Criteriul National

UPDATE/Haosul dintr-o institutie publica din subordinea primarului liberal Adrian Dobre, un primar garantat de Andrei Volosevici/Adrian Vaida este trimis la deschiderea anului scolar de către șeful Poliției Municipale, Manea Cristian, chiar daca gardianul public a fost in contact cu persoane depistate cu Covid!

UPDATE/Haosul dintr-o institutie publica din subordinea primarului liberal Adrian Dobre, un primar garantat de Andrei Volosevici/Adrian Vaida este trimis la deschiderea anului scolar de către șeful Poliției Municipale, Manea Cristian, chiar daca gardianul public a fost in contact cu persoane depistate cu Covid!
septembrie 15
03:58 2020

Bogdan Toader, candidatul Alianței pentru Prahova pentru un nou mandat la conducerea Consiliului Județean, este un cunoscut iubitor și susținător al sportului. În calitate de președinte al Consiliului Județean Prahova, a inițiat înființarea echipei de handbal feminin CS Activ Prahova-Ploiești, ajunsă după doar un an în Liga Națională de Handbal!

Bogdan Toader a anunțat că va sprijini, în noul mandat la conducerea CJ Prahova, proiectele destinate activităților sportive, inclusiv ale echipelor de fotbal prahovene: “Sunt un susținător al sportului și, după ce am inițiat înființarea echipei de handbal feminin a CS Activ Prahova-Ploiești – ajunsă acum în Prima Ligă Națională – voi sprijini și dezvoltarea și promovarea fotbalului în Prahova!
O voi face inclusiv prin intermediul Asociației Județene de Fotbal!
În mandatul următor, vom susține, anual, din bugetul județului Prahova, în baza legislației în vigoare, proiectele destinate unor activități concrete, cum sunt: plata baremelor de arbitraj, organizarea unor competiții fotlbalistice de nivel județean sau organizarea festivităților de premiere de la finalul sezoanelor competiționale.
Activitățile sportive trebuie susținute atât la nivel județean, cât și local!
Atât sporturile de echipă, cât și cele individuale, și mă refer aici la handbal, fotbal, baschet, gimnastică, atletism, dar și la sportul minții – șahul, au nevoie de sprijin financiar, pentru că echipele mici nu au posibilitatea să progreseze fără ajutor de la buget. Repet, în limitele impuse de legislația din acest domeniu!
Pentru că iubesc Prahova și pentru că îi iubesc pe prahoveni, voi fi alături de sportivii care își sacrifică viața personală pentru a duce numele Prahovei departe în competițiile naționale și internaționale!”.
Pe de altă parte, Bogdan Toader a mai anunțat că sporturile vor avea și “o casă nouă”, fără însă a veni, deocamdată, cu detalii despre acest subiect.

Comentarii

Comentarii

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul