Criteriul National

Uscatorul de par cu ionizare, dovada unei coafiuri care arata cu adevarat bine

Uscatorul de par cu ionizare, dovada unei coafiuri care arata cu adevarat bine
mai 09
07:41 2017

Cele mai multe femei se plang de electrocasnicele lor si pe buna dreptate deoarece nu ofera o functie specifica de protectie, aranjare si stilizare a parului  in raport cu dorintele lor.

Acest lucru se intampla mai ales la accesoriile de ingrijire personala clasice, care nu dispun de suficiente atuuri pentru a fi secretul unui par cu adevarat ingrijit si stilizat asa cum trebuie.

De cele mai multe ori aspectul parului rebel, sau a impresiei ca acesta este ars sau degradat apare in gandurile feminine si nu numai, drept pentru care ar trebui sa ne orientam atentia la accesorii competente, care sa ofere protectie firului de par, dar si o flexibilitate mai mare in ceea ce priveste operabilitatea pe acesta.

Stiai ca un feon cu ionizare este exact ceea ce ai nevoie care sa te ajute sa-ti duci la bun sfarsit planurile tale cu privire la felul de coafura ales?

Ionizarea este o caracteristica relativ noua a uscatoarelor de par, iar aceasta a venit ca si compensare in cazul in care dupa spalare parul nostru are un aspect neingrijit, in toate directiile sau dupa caz nu poate fi fixat asa cum ne dorim.

Ionii emisi de aceasta functie coreleaza perfect cu jetul de aer cald sau dupa caz rece atunci cand vine vorba de uscarea parului, oferind uniformitate si fermitate in raport cu dorintele noastre.

Mai mult decat atat, aceasta functie completeaza perfect  dorintele oamenilor cu parul lung, deoarece ii asigura pe acestia ca vor castiga timp in efectuarea acestei actiuni si nu va mai fi nevoie sa revina cu o perie, pentru a indrepta lucrurile.

Atunci cand vorbim de un astfel de feon, desigur, trebuie sa ne ancoram atentia si la accesoriile care vin la pachet cu acesta. De cele mai multe ori saloanele de infrumusetare ne-au putut face o parere cu privire la ele, iar difuzorul joaca un rol foarte important in stilizarea parului.

Atribuind  pe o suprafata finita de scalp un jet de aer cald sau rece, avem posibilitatea sa ducem la bun sfarsit stilizarea portionat, fara sa fie nevoie sa mai revenim pentru retusuri.

Asadar, un alegerea unui uscator de par cu ionizare constituie un avantaj in recuzita feminina si nu numai, cand vine vorba de asezarea parului nostru si de oferirea unui aspect ingrijit si ferm al acestuia.

In mediul online, ne asteapta o sumedenie de provocari, iar ofertele si promotiile nu intarzie sa apara la tot pasul, asa ca nu ne ramane decat sa ne acordam cateva minute in vederea achizitionarii unui asemenea produs eficient.

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Roxana Dascalu

Roxana Dascalu

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

AU TRECUT DOI ANI DE LA TRAGEDIA DIN CLUBUL COLECTIV… CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Au trecut deja destul de repede doi ani de la tragedia din clubul Colectiv. Neputința pe care au trăit-o majoritatea în acele zile coroborate și cu revolta care a urmat, rămân încă bine întipărite în memoria multora. Multitudinea de evenimente de comemorare din aceste zile ne arată că nu suntem dispuși să lăsăm umbra uitării să se aștearnă în urma incendiului care a luat 64 de vieți.

Colectiv este acea mărturie de netăgăduit, acea expresie plină de tragism pe care și din care foarte puțini au putut înțelege câte ceva. Cert este că lumea a rămas marcată pe moment, ca mai pe urmă, aproape ireversibil, inexplicabil, cu aceeași doză de cinism…a alunecat pe partea uitării.

Momentul Colectiv ne-a adus nu doar pierderea unor oameni de care suntem cu toții iremediabil legați. Ci, a fost vorba și de un fel de trezire involuntară, care ne-a pus în față un adevăr crud: corupția chiar ucide. Iar, dacă stăm și reflectăm câteva momente, fără a avea pretenția de a ne situa în postura de ”judecători”, cu acea durere a omului rănit, vom ajunge la anumite concluzii, despre care s-a tot scris și strigat cu voce tare, sinonimă cu acea dorință de a nu renunța până în ziua în care vom transcede și ne vom alătura lor, cu mențiunea și rugămintea adresată Cerului de a nu avea acel tragic sfârșit!

Tineri aceia deosebiți nu meritau să moară în asemenea chinuri. Tineri aceia meritau tratați cu mare grijă de către cei specializați și în măsură să îi aline, să le asigure o speranță…Dar, din nefericire, nimeni și nimic nu au putut să le schimbe destinul.

Așa s-a ajuns cu acțiunea de a protesta, atunci când o mare de oameni a decis să strige și să vocifereze, pe deplin întemeiat contra lentorii, neajunsurilor, incapacității Sistemului. Astfel, fără de acest spirit civic, care ulterior a fost confiscat de către unele partide nu se putea face vreo schimbare.

Datoria, dreptul de a manifesta, de a dezbate cu argumente, de a vocifera atunci când guvernanții greșesc și de a semna petiții pentru a cere și a obține o schimbare veritabilă este unul garantat de bunul simț, dacă de Constituție, se tot încearcă, spre a fi eliminat, treptat-treptat.........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo