Criteriul National

Utilaje de prelucrare a deseurilor de top

Utilaje de prelucrare a deseurilor de top
ianuarie 25
14:28 2017

Nu este un lucru de mirare ca tot mai multe firme romanesti, din a caror activitate rezulta diverse deseuri ce necesita a fi reciclate, achizitioneaza in ultima vreme diverse  prese baloti, dar si alte echipamente special proiectate pentru gestionarea corespunzatoare a materialelor reciclabile.

Exista pe piata diverse tipuri de prese de balotat deseuri:

  • masini de balotat orizontale, automate, in care materialele reciclabile sunt incarcate cu ajutorul unor benzi de transport si ulterior comprimate (utilaje de presat potrivite indeosebi pentru volume mari de materiale);
  • masini de balotat verticale, cu incarcare a deseurilor frontala, actionate manual si unde comprimarea materialelor se face sus in jos (potrivite pentru micii producatori – persoane juridice, pentru magazine, unitati de alimentatie publica si mall-uri, spitale).
  • masini de balotat multicamerale.

Cele mai noi modele de prese de balotat deseurile au niste performante tehnice uimitoare, ele putand sa reduca volumul acestora si cu 90% din cel avut initial.

Exista prese de balotat deseuri din carton, hartie, ambalaje de plastic, inclusiv pet-uri, de diferite forme si dimensiuni.

Cele mai cunoscute dintre aceste prese balotat sunt produse de catre compania MACFAB care isi distribuie utilajele de gestionare a materialelor reciclabile in peste 30 de tari ale lumii.

Agentii economici care achizitioneaza prese de balotat marca MACFAB se bucura si de existenta unei reprezentante tehnice proprii a companiei irlandeze in Romania, asa incat se poate asigura un service garantie, dar si postgarantie de un inalt nivel de calitate, cu o maxima promptitudine.

Foarte cumparate in materie de utilaje pentru gestionarea deseurilor de diverse tipuri sunt si cele din gama de tocatoare deseuri.

Compania austriaca Wagner, producatoare de tocatoare pentru deseuri din lemn, plastic, materiale feroase si neferoase, precum si perforatoare pentru PET-uri, isi comercializeaza in Romania, prin distribuitori autorizati utilajele, asa incat achizitia unui asemenea echipament special este usor de facut in prezent de catre orice agent economic autohton.
Cel mai interesant la gama de tocatoare pentru deseuri Wagner este faptul ca sunt dotate cu panouri de comanda, care ofera posibilitatea utilizatorilor ca sa aleaga programul de functionare al acestora in raport de materialul ce urmeaza a fi tocat.

Asadar, nu este nevoie a se achizitiona mai multe tocatoare de materiale refolosibile, fiecare pentru cate o categorie de deseuri, ci este suficient un singur tocator de materiale multifunctional, ceea ce insemna ca agentul economic ce il procura economiseste atat o suma importanta de bani din bugetul firmei, dar face si economie de spatiu.

Tocatoarele de deseuri Wagner se aleg, dupa cum se observa, nu neaparat dupa tipul de material pe care il pot prelucra, ci dupa volumul pe care il au de tocat.

Este bine ca exista acum oportunitatea de a achizitiona direct din tara, de la dealeri autorizati asemenea echipamente de gestionare a deseurilor performante, de la companii de top pe plan mondial, la niste preturi convenabile si ca se asigura inclusiv service-ul garantie si postgarantie al acestora.

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Digital

Digital

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

„Ţi-e milă? Ţi-am luat banii!…”- CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Tristele amintiri au ajuns departe…De fapt, cu o anumită ritmicitate , indiferent de context omul are posibilitatea de a alege .

Iar, această posibilitate de a râde sau de a plânge ar trebui să nu ne-o cenzureze nimeni!

De cele mai multe ori, datorită „regulilor nescrise” ale acestei societăţi suntem puşi în faţa unor evenimente triste şi întunecate , dar comicul îşi face apariţia tocmai atunci când ne-am aştepta cel mai puţin.

De la o vreme încoace am tot scris pe diferite atitudini vis a vis de anumite aspecte ce m-au determinat să mă exprim în mai multe registre sufleteşti!

Dar acum e cu totul altă treabă…

Fără să aduc jigniri, situaţia în care se află românul este analizată în mod ironic.“Filantropica” reprezintă cea mai eficientă şi în acelaşi timp amuzantă metodă de a aduce în prim-plan ideea că “nu tot ceea ce pare este adevărat”.

Asemeni unei proiecţii video avem o sumendenie de întâmplări ce constituie o modalitate de a genera materiale de informare publică.

Modul în care noi, asemeni spectatorilor avem „şansa” de a privi lumea este oarecum influenţat de experienţele celor din trecut, deoarece astfel, participând în mod indirect la acţiunile personajelor, noi suntem publicul ce primeşte şi decodifică mesajul în mod diferit.

Replica cheie a lui Gheorghe Dinică (textier pentru cerşetori) :”Mâna întinsă care nu spune o poveste, nu primeşte pomană”, reprezintă fraza de bază a relaţiilor publice.

El este un portret „artistic”, machiavelic până la perfecțiune al diavolului ca show-man de geniu, care prin minciună şi înşelăciune a reuşit să ocupe o poziţie bună în societate. Această replică ar putea să-l includă, în cinismul ei şi pe artistul român care cerşeşte finanţare şi care va rămîne cu mîna întinsă, atâta timp cât nu găseşte o poveste captivantă...........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo