Criteriul National

VACCINAREA ANTI-COVID-19 – CONTROLUL TOTAL ASUPRA POPULAŢIEI? -PAMFLET

VACCINAREA ANTI-COVID-19 – CONTROLUL TOTAL ASUPRA POPULAŢIEI? -PAMFLET
mai 11
22:54 2020

1a-112.jpg

VACCINAREA ANTI-COVID-19 – CONTROLUL TOTAL ASUPRA POPULAŢIEI?

(PAMFLET)

Au apărut atâtea supoziţii în legătură cu virusul ucigaş COVID-19, încât ne aflăm în faţa unei veritabile teorii a conspiraţiei. Într-adevăr, nu putem nega faptul că omul, de-a lungul timpului, a reacţionat astfel în faţa necunoscutului. Este reacția normală a creierului nostru de a căuta explicații simple manifestărilor complexe pe care nu şi le poate explica, însă azi, prin informare, dar mai ales prin dezinformare şi manipulare, s-a ajuns la o escaladare fără precedent a fenomenului.
De ce? Pentru că sunt bulversante şi de-a dreptul năucitoare declaraţiile făcute, atât de către oamenii de stat importanţi ai planetei, cât şi de elitele cercetării ştiinţifice, medicale.
Pe de o parte, se lansează ideea că vaccinarea obligatorie ar fi o crimă împotriva umanităţii, deoarece încalcă drepturile omului, iar pe de alta, se urmăreşte implementarea de nanocipuri pentru a deţine controlul populaţiei şi, indirect, puterea. Şi culmea ironiei, o bună parte a oamenilor de ştiinţă susţin că numai prin vaccinare se poate pune capăt actualei PANDEMII de COVID-19.
Deocamdată, însă, nu există un vaccin anti – Covid, dar se află în stadiul de cercetare mai multe variante şi se presupune că în primăvara anului 2021 va fi gata cel puţin unul.
Şi am atins deja un subiect foarte sensibil – Vaccinarea. Mult controversată astăzi, Vaccinarea are un rol major în crearea unor sisteme de sănătate puternice și este răspunsul optim de apărare a populației în fața pandemiilor provocate de virusuri precum SARS-CoV-2. În prezent, vaccinurile previn aproximativ 30 de boli infecțioase și datorită lor cel puțin între 2 și 3 milioane de vieți omenești sunt salvate anual, la nivel global.
În aceste zile, la nivel european și global, prioritatea majoră a companiilor membre ale Asociației Române a Producătorilor Internaționali de Medicamente este să identifice cât se poate de repede vaccinuri, soluții de diagnostic și tratamente care să fie arme redutabile în lupta împotriva COVID-19.
Însă, precum se ştie, ceea ce omul nu îşi poate explica, devine un pericol iminent şi reacţionează ca atare, adică prin refuz. Şi când spun aceasta, mă gândesc la un lucru ce ţinea cu câtva timp în urmă de domeniul SF-ului şi care ar putea deveni în curând realitate: vindecarea din simpla atingere a unui nanocip impregnat cu informație genetică.
Astfel, o echipă de cercetători de la Centrul Medical Wexner și Colegiul de Inginerie, ambele din Ohio, SUA, au dezvoltat o tehnologie inovatoare care ar putea, în curând, să refacă orice tip de organ și țesut. Nanocipul modifică funcția celulelor printr-o metodă non-invazivă (nanotransfection), care poate reprograma celulele vii adulte să se metamorfozeze în alte tipuri de celule.
Procesul curativ se bazează pe două elemente: cipul în sine și informația genetică inserată în celulele corpului cu ajutorul cipului. Nanocipul transmite un cod genetic sub formă de ADN și ARN care, odată aplicat celulelor, schimbă structura și funcția precedentă a acestora cu unele necesare în procesul de vindecare a leziunii.
După cum explică cercetătorii, cipul este plasat pe piele pentru o secundă și un curent electric aproape imperceptibil transmite informația genetică în corp.
Aşadar, vă daţi seama că o asemenea tehnologie, care ţine aproape de domeniul SF, precum am menţionat, a stârnit nenumărate controverse şi va mai stârni, desigur, mai ales că pe reţelele de socializare este răstălmăcită şi interpretată ca un posibil pericol pentru umanitate de către persoane neavizate, se înţelege.
Unul dintre avertismente este acela că nanoboţii pot schimba structura celulelor în care locuiesc, iar microcipul chiar a fost denumit « pecetea antihristică », potrivit raportului publicat în The Sun la data de 1 august 1989 cu titlul de « Big Brother’s Coming ». Se subliniau, de fapt, atunci planurile unui guvern secret de implantare cu microcip a fiecărei persoane, sub pretextul unei pandemii de gripă porcină, cu scopul de a obţine CONTROLUL TOTAL ASUPRA POPULAŢIEI.
Recent, chiar au fost acuzaţi Bill Gates şi cercetătorul Anthony Fauci, directorul Spitalului de Boli Infecţioase din SUA, pentru intenţia de a vaccina şi de a elibera certificate care să ateste vaccinarea populaţiei. Acuzaţia ar fi, însă, nefondată. Conform Reuters, este un FAKE-NEWS în toată regula, dar cum în ceea ce-l priveşte pe Bill Gates există un precedent (vezi investiţiile în sănătate din Africa!), nu se ştie deocamdată care este adevărul.
Aşadar, nu se poate şti ce se ascunde dincolo de perdeaua de fum, un lucru este, însă, cert. Controversele alimentează panica şi teama, iar ceea ce ar trebui să ne îngrijoreze pe termen lung este refuzul părinţilor de a-şi mai vaccina copiii, fie şi cu vaccinurile arhicunoscute şi utile, lucru de-a dreptul malefic, desigur.
Sursa foto: https://google.ro

Acest material a fost realizat de către doamna Elena Agiu-Neacșu în exclusivitate pentru platforma media independentă Criteriul Național

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Daniel Mihai

Daniel Mihai

Doctor în Interpretare Muzicală, profesor titular la disciplina vioară a Catedrei de Corzi în cadrul Colegiului Național de Arte Regina Maria din Constanța

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul