Criteriul National

Velopa – Cel mai usor mod de a comanda anvelope online

Velopa – Cel mai usor mod de a comanda anvelope online
mai 08
11:23 2020

Comandarea de accesorii auto si consumabile online nu mai este pentru multi dintre romani un moft, ci un mod natural de a face investitii  inteligente. Intrucat magazinele fizice comercializeaza doar doua trei marci de anvelope, diversitatea legata de dimensiuni este redusa si disponibilitatea are caracter periodic, iar in service-urile auto… ce sa spun, la mecanici si mai greu:  preturi mari, fara optiuni prea multe, mai bine online cu velopa.ro.

In randurile urmatoare mi-am propus sa ii conving si pe septici ca economisesc timp, bani si beneficiaza cele mai buna anvelope daca aleg aceasta solutie. In plus pot beneficia de o experienta internauta desavarsita, asta pentru ca intregul proces se desfasoara simplu, confortabil, rapid si pentru cei mai putin familiarizati cu achizitiile online.

Cu Velopa ai marca preferata la un click distanta

Pentru multi dintre romani marca este foarte importanta, nu pentru ca sunt snobi sau fitosi ci pentru ca tin la siguranta personala si cunosc caracteristicile cu care vin anvelopele produse de marcile de top. Acest aspect nu este contestat de soferii profesionisti si cei de cursa lunga si cei care fac transport regulat, stiu cat de importante sunt anvelopele, cat de usor se fac manevrele dar si cum acestea salveaza vieti!

Platforma Velopa vine in intampinarea soferilor cu operatiuni inuitive usor de realizat si acces rapid la brandurile de top preferate – Pirelli, Continental, Michelin, Dunlop, Goodyear, doar asa  poti face alegerea perfecta pentru masina ta. Informatiile furnizate de producator sunt clare, precise, usor de citit si de inteles, chiar si de cei obisnuiti cu achizitiile fata in fata. Cu un simplu click, poti descoperi informatii legate de disponibilitate si costuri pentru produsele selectate, dar detalii cu privire la timpul si modul de livrare.

In cazul in care totusi mai vrei si alte informatii nu ezita sa contactezi unul dintre operatorii magazinului prin sistemul de call center. Vei avea parte de toate raspunsurile, mai simplu nu se poate.

Preturi corecte, cuprinse intre 109 si 3511 lei in functie de marca

Totusi sunt multi soferi romanii care doresc sa beneficieze de calitate cu costuri reduse! Velopa vine cu solutii si pentru acestia, lansand preturi corecte pentru gama de anvelope economice. Din aceasta sectiune se pot achizitiona modele produse de Tigar, Riken, Sailun, Tracmax, cunoscute ca fiind bune si ieftine. Preturile propuse sunt cuprinse intre 109 si 3511 lei, deci achizitia de anvelope noi, sigure, nu reprezinta o povara financiara nici pentru soferii cu venituri modeste, nici pentru antreprenorii care pun siguranta inainte de business.

Ofertele si promotiile periodice lansate in paginile magazinului permit achizitionarea de anvelope de calitate cu costuri minime. Practic poti achizitiona consumabile de top la pret economic!

Achizitii sigure printr-un singur click

Cand vine vorba de online, multi sunt sceptici si au impresia ca datele personale le sunt folosite in alte scopuri obscure sau ca vor fi victime ale atacurilor cibernetice. Daca alegi Velopa, aceste temeri sunt inutile, pentru ca sisteme de siguranta implementate sunt cele mai bune, sunt agreate de motoarele de cautare, confirmate de specialistii in control.

Achizitia de anvelope este un proces sigur, intuitiv, confortabil si convenabil. Ai parte de toata discretia si in maxim 3 zile poti monta piesele si oferi un lifting nou masinii pe care o utilizezi. Operatiunile se deruleaza simplu pentru ca interfata magazinului este prietenoasa, intuitiva, cu butoane mari bine semnalizate.

 

 

 

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Criteriul.ro

Criteriul.ro

Ziar national de informatii si opinii.

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul