Criteriul National

Urmează să devii nașă? 3 sfaturi de care să ții cont pentru a crea o apariție impecabilă

Urmează să devii nașă? 3 sfaturi de care să ții cont pentru a crea o apariție impecabilă
mai 29
18:10 2020

Momentul în care îi vei deveni nașă unei persoane tare dragi sufletului tău este tot mai aproape. Până acum ai ajutat viitoarea mireasă să-și aleagă rochia pe care o va purta în una dintre cele mai importante zile din viața ei, poate că ați stabilit, împreună, ultimele detalii organizatorice și, cel mai important, cu siguranță că i-ai fost aproape, mai ales emoțional, în toată această perioadă plină de tot felul de provocări – pentru că organizarea unei nunți ca la carte, fie ea și una intimă și cu un număr mai mic de invitați, presupune atenție la o mulțime de detalii. 

De acum, însă, ar cam trebui să ții cont de încă o provocare, de data aceasta una personală. Este vorba despre pregătirea ținutei pentru un eveniment atât de important: ziua în care tu și soțul tău veți deveni părinții spirituali ai unor prieteni de suflet. De aceea, venim în sprijinul tău cu o serie de sfaturi care, sperăm noi, te vor ghida în alcătuirea ținutei mult dorite:

Alege cu grijă modelul rochiei

Într-adevăr, alegerea rochiei de nașă nu este, în general, o misiune atât de pretențioasă ca alegerea rochiei de mireasă, dar asta nu înseamnă că nu trebuie să începi să cauți din timp, astfel încât să fii sigură că vei găsi modelul făcut parcă pentru trupul și pentru sufletul tău. În cazul în care nu dorești să îți faci o rochie pe comandă, sfatul nostru este să îți faci o listă, imaginară sau chiar scrisă, cu posibilele modele de rochii care ți-ar plăcea. Gândește-te, de pildă, la o culoare, la o croială, la o lungime, întrucât toate aceste detalii îți vor ușura căutările. Nu uita că rochia de nașă trebuie să aibă o lungime decentă (până la genunchi, midi sau lungă, în cazul rochiei de seară) și să nu fie albă sau într-o nuanță similară cu cea a miresei – aceasta este o regulă de aur pentru orice invitată, dar mai ales pentru nașă.

Pentru că suntem de părere că ideile care să te inspire sunt binevenite în astfel de situații, pe DyFashion găsești  o mulțime de modele de rochii de nașă exclusiviste care s-ar putea să-ți atragă atenția.

Găsește un hairstylist și un make-up artist cu al căror stil rezonezi

În paralel cu căutarea rochiei pentru evenimentul deosebit care se apropie, este esențial să cauți și un hairsylist și un make-up artist care să te ajute să obții apariția la care visezi. Într-adevăr, este mult mai ușor să te programezi, din scurt, la un salon oarecare, însă acest lucru presupune și un risc: există posibilitatea să nu îți placă rezultatul final chiar în ziua cea mare, lucru care ar putea fi extrem de dificil de remediat. 

În schimb, dacă faci cercetări serioase în acest sens, pe paginile de Facebook sau de Instagram, spre exemplu, ai șanse mari să găsești, din timp, profesioniști care lucrează într-un stil pe placul tău și cu care te poți consulta cu privire la coafura, respectiv machiajul care ți-ar evidenția cel mai bine trăsăturile și care, bineînțeles, ar fi în armonie cu ținuta aleasă.

 

Nu uita de micile detalii

Iar când spunem „micile detalii”, ne referim, de fapt, la acele elemente fine, dar care nu trec niciodată neobservate și care, mai mult decât atât, fie pot completa ținuta, fie o pot compromite. 

În primul rând, este vorba despre accesorii: despre bijuterii și despre nelipsitul clutch. Probabil știi deja că acestea trebuie să se asorteze cu rochia și cu pantofii, însă noi îți recomandăm să acorzi atenție și altor aspecte. Spre exemplu, ar fi bine să optezi pentru bijuterii prețioase, al căror design este în armonie cu modelul rochiei, dar și cu felul tău de a fi – pentru că o brățară statement, oricât de atrăgătoare și atent confecționată ar fi, nu va prezenta interes pentru o femeie care preferă bijuteriile delicate, simple, clasice.

 De asemenea, îți sugerăm să ții cont de principiul less is more: cu alte cuvinte, nu exagera cu numărul accesoriilor. Un clutch clasic, o pereche de cercei și o brățară pot fi, de multe ori, mai mult decât suficiente. 

 

Sperăm că sfaturile din acest articol te vor ghida în crearea ținutei pentru o zi atât de importantă din viața ta: ziua în care devii părintele spiritual al unui om drag sufletului tău. 

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Maria Popescu

Maria Popescu

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul