Criteriul National

V-au păcălit că ei știu să gestioneze economia?/Bine ati venit și la 4,919 lei pentru un Euro – Ziarul Incisiv de Prahova

V-au păcălit că ei știu să gestioneze economia?/Bine ati venit și la 4,919 lei pentru un Euro – Ziarul Incisiv de Prahova
martie 31
15:39 2021

Exportul de cadre de la Calarasi, dauneaza grav mediului din Prahova

Increngatura de personaje sosite cu “pasaport” de Calarasi isi continua planurile oculte in Judetul Prahova si in general, in Romania.

Pe partea de gunoaie, in special, formul asigurata de vicepresedintele CJ Prahova, Tudone Dumitru, asigura perpetuarea actiunilor oculte pe linia gropilor de gunoi.

Contextul este, insa, mult mai complex, implicand diverse persoane cu functii, sau care vor fi investite, in curand, in calitati diverse, in diferiti agenti economici si entitati institutionale si care vor prelua, spre gestionare, activitatilor subsecvente, conforme cu rolurile in cauza.

Doi poli majori care asigura stabilitatea actului de coordonare a activitatilor ecologice, in plan extrinsa, in sarcina vicepresedintelui CJ Prahova, il reprezinta CONPET Ploiesti si Agentia de Protrectie a Mediului Ploiesti Prahova.

Conpet este condus de Dorin Tudora, fostul ginere al Gen. Constantin Chirila, fostul sef al I.P.J. Prahova. Acesta si-a abandonat familia si s-a reorinetat, in…. cariera, alaturi de Claudiu Colesiu.

In formula in cauza, care a exclus-o ca un pilon al defunctului PDL si om de casa si de incredere al unei personalitati, Dorin isi guverneaza, la propiu, actul de inalta tinuta manageriala si directorala, dupa o serie de aventuri, in plan personal, intre care amintim doar relatia acestuia cu doamna Ionita, sotia domnului Sorin Ionita.

De atunci, Tudora Dorin sta in asteptare si a prins, din nou, cu sprijin acordat de “noul” PDL, trenul Conpet.

In acest nou rol, gestioneaza, in formula descrisa, alaturi de alti colegi, pe filierele Calarsi, care ajung pana la echipa reinvestitului Nelu Iordache, afacerile de mediu, in judetele Prahova, Calarasi si Bucuresti.

Cateva obiective strategice sunt vizate de formula Tudone, in aceste zile:

Gropile de la Ulmeni – Clarasi, pe perimetrele fostului combinat de porci de la Ulmeni, zona in care, inca, cu succes, opereaza Florentin Pandele, coordonand o intreaga echipa, bine inchegata, cu rezultate si performante in domeniu, spectrul de colectare, transport, descarcare, revenindu-i complet edilului mentionat, care, in parteneriat cu Nelu Iordache, asigura izvorul nesecat de capitaluri, la negru.

Aceasta formula este vizata de noua echipa din Prahova, care este, in esenta, doar o noua ramificatie a caracatitei existente.

Prin noua reorientare a echipei Dumitru Tudone, se vizeaza preluarea sub control a activitatii clandestine a afacerii Ulmeni si Ecoburn.

In joc sunt implicate si companii energetice, cum este cazul Veolia, al carei manager Mihai Dogaru , vicepresedinte al Petrolul Ploiesti, este acuzat de mita.

In aceasta increngatura, rolul Conpet este unul major si genereaza, prin Dorin Tudora si legaturile sale, din interiorul si, mai ales, din exteriorul societatii, strategii de preluare, sub control, a acestui tip de activitati de petrol si gaze si energie, sector in care fenomenele de poluare au atins anumite cote de interese.

Exista, in prezent, temeri ca un coleg de-al sau, sotul Otiliei Ionescu (Enescu), inginer in cadrul firmei Purewater, ar fi inclus in formula in speta, pentru controlul circulatiei capitalurilor vizate de colectarea si (ne)reciclarea deseurilor urbane si industriale.

Rolul estential este detinut de Florin Diaconu, personaj denigrat de colegii sai din minister si de la garda de mediu, care urmeaza se fie reinvestit in functia de director al APM Prahova.

Acesta, desi a fost sanctionat, mutat, detasat, cercetat, pentru fapte grave, urmeaza sa fie repus, dupa un stagiu la Buzau, in functie, la APM Ploiesti Prahova, avand de platit cateva polite si, in special, LukOil si EcoBurn.

In ceea ce priveste Vitalia, Diaconu Florin, in formulele gestionate de caracatita evidentiata, are un alt plan, pe care il vom dezvalui in editiile noastre viitoare. (sac!).

De asemenea, culegatorii de informatrii din echipa Tudone D.-Tudora D., sub actul de inalta tinuta si comanda politica al vicepresedintelui CJ Prahova, vizeaza denigrarea unei persoane din apropierea EcoBurn, care ar fi avut o relatie extraconjugala cu “frumoasa” Andreea Sorescu.

De remarcat, insa, si desigur, de urmarit, in perioada urmatoare, relaltiile Conpet Ploiesti, cu firma NAPOVAN Distribution.

Sub amprenta spectrului de activitati legale, reprezentate de solutii complexe de securitate pentru echipamente industriale, in care clientii recomandati, pe inalte filiere politice, pe liniile UPG Ploliesti – OMV Petrom, LukOil, Rompetrol, Habbau PPS Pipelines Systems, Montubing etc, asocierea Napovan & Conpet isi pune amprenta si va constitui podul de legatura dintre actul politic, zona industrial-speciala, solutiile industriale si de mediu si mai ales, circulatia caputalurilor subsecvente, controlate de formula mentionata in acest articol si care va rostogoli intersele si sumele obtinute, doar in formulele in cauza, generand, asigurand si perpetuand un cash-flow superior si, desigur, nefiscalizat, in integralitate. Monitorizam…dar, nu numai noi…Pentru “initiate”. Vom reveni. (Cristina T.).

 

Comentarii

Comentarii

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul