Criteriul National

Uscatorul de par cu ionizare, dovada unei coafiuri care arata cu adevarat bine

Uscatorul de par cu ionizare, dovada unei coafiuri care arata cu adevarat bine
mai 09
07:41 2017

Cele mai multe femei se plang de electrocasnicele lor si pe buna dreptate deoarece nu ofera o functie specifica de protectie, aranjare si stilizare a parului  in raport cu dorintele lor.

Acest lucru se intampla mai ales la accesoriile de ingrijire personala clasice, care nu dispun de suficiente atuuri pentru a fi secretul unui par cu adevarat ingrijit si stilizat asa cum trebuie.

De cele mai multe ori aspectul parului rebel, sau a impresiei ca acesta este ars sau degradat apare in gandurile feminine si nu numai, drept pentru care ar trebui sa ne orientam atentia la accesorii competente, care sa ofere protectie firului de par, dar si o flexibilitate mai mare in ceea ce priveste operabilitatea pe acesta.

Stiai ca un feon cu ionizare este exact ceea ce ai nevoie care sa te ajute sa-ti duci la bun sfarsit planurile tale cu privire la felul de coafura ales?

Ionizarea este o caracteristica relativ noua a uscatoarelor de par, iar aceasta a venit ca si compensare in cazul in care dupa spalare parul nostru are un aspect neingrijit, in toate directiile sau dupa caz nu poate fi fixat asa cum ne dorim.

Ionii emisi de aceasta functie coreleaza perfect cu jetul de aer cald sau dupa caz rece atunci cand vine vorba de uscarea parului, oferind uniformitate si fermitate in raport cu dorintele noastre.

Mai mult decat atat, aceasta functie completeaza perfect  dorintele oamenilor cu parul lung, deoarece ii asigura pe acestia ca vor castiga timp in efectuarea acestei actiuni si nu va mai fi nevoie sa revina cu o perie, pentru a indrepta lucrurile.

Atunci cand vorbim de un astfel de feon, desigur, trebuie sa ne ancoram atentia si la accesoriile care vin la pachet cu acesta. De cele mai multe ori saloanele de infrumusetare ne-au putut face o parere cu privire la ele, iar difuzorul joaca un rol foarte important in stilizarea parului.

Atribuind  pe o suprafata finita de scalp un jet de aer cald sau rece, avem posibilitatea sa ducem la bun sfarsit stilizarea portionat, fara sa fie nevoie sa mai revenim pentru retusuri.

Asadar, un alegerea unui uscator de par cu ionizare constituie un avantaj in recuzita feminina si nu numai, cand vine vorba de asezarea parului nostru si de oferirea unui aspect ingrijit si ferm al acestuia.

In mediul online, ne asteapta o sumedenie de provocari, iar ofertele si promotiile nu intarzie sa apara la tot pasul, asa ca nu ne ramane decat sa ne acordam cateva minute in vederea achizitionarii unui asemenea produs eficient.

Comentarii

Comentarii

Share

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

Dor de primăvară - Editorial

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Intrarea în anotimpul renașterii își face simțită prezența. Natura se trezește la viață , chiar dacă acest sfârşit de februarie a fost destul de agitat, fiind marcat de nenumărate tulburări meteorologice dar și de evenimente, de arestări repetate şi anchete subtile, de multiple declaraţii de război şi de tensiuni mocnite. Dar, propun să le lăsăm în suspensie, deoarece toate au parte de rezolvare, la un moment dat.

Odată lămurite aceste aspecte, vă invit pe fiecare dintre dumneavoastră să vă lăsați imaginația să lucreze. Nu va necesita niciun cost suplimentar, iar beneficiile le veți cuantifica mai devreme sau mai târziu.

Așadar, din acest moment până la finalul acestor rânduri vă invit la a retrăi și reimagina primăvara din punctul dumneavoastră de vedere. Nu contează câtă experiență dețineți, nu contează nici statutul social, ci mai degrabă deschiderea sufletească dublată de acea trezvie.

Socoietatea postmodernă a devenit oarecum insensibilă la schimbările psihice, la schimbările anotimpurilor iar cea mai acută lipsă de orizont este pentru noi toţi o veritabilă și feroce luptă cu dorințele, temerile, ideile sau prejudecățile noastre. De aceea, anotimpul renașterii este o invitație la accederea într-o altă etapă a vieții şi o alternativă de a ne (re)veni în fire. La modul ideal se poate compara acest lucru ca pe o ofertă de a (re)veni la normalitate, la o invitație de a ne (re)găsi buna aşezare atât în relaţie cu semenii noştri, cât mai ales cu noi înşine.

Și este minunat să observăm aceste lucruri, chiar dacă suntem în mijlocul tuturor evenimentelor. Ce bucurie este atunci când ne alocăm timpul de a ne relaxa și de a privi la florile de câmp pentru a dobândi de la ele o înțelegere. Cromatic și olfactiv…Dar nu numai atât, deoarece aşa cum albina, zburând din floare în floare, adună din ele mierea, aşa şi noi, privind la flori nu numai cu ochii cei trupeşti, ci şi cu ochii lăuntrici putem aduna înțelepciune superioară, ce ține de suflet, dobândind anumite cunoştinţe..........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

clinica implant dentar timisoara