nu reușesc știți care este? Într-adevăr, este vorba despre ambiție. Tu din care categorie faci parte? Dacă te-ai săturat să le ceri bani părinților tăi și îți dorești să te întreții singură, poți încerca o meserie pe cât de bănoasă, pe atât de distractivă: model de videochat.

Ce îți trebuie ca să fii model de videochat la Charm Studios?

charm

 

Pentru că, așa cum am spus anterior, este cel mai corect studio de videochat, Charm Studios lucrează complet legal și transparent. Ce înseamnă asta? Trebuie să ai peste 18 ani, să fii ambițioasă și muncitoare și să îți dorești să faci performanță. Charm Studios își recompensează modelele cu cel mai mare procent existent în industrie la momentul actual: este vorba despre un procent de până la 74%.

Ce vei găsi la Charm Studios? În primul rând o echipă unită, formată exclusiv din femei și gata să te ajute în orice problemă întâmpini. Despre camerele frumos amenajate și curațenia impecabilă nici nu încape îndoială, iar de acest lucru te poți convinge dând un click pe site-ul lor. Un alt plus îl constituie echipa de marketing, dar și make-up artiștii și hairstyliștii care te vor face să te simți ca o prințesă.

Așadar, ieși din zona ta de confort, ia atitudine și nu mai pierde timpul! Muncește pentru visurile tale și alege să faci parte din cea mai bună echipă! Suntem suma celor mai apropiați cinci oameni din viața noastră, ceea ce înseamnă, cu alte cuvinte, că trebuie să ne înconjurăm de cei mai buni, ca să ajungem să fim și noi, la rândul nostru, cele mai bune, nu-i așa? :) Mult succes!

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Catalin Mihai

Catalin Mihai

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

AU TRECUT DOI ANI DE LA TRAGEDIA DIN CLUBUL COLECTIV… CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Au trecut deja destul de repede doi ani de la tragedia din clubul Colectiv. Neputința pe care au trăit-o majoritatea în acele zile coroborate și cu revolta care a urmat, rămân încă bine întipărite în memoria multora. Multitudinea de evenimente de comemorare din aceste zile ne arată că nu suntem dispuși să lăsăm umbra uitării să se aștearnă în urma incendiului care a luat 64 de vieți.

Colectiv este acea mărturie de netăgăduit, acea expresie plină de tragism pe care și din care foarte puțini au putut înțelege câte ceva. Cert este că lumea a rămas marcată pe moment, ca mai pe urmă, aproape ireversibil, inexplicabil, cu aceeași doză de cinism…a alunecat pe partea uitării.

Momentul Colectiv ne-a adus nu doar pierderea unor oameni de care suntem cu toții iremediabil legați. Ci, a fost vorba și de un fel de trezire involuntară, care ne-a pus în față un adevăr crud: corupția chiar ucide. Iar, dacă stăm și reflectăm câteva momente, fără a avea pretenția de a ne situa în postura de ”judecători”, cu acea durere a omului rănit, vom ajunge la anumite concluzii, despre care s-a tot scris și strigat cu voce tare, sinonimă cu acea dorință de a nu renunța până în ziua în care vom transcede și ne vom alătura lor, cu mențiunea și rugămintea adresată Cerului de a nu avea acel tragic sfârșit!

Tineri aceia deosebiți nu meritau să moară în asemenea chinuri. Tineri aceia meritau tratați cu mare grijă de către cei specializați și în măsură să îi aline, să le asigure o speranță…Dar, din nefericire, nimeni și nimic nu au putut să le schimbe destinul.

Așa s-a ajuns cu acțiunea de a protesta, atunci când o mare de oameni a decis să strige și să vocifereze, pe deplin întemeiat contra lentorii, neajunsurilor, incapacității Sistemului. Astfel, fără de acest spirit civic, care ulterior a fost confiscat de către unele partide nu se putea face vreo schimbare.

Datoria, dreptul de a manifesta, de a dezbate cu argumente, de a vocifera atunci când guvernanții greșesc și de a semna petiții pentru a cere și a obține o schimbare veritabilă este unul garantat de bunul simț, dacă de Constituție, se tot încearcă, spre a fi eliminat, treptat-treptat.........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo