Criteriul National

UNPR Constanța ia atitudine față de o problemă internă printr-un comunicat de presă emis recent!

UNPR Constanța ia atitudine față de o problemă internă printr-un comunicat de presă emis recent!
martie 09
13:32 2016

Pe adresa ziarului nostru independent, de opinie și atitudine- din partea Biroului de Presă al UNPR Constanța -am primit din data de  8 martie 2016 următorul comunicat de presă :

 

Cei care nu se regăsesc pe listele UNPR la alegerile locale nu au fost niciodată în UNPR!

Sigla-UNPR Domnul Constantin Niţe, care s-a supărat pentru faptul că nu s-a regăsit pe lista candidaţilor UNPR, deoarece nu întrunea criteriile, nu a fost niciodată în UNPR, ci doar a vânat poziţii şi funcţii. Nu le-a obţinut, a fugit. Nu suntem bucuroşi atunci când unii membri pleacă imediat ce află că nu se regăsesc printre candidaţii partidului şi că unicul lor scop în viaţă este să vâneze funcţii, nu să găsească soluţii la problemele cetăţenilor sau să construiască proiecte. Putem să spunem că astfel de plecări sunt chiar igienice pentru partid. Se cerne grâul de neghină. Nu ştim ce funcţii i-au oferit cei la care s-a dus, însă cu domnul Niţe, Mişcarea populară şi-a dublat numărul de membri, de la unul la doi. Este păcat, însă, că politica pe care se întemeiază cei doi reprezentanţi ai Mişcării se bazează pe minciună. În presă s-au lăudat cu transferuri incredibile ale unor organizaţii întregi ale UNPR din localităţi ale judeţului Constanţa. Este uimitor ceea ce a reuşit domnul Palaz. Mai concret, a transferat organizaţii care nu au existat niciodată în UNPR, iar presa constănţeană ştie acest lucru şi poate devoala minciuna.

Din păcate la Constanţa nici unul dintre competitorii politici nu propun oameni integri, ataşaţi problemelor comunităţii şi care să iubească în mod real oraşul şi pe constănţeni. Pentru acest lucru sunt de vină şefii partidelor care îi propun pe candidaţi, doar după obiectivele şi interesele partidelor. Poate domnul preşedinte Traian Băsescu va acorda mai multă atenţie organizaţiei din oraşul dumnealui de suflet, Constanţa, şi le va explica celor din Mişcarea Populară că anul 2016 trebuie să însemne şi pentru constănţeni anul alegerilor bazate pe candidaţi integri şi care nu mint aşa cum respiră. Aşteptăm la Constanţa competitori politici  care să se bată în proiecte pentru oraş şi pentru constănţeni. Nu vom participa şi nu vom răspunde la o politică bazată pe minciună şi demagogie.

Sursa foto : unprsector5.eu

Redacția ziarului Criteriul Național mulțumește biroului de presă al UNPR filiala Constanța!

 

Comentarii

Comentarii

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

„Ţi-e milă? Ţi-am luat banii!…”- CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Tristele amintiri au ajuns departe…De fapt, cu o anumită ritmicitate , indiferent de context omul are posibilitatea de a alege .

Iar, această posibilitate de a râde sau de a plânge ar trebui să nu ne-o cenzureze nimeni!

De cele mai multe ori, datorită „regulilor nescrise” ale acestei societăţi suntem puşi în faţa unor evenimente triste şi întunecate , dar comicul îşi face apariţia tocmai atunci când ne-am aştepta cel mai puţin.

De la o vreme încoace am tot scris pe diferite atitudini vis a vis de anumite aspecte ce m-au determinat să mă exprim în mai multe registre sufleteşti!

Dar acum e cu totul altă treabă…

Fără să aduc jigniri, situaţia în care se află românul este analizată în mod ironic.“Filantropica” reprezintă cea mai eficientă şi în acelaşi timp amuzantă metodă de a aduce în prim-plan ideea că “nu tot ceea ce pare este adevărat”.

Asemeni unei proiecţii video avem o sumendenie de întâmplări ce constituie o modalitate de a genera materiale de informare publică.

Modul în care noi, asemeni spectatorilor avem „şansa” de a privi lumea este oarecum influenţat de experienţele celor din trecut, deoarece astfel, participând în mod indirect la acţiunile personajelor, noi suntem publicul ce primeşte şi decodifică mesajul în mod diferit.

Replica cheie a lui Gheorghe Dinică (textier pentru cerşetori) :”Mâna întinsă care nu spune o poveste, nu primeşte pomană”, reprezintă fraza de bază a relaţiilor publice.

El este un portret „artistic”, machiavelic până la perfecțiune al diavolului ca show-man de geniu, care prin minciună şi înşelăciune a reuşit să ocupe o poziţie bună în societate. Această replică ar putea să-l includă, în cinismul ei şi pe artistul român care cerşeşte finanţare şi care va rămîne cu mîna întinsă, atâta timp cât nu găseşte o poveste captivantă...........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo