Criteriul National

Usile glisante, ideale pentru a da o nota de modernism si spatiu mai amplu camerelor mici

Usile glisante, ideale pentru a da o nota de modernism si spatiu mai amplu camerelor mici
octombrie 23
10:05 2017

Una dintre problemele frecvente cu care se confrunta cei cu locuine la bloc este lipsa spatiului, in special in constructiile mai vechi, unde camerele au dimensiuni mici, iar din aceasta cauza amenajarea lor reprezinta pentru multi o adevarata provocare. Dar, chiar daca la prima vedere pare dificil de a indeparta atmosfera sufocanta data de un spatiu redus, exista suficiente variante la indemana pentru a crea un ambient placut si aerisit si pentru camerele cu dimensiuni mai mici, iar transpunerea in realitate a acestui obiectiv tine si de inspiratia, creativitatea, precum si de determinarea fiecaruia.

Astfel, daca te afli intr-o astfel de situtie si urmeaza sa-ti amenajezi dormitorul, care dispune de un spatiu redus si intentionezi sa schimbi aceasta stare de lucruri, pentru a obtine, pe cat posibil, impresia unui  spatiu mai generos,  trebuie sa tii cont de cativa pasi. Esentiale pentru a schimba impresia de spatiu mic intr-unul mai generos sunt culorile alese pentru zugravirea peretilor, recomandate fiind cele deschise sau cele neutre. Dar si in acest caz, nu trebuie renuntat total la acele cateva tuse in nuante intense, vii, care se pot regasi in materialele textile din camera, fie pe cuverturi sau perne decorative, pentru a nu crea un spatiu prea monoton.

De asemenea, mobilierul dormitorului mic trebuie sa contina doar acele elemente cu adevarat necesare si bineinteles, piesa centrala va fi cu siguranta patul, care pentru a valorifica eficient tot spatiul disponibil este bine sa fie realizat la comanda, asemenea si celorlalte piese de mobilier, respectiv dressingul, noptierele, care pot fi inlocuite, pentru economisirea spatiului, cu rafturi suspendate, astfel incat sa ramana cat mai multa suprafata libera.

O atentie deosebita pentru ferestrele camerei, care trebuie sa ofere cat mai multa lumina naturala, pentru a da senzatia unui spatiu cat mai aerisit, iar in acest sens sunt potrivite perdelele din materiale mai usoare, vaporoase, diafane.Totodata, optarea pentru un model din gama de usi glisante de interior in locul celor clasice este un castig nu doar din punct de vedere estetic, ci va contribui decisiv la impresia unei camere mai spatioase.

Pentru a alege cel mai potrivit model care sa-ti completeze camera, intra pe Kulttur.ro pentru mai multe detalii si analizeaza toate variantele disponibile, realizate din sticla sau din lemn, cu unul sau doua canate, cu diverse sisteme de glisare, astfel incat sa alegi ce ti se potriveste.

Alaturi de aceste recomandari, pastrand coerenta intre culorile si elementele care compun dormitorul, echilibrul si armonia acestora, precum si mentinerea permanenta a ordinii si a bunei organizari, vei obtine o atmosfera nu doar primitoare si relaxanta dar si un spatiu suficient pentru a te simti excelent in camera destinata odihnei de zi cu zi.

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Digital

Digital

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

AU TRECUT DOI ANI DE LA TRAGEDIA DIN CLUBUL COLECTIV… CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Au trecut deja destul de repede doi ani de la tragedia din clubul Colectiv. Neputința pe care au trăit-o majoritatea în acele zile coroborate și cu revolta care a urmat, rămân încă bine întipărite în memoria multora. Multitudinea de evenimente de comemorare din aceste zile ne arată că nu suntem dispuși să lăsăm umbra uitării să se aștearnă în urma incendiului care a luat 64 de vieți.

Colectiv este acea mărturie de netăgăduit, acea expresie plină de tragism pe care și din care foarte puțini au putut înțelege câte ceva. Cert este că lumea a rămas marcată pe moment, ca mai pe urmă, aproape ireversibil, inexplicabil, cu aceeași doză de cinism…a alunecat pe partea uitării.

Momentul Colectiv ne-a adus nu doar pierderea unor oameni de care suntem cu toții iremediabil legați. Ci, a fost vorba și de un fel de trezire involuntară, care ne-a pus în față un adevăr crud: corupția chiar ucide. Iar, dacă stăm și reflectăm câteva momente, fără a avea pretenția de a ne situa în postura de ”judecători”, cu acea durere a omului rănit, vom ajunge la anumite concluzii, despre care s-a tot scris și strigat cu voce tare, sinonimă cu acea dorință de a nu renunța până în ziua în care vom transcede și ne vom alătura lor, cu mențiunea și rugămintea adresată Cerului de a nu avea acel tragic sfârșit!

Tineri aceia deosebiți nu meritau să moară în asemenea chinuri. Tineri aceia meritau tratați cu mare grijă de către cei specializați și în măsură să îi aline, să le asigure o speranță…Dar, din nefericire, nimeni și nimic nu au putut să le schimbe destinul.

Așa s-a ajuns cu acțiunea de a protesta, atunci când o mare de oameni a decis să strige și să vocifereze, pe deplin întemeiat contra lentorii, neajunsurilor, incapacității Sistemului. Astfel, fără de acest spirit civic, care ulterior a fost confiscat de către unele partide nu se putea face vreo schimbare.

Datoria, dreptul de a manifesta, de a dezbate cu argumente, de a vocifera atunci când guvernanții greșesc și de a semna petiții pentru a cere și a obține o schimbare veritabilă este unul garantat de bunul simț, dacă de Constituție, se tot încearcă, spre a fi eliminat, treptat-treptat.........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo