Criteriul National

Ventilator performant cu recuperare de caldura

Ventilator performant cu recuperare de caldura
decembrie 13
11:29 2017

Multe s-au schimbat si in domeniul ventilatiei aerului din locuintele noastre.

Ati auzit, de exemplu, ca exista pe piata si modele performante de ventilator cu recuperare de caldura?

De fapt, de cand oamenii au ajuns ca sa isi petreaca cea mai mare a vietii in spatii inchise (chiar si 90% din timp in mediul urban!!!) este si normal ca se acorda o importanta tot mai mare ventilatiei corespunzatoare a aerului din acele incinte.

Aerul este principalul factor care ne mentine sanatosi, de aceea este absolut important ca sa ne cream acasa si la locul de munca o climatizare cat mai buna.

De multe ori, metoda clasica a deschiderii geamurilor nu este prea e grozava, pentru ca in loc de aer curat in incapere patrunde un aer extrem de poluat, doldora de noxe provenite de la gazele de esapament sau din alte surse de poluare binecunoscute.

In plus, in casa, deoarece avem ferestre din termopan, stam uneori intr-o umiditate insuportabila, care nu ne mai permite ca sa ne reglam corespunzator temperatura corpului, iar de igrasie, de mucegaiuri, ce sa mai vorbim. De mult ori sunt la ordinea zilei.

Iata de ce recuperatoarele de caldura din sistemele de ventilatie Prana sunt deosebit de bune, deoarece sunt confectionate din cupru.


Iata ce spun aceia ce le-au cumpărat deja:

„Noi aveam probleme cu somnul din cauza lipsei de aer (dormitor 12m2), acum dormim mai bine si avem tot timpul aer curat in dormitor

Argumente pro: isi face treaba, nu trebuie sa mai deschid geamul, silentios in vitezele mici.” (Ioana Lucia)

„Am instalat acest sistem de ventilatie la inceputul anului si sunt multumit de functionalitatea lui si ma refer aici la aportul de aer proaspat pe care il am in mod constant in casa si in special in dormitor, acolo unde este montat. Este silentios in regimul minim de viteza si nu ma deranjeaza in timpul somnului.”(Dragu Mihai Valentin)

Investitia in asemenea produse pentru climatizare chiar merita, avand in vedere ca aceia din casa isi vor imbunatati starea de sanatate rapid, iar aerul respirat va fi unul extrem de agreabil, asa încat, copii si adulti, abia vor astepta ca sa ajunga seara acasa de la job sau scoala. Curand, sistemul de ventilatie cu recuperator de caldura va face parte din viata lor cotidiana, precum lustra din sufragerie, laptopul sau aragazul!

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Digital

Digital

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

Pericolul autocrației din Europa - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Motto ”Democraţia este nonautocraţie, contrariul perfect al autocraţiei. Aceasta înseamnă că democraţia denotă un sistem politic caracterizat prin refuzul puterii personalizate, a puterii asupra cetăţenilor. Puterea nu este «proprietatea» nimănui. Aşadar, conducătorii vor deţine această funcţie ca urmare a desemnării libere, neîngrădite, de către cei care urmează să fie conduşi. Cu alte cuvinte, oricând puterea celorlalţi de a desemna pe cineva este contrafăcută sau anihilată pentru că dezacordul este zădărnicit ori nu ni se oferă alternative – democraţia este ucisă chiar când începe să funcţioneze.”

definiţie de Giovanni Sartori

Recursul emoțional al tuturor teoriilor conspirației reziduale, care se multiplică și iau amploare duce la instabilitate. Totul se metamorfozează, iar formele de impunere, de guvernare își pierd din atribuțiile esențiale. Mecanismul este unul atent monitorizat , dar pretutindeni au apărut chiar unii ce se erijează în „specialiști” care, foarte bine și temeinic pregatiți au drept obiectiv propagarea acestor forme autoritare de impunere a sclaviei postmoderniste în ”adevăruri indubitabile” care se află și nu se elimină decât până la următoarea formă. De fapt, fără să ne mai ferim de cuvinte, tot acest angrenaj face parte din proiectul denumit The New Order, despre care se cunosc foarte puține aspecte.

Mecanismul presupune un efort corelat, susținut, pe deplin integrat în structurile fiecăruia dintre noi, îndeosebi în cele psiho-somatice, în care acești „apologeți ai Noii Ordini” fac eforturi susținute și doresc să-i acceptăm cu toate idiosincraziile lor.
Totuși, dacă de la naștere am primit de la Dumnezeu daruri și haruri precum inteligența, intuiția, analiza, comparația,evaluarea etc ca metode chiar și gradul de receptivitate al nostru poate să ne dea semnale puternice. O importanță aparte, din stadiul de zvon până la cel de informație pe deplin asumată, conștientizată și reverificată ne revine pe deplin, ad integram.Totul se poate lumina, se poate limpezi, numai cercetând cu atenție, argumentând sau identificând cauzele și mai apoi, descoperind chiar ” firul roșu”, în toată splendoarea și eficacitatea, simplitatea sa.

Din capul locului vă spun că nu am pretenția că le-aș fi descoperit recent sau discutat în premieră. Suma totală de elemente care alcătuiesc acest tablou aflat mereu în mișcare poate surprinde pe absolut oricine. Însă, nu fac apologia vreunei direcții sau regimuri (de orice natură),ci, doresc doar să vă semnalez pericolele mascate foarte bine de către „înalta clasă” care are scopul bine conturat de a ne îngrozi și a ne asupri în continuu.

În cele ce urmează, urmând „politica pașilor mărunți” am să vă expun, câte ceva din trend-ul general, pe deplin meschin al actualei cât și viitoarei configurații a ceea ce denumim a fi construcție cu caracter politic, guvernamental.
Toate acestea se petrec chiar sub ochii noștri, ai tuturor celor care viețuim pe aceste meleaguri. Sumă de evenimente necesită o tratare mult mai amplă, chiar mai serioasă, dar din lipsă de timp ,energie și spațiu,voi încerca să rezum sau să realizez un fel de frescă, fără a avea la dispoziție vreo culoare sau opinie vehiculată, interpretată sau răstălmăcită.…...

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu