Criteriul National

Valentine’s Day 2016 la Constanta – evenimente

Valentine’s Day 2016 la Constanta – evenimente
februarie 12
10:54 2016

valentine's day la constanta

Weekend-ul ce va incepe in doar cateva ore se anunta plin la malul marii. Cum constantenii sunt mari amatori de distractii, iesiri si voi buna am facut o lista cu evenimentele ce se vor desfasura in acest sfarsit de saptamana in orasul nostru.

Teatrul National de Opera si Balet ii invita pe melomani inca din aceasta seara de la ora 18.30 sa petreaca cateva ore minunate cu un CONCERT SIMFONIC – SEARA MUZICII FRANCEZE, desfasurat sub bagheta dirijorului FLORIN TOTAN.

Sambata incepand cu 18.30 iubitorii de balet sunt invitati sa urmareasca celebra piesa a lui Ceaikovski , SPĂRGĂTORUL DE NUCI. Pretul biletelor variaza intre 25-40 lei pentru adulti si 15 lei pentru elevi.
De Valentine’s Day constantenii sunt asteptati sa bucure de una dintre cele mai frumoase partituri ale  muzicii de opera, TRAVIATA lui Giuseppe.

La Teatrul de Stat Constanta, se va juca sambata 13 februarie piesa „Niste Naroji”, o adaptare a piesei „La Lilieci”, scrisa de Marin Sorescu. Duminica de Valentine’s Day va puteti delecta la comedia spumoasa „Scaiul” de Georges Feydeau. Ambele piese se vor juca cu casa inchisa, intrucat biletele s-au epuizat inca de joi seara, asa ca daca nu ati reusit sa achizitionati invitatii sau bilete la aceste piese va puteti petrece seara de Duminica in compania baietilor de la  Bosquito, care revin la Constanta DUMINICA, 14 FEBRUARIE, ORA 21.00, la restaurantul Harlequin din Mamaia. Pretul unui bilet este de 55lei.

Tot pe 14 februarie de la ora 18.00 constantenii sunt invitati la Maritimo Shopping Center unde vor concerta Dorian Popa si Ruby.

In clubul Doors cei ce nu iubesc sarbatorile americane  sunt invitati sa sarbatoreasca o zi Anti-Valentine’s alaturi de baietii de la Tapinarii  si trupa Fara Zahar. Pretul biletului este de 35 lei, spectacolul incepe de la ore 20.30.

 

Comentarii

Comentarii

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

AU TRECUT DOI ANI DE LA TRAGEDIA DIN CLUBUL COLECTIV… CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Au trecut deja destul de repede doi ani de la tragedia din clubul Colectiv. Neputința pe care au trăit-o majoritatea în acele zile coroborate și cu revolta care a urmat, rămân încă bine întipărite în memoria multora. Multitudinea de evenimente de comemorare din aceste zile ne arată că nu suntem dispuși să lăsăm umbra uitării să se aștearnă în urma incendiului care a luat 64 de vieți.

Colectiv este acea mărturie de netăgăduit, acea expresie plină de tragism pe care și din care foarte puțini au putut înțelege câte ceva. Cert este că lumea a rămas marcată pe moment, ca mai pe urmă, aproape ireversibil, inexplicabil, cu aceeași doză de cinism…a alunecat pe partea uitării.

Momentul Colectiv ne-a adus nu doar pierderea unor oameni de care suntem cu toții iremediabil legați. Ci, a fost vorba și de un fel de trezire involuntară, care ne-a pus în față un adevăr crud: corupția chiar ucide. Iar, dacă stăm și reflectăm câteva momente, fără a avea pretenția de a ne situa în postura de ”judecători”, cu acea durere a omului rănit, vom ajunge la anumite concluzii, despre care s-a tot scris și strigat cu voce tare, sinonimă cu acea dorință de a nu renunța până în ziua în care vom transcede și ne vom alătura lor, cu mențiunea și rugămintea adresată Cerului de a nu avea acel tragic sfârșit!

Tineri aceia deosebiți nu meritau să moară în asemenea chinuri. Tineri aceia meritau tratați cu mare grijă de către cei specializați și în măsură să îi aline, să le asigure o speranță…Dar, din nefericire, nimeni și nimic nu au putut să le schimbe destinul.

Așa s-a ajuns cu acțiunea de a protesta, atunci când o mare de oameni a decis să strige și să vocifereze, pe deplin întemeiat contra lentorii, neajunsurilor, incapacității Sistemului. Astfel, fără de acest spirit civic, care ulterior a fost confiscat de către unele partide nu se putea face vreo schimbare.

Datoria, dreptul de a manifesta, de a dezbate cu argumente, de a vocifera atunci când guvernanții greșesc și de a semna petiții pentru a cere și a obține o schimbare veritabilă este unul garantat de bunul simț, dacă de Constituție, se tot încearcă, spre a fi eliminat, treptat-treptat.........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo