Criteriul National

Uscatorul de par cu ionizare, dovada unei coafiuri care arata cu adevarat bine

Uscatorul de par cu ionizare, dovada unei coafiuri care arata cu adevarat bine
mai 09
07:41 2017

Cele mai multe femei se plang de electrocasnicele lor si pe buna dreptate deoarece nu ofera o functie specifica de protectie, aranjare si stilizare a parului  in raport cu dorintele lor.

Acest lucru se intampla mai ales la accesoriile de ingrijire personala clasice, care nu dispun de suficiente atuuri pentru a fi secretul unui par cu adevarat ingrijit si stilizat asa cum trebuie.

De cele mai multe ori aspectul parului rebel, sau a impresiei ca acesta este ars sau degradat apare in gandurile feminine si nu numai, drept pentru care ar trebui sa ne orientam atentia la accesorii competente, care sa ofere protectie firului de par, dar si o flexibilitate mai mare in ceea ce priveste operabilitatea pe acesta.

Stiai ca un feon cu ionizare este exact ceea ce ai nevoie care sa te ajute sa-ti duci la bun sfarsit planurile tale cu privire la felul de coafura ales?

Ionizarea este o caracteristica relativ noua a uscatoarelor de par, iar aceasta a venit ca si compensare in cazul in care dupa spalare parul nostru are un aspect neingrijit, in toate directiile sau dupa caz nu poate fi fixat asa cum ne dorim.

Ionii emisi de aceasta functie coreleaza perfect cu jetul de aer cald sau dupa caz rece atunci cand vine vorba de uscarea parului, oferind uniformitate si fermitate in raport cu dorintele noastre.

Mai mult decat atat, aceasta functie completeaza perfect  dorintele oamenilor cu parul lung, deoarece ii asigura pe acestia ca vor castiga timp in efectuarea acestei actiuni si nu va mai fi nevoie sa revina cu o perie, pentru a indrepta lucrurile.

Atunci cand vorbim de un astfel de feon, desigur, trebuie sa ne ancoram atentia si la accesoriile care vin la pachet cu acesta. De cele mai multe ori saloanele de infrumusetare ne-au putut face o parere cu privire la ele, iar difuzorul joaca un rol foarte important in stilizarea parului.

Atribuind  pe o suprafata finita de scalp un jet de aer cald sau rece, avem posibilitatea sa ducem la bun sfarsit stilizarea portionat, fara sa fie nevoie sa mai revenim pentru retusuri.

Asadar, un alegerea unui uscator de par cu ionizare constituie un avantaj in recuzita feminina si nu numai, cand vine vorba de asezarea parului nostru si de oferirea unui aspect ingrijit si ferm al acestuia.

In mediul online, ne asteapta o sumedenie de provocari, iar ofertele si promotiile nu intarzie sa apara la tot pasul, asa ca nu ne ramane decat sa ne acordam cateva minute in vederea achizitionarii unui asemenea produs eficient.

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Roxana Dascalu

Roxana Dascalu

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

„Ţi-e milă? Ţi-am luat banii!…”- CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Tristele amintiri au ajuns departe…De fapt, cu o anumită ritmicitate , indiferent de context omul are posibilitatea de a alege .

Iar, această posibilitate de a râde sau de a plânge ar trebui să nu ne-o cenzureze nimeni!

De cele mai multe ori, datorită „regulilor nescrise” ale acestei societăţi suntem puşi în faţa unor evenimente triste şi întunecate , dar comicul îşi face apariţia tocmai atunci când ne-am aştepta cel mai puţin.

De la o vreme încoace am tot scris pe diferite atitudini vis a vis de anumite aspecte ce m-au determinat să mă exprim în mai multe registre sufleteşti!

Dar acum e cu totul altă treabă…

Fără să aduc jigniri, situaţia în care se află românul este analizată în mod ironic.“Filantropica” reprezintă cea mai eficientă şi în acelaşi timp amuzantă metodă de a aduce în prim-plan ideea că “nu tot ceea ce pare este adevărat”.

Asemeni unei proiecţii video avem o sumendenie de întâmplări ce constituie o modalitate de a genera materiale de informare publică.

Modul în care noi, asemeni spectatorilor avem „şansa” de a privi lumea este oarecum influenţat de experienţele celor din trecut, deoarece astfel, participând în mod indirect la acţiunile personajelor, noi suntem publicul ce primeşte şi decodifică mesajul în mod diferit.

Replica cheie a lui Gheorghe Dinică (textier pentru cerşetori) :”Mâna întinsă care nu spune o poveste, nu primeşte pomană”, reprezintă fraza de bază a relaţiilor publice.

El este un portret „artistic”, machiavelic până la perfecțiune al diavolului ca show-man de geniu, care prin minciună şi înşelăciune a reuşit să ocupe o poziţie bună în societate. Această replică ar putea să-l includă, în cinismul ei şi pe artistul român care cerşeşte finanţare şi care va rămîne cu mîna întinsă, atâta timp cât nu găseşte o poveste captivantă...........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo