Criteriul National

Utilizarea usilor glisante in interiorul si exteriorul casei

Utilizarea usilor glisante in interiorul si exteriorul casei
septembrie 29
17:00 2018

Datorita aglomeratiei oraselor si dorintei oamenilor de a petrece cat mai mult timp in aer liber si in incaperi cat mai aerisite si mai luminoase, au aparut pe piata acele usi glisante din lemn Unilux Construct care pot oferi proprietarilor de case numai beneficii. Astfel, acest gen de usa face legatura cu spatiile exterioare, dar permit luminii si aerului curat sa patrunda in locuinta.

     Usile glisante sunt intalnite mult mai mult in acele case moderne si au rolul de a delimita si separa incaperile sau diverse zone ce trebuie delimitate.

Care sunt beneficiile aduse de o usa glisanta?

Usa glisanta

   Printre cele mai importante beneficii pe care le aduce o usa glisanta din lemn si sticla este ca ofera posibilitatea ca lumina si caldura soarelui sa patrunda in interior , acest aspect precum iluminarea naturala fiind esentiala in orice incapere.

  De asemenea, datorita iluminarii naturale, deci luminii de fapt, se poate schimba perceptia pe care o avem despre un loc, caci se creeaza iluzia unui spatiu mult mai mare.

  Aerul curat poate patrunde in locuinta  in permanenta, caci aceste usi glisante lemn pot fi pastrate deschise atat cat permit conditiile meteo.    Totusi, conditiile meteo nefavorabile pot duce la deteriorarea usii glisante cu rama din lemn, care necesita mai multa atentie atunci cand trebuie efectuata mentenanta.

  Proprietarii de locuinte apeleaza la varianta usilor glisante lemn prntru ca este una dintre cele mai la indemana solutii pentru a face legatura intre diverse spatii si incapeti din interior si spatiile exterioare, precum gradina sau terasa,

   Pentru a putea fi utilizate sa delimiteze incaperile de spatiile exterioare, usile glisante folosesc un tip de sticla securizata, pentru a putea prezenta garantie in ceea ce priveste siguranta si protectia impotriva hotilor.

  Prin urmare, usile glisante sunt foarte moderne si practice, fiind foarte frecvent prima optiune a clientilor pentru dubla functionalitate, caci acestea pot fi folosite atat ca usi, cat si ca pereti despartitori

    Aceste usi sunt cea mai buna alternativa atunci cand este vorba despre spatiile mici, care nu permit montajul unei usi obisnuite sau pentru acele spatii unde se doreste crearea senzatiei de spatiu mult mai mare.

Cum se alege sistemul de glisare?

    Sistemele de usi glisante de interior sau exterior ofera posibilitatea de a monta orice tip de usa de interior sau exterior din sticla sau lemn,

   Foarte important este ca sina de glisare sa fie de calitate foarte buna, deoarece este asigurata stabilitatea suprafetei care permite miscarea usilor, astfel incat acestea sa poata fi oricand inlocuite sau adaugate accesorii. De asemenea este important sa poate fi verificat acest sistem fara a de deteriora vreun alt element al usilor glisante. 

   Totusi, usile glisante lemn sunt moderne si folosesc tehnologia actuala, astfel incat intreg sistemul sa poata functiona fara defectiuni pentru perioade mari de timp. Trebuie insa acordata atentie la tot ceea ce inseamna accesorii de calitate, mai exact acelea care incetinesc miscarea usilor, astfel incat acestea sa se inchida cat mai finut.

    Un alt aspect de care trebuie sa se tina cont este ca glisarea usii sa fie uniforma, pentru a fi evitata deformarea canturilor ce poate aparea in urma frecarii sau a efectului umiditatii asupra lemnului.

Comentarii

Comentarii

Tags
Share

Despre autor

Ionut Barbieri

Ionut Barbieri

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul