Criteriul National

Usi de garaj de la cei mai buni!

Usi de garaj de la cei mai buni!
martie 20
22:24 2020

ghidaj-lamela-cu-rola-accesorii-capace-ghr-bestal-2414-1000x1000

In ultimii ani, piata imobiliara romaneasca a vazut o cerere tot mai mare pentru garaj, atat pentru vile, case cat si pentru complexe rezidentiale. Tot mai multi locatari sau potentiali locuitori isi doresc o anexa a casei pe care sa o foloseasca ca spatiu de depozitare a vehiculului sau pentru a prelungi spatiul din casa. Garajul ofera o multime de facilitati, deoarece poate fi folosit drept spatiu de depozitare al lucrurilor, spatiu de lucru, locul unde iti tii sculele si uneltele, poate fi transformat in spalatorie sau locul ideal pentru un “man cave”. Insa, pentru a beneficia pe deplin de confortul si siguranta unui garaj bine pus la punct, avem nevoie de sisteme de inchidere si accesorii usi de garaj de cea mai buna calitate.

Bestal.ro este una din firmele specializate care se ocupa cu comercializarea de usi de garaj traditionale, automatizate, rulouri usi garaj sau alte mici accesorii care pun in functiune garajul.

Inca de la infiintarea sa din anul 2012, Bestal.ro a pus bazele unor criterii stabile ce promit clientilor calitate maxima atunci cand aleg produsele lor. Bstal ofera sisteme pentru automatizarea usilor de garaj foarte sigure si convenabile financiar.

Ce usa sa alegi in functie de configuratia garajului?

Daca nu exista suficient spatiu pentru a gazdui un model de usa de garaj care aluneca pe partile laterale si / sau care are tavanul la deschidere, este indicat sa alegi o usa de garaj rulanta. Este infasurat intr-un cufar situat pe tavan si economiseste spatiu considerabil in garaj. Acest tip de usa se potriveste perfect garajelor mici si celor cu vedere directa la strada.

Cand peretii sunt deja ocupati, dar tavanul este liber, o usa cu balamale ale carei panouri se deschid spre exterior este destul de potrivita. Cu un garaj cu tavan scund, alege o usa sectionala laterala. Portile aluneca de-a lungul peretelui pentru a se deschide. Pe de alta parte, acest tip de usa necesita prinderea peretelui pe care aluneca. Usa poate fi prevazuta cu o poarta pentru acces facilitat la garaj.

Ce model sa alegi in functie de nevoi?

Pe langa configuratia garajului, obiceiurile si nevoile sunt elemente importante de luat in considerare la momentul achizitiei. Un garaj folosit ca sufragerie va trebui sa fie bine izolat si bine securizat.

Pentru confort in utilizarea de zi cu zi, fara a fi nevoie sa iesi din vehicul sau, in cazul unui garaj orientat spre strada, o usa a garajului motorizat electric este interesanta.

Usa garajului este aleasa in functie de configuratia garajului. De asemenea, este necesar sa se ia in considerare latimea de trecere necesara, in functie de vehicul si sa se tina seama de prezenta oricaror obstacole: conducte pe tavan, obiecte de depozitare pe pereti.

Pivotante, rulante, culisante, sectionale, exista multe modele de usi de garaj. Toate au caracteristici diferite si sunt mai potrivite decat altele pentru anumite configuratii si nevoi. Bestal.ro ofera cele mai bune optiuni in materie de usi de garaj, iar preturile sunt pentru toata lumea!

 

 

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Alexandru Razvan

Alexandru Razvan

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

photostudio_1649947095742

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul