Criteriul National

Valentine’s Day 2016 la Constanta – evenimente

Valentine’s Day 2016 la Constanta – evenimente
februarie 12
10:54 2016

valentine's day la constanta

Weekend-ul ce va incepe in doar cateva ore se anunta plin la malul marii. Cum constantenii sunt mari amatori de distractii, iesiri si voi buna am facut o lista cu evenimentele ce se vor desfasura in acest sfarsit de saptamana in orasul nostru.

Teatrul National de Opera si Balet ii invita pe melomani inca din aceasta seara de la ora 18.30 sa petreaca cateva ore minunate cu un CONCERT SIMFONIC – SEARA MUZICII FRANCEZE, desfasurat sub bagheta dirijorului FLORIN TOTAN.

Sambata incepand cu 18.30 iubitorii de balet sunt invitati sa urmareasca celebra piesa a lui Ceaikovski , SPĂRGĂTORUL DE NUCI. Pretul biletelor variaza intre 25-40 lei pentru adulti si 15 lei pentru elevi.
De Valentine’s Day constantenii sunt asteptati sa bucure de una dintre cele mai frumoase partituri ale  muzicii de opera, TRAVIATA lui Giuseppe.

La Teatrul de Stat Constanta, se va juca sambata 13 februarie piesa „Niste Naroji”, o adaptare a piesei „La Lilieci”, scrisa de Marin Sorescu. Duminica de Valentine’s Day va puteti delecta la comedia spumoasa „Scaiul” de Georges Feydeau. Ambele piese se vor juca cu casa inchisa, intrucat biletele s-au epuizat inca de joi seara, asa ca daca nu ati reusit sa achizitionati invitatii sau bilete la aceste piese va puteti petrece seara de Duminica in compania baietilor de la  Bosquito, care revin la Constanta DUMINICA, 14 FEBRUARIE, ORA 21.00, la restaurantul Harlequin din Mamaia. Pretul unui bilet este de 55lei.

Tot pe 14 februarie de la ora 18.00 constantenii sunt invitati la Maritimo Shopping Center unde vor concerta Dorian Popa si Ruby.

In clubul Doors cei ce nu iubesc sarbatorile americane  sunt invitati sa sarbatoreasca o zi Anti-Valentine’s alaturi de baietii de la Tapinarii  si trupa Fara Zahar. Pretul biletului este de 35 lei, spectacolul incepe de la ore 20.30.

 

Comentarii

Comentarii

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

„Ţi-e milă? Ţi-am luat banii!…”- CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Tristele amintiri au ajuns departe…De fapt, cu o anumită ritmicitate , indiferent de context omul are posibilitatea de a alege .

Iar, această posibilitate de a râde sau de a plânge ar trebui să nu ne-o cenzureze nimeni!

De cele mai multe ori, datorită „regulilor nescrise” ale acestei societăţi suntem puşi în faţa unor evenimente triste şi întunecate , dar comicul îşi face apariţia tocmai atunci când ne-am aştepta cel mai puţin.

De la o vreme încoace am tot scris pe diferite atitudini vis a vis de anumite aspecte ce m-au determinat să mă exprim în mai multe registre sufleteşti!

Dar acum e cu totul altă treabă…

Fără să aduc jigniri, situaţia în care se află românul este analizată în mod ironic.“Filantropica” reprezintă cea mai eficientă şi în acelaşi timp amuzantă metodă de a aduce în prim-plan ideea că “nu tot ceea ce pare este adevărat”.

Asemeni unei proiecţii video avem o sumendenie de întâmplări ce constituie o modalitate de a genera materiale de informare publică.

Modul în care noi, asemeni spectatorilor avem „şansa” de a privi lumea este oarecum influenţat de experienţele celor din trecut, deoarece astfel, participând în mod indirect la acţiunile personajelor, noi suntem publicul ce primeşte şi decodifică mesajul în mod diferit.

Replica cheie a lui Gheorghe Dinică (textier pentru cerşetori) :”Mâna întinsă care nu spune o poveste, nu primeşte pomană”, reprezintă fraza de bază a relaţiilor publice.

El este un portret „artistic”, machiavelic până la perfecțiune al diavolului ca show-man de geniu, care prin minciună şi înşelăciune a reuşit să ocupe o poziţie bună în societate. Această replică ar putea să-l includă, în cinismul ei şi pe artistul român care cerşeşte finanţare şi care va rămîne cu mîna întinsă, atâta timp cât nu găseşte o poveste captivantă...........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo