Criteriul National

„Vând soluție de curățat afișe !”

„Vând soluție de curățat afișe !”
mai 08
17:19 2016

 

 

HRISTOS A ÎNVIAT!

Experti-in-curatenie

Dragii mei,vreau să spun că pe mine m-a luminat DUMNEZEU foarte mult în săptămâna aceasta LUMINATĂ, chiar dacă am fost ieri la Sfântul MINA. Dar despre minunea de acolo am să vă povestesc altă dată pentru că se întâmpla cu multă vreme în urmă… o altă minune la o scară mai mare.

Să nu credeți că m-am apucat de VÂNZĂRI și nici nu aș face-o având cunoștințe largi în domeniul aceasta legat de ORGANELE DE CONTROL și SUPRAVEGHERE infracțiuni economice(pe scurt CRIMĂ ORGANIZATĂ). Aici aș adăuga și celebra clinica SABIC, arestările din VAMĂ cu VAMAIOȚI făcuți pachet și cărați la BUCALE, la DNA ca să dea cale liberă CONVOIULUI NATO către BASARABIA.

Dar să nu ne impacientăm, chiar dacă mai moare câte un soldat -doi dincolo de hotarele acestei țări.

Nimeni nu-i plânge și nici nu-i pomenește la SFÂNTA LITURGIE. Dar ce păcat, că nu mai avem PIONIERI.Că am avea o grămadă de copilași MÂNDRI și ZGLOBII care ar primi cravata ALBASTRĂ cu STELUȚE GALBENE pe margine, chiar la monumentul OSTAȘULUI NERESPECTAT. Ca mai apoi să intre fără examene la universități precum OXFORD, HAVARD,YALE …

Însă SFÂRȘITUL NU-I AICI,deoarece îi vom vedea mai apoi TRANSFORMAȚI prin vrăjile lui HARRY POTTER în fel de fel de COMISARI EUROPENI, consilieri prezidențiali, miniștri, TEHNOCRAȚI într-un CUVÂNT.

Dar să revin la SOLUȚIILE și SOLVENȚII noștri de CANDIDAȚI la fotoliu de PRIMAR/consilier LOCAL. Care bineînțeles vor dispărea ca PICUL librarii. Nu v-ați prins? Eu mă referam la cei care nu mai vor fi așa de vocali după PREMIERE. Se vor scufunda precum FLOTA ROMÂNEASCĂ în baia de bălăcăreală a societății civile.

caricaturi-alegeri-14

V-am tot plimbat printr-un palmares al INFRACTORILOR și INFRACȚIUNILOR de am uitat să vă servesc pe tavă cu o bucățică de RAHAT din articolul meu. De aceea vă creionez în continuare un AFIȘ. Nu vă grăbiți să scoateți pumnalele, săbiile și iataganele. Nu fac campanie și nu susțin pe nimeni. Vreau doar să vă trezesc puțin cu un…DUȘ RECE. Mai ales când chiulesc de la protestele din stradă legate de SOLUȚII ȘI SOLVENȚI din spitale.

E și acum să arunc BOMBA de la MIHĂILEȘTI . Ați uitat și atunci era vorba tot despre POMPIERI, SALVATORI, TELEMBIZIUNI, și în ultimă instanță ALEȘI AI POPORULUI ? Eh dragilor, tocmai aici vreau să rămânem puțin. Ce privatizări , ce adevărate TUNURI se dădeau în ROMÂNIA când nu erau închise SPITALE și prea puțini plecau la MUNCĂ ÎN STRĂINĂTATE!Ehei… Dar revin, am văzut și CARNAGIUL DE LA COLECTIV împreună. Am văzut mișcările OMULEȚILOR VERZI la proteste ca în final să zacem tot în RAHAT… într-o țară numită de ei -ROMÂNIA.

Cu ce se poate îndepărta RAHATUL (de pe AFIȘELE ELECTORALE) ? Bineînțeles, până azi poate chiar ați intuit sau chiar vă stă pe limbă? Nu cumva cu solvenții de la HEXI PHARMA? Curățenie la COLECTIV cu ce s-a făcut? BIP, BIP … BIP. Deci ceva lipsește din rechizitoriu de la parchet și CINEVA chiar vrea să ne demonstreze că ÎNCURCATE SUNT CĂILE DOMNULUI. Nu și pentru mine.

Efectele-Hexi-Pharma

Pe mine m-a luminat DUMNEZEU vizionând percheziţia procurorilor, mai ceva ca în filmele …cu proşti.De ce ne servesc doar filme cu proști? Fiindcă, când eram mic ne plăcea să ne uităm la filmele cu STAN ȘI BRAN. Da, dar astăzi îi vedem la lucru în fața camerelor de filmat după un plan bine stabilit (de alţii). Păcat că nu sunt trasate și indicate cu vopsea invizibilă ca cea care se marchează bancnotele pentru mită.

A propos… eu chiar vreau să-i sugerez și să susțin un primar care va avea la brâu un pistol cu VOPSEA dintr-acesta. Care,atunci când vor da năvală oamenii de afaceri și investitorii strategici cu SOLUȚII ȘI SOLVENȚII în biroul său să-i marcheze.  Că, de la ușă sau pe stradă îi înșfăcăm noi cu AMBULANȚA de pe stadion și o să-i predăm la pachet unul câte unul.

 

E, iar am ajuns în arenă să vedem incompetența unui sistem unde vedem cum se stinge un fotbalist (de culoare) ca în ARENELE de la COLOSEUM.

Tocmai când erau niște protestatari pe bulevardele CAPITALEI. Parcă toate sunt legate cu AȚĂ ALBĂ nu vedeți? Ce vă spuneam…Nici AȚA nu mai e albă de când o tot spală ăștia cu SOLVENȚI de la HEXI PHARMA. Dar o să mai vorbim noi despre industria asta de curățenie care a luat mare avânt după cel de-al Doilea RĂZBOI MONDIAL sau dacă nu mai înainte când se vindea ULEI DE ŞARPE de pe la PUNGEŞTI.

O zi bună de la DOMNUL și aveţi grijă ce PUNEŢI în CANDELE că nu ştiţi când va veni MIRELE! Amin.

Sursa foto :www.emigrantul.itwww.botosaninecenzurat.ro,www.timesnewroman.ro

Redacţia ziarului Criteriul Naţional mulţumeşte autorului pentru excelentul material care a dorit ca identitatea să-i fie protejată din motive lesne de înţeles!

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Daniel Mihai

Daniel Mihai

Doctor în Interpretare Muzicală, profesor titular la disciplina vioară a Catedrei de Corzi în cadrul Colegiului Național de Arte Regina Maria din Constanța

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

„Ţi-e milă? Ţi-am luat banii!…”- CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Tristele amintiri au ajuns departe…De fapt, cu o anumită ritmicitate , indiferent de context omul are posibilitatea de a alege .

Iar, această posibilitate de a râde sau de a plânge ar trebui să nu ne-o cenzureze nimeni!

De cele mai multe ori, datorită „regulilor nescrise” ale acestei societăţi suntem puşi în faţa unor evenimente triste şi întunecate , dar comicul îşi face apariţia tocmai atunci când ne-am aştepta cel mai puţin.

De la o vreme încoace am tot scris pe diferite atitudini vis a vis de anumite aspecte ce m-au determinat să mă exprim în mai multe registre sufleteşti!

Dar acum e cu totul altă treabă…

Fără să aduc jigniri, situaţia în care se află românul este analizată în mod ironic.“Filantropica” reprezintă cea mai eficientă şi în acelaşi timp amuzantă metodă de a aduce în prim-plan ideea că “nu tot ceea ce pare este adevărat”.

Asemeni unei proiecţii video avem o sumendenie de întâmplări ce constituie o modalitate de a genera materiale de informare publică.

Modul în care noi, asemeni spectatorilor avem „şansa” de a privi lumea este oarecum influenţat de experienţele celor din trecut, deoarece astfel, participând în mod indirect la acţiunile personajelor, noi suntem publicul ce primeşte şi decodifică mesajul în mod diferit.

Replica cheie a lui Gheorghe Dinică (textier pentru cerşetori) :”Mâna întinsă care nu spune o poveste, nu primeşte pomană”, reprezintă fraza de bază a relaţiilor publice.

El este un portret „artistic”, machiavelic până la perfecțiune al diavolului ca show-man de geniu, care prin minciună şi înşelăciune a reuşit să ocupe o poziţie bună în societate. Această replică ar putea să-l includă, în cinismul ei şi pe artistul român care cerşeşte finanţare şi care va rămîne cu mîna întinsă, atâta timp cât nu găseşte o poveste captivantă...........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro