Criteriul National

Usile glisante, ideale pentru a da o nota de modernism si spatiu mai amplu camerelor mici

Usile glisante, ideale pentru a da o nota de modernism si spatiu mai amplu camerelor mici
octombrie 23
10:05 2017

Una dintre problemele frecvente cu care se confrunta cei cu locuine la bloc este lipsa spatiului, in special in constructiile mai vechi, unde camerele au dimensiuni mici, iar din aceasta cauza amenajarea lor reprezinta pentru multi o adevarata provocare. Dar, chiar daca la prima vedere pare dificil de a indeparta atmosfera sufocanta data de un spatiu redus, exista suficiente variante la indemana pentru a crea un ambient placut si aerisit si pentru camerele cu dimensiuni mai mici, iar transpunerea in realitate a acestui obiectiv tine si de inspiratia, creativitatea, precum si de determinarea fiecaruia.

Astfel, daca te afli intr-o astfel de situtie si urmeaza sa-ti amenajezi dormitorul, care dispune de un spatiu redus si intentionezi sa schimbi aceasta stare de lucruri, pentru a obtine, pe cat posibil, impresia unui  spatiu mai generos,  trebuie sa tii cont de cativa pasi. Esentiale pentru a schimba impresia de spatiu mic intr-unul mai generos sunt culorile alese pentru zugravirea peretilor, recomandate fiind cele deschise sau cele neutre. Dar si in acest caz, nu trebuie renuntat total la acele cateva tuse in nuante intense, vii, care se pot regasi in materialele textile din camera, fie pe cuverturi sau perne decorative, pentru a nu crea un spatiu prea monoton.

De asemenea, mobilierul dormitorului mic trebuie sa contina doar acele elemente cu adevarat necesare si bineinteles, piesa centrala va fi cu siguranta patul, care pentru a valorifica eficient tot spatiul disponibil este bine sa fie realizat la comanda, asemenea si celorlalte piese de mobilier, respectiv dressingul, noptierele, care pot fi inlocuite, pentru economisirea spatiului, cu rafturi suspendate, astfel incat sa ramana cat mai multa suprafata libera.

O atentie deosebita pentru ferestrele camerei, care trebuie sa ofere cat mai multa lumina naturala, pentru a da senzatia unui spatiu cat mai aerisit, iar in acest sens sunt potrivite perdelele din materiale mai usoare, vaporoase, diafane.Totodata, optarea pentru un model din gama de usi glisante de interior in locul celor clasice este un castig nu doar din punct de vedere estetic, ci va contribui decisiv la impresia unei camere mai spatioase.

Pentru a alege cel mai potrivit model care sa-ti completeze camera, intra pe Kulttur.ro pentru mai multe detalii si analizeaza toate variantele disponibile, realizate din sticla sau din lemn, cu unul sau doua canate, cu diverse sisteme de glisare, astfel incat sa alegi ce ti se potriveste.

Alaturi de aceste recomandari, pastrand coerenta intre culorile si elementele care compun dormitorul, echilibrul si armonia acestora, precum si mentinerea permanenta a ordinii si a bunei organizari, vei obtine o atmosfera nu doar primitoare si relaxanta dar si un spatiu suficient pentru a te simti excelent in camera destinata odihnei de zi cu zi.

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Digital

Digital

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

Revoluția fiscală - o gogoriță națională EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Exprimarea greoaie din textul Ordonanței pentru modificarea și completarea Legii nr. 227/2015 privind Codul fiscal a creat mai degrabă confuzie, în rândul angajaților, decât să confere siguranța pe care și-o doreau guvernanții. Această “revoluție fiscală” declanșată de Guvern a alimentat și mai mult nemulțumirile celor care protestează în stradă săptămână de săptămână.
O adevărată cavalcadă ce a provocat nenumărate neliniști , pe deplin justificate au tot zdruncinat atît încrederea dar mai ales au alimentat temerile tuturor oamenilor de bună credință din Romînia. Promisiunile lansate imediat după începutul acestui an au cauzat o adevărată sarabandă a emisiunilor în care doamna ministră a portofoliului muncii-Lia Olguța Vasilescu a tot fost invitată.
Numai că, din nefericire, din toate acestea s-a desprins ceva ce nu are o finalitate sau ceva care nu va aduce prosperitatea românilor . ‘‘Mult zgomot pentru nimic” ar fi motto-ul acestei adevărate campanii de conștientizare a noii revoluții fiscale. Aceasta își va arăta cu adevărat efectele în cel mai scurt timp.

Cu toate mijloacele moderne de informare , promisiunile și noutatea adusă în practică în domeniul fiscal a determinat ca întreaga clasă politica aflată la guvernare să se plângă deseori că toți oamenii nu le înțeleg deloc rostul sau deja iluzoriul program de guvernare, rămas mereu în urmă sau neonorat din cauze diverse…
Lipsa de transparență este dublată și de o lipsă de comunicare corespunzătoare ce accentuează lipsa resurselor financiare si antrenează nemultumirea majorității cetățenilor, acei buni plătitori de taxe și impozite ! .......

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri:

content writing
clovis.ro