Criteriul National

Vara, anotimpul tuturor posibilitatilor

Vara, anotimpul tuturor posibilitatilor
iunie 15
16:22 2017

Cu toti stim ca dupa un sezon rece cu foarte multe eforturi, greutati si nopti nedormite, avem nevoie de o perioada de respiro, indiferent din ce categorie de oameni facem parte.

Pe deoparte, copiii au studiat din greu si au facut fata tuturor testarilor de ordin educational, fie ca vorbim de cele de nivel superior, fie unele clasice.

Pe de alta parte vorbim desigur despre parinti, a caror volum in munca fie in mediul profesional, fie in cel casnic a fost unul extenuant, drept pentru care merita un moment de rasfat asa cum se cuvine.

Daca inainte problema banilor priva deseori o familie pentru a-si lua vacanta mult dorita, in acest moment avem parte de cazare in jupiter 2017 in regim all-inclusive,  care se poate regasi la tarife cu adevarat unice.

Litoralul marii negre accesibil pentru toate categoriile sociale

Daca ai niste venituri medii, care sa nu iti poata permite o vacanta oarecare, atunci noi venim si iti spunem ca agentii hotelieri iti pun la dispozitie oferte care sa iti dea o noua viziune asupra relaxarii.

Stiai ca daca efectuezi o rezervare pana la data de 01.07 in vederea unei cazari in Jupiter 2017 in regim all inclusive poti obtine un pret bun?

Pe deoparte dotarile camerelor nu au cum sa nu iti sara in ochi si sa iti ofere relaxarea, reconfortarea sau aventura de care tu ai nevoie.

Pe de alta parte facilitatile oferite in meniu all inclusive iti vor aduce in discutie perspectiva occidentala deoarece acestea din urma sunt foarte diverse.

In ceea ce priveste mancarea ai parte de bufet suedez in toata perioada zilei si la toate mesele, iar free barul este deschis pe o perioada de timp rezonabila, pentru a te putea delecta cu o bautura racoritoare.

Daca ai in familie copii care vor sa experimente diferite ipostaze, atunci ii poti lasa fara nici un fel de grija la un loc de joaca special amenajat care include piscina si diferite programe interactive.

Surprizele nu se termina aici, iar daca detineti un autoturism, parcarea este una spatioasa pentru a-l putea plasa cum se cuvine, iar conectarea la o retea de internet este absolut intuitiva fara sa fie nevoie de foarte multe demersuri.

Barbatii cu siguranta vor fi tentati sa experimente jocuri precum tenis de masa, sah, table sau carti, iar pentru acest lucru agentii hotelieri aduc in discutie toate conditiile de care este nevoie pentru a se exercita asemenea sporturi.

Femeile, cu siguranta vor sa se rasfete pe un seslong la umbra, in vederea obtinerii bronzului perfect, un alt argument pentru care ar trebui sa alegi cazare in Jupiter 2017 in regim all inclusive.

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Criteriul.ro

Criteriul.ro

Ziar national de informatii si opinii.

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

Revoluția fiscală - o gogoriță națională EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Exprimarea greoaie din textul Ordonanței pentru modificarea și completarea Legii nr. 227/2015 privind Codul fiscal a creat mai degrabă confuzie, în rândul angajaților, decât să confere siguranța pe care și-o doreau guvernanții. Această “revoluție fiscală” declanșată de Guvern a alimentat și mai mult nemulțumirile celor care protestează în stradă săptămână de săptămână.
O adevărată cavalcadă ce a provocat nenumărate neliniști , pe deplin justificate au tot zdruncinat atît încrederea dar mai ales au alimentat temerile tuturor oamenilor de bună credință din Romînia. Promisiunile lansate imediat după începutul acestui an au cauzat o adevărată sarabandă a emisiunilor în care doamna ministră a portofoliului muncii-Lia Olguța Vasilescu a tot fost invitată.
Numai că, din nefericire, din toate acestea s-a desprins ceva ce nu are o finalitate sau ceva care nu va aduce prosperitatea românilor . ‘‘Mult zgomot pentru nimic” ar fi motto-ul acestei adevărate campanii de conștientizare a noii revoluții fiscale. Aceasta își va arăta cu adevărat efectele în cel mai scurt timp.

Cu toate mijloacele moderne de informare , promisiunile și noutatea adusă în practică în domeniul fiscal a determinat ca întreaga clasă politica aflată la guvernare să se plângă deseori că toți oamenii nu le înțeleg deloc rostul sau deja iluzoriul program de guvernare, rămas mereu în urmă sau neonorat din cauze diverse…
Lipsa de transparență este dublată și de o lipsă de comunicare corespunzătoare ce accentuează lipsa resurselor financiare si antrenează nemultumirea majorității cetățenilor, acei buni plătitori de taxe și impozite ! .......

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Parteneri:

content writing
clovis.ro