Criteriul National

Ventilator performant cu recuperare de caldura

Ventilator performant cu recuperare de caldura
decembrie 13
11:29 2017

Multe s-au schimbat si in domeniul ventilatiei aerului din locuintele noastre.

Ati auzit, de exemplu, ca exista pe piata si modele performante de ventilator cu recuperare de caldura?

De fapt, de cand oamenii au ajuns ca sa isi petreaca cea mai mare a vietii in spatii inchise (chiar si 90% din timp in mediul urban!!!) este si normal ca se acorda o importanta tot mai mare ventilatiei corespunzatoare a aerului din acele incinte.

Aerul este principalul factor care ne mentine sanatosi, de aceea este absolut important ca sa ne cream acasa si la locul de munca o climatizare cat mai buna.

De multe ori, metoda clasica a deschiderii geamurilor nu este prea e grozava, pentru ca in loc de aer curat in incapere patrunde un aer extrem de poluat, doldora de noxe provenite de la gazele de esapament sau din alte surse de poluare binecunoscute.

In plus, in casa, deoarece avem ferestre din termopan, stam uneori intr-o umiditate insuportabila, care nu ne mai permite ca sa ne reglam corespunzator temperatura corpului, iar de igrasie, de mucegaiuri, ce sa mai vorbim. De mult ori sunt la ordinea zilei.

Iata de ce recuperatoarele de caldura din sistemele de ventilatie Prana sunt deosebit de bune, deoarece sunt confectionate din cupru.


Iata ce spun aceia ce le-au cumpărat deja:

„Noi aveam probleme cu somnul din cauza lipsei de aer (dormitor 12m2), acum dormim mai bine si avem tot timpul aer curat in dormitor

Argumente pro: isi face treaba, nu trebuie sa mai deschid geamul, silentios in vitezele mici.” (Ioana Lucia)

„Am instalat acest sistem de ventilatie la inceputul anului si sunt multumit de functionalitatea lui si ma refer aici la aportul de aer proaspat pe care il am in mod constant in casa si in special in dormitor, acolo unde este montat. Este silentios in regimul minim de viteza si nu ma deranjeaza in timpul somnului.”(Dragu Mihai Valentin)

Investitia in asemenea produse pentru climatizare chiar merita, avand in vedere ca aceia din casa isi vor imbunatati starea de sanatate rapid, iar aerul respirat va fi unul extrem de agreabil, asa încat, copii si adulti, abia vor astepta ca sa ajunga seara acasa de la job sau scoala. Curand, sistemul de ventilatie cu recuperator de caldura va face parte din viata lor cotidiana, precum lustra din sufragerie, laptopul sau aragazul!

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Digital

Digital

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

Revoluția fiscală - o gogoriță națională EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Exprimarea greoaie din textul Ordonanței pentru modificarea și completarea Legii nr. 227/2015 privind Codul fiscal a creat mai degrabă confuzie, în rândul angajaților, decât să confere siguranța pe care și-o doreau guvernanții. Această “revoluție fiscală” declanșată de Guvern a alimentat și mai mult nemulțumirile celor care protestează în stradă săptămână de săptămână.
O adevărată cavalcadă ce a provocat nenumărate neliniști , pe deplin justificate au tot zdruncinat atît încrederea dar mai ales au alimentat temerile tuturor oamenilor de bună credință din Romînia. Promisiunile lansate imediat după începutul acestui an au cauzat o adevărată sarabandă a emisiunilor în care doamna ministră a portofoliului muncii-Lia Olguța Vasilescu a tot fost invitată.
Numai că, din nefericire, din toate acestea s-a desprins ceva ce nu are o finalitate sau ceva care nu va aduce prosperitatea românilor . ‘‘Mult zgomot pentru nimic” ar fi motto-ul acestei adevărate campanii de conștientizare a noii revoluții fiscale. Aceasta își va arăta cu adevărat efectele în cel mai scurt timp.

Cu toate mijloacele moderne de informare , promisiunile și noutatea adusă în practică în domeniul fiscal a determinat ca întreaga clasă politica aflată la guvernare să se plângă deseori că toți oamenii nu le înțeleg deloc rostul sau deja iluzoriul program de guvernare, rămas mereu în urmă sau neonorat din cauze diverse…
Lipsa de transparență este dublată și de o lipsă de comunicare corespunzătoare ce accentuează lipsa resurselor financiare si antrenează nemultumirea majorității cetățenilor, acei buni plătitori de taxe și impozite ! .......

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri:

content writing
clovis.ro