Criteriul National

Update/Avem echipa, avem valoare/Gruparea interlopa care il sustine pe Volosevici si Iulian Dumitrescu isi continua denigrarile si amenintarile/IPJ Prahova, inca, doarme…alte institutii isi fac treaba!

Update/Avem echipa, avem valoare/Gruparea interlopa care il sustine pe Volosevici si Iulian Dumitrescu isi continua denigrarile si amenintarile/IPJ Prahova, inca, doarme…alte institutii isi fac treaba!
noiembrie 02
03:19 2020

  1. Inculpatul Andrei Volosevici si echipa sa de consilieri locali promite ca  dezvolta judetul Prahova/ Interlopii narcomani care ii sustin pe Volosevici si Dumiterescu isi continua santajele si denigrarile sub protectia IPJ PRAHOVA/IPJ PRAHOVA este legata de “farmecele  PNL-ului Prahova?

Aflam cu surprindere ca noul edil – inculpat, impreuna cu echipa sa de consilieri locali si liberali vor schimba “Prahova”.

Pardon, am gresit, am publicat intai porta-vocea din crima organizata, ala chelul si interlop, ala care a facut puscarie si este trezorielul PNL Prahova, adica nasul cuiva care fin mai are un nas interlop ca nas – pe listele PNL Prahova, depuatat inca…ce este drept, fost NAS de cununie…

Andrei Volosevici, ieri:

ATENTIE, la orela 4.30, cu fotograful dupa el…Mare e gradina ta Doamne…!

În această dimineață, începând cu ora 4:30, am ieșit pe teren. Am constatat o serie de nereguli:

lipsa iluminatului public pe zona de centru a orașului;

mizeria din stația de la capătul traseului 44;

pază insuficientă la Piețele Nord, Vest, Mihai Bravu și Centrală;

gunoi neridicat de mai bine de o săptămână la Halele Centrale și la celelate piețe;

grup de polițiști locali fără măști de protecție la Obor;

personal SGU fără măști de protecție la cimitire;

situația curățeniei din cimitire.

Este inacceptabil!

În primă instanță, vin cu o rugăminte și un avertisment ca aceste situații să fie remediate în cel mai scurt timp.

În cazul în care voi constata aceleași nereguli în zilele următoare, voi recurge la sancțiuni drastice.

 

Acelasi cont fals de pe Facebook era trompeta tiganeasca a celor doi, nas si fin…

 

IN GUVERNAREA PNL, IN PRAHOVA – GOLANI CHELIOSI SI INTERLOPI TRANSMIT MESAJE, PROBABIL, PUSE „IN GURA” EDILULUI (NOU ALES), DE SCHIMBARI IN CADRUL UNOR INSTITUTII DE SIGURANTA NATIONALA

Reamintim ca, benefiarul acestui profil fals s-a laudat ca schimba un sef din IPJ Prahova – ca sa a vorbit el cu „Volo”. Am inaintat sesizare si pe acest aspect ce tine de siguranta nationala.

Probabil, edilului inculpat i s-a urat cu binele…sau spera in protectia unchiului fostei sotiii…ala de la SIE…

Inainte de inceperea dezvaluirilor noastre despre aceasta caracatita cu „exponenta” pana in farful PNL Prahova:

Dupa inceperea serialului NOSTRU, 1, 67 neuroni a incepu sa atace, denigreze si sa…ameninte…stilul lui PORTOCALA, stilul acestor interolpi de pe vremea cand Negulescu Mircea i-a incenat acel dosar cu probe false directorului nostru…Stilul Interopilor de a intimda, santaja, ameninta si denigra pentru a opri dezvaluieirle…Ne lasa rece…

Va lasam pe dvs sa disceneti…

 

 

Ulterior, dupa continuarea dezvaluirilor noastre, si-au schimbat poza de profil (cu poza directorului nostru) si poza de pa Fecabook, cu poza marcii noastre…Initial, am inteles disperarea lor, au incercat sa promoveze pe Facebook „cacaturile” lor de articole cu marca noastra si cu poza directorului general al nostru…Ii intelegem si ii deplangem, personal…

 

 

 

 

 

Dar, il publicam noi sa reailizati cine ii sustine pe Volo si Iulian…

Noi, nu puteam sa ne asociem cu astfel de „escremente” si de aceea am refuzat sa ii mai facem reclama lui Andrei Volosevici si PNL-ului Prahova, nu puteam sa asoceim numele directorului ziarului nostru si a marcii Incisiv cu astfel de interolpoi!

Paote acum inteleg toti ...

N.R – Dupa publicarea acestui aticol, cocalarul interlop din PNL Prahova a publicat inca o amenintare/denigrare si santaj…0,67 neuroni este beat sau sub influenta drogurilor…IPJ Prahova doarme? Excat la 6 minute….nada este buna pentru 0,67 neuroni…C.C.T.D…Prostiiii…raman tot prosti…         Q. E. D…este peste nivelul tau….cocalarule’…Ne amuzati rau de tot…

Cat de prosti sunt cocalariiiii?

Inculpatii Albu Simona (“noul” city manager al Ploieștiului) si liberalul Andrei Volosevici, („noul” primar al Ploieştiului ) si-au amanat procesul penal de la ICCJ pana dupa alegerile parlamentare/Se asteapta o minune PNL-ista…/10.12.2020

Andrei Volosevici îşi începe azi mandatul, fix la o lună de la alegerile locale/Oare mandatul acestuia va fi fix de …o zi?

Asemanarile dintre Gheorghe Ciuhandu, Constantin Boşcodeală, Gheorghe Anghel si Andrei Volosevici/Fapte penale identice dar solutie a instantei diferita doar in cazul primarului PNL reales – Andrei Volosevici?

Asemanari bizare intre Nicusor Dan si Andrei Volosevici

Incisv de Prahova lanseaza, in mod oficial, 8 intrebari esentiale pentru candidatul la Primăria Ploieşti, fostul primar Andrei Volosevici!

Tragi-comedia din „statul Republica PLOIESTI”/Increngaturi periculoase: DNA, DIPI, Negulescu Mircea, Sergiu Lascu, Laura Codruta Kovesi, Adrian Dobre si Andrei Volosevici/Recompensa administratiei liberale fata de gasca penala (I)

Gruparea interlopa care “sustine” PNL Prahova/IPJ Prahova isi continua somnul si „straja”…de „veghe”…

Au inceput recompensele tipic PNL-iste/Pentru loialitate si/sau “tacere”…MITA PE FATA CARE NE JIGNESTE INTELIGENTA/Simona Albu, noul city manager al Ploieștiului

 

 

Comentarii

Comentarii

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul