Criteriul National

Ura viscerală a opozitiei (PSD) manifestată față de locuitorii nevoiasi din Floresti/Prahova, fata de Biserica, fata de proiectele pentru comunitate doar pentru ca au fost initiate de un primar PNL – Ziarul Incisiv de Prahova

Ura viscerală a opozitiei (PSD) manifestată față de locuitorii nevoiasi din Floresti/Prahova, fata de Biserica, fata de proiectele pentru comunitate doar pentru ca au fost initiate de un primar PNL – Ziarul Incisiv de Prahova
octombrie 29
04:04 2021

Simona David (PNL), aleasă primar al comunei Florești/Prahova in 27 septembrie 2020 – s-a trezit cu un consiliu local partial ostil si foarte multe dintre proiectele sale pentru comunitate au fost „trantite” de opozitie (PSD) ca asa a vrut „muschii” acesteia.

Totusi, este de neînțeles ura viscerală a opozitiei (PSD) manifestată față de locuitorii nevoiasi din Floresti/Prahova, fata de Biserica, fata de proiectele pentru comunitate doar pentru ca au fost initiate de primarul PNL.

Paroxismul prostiei, arogantei si al acestei uri viscerale a atins apogeul in sedinta de ieri (28.10.2021) a Consiliului Local Floresti Prahova.

Pe ordinea de zi au fost urmatoarele proiecte:

  1. Proiectul nr 64 privind cumpararea proprietatii imobiliare de tip apartament cu o camera „Garsoniera nr 60”;
  2. Proiectul nr 65 privind cumpararea proprietatii imobiliare de tip apartament cu o camera „Garsoniera nr 6”;
  3. Proiect nr 66 privind cumpararea proprietatii imobiliare de tip apartament cu o camera „Garsoniera”
  4. Proiect nr 67, pentru obiectivul de investitie „Extindere retea de canalizare menajera in comuna Floresti”;
  5. Proiect nr 68 pentru obiectivul de investitie „Extindere retea de alimentare cu apa in comuna Floresti”;
  6. Proiect nr 69 – „Dotarea Primariei comunei Floresti, cu echipament IT.

La toate aceste proiecte, consilierii PSD au votat impotriva.

La aceasta ora, Consiliul Local Floresti este format din 8 consilieri PNL, 5 PSD, 1 ALDE si 1 Partida Romilor.

La vanzare si/sau cumparare, deci si la achizitia unei locuinte sociale sunt necesare 10 voturi, adica 2/3 din totalul de consilieri.

Simona David se poate baza doar pe 9 voturi in Consiliul Local Floresti (PNL plus ALDE), voturi insuficiente pentru astfel de proiecte.

Surpriza neplacuta pentru PSD (care este mereu „GICA CONTRA”) a fost votul lui Lucica Nicoleta Marghiolescu de la Partida Romilor care a votat tot ce era pentru comunitate, pentru oameni, alaturi de PNL si ALDE , actiune care a incins frustarile celor de la PSD.

Mentionam ca cele trei locuinte din proiectele 64-66 sunt pentru trei familii nevoiase, dar ce mai conteaza pentru PSD doctrina?

Mai mult, ura viscerala fata de Biserica si familiile aflate in dificultate s-a accentuat cand Simona David a suplimentat ordinea de zi a sedintei Consiliului Local Floresti cu cateva proiecte pe care le-a citit:

  • Proiect pentru alocarea sumei de 27.000 ron pentru o Biserica de ziua a – 7 – a din Calinesti (2000 ron – mocheta, 3500 zugraveala, raparatii si ferestre 21.500);
  • Proiect pentru incalzirea locuintelor care nu se incadreaza in Legea 226/2021, prin care se acorda familiilor nevoiase suma de 320 ron pe o perioada de 5 luni de zile.

PSD a VOTAT IMPOTRIVA si la aceste proiecte! RUSINE!(Cristina T.).

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Comentarii

Comentarii

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

photostudio_1649947095742

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul