Criteriul National

Vara, anotimpul tuturor posibilitatilor

Vara, anotimpul tuturor posibilitatilor
iunie 15
16:22 2017

Cu toti stim ca dupa un sezon rece cu foarte multe eforturi, greutati si nopti nedormite, avem nevoie de o perioada de respiro, indiferent din ce categorie de oameni facem parte.

Pe deoparte, copiii au studiat din greu si au facut fata tuturor testarilor de ordin educational, fie ca vorbim de cele de nivel superior, fie unele clasice.

Pe de alta parte vorbim desigur despre parinti, a caror volum in munca fie in mediul profesional, fie in cel casnic a fost unul extenuant, drept pentru care merita un moment de rasfat asa cum se cuvine.

Daca inainte problema banilor priva deseori o familie pentru a-si lua vacanta mult dorita, in acest moment avem parte de cazare in jupiter 2017 in regim all-inclusive,  care se poate regasi la tarife cu adevarat unice.

Litoralul marii negre accesibil pentru toate categoriile sociale

Daca ai niste venituri medii, care sa nu iti poata permite o vacanta oarecare, atunci noi venim si iti spunem ca agentii hotelieri iti pun la dispozitie oferte care sa iti dea o noua viziune asupra relaxarii.

Stiai ca daca efectuezi o rezervare pana la data de 01.07 in vederea unei cazari in Jupiter 2017 in regim all inclusive poti obtine un pret bun?

Pe deoparte dotarile camerelor nu au cum sa nu iti sara in ochi si sa iti ofere relaxarea, reconfortarea sau aventura de care tu ai nevoie.

Pe de alta parte facilitatile oferite in meniu all inclusive iti vor aduce in discutie perspectiva occidentala deoarece acestea din urma sunt foarte diverse.

In ceea ce priveste mancarea ai parte de bufet suedez in toata perioada zilei si la toate mesele, iar free barul este deschis pe o perioada de timp rezonabila, pentru a te putea delecta cu o bautura racoritoare.

Daca ai in familie copii care vor sa experimente diferite ipostaze, atunci ii poti lasa fara nici un fel de grija la un loc de joaca special amenajat care include piscina si diferite programe interactive.

Surprizele nu se termina aici, iar daca detineti un autoturism, parcarea este una spatioasa pentru a-l putea plasa cum se cuvine, iar conectarea la o retea de internet este absolut intuitiva fara sa fie nevoie de foarte multe demersuri.

Barbatii cu siguranta vor fi tentati sa experimente jocuri precum tenis de masa, sah, table sau carti, iar pentru acest lucru agentii hotelieri aduc in discutie toate conditiile de care este nevoie pentru a se exercita asemenea sporturi.

Femeile, cu siguranta vor sa se rasfete pe un seslong la umbra, in vederea obtinerii bronzului perfect, un alt argument pentru care ar trebui sa alegi cazare in Jupiter 2017 in regim all inclusive.

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Criteriul.ro

Criteriul.ro

Ziar national de informatii si opinii.

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

„Ţi-e milă? Ţi-am luat banii!…”- CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Tristele amintiri au ajuns departe…De fapt, cu o anumită ritmicitate , indiferent de context omul are posibilitatea de a alege .

Iar, această posibilitate de a râde sau de a plânge ar trebui să nu ne-o cenzureze nimeni!

De cele mai multe ori, datorită „regulilor nescrise” ale acestei societăţi suntem puşi în faţa unor evenimente triste şi întunecate , dar comicul îşi face apariţia tocmai atunci când ne-am aştepta cel mai puţin.

De la o vreme încoace am tot scris pe diferite atitudini vis a vis de anumite aspecte ce m-au determinat să mă exprim în mai multe registre sufleteşti!

Dar acum e cu totul altă treabă…

Fără să aduc jigniri, situaţia în care se află românul este analizată în mod ironic.“Filantropica” reprezintă cea mai eficientă şi în acelaşi timp amuzantă metodă de a aduce în prim-plan ideea că “nu tot ceea ce pare este adevărat”.

Asemeni unei proiecţii video avem o sumendenie de întâmplări ce constituie o modalitate de a genera materiale de informare publică.

Modul în care noi, asemeni spectatorilor avem „şansa” de a privi lumea este oarecum influenţat de experienţele celor din trecut, deoarece astfel, participând în mod indirect la acţiunile personajelor, noi suntem publicul ce primeşte şi decodifică mesajul în mod diferit.

Replica cheie a lui Gheorghe Dinică (textier pentru cerşetori) :”Mâna întinsă care nu spune o poveste, nu primeşte pomană”, reprezintă fraza de bază a relaţiilor publice.

El este un portret „artistic”, machiavelic până la perfecțiune al diavolului ca show-man de geniu, care prin minciună şi înşelăciune a reuşit să ocupe o poziţie bună în societate. Această replică ar putea să-l includă, în cinismul ei şi pe artistul român care cerşeşte finanţare şi care va rămîne cu mîna întinsă, atâta timp cât nu găseşte o poveste captivantă...........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo