Criteriul National

UNPR Constanța ia atitudine față de o problemă internă printr-un comunicat de presă emis recent!

UNPR Constanța ia atitudine față de o problemă internă printr-un comunicat de presă emis recent!
martie 09
13:32 2016

Pe adresa ziarului nostru independent, de opinie și atitudine- din partea Biroului de Presă al UNPR Constanța -am primit din data de  8 martie 2016 următorul comunicat de presă :

 

Cei care nu se regăsesc pe listele UNPR la alegerile locale nu au fost niciodată în UNPR!

Sigla-UNPR Domnul Constantin Niţe, care s-a supărat pentru faptul că nu s-a regăsit pe lista candidaţilor UNPR, deoarece nu întrunea criteriile, nu a fost niciodată în UNPR, ci doar a vânat poziţii şi funcţii. Nu le-a obţinut, a fugit. Nu suntem bucuroşi atunci când unii membri pleacă imediat ce află că nu se regăsesc printre candidaţii partidului şi că unicul lor scop în viaţă este să vâneze funcţii, nu să găsească soluţii la problemele cetăţenilor sau să construiască proiecte. Putem să spunem că astfel de plecări sunt chiar igienice pentru partid. Se cerne grâul de neghină. Nu ştim ce funcţii i-au oferit cei la care s-a dus, însă cu domnul Niţe, Mişcarea populară şi-a dublat numărul de membri, de la unul la doi. Este păcat, însă, că politica pe care se întemeiază cei doi reprezentanţi ai Mişcării se bazează pe minciună. În presă s-au lăudat cu transferuri incredibile ale unor organizaţii întregi ale UNPR din localităţi ale judeţului Constanţa. Este uimitor ceea ce a reuşit domnul Palaz. Mai concret, a transferat organizaţii care nu au existat niciodată în UNPR, iar presa constănţeană ştie acest lucru şi poate devoala minciuna.

Din păcate la Constanţa nici unul dintre competitorii politici nu propun oameni integri, ataşaţi problemelor comunităţii şi care să iubească în mod real oraşul şi pe constănţeni. Pentru acest lucru sunt de vină şefii partidelor care îi propun pe candidaţi, doar după obiectivele şi interesele partidelor. Poate domnul preşedinte Traian Băsescu va acorda mai multă atenţie organizaţiei din oraşul dumnealui de suflet, Constanţa, şi le va explica celor din Mişcarea Populară că anul 2016 trebuie să însemne şi pentru constănţeni anul alegerilor bazate pe candidaţi integri şi care nu mint aşa cum respiră. Aşteptăm la Constanţa competitori politici  care să se bată în proiecte pentru oraş şi pentru constănţeni. Nu vom participa şi nu vom răspunde la o politică bazată pe minciună şi demagogie.

Sursa foto : unprsector5.eu

Redacția ziarului Criteriul Național mulțumește biroului de presă al UNPR filiala Constanța!

 

Comentarii

Comentarii

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

AU TRECUT DOI ANI DE LA TRAGEDIA DIN CLUBUL COLECTIV… CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Au trecut deja destul de repede doi ani de la tragedia din clubul Colectiv. Neputința pe care au trăit-o majoritatea în acele zile coroborate și cu revolta care a urmat, rămân încă bine întipărite în memoria multora. Multitudinea de evenimente de comemorare din aceste zile ne arată că nu suntem dispuși să lăsăm umbra uitării să se aștearnă în urma incendiului care a luat 64 de vieți.

Colectiv este acea mărturie de netăgăduit, acea expresie plină de tragism pe care și din care foarte puțini au putut înțelege câte ceva. Cert este că lumea a rămas marcată pe moment, ca mai pe urmă, aproape ireversibil, inexplicabil, cu aceeași doză de cinism…a alunecat pe partea uitării.

Momentul Colectiv ne-a adus nu doar pierderea unor oameni de care suntem cu toții iremediabil legați. Ci, a fost vorba și de un fel de trezire involuntară, care ne-a pus în față un adevăr crud: corupția chiar ucide. Iar, dacă stăm și reflectăm câteva momente, fără a avea pretenția de a ne situa în postura de ”judecători”, cu acea durere a omului rănit, vom ajunge la anumite concluzii, despre care s-a tot scris și strigat cu voce tare, sinonimă cu acea dorință de a nu renunța până în ziua în care vom transcede și ne vom alătura lor, cu mențiunea și rugămintea adresată Cerului de a nu avea acel tragic sfârșit!

Tineri aceia deosebiți nu meritau să moară în asemenea chinuri. Tineri aceia meritau tratați cu mare grijă de către cei specializați și în măsură să îi aline, să le asigure o speranță…Dar, din nefericire, nimeni și nimic nu au putut să le schimbe destinul.

Așa s-a ajuns cu acțiunea de a protesta, atunci când o mare de oameni a decis să strige și să vocifereze, pe deplin întemeiat contra lentorii, neajunsurilor, incapacității Sistemului. Astfel, fără de acest spirit civic, care ulterior a fost confiscat de către unele partide nu se putea face vreo schimbare.

Datoria, dreptul de a manifesta, de a dezbate cu argumente, de a vocifera atunci când guvernanții greșesc și de a semna petiții pentru a cere și a obține o schimbare veritabilă este unul garantat de bunul simț, dacă de Constituție, se tot încearcă, spre a fi eliminat, treptat-treptat.........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo