Criteriul National

Vara, anotimpul tuturor posibilitatilor

Vara, anotimpul tuturor posibilitatilor
iunie 15
16:22 2017

Cu toti stim ca dupa un sezon rece cu foarte multe eforturi, greutati si nopti nedormite, avem nevoie de o perioada de respiro, indiferent din ce categorie de oameni facem parte.

Pe deoparte, copiii au studiat din greu si au facut fata tuturor testarilor de ordin educational, fie ca vorbim de cele de nivel superior, fie unele clasice.

Pe de alta parte vorbim desigur despre parinti, a caror volum in munca fie in mediul profesional, fie in cel casnic a fost unul extenuant, drept pentru care merita un moment de rasfat asa cum se cuvine.

Daca inainte problema banilor priva deseori o familie pentru a-si lua vacanta mult dorita, in acest moment avem parte de cazare in jupiter 2017 in regim all-inclusive,  care se poate regasi la tarife cu adevarat unice.

Litoralul marii negre accesibil pentru toate categoriile sociale

Daca ai niste venituri medii, care sa nu iti poata permite o vacanta oarecare, atunci noi venim si iti spunem ca agentii hotelieri iti pun la dispozitie oferte care sa iti dea o noua viziune asupra relaxarii.

Stiai ca daca efectuezi o rezervare pana la data de 01.07 in vederea unei cazari in Jupiter 2017 in regim all inclusive poti obtine un pret bun?

Pe deoparte dotarile camerelor nu au cum sa nu iti sara in ochi si sa iti ofere relaxarea, reconfortarea sau aventura de care tu ai nevoie.

Pe de alta parte facilitatile oferite in meniu all inclusive iti vor aduce in discutie perspectiva occidentala deoarece acestea din urma sunt foarte diverse.

In ceea ce priveste mancarea ai parte de bufet suedez in toata perioada zilei si la toate mesele, iar free barul este deschis pe o perioada de timp rezonabila, pentru a te putea delecta cu o bautura racoritoare.

Daca ai in familie copii care vor sa experimente diferite ipostaze, atunci ii poti lasa fara nici un fel de grija la un loc de joaca special amenajat care include piscina si diferite programe interactive.

Surprizele nu se termina aici, iar daca detineti un autoturism, parcarea este una spatioasa pentru a-l putea plasa cum se cuvine, iar conectarea la o retea de internet este absolut intuitiva fara sa fie nevoie de foarte multe demersuri.

Barbatii cu siguranta vor fi tentati sa experimente jocuri precum tenis de masa, sah, table sau carti, iar pentru acest lucru agentii hotelieri aduc in discutie toate conditiile de care este nevoie pentru a se exercita asemenea sporturi.

Femeile, cu siguranta vor sa se rasfete pe un seslong la umbra, in vederea obtinerii bronzului perfect, un alt argument pentru care ar trebui sa alegi cazare in Jupiter 2017 in regim all inclusive.

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Criteriul.ro

Criteriul.ro

Ziar national de informatii si opinii.

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

AU TRECUT DOI ANI DE LA TRAGEDIA DIN CLUBUL COLECTIV… CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Au trecut deja destul de repede doi ani de la tragedia din clubul Colectiv. Neputința pe care au trăit-o majoritatea în acele zile coroborate și cu revolta care a urmat, rămân încă bine întipărite în memoria multora. Multitudinea de evenimente de comemorare din aceste zile ne arată că nu suntem dispuși să lăsăm umbra uitării să se aștearnă în urma incendiului care a luat 64 de vieți.

Colectiv este acea mărturie de netăgăduit, acea expresie plină de tragism pe care și din care foarte puțini au putut înțelege câte ceva. Cert este că lumea a rămas marcată pe moment, ca mai pe urmă, aproape ireversibil, inexplicabil, cu aceeași doză de cinism…a alunecat pe partea uitării.

Momentul Colectiv ne-a adus nu doar pierderea unor oameni de care suntem cu toții iremediabil legați. Ci, a fost vorba și de un fel de trezire involuntară, care ne-a pus în față un adevăr crud: corupția chiar ucide. Iar, dacă stăm și reflectăm câteva momente, fără a avea pretenția de a ne situa în postura de ”judecători”, cu acea durere a omului rănit, vom ajunge la anumite concluzii, despre care s-a tot scris și strigat cu voce tare, sinonimă cu acea dorință de a nu renunța până în ziua în care vom transcede și ne vom alătura lor, cu mențiunea și rugămintea adresată Cerului de a nu avea acel tragic sfârșit!

Tineri aceia deosebiți nu meritau să moară în asemenea chinuri. Tineri aceia meritau tratați cu mare grijă de către cei specializați și în măsură să îi aline, să le asigure o speranță…Dar, din nefericire, nimeni și nimic nu au putut să le schimbe destinul.

Așa s-a ajuns cu acțiunea de a protesta, atunci când o mare de oameni a decis să strige și să vocifereze, pe deplin întemeiat contra lentorii, neajunsurilor, incapacității Sistemului. Astfel, fără de acest spirit civic, care ulterior a fost confiscat de către unele partide nu se putea face vreo schimbare.

Datoria, dreptul de a manifesta, de a dezbate cu argumente, de a vocifera atunci când guvernanții greșesc și de a semna petiții pentru a cere și a obține o schimbare veritabilă este unul garantat de bunul simț, dacă de Constituție, se tot încearcă, spre a fi eliminat, treptat-treptat.........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo