Criteriul National

Valentine’s Day 2016 la Constanta – evenimente

Valentine’s Day 2016 la Constanta – evenimente
februarie 12
10:54 2016

valentine's day la constanta

Weekend-ul ce va incepe in doar cateva ore se anunta plin la malul marii. Cum constantenii sunt mari amatori de distractii, iesiri si voi buna am facut o lista cu evenimentele ce se vor desfasura in acest sfarsit de saptamana in orasul nostru.

Teatrul National de Opera si Balet ii invita pe melomani inca din aceasta seara de la ora 18.30 sa petreaca cateva ore minunate cu un CONCERT SIMFONIC – SEARA MUZICII FRANCEZE, desfasurat sub bagheta dirijorului FLORIN TOTAN.

Sambata incepand cu 18.30 iubitorii de balet sunt invitati sa urmareasca celebra piesa a lui Ceaikovski , SPĂRGĂTORUL DE NUCI. Pretul biletelor variaza intre 25-40 lei pentru adulti si 15 lei pentru elevi.
De Valentine’s Day constantenii sunt asteptati sa bucure de una dintre cele mai frumoase partituri ale  muzicii de opera, TRAVIATA lui Giuseppe.

La Teatrul de Stat Constanta, se va juca sambata 13 februarie piesa „Niste Naroji”, o adaptare a piesei „La Lilieci”, scrisa de Marin Sorescu. Duminica de Valentine’s Day va puteti delecta la comedia spumoasa „Scaiul” de Georges Feydeau. Ambele piese se vor juca cu casa inchisa, intrucat biletele s-au epuizat inca de joi seara, asa ca daca nu ati reusit sa achizitionati invitatii sau bilete la aceste piese va puteti petrece seara de Duminica in compania baietilor de la  Bosquito, care revin la Constanta DUMINICA, 14 FEBRUARIE, ORA 21.00, la restaurantul Harlequin din Mamaia. Pretul unui bilet este de 55lei.

Tot pe 14 februarie de la ora 18.00 constantenii sunt invitati la Maritimo Shopping Center unde vor concerta Dorian Popa si Ruby.

In clubul Doors cei ce nu iubesc sarbatorile americane  sunt invitati sa sarbatoreasca o zi Anti-Valentine’s alaturi de baietii de la Tapinarii  si trupa Fara Zahar. Pretul biletului este de 35 lei, spectacolul incepe de la ore 20.30.

 

Comentarii

Comentarii

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul