Criteriul National

Unde puteți găsi cazare ieftină în Maramureș?

Unde puteți găsi cazare ieftină în Maramureș?
iunie 14
10:45 2019

Maramureșul este o zonă turistică deosebită, vizitată de un număr impresionant de turiști români și străini. Indiferent de sezonul ales, fie că este Paște, Crăciun, Revelion sau doar o simplă zi de peste an, aici există mereu o multitudine de motive pentru care să îți dorești să vii și să revii. Faptul că localnicii păstrează cu strășnicie obiceiuri stăvechi și conservă cu rigurozitate frumusețea locurilor și farmecul sărbătorilor fac din această zonă o destinație de excepție tot timpul anului.

Oferta de cazare, obiectivele turisice, mâncarea tradițională și ospitalitatea ne îmbie să alegem cu drag această regiune ori de câte ori dorim un sejur sau o vacantă liniștită și specială.

Pentru turiștii aflați în căutare de oferte cazare maramures la preturi cât mai accesibile vine astăzi site-ul Cazaremm.ro. Acesta este un catalog turistic online dedicat atât doritorilor de a obține o rezervare într-un loc din această regiune, cât și proprietarilor de hoteluri, pensiuni, vile, case ș.a. .

Care sunt avantajele oferite turiștilor care vor să caute cazare prin intermediul catalogului turistic online Cazaremm.ro?

Pe acest portal toți turiștii aflați în căutarea unei unități de cazare tradiționale sau moderne pot găsi, exact în zona pe care o preferă, fie că este Valea Izei, Borșa, Ocna Șugatag, Vișeul de Sus, Baia Mare, Baia Sprie, Sighetu Marmației, Cavnic, Vadu Izei, Moisei, Săpânța, Bârsana, numeroase oferte venite din partea administratorilor locurilor de cazare de acolo.

Printre cele mai importante avantaje menționăm:

  • este o modalitate ușoră de a căuta oferte de cazare, în toate localitățile din regiune;

  • nu mai este nevoie să intrați pe mai multe site-uri;

  • căutarea se poate efectua în mai multe limbi internaționale;

  • prețuri avantajoase, fără comisioane și intermedieri;

  • posibilitatea de a alege localitatea, tipul de cazare și clasificarea unității;

  • șansa de a găsi hoteluri, pensiuni maramures, vile, case, apartamente sau camere ale căror detalii le pot consulta pe site;

  • pot contacta direct prin apel telefonic untitatea de cazare pe care și-o doresc.

Așadar turiștii au numeroase motive să aleagă această modalitate de a căuta și de a vedea ofertele de cazare online. Rezultatele obținute vor fi suficient de diversificate pentru a obține ceva avantajos.

În acestă regiune, ce cuprinde Ţara Chioarului, Ţara Lăpuşului, Ţara Codrului şi Ţara Maramureșului există unități de cazare pentru toate gusturile, cu dotări și facilități tradiționale sau moderne ce se pot adapta oricărei preferințe și cu costuri pentru orice buget.

În orice localitate v-ați caza nu trebuie să ratați festivalurile, degustarea de bucate, obiectivele turistice și drumețiile. Printre cele mai importante deplasări pe care vi le recomandăm amintim: Parcul Național Munții Rodnei, Cimitirul Vesel din Săpânța, Mocănița de pe Valea Vaserului, Muzeul Etnografic, Mănăstirea Bârsana, Memorialul Durerii din Sighetu Marmației, Băile Sărate de la Ocna Șugatag, trasee turistice montane în Borșa spre Pietrosul Rodnei (2303m), spre Cascada Cailor, spre Creasta Cocoșului.

Dacă doriți să vă bucrați de toate aceste avantaje și să citiți articole interesante despre toate benficiile pe care această regiune le are de oferit accesați site-ul Cazaremm.ro!

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Criteriul

Criteriul

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul